Orijinalini görmek için tıklayınız : Swift gti saxo vts sizce hangisi
iki araç stock orjinal drag ,roll de hangisi daha başarılıdır
hacimden dolayı rollde VTS nin alacağı kesin ama dragdada cok değişiceğini sanmıyorum VTS her türlü alır .. swift in sanzıman uzun zaten dragdada cok sansı yok bu yüzden
kcl_saxo
16-09-2010, 02:55
bencede vts kıyaslamaya gerek yok :D
burrburn
16-09-2010, 08:20
drag da (max. 400m) belki swift ama roll da vts nin alacağını düşünüyorum.
Gokalp-M
16-09-2010, 09:02
VTS her türlü alır drag,roll farketmez :D
Selcuk_RoL
16-09-2010, 09:03
Kiysamalaya bile gerek yok VTS alir gider her anlamda
eski bi swift gti kullanıcısı olarak dragta swift gti alır.rollendiklerinde 140 a kadar yan yana ama sorasında vts alır başını gider..(defalarca denendi)
şimdi kıyaslamaya gerek yok falan yazmış bazılarıda swifti bilmeyen yorum yapmasın bence :) ama bu karşılaştırmada saxo hacimden ötürü önde olur
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-suzuki-swift-sitede-tek-ozel-1994-model-modifiyeli-swift-g-t-i-takas-olab-31026168/detay
tanıyan varsa bu araç benimdi 2007 martta satım aracın specler no name saçma bi filitre ve son çıkış egzost (remus).
dediğim gibi dragta 10 tane saxoyla kalktıysam en az 8 i ben aldım diğer 2 si yüklü olmasından aldı.rollendiğimizde 130-140 a kadar yan yana ama sorasında hacimden vts ALIR BAŞINI GİDER :)
Tabiki swift.
:hehe::hehe::hehe:
Warsa buralarda bi swift gönderin beni bi geçsin.
konunun başında stock denilmiş...
googleye yazılırsa yeteri kadar geçilmiş saxo videosu çıkyo.Ama araç specleri belli değil tabi.
Warsa buralarda bi swift gönderin beni bi geçsin.
havan kime :D
kankacım bak rollde heleki uzunda iddiam yok ama swifti küçümsemekte olmaz vede stock arabalardan bahsediyoruz :D
arkadasımda vardı swift GTI bayada ciğerli bir araçtı VTS yle denemelerimizde hep VTS öndeydi.VTS 3 bitirirken swift 3 ün başlarındaydı.sazımanı uzun bir araç ben dragdada cok ihtimal vemiyorum.VTS ye tutunabilir ancak önde olacağını sanmıyorum.VTS alırsada zaten öyle oylum oylum selvi boylum tadında bir farkla alamaz ama önde her türlü...
şanzuman çok uzun :D 2.vites bildiğin bitmiyor yani :D bide devir çeviren makina
hani dragta alır diyorlarya bence asıl dragta işi zor swiftin :D rollde de hacminin kurbanı olur :D
havan kime :D
kankacım bak rollde heleki uzunda iddiam yok ama swifti küçümsemekte olmaz vede stock arabalardan bahsediyoruz :D
Abim al swiftini gel :) İşin şakası sana ayamı çekerim gazdan araba itin :)
cenkay usta
12-04-2013, 01:50
arkaşlar bence biraz suzuki swift gti araştırın çoğu kişi kulaktan doğma fikirlerle ve cadde reklam yapan 106 ve saxo lardan dolayı saxo deniyor.türkiye'ye ssgti çok az sayıda girmiştir.bu yüzden bilmiyor olabilirsiniz ama 1300 cc bir motorla ne ler yapıcağını kimse bilmiyor sanırım.kendinden yaşça büyük ve cc olarakta büyük otomobillerle nasıl dalga geçiyor desem inanmazsnız kolayı var çevrenizde ssgti yoksa youtube bakın derim.stok bir 106 ve saxo yla oyun oynayan bi araç drag ve roll hiç farketmiyor.nedeni ise 1300cc 9500rpm çift ekzantirik full enjeksiyon ve işin en ilginç tarafıda ve en büyük sağladı avantajıda heralde lotus firmasından sonra üretilmiş en hafif otomobildir 740kg.ve onların lakabı alemin yaramaz çocuğu nezman ne yapıcağı hiç belli olmaz:)
erdem325
12-04-2013, 02:10
konunun üzerinden üç yıl geçmiş bilmem farkındamısınız??
arkaşlar bence biraz suzuki swift gti araştırın çoğu kişi kulaktan doğma fikirlerle ve cadde reklam yapan 106 ve saxo lardan dolayı saxo deniyor.türkiye'ye ssgti çok az sayıda girmiştir.bu yüzden bilmiyor olabilirsiniz ama 1300 cc bir motorla ne ler yapıcağını kimse bilmiyor sanırım.kendinden yaşça büyük ve cc olarakta büyük otomobillerle nasıl dalga geçiyor desem inanmazsnız kolayı var çevrenizde ssgti yoksa youtube bakın derim.stok bir 106 ve saxo yla oyun oynayan bi araç drag ve roll hiç farketmiyor.nedeni ise 1300cc 9500rpm çift ekzantirik full enjeksiyon ve işin en ilginç tarafıda ve en büyük sağladı avantajıda heralde lotus firmasından sonra üretilmiş en hafif otomobildir 740kg.ve onların lakabı alemin yaramaz çocuğu nezman ne yapıcağı hiç belli olmaz:)
Öylede bir gti vts ve crxi geçemez. Fazla ucmamak lazım zamanında kullandımda öyle aman aman gitmiyor tork fakiri hafif bir araba.
Öylede bir gti vts ve crxi geçemez. Fazla ucmamak lazım zamanında kullandımda öyle aman aman gitmiyor tork fakiri hafif bir araba.
740 kg ne yapacak torku:D