Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara trafik
arkadaşlar tunalı kuğulu arjantin kavaklıdere yoların değişmesi kavşağın kötü durumu esatdan köprünün altına girmek için bi dunya yer dolaşılması şimdlik tabi ve ankaranın en gözde yerinin bi inşaat sahasına dönüştürülmesi orta refüj kırılması üzerine asfalt atılması iğrenç bir görüntü bazı bölgelerde habersiz yapılan yol değişiklikleri ben bu olaydan hiç hoşnut olmadım başka olmayan varmı :confused:
Sinan'S2k
28-03-2007, 02:11
Kaan ben gayet memnunum be kardeş g.o.p den bahçeliye 5 dakkada gidiyorum düşünebiliyormusun inanılmaz güzel oldu ama bahsettiğin yerlerde problemlerde yok değil neyse ki çok kullanmıyorum :)
mgnPower
28-03-2007, 08:39
ben orayi hic kullanmiyorum artik. itle dalasacagima caliyi dolaniyorum. :)
Kaan ben gayet memnunum be kardeş g.o.p den bahçeliye 5 dakkada gidiyorum düşünebiliyormusun inanılmaz güzel oldu ama bahsettiğin yerlerde problemlerde yok değil neyse ki çok kullanmıyorum :)
tamemn açılsa rahatlıcak ona bişi dedğim yok sen bide rahatsın protokelden in dumduz :) ben tunele ulaşamıyorum :) esatdan taaa kuğulu kavşağında kadar gidip U yapıorum anca öle
ama butun guselliği gitti arj falan tek yön iiide rafüf falan kalkınca :rolleyes:
Istilldo
28-03-2007, 13:24
aynı sıkıntı bende yaşıyorum esattan akaya inene kadar dolaş babam dolaş:(