Orijinalini görmek için tıklayınız : pkk mağarasından alıntıdır
Bir pkk mağarasında yazıdan alınmış bir yerde okudum dikkatimi çekti paylaşmak istedim....
Uzakta Bİr Asker GÖrdÜnÜz EĞer Üst Üste Sİze AteŞ Aciyorsa Acemİ Askerdİr...
Eğer Sİzİ GÖrÜnce AteŞ Edİyor Sİz Saklaninca AteŞ Duruyorsa Konutandir KaÇin Caninizi Kurtarin....
EĞer Sİzİ GÖrÜnce Ortadan Kaybolduysa O Özel HarekatÇidir KaÇmaniz Faydasiz O Sİzİ Bulur Kafaniza Sikar....
Ferhat_V
27-03-2007, 10:21
ne kadar çok değiştirilmiş bu yazı..
internette ilk okuduğumda daha farklıydı..
Eğer bir asker sizi gördüğü zaman durmadan ateş ediyorsa bilinki o acemidir kurşununun bitmesini bekleyin, bittiği zaman gidin kafasına sıkın.
Eğer sadece sizi gördüğü zaman ateş ediyor saklandığınız zaman duruyorsa o bir komandodur, kaçın ve canınızı kurtarın.
Eğer sizi gördüğü zaman ortadan kaybolmuşsa ve etraf sessizse bilinki o bordo berelidir merak etmeyin o sizi bulur.
PROMINENT
27-03-2007, 12:56
saolasın.. yalnız çok değiştirilmiş nedense... gerçeklik payı nedir diye merak ediyorum
mertacar
27-03-2007, 14:11
ne kadar çok değiştirilmiş bu yazı..
internette ilk okuduğumda daha farklıydı..
Eğer bir asker sizi gördüğü zaman durmadan ateş ediyorsa bilinki o acemidir kurşununun bitmesini bekleyin, bittiği zaman gidin kafasına sıkın.
Eğer sadece sizi gördüğü zaman ateş ediyor saklandığınız zaman duruyorsa o bir komandodur, kaçın ve canınızı kurtarın.
Eğer sizi gördüğü zaman ortadan kaybolmuşsa ve etraf sessizse bilinki o bordo berelidir merak etmeyin o sizi bulur.
+10000 bende ole duymustum..
saolasın.. yalnız çok değiştirilmiş nedense... gerçeklik payı nedir diye merak ediyorum
100/100 dur..
anıl turan
27-03-2007, 15:35
özel harekatçıların kafya sıkma tabiri doğrudur... boyundan altına hiç çalışmazlar...
:icon_tup: korksunlar trklerden böyle baskıya devam
Low-Rider
27-03-2007, 20:07
ferhatın yazdığı yazıyı okumuştum bende önceden,güzel bir yazı