Orijinalini görmek için tıklayınız : Banka İşlem Sorgulama 'ATM den'
Gecen ay bır arkadaşımın kredi kartına ONUN MÜŞTERİ NUMARASINI girerek atm den TC kımlık numaram ile para yatırdım fakat su an yatırılmış olarak gözükmüyormuş ve ben atm den aldığım dekontu bulamadım acaba şimdi bu parayı nereye yatırmış oldum ama ben onun hesabına yatrıdığıma emınım..
Aklıma gelen en mantıklı iş TC Kimlık numaram ıle gectiğimiz ay hangı banka işlemlerı yapmışım bunu gormek ** abunu nerden yapabılırım Denizbank Müşteri hizmetlerini aradım onlar bız yapamayız dedı başka yonetemı varmı acaba yoksa Bin tl çöpemı gıtmış oldu?
Akıl veren ollursa sevınırım...
bence direk şubeye gidip görüş hangi bankadan yaptıysan sonuçta sistemde mutlaka bulunur bilgilerin
hangi bankanın ATM sinden yatırdın parayı ?
Kredi kartına mı yatırdın yoksa mevduat hesabına mı ?
Tam emin olmak istiyorsan arkadaşından kredi kartı yada mevduat hesabına ait o tarihli hesap extresi istesen kontrol etsen daha iyi olur aslında
ama bu tarz durumlarda hangi bankamatikten yatırdıysan o şubeye gidip o tarihteki hareketleri sorgulayabiliyorsun diye biliyorum ben işbankası sanayi mahallesi şubesinden bu tarz bir bilgi istemiştim
Nuriosmanıye Denizbank subesı ama su an oraya uzak olduğum ıcın daha bır kısa yol varmıdır dıye sormak ıstedım abi belkı online olraka falan sorgulatabılırırz bır yere..
Müşteri numarası ile gönderdigin para
Müşterinin şubesinde Havuzda kalır
Parayı yatırdıgın şahıs şubesine gidip benim müşteri numarama şukadar mebla geldi bakarmısınız demesi gerekir
sen birşey yapmıcaksın parayı yatırdıgın şahıs biraz ugraşıcak bir zahmet
Parayı yatırdıgın şahıs şubesine gidip benim müşteri numarama şukadar mebla geldi bakarmısınız demesi gerekir
Mantıklı ınsallah boyle olmuştur bın lıramız cop olmaz en azından...
mehmet aynısı bana oldu kredi kartına para yatırdım ama öyle bişey gözükmüyo. miniklerin dediği gibi oluyomuş para duruyomuş ama yattı gözükmüyomuş saçma sapan bişey uraşıyosun biraz
ne kadar kötü bir sistemleri varmış...ben garanti bankasında calısıyorum ilk defa böyle birşey duydum...müşteriye eziyetten başka birşey deil bu....