PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : e21 hava filtresi...

Flonky
13-09-2010, 21:02
Arkadaşlar aracım arıza yapmıştı genelde paylaşmıştım bugun usta söyledi sizin bu kasalar motorun hava almaması lazım dedi ve de gelen hava çok düşükmüş yanma için dedi buna uygun hava filtreleri varmış şimdi o siyah büyük şey sökülüp yerine ufak birşey takılıp ucunuda dışarı doğru veriyorlarmış :beuj: yakıtın yanması gereken hava miktarının fazlası herzaman hem çekiş hemde ekonomik yönü ayrıca temizlenebilir hava filtresi olduğu için hava filtresi alma derdinde kurtuluyormuşuz şimdi o siyah şey yani karburatör işte sökülmesinin pek taraftarı değilim o bu arabayı güzel yapıyor :D hani gözüme hitap ediyor...doğru araç yokuş çıkarken bi ayılıp bayılıyor ne dersiniz böyle bişey uygulayımmı araca böyle renkli renkli bişey istemiyorum..

DetailEF
13-09-2010, 21:11
Sen bir motorunu toplada gerisi incik boncuk olsun ;)

Flonky
13-09-2010, 21:13
Sen bir motorunu toplada gerisi incik boncuk olsun ;)

nasihat değil öneri bekliyorum :cool:

batucan
13-09-2010, 21:24
En iyi oneriyi bu konuda mustafa abi yapar hic ugrasma direk onu ara...

Flonky
13-09-2010, 21:25
Yaws gece gece döfer felam :D ya mustafa abi zaten kral kraldan önce yağverlere danışayım bi dedim :D

Ludacris
13-09-2010, 21:34
1 hafta sonra Izmir deyim geleyim elleşirim :D sen hdd ayarla bende gerekli olanları :su:

Flonky
13-09-2010, 21:36
1 hafta sonra Izmir deyim geleyim elleşirim :D sen hdd ayarla bende gerekli olanları :su:

uwww adamım çok hızlısın meeeennn :D

mmustu
14-09-2010, 06:56
yaw senin ustanın kafası nasıldı alkol falan varmıydı bunu yazarken karbüratörü söküp yerine hava filtresi takmayımı planlıyor ?

yoksa karbüratörün üstündeki filtre kazanını söküp yerine farklı bir kazanmı yada sistem mi takmayı planlıyor ?

Flonky
14-09-2010, 08:05
yaws bayramdan çıkınca alkolun etkisi illaki vardı filtre kazanı işte ışık kırmızı sen hala basıon mantığı olmuş :D hatta rivayetlere göre benzinsiz mazotsuz bir motor üstünde çalıştığı bu motorun 1 pc kasası büyüklüğünde olduğu ve 450bhp güç üretiği söylentiler arasında bizim ustanın :D

Mustafa Birsesli
14-09-2010, 08:16
yaw kime bir iş paslasam mucit oluyor :) neyse sen arabanı yaptır çalışsın sonrasında ayar falan bakılır