Orijinalini görmek için tıklayınız : Hadi bastır CANIM TÜRKiYEM ! ! !
Ludacris
12-09-2010, 20:55
Oyun gayet güzel geçiyor. Hidayeti sinirlendirmek için elinden geleni yapıyor lar INŞALLAH ALICAZ BU MACI:allaalla::allaalla::allaalla:
Mac, Turkiye - ABD degil de Turkiye - Kevin Durant arasinda oynaniyor..
valla hıdo olmayınca bıraz gevsek kaldı bızımkıler..
H.bilgili
12-09-2010, 21:02
Hidayet e cok ıhtıyacımız var
maç kötü başladı sanırım ABD alıcak gibi...
inş alırız....
dk 5:44 21/28 usa ıns.alırız
arkadaş bu hakemler neden Turk lere hep boyle?
TÜRKİYE: 21
ABD: 31
oldu :(
SOMEONESPECIAL
12-09-2010, 21:09
Fark 10 sayı (( çok kaçırıyoruz
TÜRKİYE: 26
ABD: 34
3 lük lazım ....
bu hakemlerın ortak lısanı yok kı bunlar kendı aralarında anlasamıyor
SOMEONESPECIAL
12-09-2010, 21:13
Hakemler çok kopuk ve seyirci suskun :soru:
bence nerede sampıyonluk kutluycaz onu dusunelım cunku fark cok değil bence..
işimiz zor bir an önce 3 lükler lazım
biraz ruhsuz gidiyor maç sanki..umarım açılır bizimkiler..
işte böyle 3 lükler lazım olucak sanki :)
skor ne şimdi? izleyemiyorum :S
TÜRKİYE: 31
ABD: 40
nette ?
zorda olsa alsak ya bugunun en guzel moralı bu olur
canlı tv sitelerinden ntv yi bulamadım hiç :S
su an 32/41 usa 4.5 sn kaldı
32/42 usa onde kapattı
bu hakemlerın ortak lısanı yok bunlar harbıden kendı aralarında anlasamıyor boyle devam ederse zor ya
ABD'ye finali de mi sattık anlamadım?!!! Yenilirsek yazık... Dünkü maç ruhundan eser yok!!! Tek kişiyle maçı alamayız ki...
StyleALP
12-09-2010, 21:35
OoOoO TÜRK 'LER UÇUYOR!!! OoOoO TÜRK 'LER UÇUYOR!!!
Hadi Hayırlısıyla yenersek maç sonunda TÜRK 'LER SOKUYOR D demek ıstıyorum.
PROMINENT
12-09-2010, 21:38
biticekmi bu reklamlar ?? maç ne oldu?
Selcuk_RoL
12-09-2010, 21:38
bu hakemlerin a.k HİDO nerdesin ya
Hakemlerin hepsi bi ayrı 3üde birbirinden ayrı kararlar veriyorlar...
orhansah
12-09-2010, 21:43
offf çok zor ama kazanıcaz eminim
H.bilgili
12-09-2010, 21:45
:ofk::ofk::ofk::ofk::ofk::ofk:
orhansah
12-09-2010, 21:46
girmiyor, top sevmiyor. ama hala umudum var :)
usa 48
tr 32
bu maçta ruh yok bari fark yemesek
ben kapattım valla tv sinirim bozuldu
SOMEONESPECIAL
12-09-2010, 21:47
Maç kopuyor ((
Selcuk_RoL
12-09-2010, 21:47
offffffffffffffffffffffffffffff farka bak ya napıyo bunlar ya
geziniyorlar ne yapsınlar karşındaki usa olunca daşşakları titriyor işte panik durumdalar bu oyunla fark yeriz
Ludacris
12-09-2010, 21:53
Ya ne salakça iş yönetilen maçın boyutuna bak.. Daha hakemler anlaşamıyor kim neye göre atıyor maça bu hakemleri.....
Ilk defa brezilyalı ..... El kaldırıp faul dedi...
..............................
hobaaaa 3lük çok iyidii
H.bilgili
12-09-2010, 21:54
haydı aslanlar gosterın kendınızı artık oynayın beeeee
bora1311
12-09-2010, 21:58
işimiz zorlasıyor :(
48/61 usa
konsantrasyon dustu ya
bu mac bence bıter gıbı .amator takım gıbı oynuyolar
Selcuk_RoL
12-09-2010, 22:05
hadi son çeyrek yaa
SOMEONESPECIAL
12-09-2010, 22:05
Sonuç belli oldu
Aynen bu dakkadan sonra sıkıntılı gider.
fark kapanır ama one gecemeyiz artık...
Olsun buraya kadar gelmekde bizim için büyük başarı... :)
DaRkNeSs-
12-09-2010, 22:08
şu saatten sonra zor gibi diycem ama belli de olmaz..
seyirciyi coşturma işi eniştemde ama fiba tarafından çok baskı var bişi yapamıyor.
valla hiçbir maçı izlemedim dedim şu maçı izleyeyim seyretmez olaydım
usa ile oynamakta cok iyi, bence buraya kadar geldik sampiyonda bizde sayiliriz.
maç bitti dağılabiliriz..
Bıraktılar maçı!!! Hadi hepimize geçmiş olsun 2.yiz!!!!
2. liğimiz hayırlı uğurlu olsun diyorum.
Buda büyük başarı
SOMEONESPECIAL
12-09-2010, 22:13
Arkadaşlar karşınızdaki ABD... Bir hevesti ? Olabilirmiydi ? olurdu... Çok büyük sürpriz olurdu. OLSUN VARSIN...
Dünya 2.liği de büyük başarı. AVRUPA ŞAMPİYONUYUZ diye
kendimizi avutabiliriz ))
H.bilgili
12-09-2010, 22:13
valla hiçbir maçı izlemedim dedim şu maçı izleyeyim seyretmez olaydım
sen televızyonnu kapatsana belkı bıseyler olur Tayfun :D:D
saka bı yana arayı kapatsak bıraz ezılmsek barı :S
ohho ben digitürkü bile kapattırdım :)
ocean0636
12-09-2010, 22:15
Arkadaşlar karşınızdaki ABD... Bir hevesti ? Olabilirmiydi ? olurdu... Çok büyük sürpriz olurdu. OLSUN VARSIN...
Dünya 2.liği de büyük başarı. AVRUPA ŞAMPİYONUYUZ diye
kendimizi avutabiliriz ))
Bu da gayet guzel bır basarı bence :)
SOMEONESPECIAL
12-09-2010, 22:16
Bu da gayet guzel bır basarı bence :)
Elbette.... Hele hele o Sırpları evire çevire ....... zevki bambaşkaydı ;)
adamlar ii ypıcak bişi yok zıpladıklarında ayakları bizimkileri kafalarında oluo rebound larda
sağlık olsun
ocean0636
12-09-2010, 22:17
Aynen adamlar 1 numaralı TÜRK DUŞMANI, iyi g.t ettik valla dun kalpten gıdıodum macı ızlerken ama degdı :)
evire cevire :D
şu hayvanoğlu hayvanlara kaybediyoruz ya hele bizim öküzler maçı bırakıyo ya warmı ulan kaçmak mücadeleden !
BurakCengizhanoğlu
12-09-2010, 22:18
Bu bile büyük bi başarı.Amerikayı yenmeyi düşünmek bile bir olay bence :)
evire cevire dedigin amerikanlarin yaptigi gibi olur, 1sayi farkla olmaz o is...
guzel ya 2.olduk bır kez daha enselerınde oldugumuzu farkettırdık:D
DaRkNeSs-
12-09-2010, 22:21
kaçmak yok
ama dünkü savaştan yorgun çıktılar..
ilk yarı daha iyilerdi,ama ikinci yarı iyice yoruldular...
fark da kapanmaz artık ama 20 sayı altında tutalım bari :S
SOMEONESPECIAL
12-09-2010, 22:23
evire cevire dedigin amerikanlarin yaptigi gibi olur, 1sayi farkla olmaz o is...
O zaman nasıl tasvir edilmeli size göre ????
Göstertip vermemek ?
Tadını damağında bırakmak ?
Aslında haklısınız...:icon_tup:
dragonflydesing
Of be zencigiller :)
OnurÖzden
Zenciler her konuda iyi hocu:D
DaRkNeSs-
2. olduk ama sevinemiyorum...
sırbistan maçı bizi çok yordu.. 2 gün ara verilseydi bu kadar ezilmezdik abd karşısında...
nakayama
12-09-2010, 22:25
:hahaha::hahaha:
Türkiyede sallanmayan, devasa sahası bile olmayan bir spor. Sen bu spor dalında kalkıp yılların dünya şampiyonunun ardından 2. olabiliorsan bu çok büyük bir başarıdır. Ve aslında sokaklarda şuan bu kutlanmalıdır. Ama malesef bizim milletimiz bunu malubiyet olarak gördüğünden *** üstü oturur gene...
SOMEONESPECIAL
12-09-2010, 22:26
Of be zencigiller :)
Harlem yani... Adamlar özellikle basket, Dans ve Müzik konusunda
özellikli bir ırk !.. Zenci gırtlağı denen bir olay var... Kim ne derse desin
özellikli bir tür
milli duygularla coşup türkiye diyoruz ama görünen köy klavuz istemez hidayet hiçbişey yapamadı ersan sanki eline ilk defa almış gibi abuk subuk şutlar attı semih keza oda eline ayagına dolandırdı topu daha fazla fark yemedigimize sevinmek lazım 2. likte iyidir sonuçta
nakayama
12-09-2010, 22:29
Evetin Laneti Şimdiden Çöktü...!
ilk yarı hakem ler show yaptı valla
Selcuk_RoL
12-09-2010, 22:31
vayy bee anasını satiyim olmadımı olmuyo ya:(
BurakCengizhanoğlu
12-09-2010, 22:31
Aynen öyle hesabı.. Kaç gündür hava aydınlıktı yağmur başladı ya.
yinede tebrikler milli takıma,2. te başarıdır gönül isterdiki altın madalyayı alalım ama yorgun oyuncuyla bu kadar oluyor demekki sağlık olsun
ocean0636
12-09-2010, 22:33
Aynen bro :ofk:
milli duygularla coşup türkiye diyoruz ama görünen köy klavuz istemez hidayet hiçbişey yapamadı ersan sanki eline ilk defa almış gibi abuk subuk şutlar attı semih keza oda eline ayagına dolandırdı topu daha fazla fark yemedigimize sevinmek lazım 2. likte iyidir sonuçta
abi evet 2. likte çok büyük başarı bizim içn.ama hidonun en azından 3 lük denemeleri başarılıydı. semih erden foul atışlarında 5 te 1 le oynadı . ersan da attığı şutlar potaya deymedi falan 3 kere top kaptık 3 ünüde kaçırdık çok ribaund verdik kötüydü oyun genel olarak 1 gün bile ara vermeden oynamanın da etkisi olabilir ama sonuçta karşımızda abd vardı neyse geçmiş olsun 2. liğimizi kutlayalım.o kadar sırbistanın litvanya nın arasından 2. olduk ilerde inşallah daha iyi başarılar da elde ederiz.
bari buraya karıştırmayalım siyaseti referandumda evet çıktı diyemi yenildik yani.
::ZaFeR::
12-09-2010, 22:36
Burada basketbol konusu açılmış.Siyaseti bulaştırmanın ne manası var : ) Milli takımımıza tebrikler.Gönül isterdi ki 1. olalım ama bu da gücümüzü göstermeye yeter : )
OnurÖzden
Bugün amerikanlar iki kere kazandı.:D
%58
81 - 64
Cihan KESKİN
ilk yarının hakemleri maç kaderini değiştrdi sırbistan maçınında bitkinliği oyuncuların üzerindeydi sonuç böle oldu buda büyük bi başarı DÜNYA 2.siyz sonuçta. Bütün gücüyle savaşan 12 DEV adama sonsuz teşekkürler tanjevic'in yeri apayrı HELAL OLSUN TÜRKİYE HELAL....
timucintt
12-09-2010, 22:41
2.liği beyenmeyenleri anlamıyorum... mahalle ikincisi değiliz DÜNYA ikincisiyiz.... helal olsun diyorum tekrar mükemmeldi 12 dev adam ama keşke şu usa maçı bu hemen ertesi güne gelmeyeydi 1 gün dinlenseydi bizimkiler bence daha iyi bir sonuç alabilirdik... Basketbolda artık bizimde söz sahibi olduğumuzu artık bütün Dünya gördü... Devamının sürmesini diliyorum ileriki organizasyonlarda...
StyleALP
12-09-2010, 22:43
Helal Olsun Türkiyem!
Şampiyon olamadık ne fark eder, formayı terlettiniz o bize yeter!
Ludacris
12-09-2010, 22:44
Edit. Aynı post
2.liği beyenmeyenleri anlamıyorum... mahalle ikincisi değiliz DÜNYA ikincisiyiz.... helal olsun diyorum tekrar mükemmeldi 12 dev adam ama keşke şu usa maçı bu hemen ertesi güne gelmeyeydi 1 gün dinlenseydi bizimkiler bence daha iyi bir sonuç alabilirdik... Basketbolda artık bizimde söz sahibi olduğumuzu artık bütün Dünya gördü... Devamının sürmesini diliyorum ileriki organizasyonlarda...
kesinlikle katılıyorum size ..İnsan yetinmeyi bilmeli..
foruma/spora politik görüslerimizi karistirmayalim beyler;)
Simdiye kadarki gelinen nokta bile basaridir tabiki, ama biz Türküz en iyisi olmadan yetinmek olmaz... insallah gelecek yillardaki Sampiyonlarada kupada gelir!
@SOMEONESPECIAL,
abartmaya gerek yok, siyahlar oldum olasi Dünyada zayif bir irkdir! Biz Imparatorluklarimizla batiya 3,5 atdirirken, onlar Batinin köleligini yapiyordu.
Amerikadakileri Basketbol ile büyüyorlar, biraz yetenegi oluncada Amerika onlara hertürlü imkani taniyor, basarilari bundan... bizde imkanini herkez kendisi yaratmasi gerekiyor, yoksa her konuda yetenekli insanimiz cok!;)
Ludacris
12-09-2010, 22:47
Tükürdümün zencileri aldı. Sağlık olsun yinede güzel bi sonuç elde edildi genelde. Gönül isterdi herkese nispet yapalım.
rakip u.s.a idi ayıkmısınız ? onlara karşı. Tam performans oynayamamaları rağmen. tebriği sonuna kada haketti 12 DEV ADAM...
turbo&quattro
Disarida maci seyredebilmek icin gezmedigim yer kalmadi...Hickimsenin boyle bir turnuva oldugundan haberi bile yok arti olanlarda iplemiyo zaten...Varsa yoksa gerizekali Amerikan furbolu bunlar icin..Evde seyrettim maci..Spiker mactan cok bu haftaki Amerikan Futbolu maclari ile ilgili konustu :)
Sadece 3 oyuncusunun milli takim tecrubesinin oldugu, 6 oyuncusunun 22 yas alti oldugu bir Amerika'yi bile yenmeyi dusunmek guzeldi...Ama isim cok buyuk ve oyuncularimizda bu ismin altinda ezildiler....
Ismimizi tum dunyaya tekradan duyuran, bizlere hakli gururu yasatan milli takimimiza yurekten tesekkurler.
mechanıcer
tebrıkler 12.dev adama. dunya ıkıncılıgı ıyı bır derece .avrupanın en buyugu bızız en azından.
Vtec-SEDAN
12-09-2010, 22:49
Milli Oyuncular heyecanlı ve güzel saatler yaşattılar. Üstüne harika bir derece aldılar. :icon_tup: ellerine sağlık :)
şanssızdık bu maç. bu dereceye de getirdiler helal olsun tebrikler 12 !
ırkçılığa gerek yok. siyah beyaz farketmez. adamlar geldiler aldılar maçı gidiyorlar. bu kadar basit.
tebrikler 12 dev adam, gururumuz oldunuz.
DaRkNeSs-
12-09-2010, 23:23
dünkü sırbistan maçı cidden çok yormuş bizi de sırpları da.. iki takım da yenildi..
keşke yarı final ile final maçı arasında 1 gün dinlenme olsaydı daha başabaş oynayabilirdik bence. ilk yarı daha iyiydi gibi 2. yarıda pilimiz bitti :)
olsun ama helal olsun devlerimize
aslında çıkıp kutlamak lazım ama biz milletçe hiçbir zaman 2.liğe sevinmedik ;)
Irkçılık yok ya k*dumun zencileri derken seviyoruz aslında onları. :D En azından iyi bi takıma yenildik. Üzülmedim açıkcası.
TolgaEsentepe
12-09-2010, 23:32
bugün çifte mutluluk yaşayacağıma eminken çifte üzüntü yaşadım..
2.likte gayet güzel bir başarı hepsini tek tek yürekten tebrik ediyorum. Milli takım koçunuda ayrıca kutlamak gerekir çok fedakar bir insanmış..
ErmanArseven
12-09-2010, 23:58
tebrikler milli takıma bu kadar gelmek bile büyük basarı
turnuvanın en kötü oyununu bu maçta oynamak demek resmen formaya yenildik demektir. bence yenebilirdik.
olsun yine de 2. de güzel :)
ygtkrmdnz
13-09-2010, 00:06
gerçekten helal olsun maçı izlemedim ama buraya kadar gelip 2.almakda çok güzel birşey devamıda gelecektir diğer turnuvalarda :)
Güzel oynadılar tebrikler.
Başbakan adam başı 1,5 Trilyon prim vercekmiş bunlara.
http://www.cnnturk.com/2010/turkiye/09/12/erdogandan.12.dev.adama.dev.prim/589375.0/index.html
Diger tarafta ise Muğla'da bir köy açlıktan böbreklerini satışa çıkarıyor.Paralarımız nerelere gidiyor....
ulan recep izlemeye gittiğin ilk maçta yenildik ne uğursuz bi adammışsın
guzel mactı basıt sayıları atamadık pıvotlarımız gerekn gorevı ustlenemedıler ve korkarak oynadık normalde yenebılırdık ama karsımızdakı takım kabılıyetlı bı takım ,bızım kapasıtemız bukadar dunya ıkıncılıgıde cok önemlı bı sy bunu unutmayalım:)
Selcuk_RoL
13-09-2010, 00:36
neyse 2. likle yetinicez:(
ygtkrmdnz
13-09-2010, 00:47
maçların üst üste aynı gün oynanmasıda eksi bir etken bence
By_HaNNibaLL
13-09-2010, 01:14
Kötü oldu ya kendimizi hazirlamiştik şampiyon olmaya ama buraya gelmek 2.olmak gercekten güzel bi takim ve güzel bi oyun oynadilar.!
redbaron
13-09-2010, 01:54
buraya kadar geldik isin sonunuda koparmaliydik cok uzgunum,hakem ,yorgunluk ,konsantrasyon eksikligi ve kevin durant la bilups a karsi koyamadik.
redbaron
13-09-2010, 01:59
ne olursa olsun dunya 2.cisi olduk gercekten buyuk basari tarih yazdik
turbo&quattro
13-09-2010, 03:21
Güzel oynadılar tebrikler.
Başbakan adam başı 1,5 Trilyon prim vercekmiş bunlara.
http://www.cnnturk.com/2010/turkiye/09/12/erdogandan.12.dev.adama.dev.prim/589375.0/index.html
Diger tarafta ise Muğla'da bir köy açlıktan böbreklerini satışa çıkarıyor.Paralarımız nerelere gidiyor....
Adam basi 1.5 trilyonun yasadigin gurura ve memleketin mukemmel tanitimina gidiyor....Bunlari dusunene kadar ona buna peskes cekilen milyonlarca dolari, kayip trilyonlari sor...
VTec_king
13-09-2010, 07:24
Dünya 2. liği gerçekten güzel,Bir dahaki sefere 1. oluruz :)
COOLFEAR
13-09-2010, 09:38
bence adam başı 1.5 trilyon büyük para turbo quattro kusura bakma ama benim vergimi (ki ben trde ödüyorum)kimsenin oyle dagıtmasını istemiyorum vergi mükellefi olarakta benim en doğal hakkım
valla o formayı giyiyorlarsa zaten öyle oynamak zorundalar o yüzden verilen prim rakamını bende absürt buluyorum
|| CaNeR ||
13-09-2010, 11:30
1.5 trilyon ne demek,o kadar mı zenginiz ?
SekoLive
13-09-2010, 11:31
arkadaşlar her sölenene inanmayın 6 ay sonra basketciler çıkar televizyonlara 1.5trilyonumuzu alamadık diye ;)
takımıda tebrik ederim çok iyi 9 maç çıkardılar gurur duydum bir türk olarak
Fatih altaylının yorumu
BASKETBOLCULARIMIZ bizi çok gururlandırdı. Dünya ikinciliği önemli başarı. Bence yarı finali kazandıklarında bu kadar rahatlamasalardı Dünya Şampiyonluğu bile olmayacak iş değildi.
Ama hep beraber finale kalmış olmayı yeterli gördük ve çocuklar da bunu hissedip finali verdiler. Sahaya çıktıklarında, “Yeniliriz nasıl olsa” dedikleri her hallerinden belliydi. Sırbistan maçında, “Nasıl olsa yeneriz” dediklerinin gözlerinden okunduğu gibi. Kolay değildi elbet ama olmayacak şey değildi.Ama finale kaldığın gün şampanya ile kutlarsan ötesini hedeflemiyorsun demektir.
Yine de çok önemli başarı. Ve yine dediğim gibi, basketbolcularımız bizi önce gururlandırdılar, sonra utandırdılar. Millet başarıyı kutluyor, bizim çocukların ağzında “Maddi manevi her şeyi hak ediyoruz” lafı. Yahu bırakın maddi demeyi. Bu millet bilmez mi sporcusuna karşılığını vermeyi. Verecek elbet. Ne diye ha babam de babam “Maddi manevi” cümlesi. Vallahi utandım.
Hele hele Başbakan’ın karşısına çıktıkları tören beni iyice utandırdı. Sanırsın ki, bir büyük başarı kutlanmıyor da özelleştirme ihalesi yapılıyor. Sürekli bir para lafı. “Hepinize birer buçuk. Toplamı 28 ediyor.” “Çekiniz hazır.” “İsterseniz Federasyon tahsil eder, isterseniz size çek verir.” “Ayrıca 500 de altın alacaksınız. Cumhuriyet altını.” Sporcu sürekli “Maddi” derse, o sporcunun başarısının taçlandırıldığı tören de böyle oluyor herhalde.
Böylesine gurur verici bir olay böyle “ucuz” noktalanmamalıydı bence. Bilmiyorum, belki de ben çok eski kafalıyım.