Orijinalini görmek için tıklayınız : Seramik ve Krom Headers Arasındaki Fark Nedir?
elastico
13-09-2010, 12:46
Arkadaşlar megan racing 4-2-1 headers alacagım, satan arkadaşların elinde seramik yokmuş, krom var arasında bi fark olmadıgını söyledi satıcı, sizce bi etkisi olurmu yada olursa ne olur.???
seramik daha iyi hava çıkışı sağlıyor diye biliyorum hatam varsa tam bilgi sahipleri düzeltir.. ;)
Krom daha çabuk ısınır daha geç soğur ama öyle ahım şahım bi fark olmaz.En kötü ihtimal sargıyla sararsın krom headers güzeldir sağlamdır..
by_BuRoCk
13-09-2010, 13:29
Krom daha çabuk ısınır daha geç soğur ama öyle ahım şahım bi fark olmaz.En kötü ihtimal sargıyla sararsın krom headers güzeldir sağlamdır..
+1903
hiç bir fark yok aralarında
elastico
13-09-2010, 13:41
teşekkür ederim arkadaşlar, peki marka olarak
dc sport
megan racing
airmass
ne önerirsiniz ve de aralarında varsa ne kadar fark olur.
by_BuRoCk
13-09-2010, 13:50
bence al noname krom headers tak kullan
OnurÖzden
13-09-2010, 13:58
Meganın sesi yavru subi gibi
elastico
13-09-2010, 13:59
headers takınca işe yarasın beygir alsın istiyorum araç, dc sport kalitesi en çok bilinen tr de, megan racingte onla aynı kalitede ama bilinmeyen airmass ve ebaydan gelen diger krom seramik headersler var, çıkış çapımı sadece önemli olan. boş yere headers var dedirtmek istemiyorum arabada :)
Bence dc sports, megan racing, airmass ve diger ebay mallarinin verecegi performans aynidir, kesinlikle farkli olacagini dusunmuyorum.
valla ımkan varsa htec tak bende htec 2.5' var vtı da yavru subı gıbı gur gur