Orijinalini görmek için tıklayınız : Koltuk tamiri ve döşeme
arkadaşlar vosvosumun işlerine girişmeye başladık..koltuklarım berbat durumda :) tamir görmesi gerek zannedersem kırık yerleri var.. ayrıca döşeme de yaptırıcam ikisi beraber hallolsun istiyorum. tanıdık referans olabileceğiniz ustalar varmıdır? gidip görüşmek istiyorum
Burdan gelen bilgiler benimde işime yarayacak :D Benimde Golf um kaportaya girdi o arada koltukları yaptırayım diyorum :) olmadı 2 miz gider pazarlıkta sınır tanımayız :P abi 2 araba aama die...
olabilir tabiki :) tavsiye edilir bi usta bulabilirsek inş..
bugra_0101
15-09-2010, 08:58
benimde var bi koltuk işi :) 3 araba olduk feci mezarcılık yaparız :D
3 5 fazla olsun sorun değil dersen kesinlikle ART CAR derim.Google amcaya sorarsan iletişim bilgileri çıkar.
Yok abi bu vosvos zaten kaç liralık araba döşemeye onca para veremem dersen ona görede usta tavsiyem olabilir.
Ahmet Saraçoğlu
15-09-2010, 09:03
ayrıca deri kaplı yüzü yeniletme ; elektrikli şişirme sistemlerini yağlama gibi işlemler bu mezarcılık işlemlerimize fayda sağlarmı???:D:D
orhansah
15-09-2010, 09:03
Yok abi bu vosvos zaten kaç liralık araba döşemeye onca para veremem dersen ona görede usta tavsiyem olabilir.
ben de takipteyim konuyu :D
ben de takipteyim konuyu :D
Pm attım ;)
orhansah
15-09-2010, 09:13
Pm attım ;)
tamam aldım teşekkürler Eren ;)
Selcuk_RoL
15-09-2010, 10:24
topkapıda feridun usta diye biri var orda herkez bilir işin ehli bi adam
3 5 fazla olsun sorun değil dersen kesinlikle ART CAR derim.Google amcaya sorarsan iletişim bilgileri çıkar.
3 5 fazla olsun herşeyini yapıp uzun süre keyifle binmek istiyorum :) teşekkürler bilgi için
onurdestan
16-09-2010, 14:58
orjinaline en yakın olsun en güzel işçilik dersen art car dır. benimle irtibata geçebilirsiniz özelden fiyatlarda yardımcı olmaya çalışırım
Turk-Look
18-09-2010, 02:54
Art Car bi vosvos'un koltugunun tamiriyle ne derece ilgilenir tartışılır.
Modern olabilir ama orijinaline yakın değil oldukça uzak olur aksine.
Tavan, taban, koltuk, pandizot, iç bagaj ve ön bagaj fiyatı alınca bana öyle geliyorki vazgeçersiniz ordan.
Kadıköy Hasanpaşa'da vosvos döşemesi üzerine tecrübeli ustalar bulmak mümkün.
Arkadaşlar konuyu hortlattığımın farkındayım ama yeni konu açmak istemedim,
İstanbul için döşeme tamiri yapan bir usta vardı. Arabası ile gelip tamir yapıyordu. O ustaya ulaşabileceğim bir telefon numarası, bilgi varsa paylaşırsanız çok sevinirim.;
bence de Art Car, cok kaliteli işçilik
suriçi shellin karşısındaki usta mı bu ??
topkapıda feridun usta diye biri var orda herkez bilir işin ehli bi adam
Arkadaşlar konuyu hortlattığımın farkındayım ama yeni konu açmak istemedim,
İstanbul için döşeme tamiri yapan bir usta vardı. Arabası ile gelip tamir yapıyordu. O ustaya ulaşabileceğim bir telefon numarası, bilgi varsa paylaşırsanız çok sevinirim.;
Bilgisi olan varmı?