Orijinalini görmek için tıklayınız : Satışını Aldıktan Sonra Masraflar?
Aracımın satışını yaptım şimdik yarın yeni plaka ve ruhsat için trafik şubeye gidicem yanımda neler götürmem gerekir ve nekadar bir ücret gerekir bilgisi olan varmı ?
ek olarak e randevu sistemine dönülmüş randevu alırken neyi seçmem lazım ?
satışta verilen evrak ve ruhsatı götürüyorsunuz..masraf olarakta trafiğe 125 tl yeniden sigortada istanbul için sanırım 300 tl civarı olması lazım :)
trafik sigortam var yaptırdım hemen plaka için peki herhangi gider oluyormu ***** araç 48 muğla plaka
hiç para ödemeyeceksin gidip direk sigorta poliçeni memura vericeksin anında ruhsatını dökmek zorunda yani kısaca masrafsız alıcaksın ruhsatını
noterden aldığınız satışta verdiğiniz miktarı gösteren makbuzu atmayın.
ek olarak ek1 formu için 10 15 lira plakalar için 25 lira ödüyorsunuz. sigorta yenilemek dışında masrafınız yok
bende yeni yaptırdım o işlemleri yanlış hatırlamıyorsam 125 vermiştim..siz plaka ve yeni ruhsat masrafını 200 bilin..fakat anlıyamadığım sigortayı neden yaptırdınız?..satıştan itibaren 7 gün süresi vardır plakalarınız değişirkende yaptırabilirdiniz..yeni plakaya zeyil olacak o zaman.
peki plaka olayı ? bide Şişli'ye hangi plaka grubu düşüyor ?
bende yeni yaptırdım o işlemleri yanlış hatırlamıyorsam 125 vermiştim..siz plaka ve yeni ruhsat masrafını 200 bilin..fakat anlıyamadığım sigortayı neden yaptırdınız?..satıştan itibaren 7 gün süresi vardır plakalarınız değişirkende yaptırabilirdiniz..yeni plakaya zeyil olacak o zaman.
uzun yoldan geliyorduk ne olur ne olmaz kasko sigorta birlikte yaptırdık biz :)
pilaka ücreti 17,5tl ödeyeceksin başka bi para ödemene gerek yok
teşekkürler şişlide hangi plaka grubu var acaba?
sıgorta olmadan yenı ruhsatı cıkarmıyolar bılgınız olsun