Orijinalini görmek için tıklayınız : 41 TA 548 Cihan 106 Gti Roll 60 - 170 \ 70 210
Cihan Çizmeci
16-09-2010, 10:11
Öncelikle lütfen yazıları düzgünce okuyalım ona göre düşünüp yazalım.
Dün gece hiç yapmadığım birşeyi yaptım :) Çıktım uzuuun uzun sıkıp video aldım 4 - 5 adet. :) Sabah 6 ya kadarda upload ları sürdü.Gayet kaliteli güzel çekim yaptığımı düşünüyorum tel.le falan değil en azından :)
Aldığımdan beridirde arka arkaya bu kadar hiç sıkmadım.Aracımın giderini beğeniyorum maşallah.
Aracımda 51mm podsuz borular sonunda Greddy Ti Titanium Eksoz , Aem Dryflow'un en küçüğünü getirdim ve karbon kazana sığdırdım ısı yalıtım işlerinide kendim yaptım adece bunlar var. Conta timing katkı hafifletme chip kısa egzantrik vs vs hiçbirşey yok.Kasnaklar bile hiç ellenmemiş orj sentesini çok beğendim aracın hiç elletmiyorum.SAFC2 aldım ama bagajda :)
Uzun zamandr çekindiğim triger setimi dün değiştirdim sentesini kaçırmadan komple kiti daha bayada gidermiş ama her marşta aklımdaydı ve 4 fren diskimi balatalarınıda , yağ ve yağ filtremide değiştirdim 4600km'de aklımın rahatlamasına sebep oldu.Akşama kadarda sürdü işim.
Durum böyle olunca hazır herşeyim tamken hiç yapmadığım bişeyi yapıp uzun uzun video alıyım dedim :)
Geçelim Videolara:
1.Videomu tanıtım videosu :) Biraz apaçi işiymiş gibi oldu hayatımda ilk defa böyle bişey yaptım :D Herkez yapıyordu meşhurdu ya bir ara bende yapıyım dedim ki yurt dışında halen güncel bir olay :)
Bu videoda 2 şeye dikkat edelim :) 1.si debriyaj telimin değişmesi lazım ilk basıldığında ses yapıyor duyarsınız :) 2.si eksozumun ufaktan alev attığını bende ilk defa videoyu izlerken gördüm amaç o değil Greddy nin sesini duyurmak 106da çok kişi merak ediyordu :icon_tup:
Video 1:Tanıtım
Bu video gecenin sonunda evin 300 mt ilerisinde motor sıcak halde iken çekildi.Soğuk motora marş bası gaz vermiyorumki bunu ilk defa yaptım duran yerde böyle gaz vermeyi sevdiğim birşey değil.Burda amaç sadece eksoz.
Alevde atıyormuşuz çok ufak farkında değiliz :D Bu arada video sonunda araç rolanti bozup stop etmiyor Timer var (Bir yere gittiğimizde stop etti sanıyorlarda :) ) Birde debriyaj telim kaldı son değişecek sesi duyacaksınız ztn :)
http://www.streetfire.net/video/106-gti-cihan-izmeci-41-ta-548-tanitim_2060973.htm
Video 2:
Burda servisten çıktıktan bir 45 dk sonrası saat 10 civarları.45 dk bir alıştırıyım dedim fren balatalarımı ve disklerimi biraz ısıttım ve yaktım trafikte birazda aracı bakımlarına alıştıyrıyım dedim ve ufak bir düzlükte 5000 devir 2. vites 70 km - 180 km sonunda kırmızı ışığa yakalandım.Viteslerim burda ormalden yavaş aynı anda çekimde yatığım için
http://www.streetfire.net/video/41-ta-548-cihan-izmeci-60-170-kmh-roll_2060975.htm
Video 3: Burda yukardaki videodan 2 saat sonra.İzmit'ten eve dönerken evin yoluna ayrılan köprüden 4 5 kere sanayi yoluna gidip geldim dün akşam ztn :)
Motor sıcaktı sadece trafikteki araçların uzaklaşıp gitmesini bekledim.Direk marş ve gaz yapıcağım en son şeydir soğuk motora.Video başında vites önünde yanan kırmız afr ışığı değil Timer'dır.
Bu videoda 5000 devir 2. vites 70 km den 200 Km ye bastım.Viraj göründüğünden daha sert ve içi çok girinti çıkıntı sarsıyr arabayı normalde kamera olmadan yada ben çekmezken sorun yok 220 de girilir ama böyle sıkıntı olsun istemedim.Devamında 3. vites 4800 devir tam 100 km ile bastım 150 km ve yine viraja geldiğim için durdum.
http://www.streetfire.net/video/106-gti-41-ta-548-cihan-izmeci_2061030.htm
4.video:En uzun videmuz :) Bu videoda 70 km'den 195 e kadar tam gaz ama sonraan yarım gaz yapıyorum farkedersiniz orda viraja giriyorum çıkınca 190 dan viraj daha sıkmaya devam 215 km ye yol olsa kesiciye yürücektim ama dönmek zorunda kaldım ztn yol bitiyor orda.Geri dönüp geldiğim yere sıkıyorum tekrar.Niye 200 üstü sıkmıyor diyenler olabilir o yolsa kameraya çekerken tek elle o kısa mesafede imkansız bu şartlarda.
http://www.streetfire.net/video/106-gti-rolling-41-ta-548-cihan-izmeci_2061019.htm
İyi seyirler.Yorumları eksik tutmayalım çünkü benim için en önemlisi onlar.Ne eksiğimiz gidiğimiz yanışımız varsa bilelim.Roll videosu koymak isterdim type r dahil ama kimse koyulsun istemiyor bende koyamıyorum :) :icon_tup:
Gokalp-M
16-09-2010, 10:19
maşallahh maşallah güzel tırmanıyor:icon_tup:
cihan eksiğin 4videoda nelly çalması o parçada arac yürümez kanka :D:D
masallah kardeşim üzerindeki mazemeye gore gıderı güzel... ;)
ardacngns
16-09-2010, 10:23
tebrıkler kardesım cok guzel olmus bu acıklamaları yazarken kesın yorulmussundur gerek yoktu senı bılen bılır kardesım vıdeolara yorumum 4uncu vtes bır kesıcı yapıp 5 e atsan cok hosuma gıderdı bıdahakıne ole yap :)
maşallah cihan çok diri. kazasız belasız kullan inşallah.
MAsallah Sesı Ve Gıdısı Cok Iyı Allah Nazarlardan Korusun TA Gti'ı:)
Murat Süslü
16-09-2010, 10:35
videolar çok iyi kalitede çekilmiş abim maşallah arabanda felaket gidiyo allah kazadan beladan korusun allah motor kapağı açtırmayı göstermesin inş.
YavuzNaz
16-09-2010, 10:37
maaşallah yürürü çok güzel ufak dokunuşlarla dahada iyileşir kazasız belasız :)
Eyup Duygun
16-09-2010, 10:39
Kocaman bir maşşallah agzınıza elinize aracınıza kazasız belasız surusler seside hernekadar videoda olsa gayet güzel tekrarmaşh..
çok güzel gidiyor maşallah
İşyerindeyim video izleyemiyorum ama tahmin edebiliyorum olanları :)
Maşşallah kardeşim.
Maşallah Yawrm.
Yürürü ve görüntüsü bakımından sayılı Gti'lardan.
Allah nazarlardan saklasın.
LUTFU CNGNS
16-09-2010, 10:59
cihan aracın gerçekten çok güzel gidiyor. videolarda güzel olmuş tebrikler
masallah kazasız belasız ıvmelenme cok ıyı
Cihan Çizmeci
16-09-2010, 11:01
maşallah cihan çok diri. kazasız belasız kullan inşallah.
Çook tşk.ler :) İlk kez gaz basan benim araca :) Komple orj kullanıldı bu km ye kadar şansım büyük ölçüde ordan :icon_tup:
tebrıkler kardesım cok guzel olmus bu acıklamaları yazarken kesın yorulmussundur gerek yoktu senı bılen bılır kardesım vıdeolara yorumum 4uncu vtes bır kesıcı yapıp 5 e atsan cok hosuma gıderdı bıdahakıne ole yap :)
Kardeşim benim saol :) Dün gece seni aradıktan sora sıkılıp yaptı bak yanımda olsan yapmıcaktım :D :D
Kanka yorumları bilmeyenlerden saçma sapan yorumlar almadan önce yaptım :)
Zaten farkedeceksin birazdan bak hiçbir vti falan yorum yapıyormu :) Yapılmaz kolay kolay bu sitenin o durumu çok garip %70'ine Honda harici araba değil onlardan daha iyi olsada :D .
Kanka bir dahakine 4 kesici yaparım senin için :) Hatta 5 kesicide yaparım :D
cihan eksiğin 4videoda nelly çalması o parçada arac yürümez kanka :D:D
masallah kardeşim üzerindeki mazemeye gore gıderı güzel... ;)
Puhahahaha :D Sadece filtre eksoz ile bende çok tatmin oluyorum çok daha iyi speclerde olanınıda kullandım ama böyle değiller genelde :icon_wack
maşallahh maşallah güzel tırmanıyor:icon_tup:
Saolun tşk.ler :icon_tup:
maşallah allah kaza bela vermesin
Cihan Çizmeci
16-09-2010, 11:07
maaşallah yürürü çok güzel ufak dokunuşlarla dahada iyileşir kazasız belasız :)
Valla ben bu speclerde böyle gidenini görmedim yanlış anlaşılmasın benle bir alakası yok başka biri aynı şekilde olsaydı şaşırırdım açıkçası.
Ufak dokunuşlar geliyor.Bugün yarın SAFC2 yi bağlatıcam aldım bagajımda ve 14\60 üstünde biraz daha düşünüp karara varıcam.Egzantrik falan aracımı yoramam ama çok zor bi seçenek olsada belki conta koyarım sanmıyorum ama. Bu araya chip denemeside sıkıştırabilirim :) Chip i denemek istiyorum bu arabada.
videolar çok iyi kalitede çekilmiş abim maşallah arabanda felaket gidiyo allah kazadan beladan korusun allah motor kapağı açtırmayı göstermesin inş.
Aminnnnnnnnnnnnn :D Murat ağzından bal damlıyor :)
Orj. motorum en önemsediğim şey motorumun orj olması.Açmak sorun değilde bu ayarların kaçması canımı sıkar. Saol kardeşim
MAsallah Sesı Ve Gıdısı Cok Iyı Allah Nazarlardan Korusun TA Gti'ı:)
Saol Mustafa tşk.ler cümlemizi :icon_tup:
maşallah çok güzel yürüyor.. Allah kaza bela vermesin..
Cihan Çizmeci
16-09-2010, 11:12
İşyerindeyim video izleyemiyorum ama tahmin edebiliyorum olanları :)
Maşşallah kardeşim.
Yok kanka ein ol tahminlerinden biraz daha farklı :) Senle en son telde 20 dk konuşmuştuk Si zamanı :D Bu 45 dk konuşturur en iyisimi ben oraya geliyim yada sen gel İzmit'e kanka :D
çok güzel gidiyor maşallah
Tşk.ler :) Mod. durumuya anca bu kadar :) Yapamayacağmızdan değil en azı ile en sıkı yürümek isteğim :) Şuan bu ivme bana ve çevremdekilere yetiyor eğer biri ağzımın payını verebilirse bişeyler yapıcam kolay işler :) Daha önümde çoook yer var yapacak dahada hızlanmak kolay.
Kocaman bir maşşallah agzınıza elinize aracınıza kazasız belasız surusler seside hernekadar videoda olsa gayet güzel tekrarmaşh..
Vallahi video da emin ol her sesi on numara almış afedersin gaz çıkarsam sesi duyulcak ama eksoz sesi olduğu gibi çıkmamış banada garip geldi :)
Çok tşk.ler cümlemize maşallah :icon_tup:
MAŞALLAH ALLAH kaza bela vermesin cigerli makina
Cihan Çizmeci
16-09-2010, 11:16
masallah kazasız belasız ıvmelenme cok ıyı
Tşk.ler beğenmenize sevindim :icon_tup:
cihan aracın gerçekten çok güzel gidiyor. videolarda güzel olmuş tebrikler
Tşk.ler Lutfü abim :) Şirkette sizin izleyişiniz geldi gözümün önüne :D
Bugün gelicem dükkana bu arada abi bir debriyaj telimi değişiyim duş alır gelirim :icon_tup:
Maşallah Yawrm.
Yürürü ve görüntüsü bakımından sayılı Gti'lardan.
Allah nazarlardan saklasın.
Saolasın yavrum :) Cümlemizi Ömer'im artık Vtec sırası sende arkası Mustafa'da alırda inş hızlı makine şenlendirelim heryeri :icon_tup:
Cihan Çizmeci
16-09-2010, 11:18
MAŞALLAH ALLAH kaza bela vermesin cigerli makina
Tşk.ler :) Sizin oranın havasını soludu senelerce :) Ordandır ciğerinin açıklığı :icon_tup:
maşallah çok güzel yürüyor.. Allah kaza bela vermesin..
Çok tşk.ler :) Cümlemize kazasız belasız :icon_tup:
maşallah allah kaza bela vermesin
Cümlemize saolun
Cihan Çizmeci
16-09-2010, 11:21
Ben daha tatminkar cevaplar istiyorum aslında.Mesela viteslerimle ilgili yada daha iyi olabilir 6000 üstü falan yada 190 dan sonra sıkışıyor eksoz sistemin değişikliğe git falan.
Yok mu kimsenin gözüne takılan eksik gidik? :) Boşuna mı o kadar uğraştık yani? :) Zaten sitenin bayağısı sırf videoda 106 olduğu için yorum bile yapmayacaktır :) Bu sitenin bu huyuna bitiyorum :D
Burası TechTurkey youtube değil farkına varmalı bence biçoğumuz ;)
Masallah cihan ski yuruyor cok iyi devir ceviriyor makine
by serçe
16-09-2010, 11:34
maşallah kazasız belasız ........
Cihan Çizmeci
16-09-2010, 11:35
Masallah cihan ski yuruyor cok iyi devir ceviriyor makine
Çok tşk.ler beğenmenize sevindim :icon_tup: Şimdi dynoya çıkıcam belkide bugün. Eğrim gayet düzgün gibi gözüküyor dışardan şimdilik ki defalarca izledim gerçekten sağlıklı ve net ama tabiki belli olmaz bakıcaz :icon_tup: Bundan bikaç gün sora bikaç değişiklik yapıcam hem onlarında farkını kağıt üzerinde görmek için :icon_tup: Bir nevi röntgen :D
maşallah kazasız belasız ........
Tşk.ler cümlemize :icon_tup:
Yok kanka ein ol tahminlerinden biraz daha farklı :) Senle en son telde 20 dk konuşmuştuk Si zamanı :D Bu 45 dk konuşturur en iyisimi ben oraya geliyim yada sen gel İzmit'e kanka :D
Kanka o zaman en güzeli görüşelim yüzyüze :D devir ekonomi devri gelmek daha ucuz.P.tesi akşam kaçta çıkacaksın işten falan? Bir detaylı pm at bakayım:)
Cihan Çizmeci
16-09-2010, 11:42
Kanka o zaman en güzeli görüşelim yüzyüze :D devir ekonomi devri gelmek daha ucuz.P.tesi akşam kaçta çıkacaksın işten falan? Bir detaylı pm at bakayım:)
Kanka 1.5 aydır işsizim işi bıraktım :) Sınavlar iş güç vs çok yordu artık beni dinlenmedeyim arabaya detaylı bakıyorum işte bu ara istediğiniz zaman kopup gelin bugün yarın 3 5 8 farketmez. :) :icon_tup:
Kanka 1.5 aydır işsizim işi bıraktım :) Sınavlar iş güç vs çok yordu artık beni dinlenmedeyim arabaya detaylı bakıyorum işte bu ara istediğiniz zaman kopup gelin bugün yarın 3 5 8 farketmez. :) :icon_tup:
P.tesi telefonun sesi sonuna kadar açık olsun:D Birde kaçta uyanıyorsun bak 08:30 da bile arayabilirim :D
Cihan Çizmeci
16-09-2010, 11:52
P.tesi telefonun sesi sonuna kadar açık olsun:D Birde kaçta uyanıyorsun bak 08:30 da bile arayabilirim :D
11 dede yatsam sabah 5 tede yatsam bugünkü gibi sabah 9 dedin mi ayaktayım kanka sorun yok seni her zaman beklerim biliyorsun sabah 8 de buluşmadık değil senle :) Konu dağılmasın :icon_tup:
maşallah cihan uzerındekılere gore cok ıyı devır cevıryo kazasız belasız
P.tesi yeni videolar gelebilir:)
Maşallah Taaaaaaa ya:)
Cihan Çizmeci
16-09-2010, 11:56
P.tesi yeni videolar gelebilir:)
Maşallah Taaaaaaa ya:)
:) Kanka gel çekeriz ama birilerinide getir burdakilerle video falan alınmıyor :)
maşallah cihan uzerındekılere gore cok ıyı devır cevıryo kazasız belasız
Saolasın kanka walla bende motor orj contalaıyla hiç açılmadan durmasaydı şimdiye kapağı söküp bakardım conta yada sıkıştırma var mı diye aa motor orj açılmamış :)
Cümlemize kazasız belasız ;)
frankurtlu
16-09-2010, 12:01
Kardeşim maşallah aracına,
Allah nazardan saklasın,:icon_tup:
JumboAli
16-09-2010, 12:10
Masallah Bro bence cok guzel. 4.videoda ses honda gıbı:D
cihancım maşallah :) aracın gerçekten çok temiz ve çok güzel gidiyor..hatırlıyormusun suat usta nın yanına giderken ortalığı yakmıştık:D
Cihan Çizmeci
16-09-2010, 12:21
cihancım maşallah :) aracın gerçekten çok temiz ve çok güzel gidiyor..hatırlıyormusun suat usta nın yanına giderken ortalığı yakmıştık:D
Saolasın abi :) Valla şuanki hali ile senin gördüğün çok farklı sen gittikten sonra bir başladım daha devam herşeyini yaptım çok şükür :)
Valla yaktıkta gece 1 de ordan hiçbirşey yapamadan döndüm ve buda çok canımı sıktı o akşam bir chip yapalım dedik oda olmadı :ofk: Olsun vardır bir hayır.
Masallah Bro bence cok guzel. 4.videoda ses honda gıbı:D
Valla videoda ses kötü çıkıyor.Ses benim 106 dada hondadada hiç duymadığım bir ses üstüne Vti'da N1 i duydum sadece :) Valla millet saçma sapan eksoz takıyor yoksa Honda reo sesi mi var :D
Kardeşim maşallah aracına,
Allah nazardan saklasın,:icon_tup:
Saolasın Faruk hepimize maşallah kardeşim. :icon_tup: NZM yide bekliyoruz artık millet konuşuyor biliyorsun :icon_tup: Onunda bundan pek farkı yok emin ol
pepecura
16-09-2010, 12:25
maşallah kazasız belasız kardeşim...
ALlah nazardan saklasın tertemiz araç maşallahı var
Cihan Çizmeci
16-09-2010, 12:28
maşallah kazasız belasız kardeşim...
Saolasın Yövrüm cümlemize :) :icon_tup:
ALlah nazardan saklasın tertemiz araç maşallahı var
Tşk.ler kardeşim amin :icon_tup:
MaşallaH kardeşim cok begendim aracın kendısi , sesi ve speclerıne göre hızlanması çok güzel bence :icon_tup:
Ayrıca ugrastıgına degmiş videolarda cekim kalıtesıde çok güzel özellıkle tanıtım vıdeosu (lakın keşke gündüz olsaymış) benımde buna benzer bi videom var :D
Kazasız belasız kullan inş..
Cihan Çizmeci
16-09-2010, 12:40
MaşallaH kardeşim cok begendim aracın kendısi , sesi ve speclerıne göre hızlanması çok güzel bence :icon_tup:
Ayrıca ugrastıgına degmiş videolarda cekim kalıtesıde çok güzel özellıkle tanıtım vıdeosu (lakın keşke gündüz olsaymış) benımde buna benzer bi videom var :D
Kazasız belasız kullan inş..
Çok tşk.ler Ferhat :icon_tup: Beğenmene çok sevindim :)
Gündüz çekmek isterdim ama ne mümkün gündüz bu araçlarla basmak yada dolaşmak :)
15 dk önce kapıda elden cezamı aldım.Jandarma bölgesinden millet yarışırken ben yavaş yavaş takılıyordum hatta askeri kimliğim olduğu için durdum millet kaçtı.Bugün ceza geldi hayatımında ilk böyle cezası :) 250 TL 3 madde hemd biride polise vs ye ikaza uymayarak kaçmak. Gidip sokucam gırtlağına cezayı arkamdan kesenin çünkü kaçmadım 20 ile gidiyordum ztn . kanka gündüz buralarda zor ;)
cihancım maşallah allah kaza bela vermesin merakla bekliyordum bu videoyu :)
kendi kadranımı ve seninkini izledim birkaç kez arka arkaya 60-180 hızlanmada aramızda 10 sn gibi bir fark var (kabataslak) sen daha hızlısın ben benim egsozumun bu kadar arabayı sıktığını hiç tahmin etmiyordum 51 boru ve düzgün bir son la nasıl bir verim alacağımıda iyi kötü görmüş oldum maşallah kardeşim zor duruyorum sanayiye gitmemek için :D :D
aynen öyle siz o gece çok yoruldunuz..onda da bir hayır vardır tabiki :)
Gündüz çekmek isterdim ama ne mümkün gündüz bu araçlarla basmak yada dolaşmak :)
15 dk önce kapıda elden cezamı aldım.Jandarma bölgesinden millet yarışırken ben yavaş yavaş takılıyordum hatta askeri kimliğim olduğu için durdum millet kaçtı.Bugün ceza geldi hayatımında ilk böyle cezası :) 250 TL 3 madde hemd biride polise vs ye ikaza uymayarak kaçmak. Gidip sokucam gırtlağına cezayı arkamdan kesenin birazdan kanak gündüz buralarda zor ;)
Anladım kanka saglık olsun böylede güzel :icon_tup: Nede olsa araç güzel ciger güzel SEN güzel gece yarısı olsun farketmez :D
Cezaya gelınce odeme sakın :D
Cihan Çizmeci
16-09-2010, 12:47
cihancım maşallah allah kaza bela vermesin merakla bekliyordum bu videoyu :)
kendi kadranımı ve seninkini izledim birkaç kez arka arkaya 60-180 hızlanmada aramızda 10 sn gibi bir fark var (kabataslak) sen daha hızlısın ben benim egsozumun bu kadar arabayı sıktığını hiç tahmin etmiyordum 51 boru ve düzgün bir son la nasıl bir verim alacağımıda iyi kötü görmüş oldum maşallah kardeşim zor duruyorum sanayiye gitmemek için :D :D
Saolasın kanka hepimize maşallah beklediğini biliyordum :)
Kanka ben mıçımı yırttım sana eğer araban sağlıklı ise 51 lik podsuz düz boru ve adam gibi bir 60 lk yada 51 lik eksoz tak ki bana 51 sıktı gibi geldi (saçma sanırım psikolojik) ama bence kesin yap.
Söylemiştim demek istemiyorum kanka ama insanlar 106 nın sağlıklısının nasıl gittiğini bilmyor emin ol :icon_tup:
Sanayi tipi filtre açıkta motordan sımsıcak mis gibi hava :) - performans alıp kıına birde real eksoz takarlar hadi yola sora :D Sora 106'lar ayaklar altında :) Ben kabullendim bu durumu çünkü %90 ı gerizekalı.Kimse alınmasın cidden öyle geçen adam gırtlak yazmış marmara bölgesinde geçilmemiş diğerleri ilede denemediği için bilmiyor muş dedim ki vay anasını AC ile falan denedin o zaman dedim yada benim eski PE ile :) Yaa hatırlamıyorum ki çok kişiiyi geçtim dedi bide biz çıkalım dedim bakalım bana ne kadar açıcaksın eksiklerimi göriyim dedim bi çıktık hüsran boing indirdim aramıza.İşte böyle adamlar varken ztn bi mok olmaz :)
Cihan Çizmeci
16-09-2010, 12:51
aynen öyle siz o gece çok yoruldunuz..onda da bir hayır vardır tabiki :)
Valla öyle abi olsun dediğin gibi hayrına bakıcaz artık :)
Arabayla geliyim diyorum Antalya'ya abi son kez soruyorum beni polise bağlatmıcaksan gelirim yoksa Antalya'yı ateşe veririm bağlanırsam orda :D :D
Anladım kanka saglık olsun böylede güzel :icon_tup: Nede olsa araç güzel ciger güzel SEN güzel gece yarısı olsun farketmez :D
Cezaya gelınce odeme sakın :D
Saolasın o senden kaynaklı emin ol :) Geçen geldiğinde ben müsait olamadım tekrar kusura bakma bu arada :icon_tup:
Cezayı ödersem dötüm.Birazdan tüm sinirimle Jandarmaya gidecem :icon_tup:
doğru söylüyorsun kardeşim valla :) bendede sıcak hava sanayi işi filtre :) benim motorda pipercross filtre kiti vardı önceden sondada
remus vardı ama işte arac satılığa cıkınca nedense herşey sökülüyor esk de hepsi gitti sona XS yada quick egsoz uygurmuslar cıkma filtreyide sanayiden almıslar
10 liraya tamam bende el atamadım bir türlü fırsatım olmadı ama bu videodan sonra kazanlı filtre kiti siparişi veriyorum hemen yalıtımlayıp güzelce taktıktan sonra
51 potsuz boru ve düzgün bir son la bir video daha cekicem before & after olucak bakalım ne kadar farkedicek :)
arabanın üst devirlerde sıkı olduğunun ve deviri ceviremediğinin farkındaydımda bu kadar olacağını sanmamıştım :)
Cihan Çizmeci
16-09-2010, 13:12
doğru söylüyorsun kardeşim valla :) bendede sıcak hava sanayi işi filtre :) benim motorda pipercross filtre kiti vardı önceden sondada
remus vardı ama işte arac satılığa cıkınca nedense herşey sökülüyor esk de hepsi gitti sona XS yada quick egsoz uygurmuslar cıkma filtreyide sanayiden almıslar
10 liraya tamam bende el atamadım bir türlü fırsatım olmadı ama bu videodan sonra kazanlı filtre kiti siparişi veriyorum hemen yalıtımlayıp güzelce taktıktan sonra
51 potsuz boru ve düzgün bir son la bir video daha cekicem before & after olucak bakalım ne kadar farkedicek :)
arabanın üst devirlerde sıkı olduğunun ve deviri ceviremediğinin farkındaydımda bu kadar olacağını sanmamıştım :)
Kanka emin ol buna yakın olur.Yalıtımı mantıklı düşünerek güzelce yap kanka.Ben kitin krom borularına ve ısı alıcak heryerine görüntüyüde bozmadan Koçtaş'tan aldığın ısı yalıtımlı termal aliminyum sargı bandı ve altına elyaf ile yaptım gerçekten geçerli oldu.Eksozunda daralmamasına özen göster.He tabi şuda var bazıları daha dar eksoz boruları kullanıyor orj son ile ama hızları 190'a yaklaştıkça benden daha iyi ivme aldıklarını söylemiyor değiller ama daha yapanı canlıda göremedim. :icon_tup:
Bu arada istersen 51 lik Remus TD0570 var elimde sıfır 2 gün takılı kaldı sesi eski arabamdaki sesi vermedi söktüm sorunsuz.Uygun fiyattan gönderirim istersen odamda duruyor önümde şuan diğer 3 eksozun yanında :D
cRc Ramo
16-09-2010, 13:16
kanka eline ayağına sağlık çok güzel iş çıkarmışsın:)
tebrik ederim:icon_tup:
TA a da kocaman maşallah:icon_tup:
maşallah hızlanması gayet iyi bende gti mı hatırladım :)
14/60 tak bana göre en güzel oran budur 106 için çok memnun kalırsın.
Cihan Çizmeci
16-09-2010, 13:23
kanka eline ayağına sağlık çok güzel iş çıkarmışsın:)
tebrik ederim:icon_tup:
TA a da kocaman maşallah:icon_tup:
Saolasın Ramazan'ım :) Hepimize kocaman maşallah kanka senin kırmızı bebeği uzun zamandır beğeniyorum ztn sende daha bir güzel olmuştur buna eminim :) Hem seni özlediğimden hemde kırmızıyı yakından incelemek için ne zaman kaçıyım o tarafa Müco ile :)
Cihan Çizmeci
16-09-2010, 13:24
maşallah hızlanması gayet iyi bende gti mı hatırladım :)
14/60 tak bana göre en güzel oran budur 106 için çok memnun kalırsın.
Tşk.ler :)
Safc2 den sonra 14\60 düşünüyorum ama halen gidip geliyorum arada.Ben roll amaçlı gazlamak amaçlı değil ben 106yı sevdiği için biniyorum.Düzenimi bozmasından çekiniyorum.Ama kaçamıyacağım sanırım :) Arabamı yormadan en güzel yürütecek şeylerin başında
Cihan Çizmeci
16-09-2010, 13:26
Be başka konularda yazarken bazı karşılaştırmalarda bulunup birşeyleri savunurken çok ters çıkan hatta gel deneyelim falan gülen eden olmuştu :) Konuyu okuyup neden çıkıyorlarda yazamıyorlar meraktayım :)
minimal_freak
16-09-2010, 13:28
maşallah o speclere göre çok güzel devir çevirmissin, gerek açıklamalar, gerek videolar çok güzel olmuş, emeğine sağlık, allah kaza bela vermesin
cRc Ramo
16-09-2010, 13:43
Saolasın Ramazan'ım :) Hepimize kocaman maşallah kanka senin kırmızı bebeği uzun zamandır beğeniyorum ztn sende daha bir güzel olmuştur buna eminim :) Hem seni özlediğimden hemde kırmızıyı yakından incelemek için ne zaman kaçıyım o tarafa Müco ile :)
kanka sen geliyorum de yeter:) hatta çok yakın tarihde 5-6 106 toplu bi photo day planları var seninde olmanı çok isterim:)
koca bir maşallahda ta gti a :) maşallah cihancım eline koluna sağlık :)
Cihan Çizmeci
16-09-2010, 13:45
maşallah o speclere göre çok güzel devir çevirmissin, gerek açıklamalar, gerek videolar çok güzel olmuş, emeğine sağlık, allah kaza bela vermesin
Çoook tşk.ler sizin gibi bir Honda'cıdan bunu duymak güzel :) Bu arada Ankara Drag larından sakin tutumlu düzgün duruşunuzdan dolayı tebrik ederim kalitenizi belli ettiniz :)
Allah cümlemize kaza bela vermesin.Aracınız en beğendiğim DelSol.Tabularımı yıktırdı o kasaya ve gidişie karşı :icon_tup: Sahibindende bakanların 100 ü benimdir emin olun :icon_tup:
Cihan Çizmeci
16-09-2010, 13:47
koca bir maşallahda ta gti a :) maşallah cihancım eline koluna sağlık :)
Saolasın yavrucum :) Özlettin kardeşim :icon_tup:
kanka sen geliyorum de yeter:) hatta çok yakın tarihde 5-6 106 toplu bi photo day planları var seninde olmanı çok isterim:)
Olur kanka o zaman ben jantrlarımı boyatma işimi erkene alıyım :) Ben boştayım kanka müsaitim diyin kalkıp geliyim ;)
Gokhan43
16-09-2010, 14:02
Cihan maşallah güzel emek vermişsin :) E araba da bu emeğin hakkını vermiş gibi devirlenmesi falan çok hoşuma gitti :) İnşallah daha da iyi olur ki olacak gibi :)
Cihan Çizmeci
16-09-2010, 14:23
Cihan maşallah güzel emek vermişsin :) E araba da bu emeğin hakkını vermiş gibi devirlenmesi falan çok hoşuma gitti :) İnşallah daha da iyi olur ki olacak gibi :)
Çok tşk.ler Gökhan :) Elimizden geldiğince :) Dün 1000 liramızı hap etti ama hepside lazımdı.Yani lazım derken ben için lazım başkası olsa gittiği yere kadar der belkide tabi çok iyi bakanlarda var :)
Önümüz daha çok açık bu başlangıç gibi :) Bakalım hayırlısı ama yüklenmiyeceğime emin olun :)
15 dk önce kapıda elden cezamı aldım.Jandarma bölgesinden millet yarışırken ben yavaş yavaş takılıyordum hatta askeri kimliğim olduğu için durdum millet kaçtı.Bugün ceza geldi hayatımında ilk böyle cezası :) 250 TL 3 madde hemd biride polise vs ye ikaza uymayarak kaçmak. Gidip sokucam gırtlağına cezayı arkamdan kesenin çünkü kaçmadım 20 ile gidiyordum ztn . kanka gündüz buralarda zor ;)
Zengin olduğun uzaktan bile belli demek :D
R_Kaptan
16-09-2010, 15:48
maşallah aracına Cihan İzmit'in güzel giden 106 larından belli Allah c.c kaza bela vermesin.
minimal_freak
16-09-2010, 15:48
Çoook tşk.ler sizin gibi bir Honda'cıdan bunu duymak güzel :) Bu arada Ankara Drag larından sakin tutumlu düzgün duruşunuzdan dolayı tebrik ederim kalitenizi belli ettiniz :)
Allah cümlemize kaza bela vermesin.Aracınız en beğendiğim DelSol.Tabularımı yıktırdı o kasaya ve gidişie karşı :icon_tup: Sahibindende bakanların 100 ü benimdir emin olun :icon_tup:
çok sağol çok teşekkür ederim Cihan, elimizden geldiğince bize yakışır şekilde ev sahipliği yapmaya çalıştık siz misafirlerimize, delSol'e de elimden geldiince iyi bakmaya çalışdım, alan kişi dua etsin hayrını görsün öneml olan bu benim için, allah hepimize çok daha iyilerini verir inşallah, seninde buradaki duruşunu ve kişiliğini hepimiz biiyoruz az çok, allah gönlüne göre versin ki veriyorda işte herşey ortada, tekrardan koca bir maşallah...:icon_tup:
kardeşim, Allah kaza bela vermesin. aldığın günden beri ne kadar sağlıklı olduğunu söylüyordun aracın froumda, ki kaç tane GTİ'ye binmiş uğraşmış emek vermiş adamsın senin olan ve olmayan. ben kısa şanzuman,conta ve chip yapmanı isterim şahsen üstündekilere ilaven, çünkü o bir ''GTİ'' ve hakkını layıkıyla vermek gerek diye düşünüyorum :) alev atmasının nedeni nedir bu arada? avans filan mı
Ek.Civic_Spoon
16-09-2010, 16:46
maşallah dostum aracın çok güzel ivmeleniyor bu speclerde böyle hızlanan 106 gtı hiç görmedim desem doğrudur .. Allah tekerini düz bastırsın kocaman maşallah :)
StyleALP
16-09-2010, 17:50
Maşallah Cihan Abi, yine harika araçlarından birtanesi... Greedy Ti 'nin yeri Sİ 'da bambaşkaydı be ama GTI 'yada fena gitmiş hani...
Videolar tatmin edici, Emeğine Sağlık. :)
Maşallah cihancım gerçekten çiçek gibi gti:icon_tup: Ciğerini tamamen açmışsın bravo.:icon_tup: Emeğine, eline sağlık.:)
Masallah Bro bence cok guzel. 4.videoda ses honda gıbı:D+1 Aynen bende biraz benzettim:beuj:
Ceza olayıda üzücü olmuş.:icon13: Geçmiş olsun kardeşim.
kardeşim allah kaza bela vermesin gayet başarılı :)
Maşallah cihan iyi gidiyor.. :)
GökhanAk
16-09-2010, 19:43
maşallah benim çok hoşuma gitti (:
Cglrgncl
16-09-2010, 19:47
Maşallah çok güzel yürüyor araç gideri büyük belli videolardan;)
gerçekten çok keyifli orjinal gibisi yok :) güle güle bin güle güle gazla :)
KaDiR_54
16-09-2010, 20:36
Maşallah cidden güzel gidiyo..kazasız belasız ;)
hayatım da ılk defa bu tarz vıdeoları bastan sona sıkılmadan ızledım cok guzel aracınızın gıderınede maşalah maşallah (:
Cihan abi kazasız belasız videolar çok güzel olmuş açıklamayı gördüm zaman yaw hiçmi üşenmedin dedim :D:D Roll videolarını görmek isteriz inş ;)
aLperTunga
16-09-2010, 22:29
kankam maşşallah allah kaza bela vermesin..aracın çok cici ve yürürü çok güzel bu speclerle böyle yürüyen ayrıcalıklı 106lardan birisi seninkide..emin ol piyasada eksoz filtre ile böyle yürüyen 106 çok çok nadir..hatta yok gibii.sakın fazla kurcalama ;) keşke bu kadar yormasaydınn kendini ben gelir çekerdim videonu sende rahat rahat gazlardın :D
masalllah.. egsozu bana pek hos gelmedi cok zırlıyor sanki.. 4 de kesiciye sokup 5 i bitirme videosuda yakısırdı.. ceske birbirimize yakın olsaydık bendede sadece filtre egsoz var güzel denemeler olurdu :icon_tup:
maşallah kanka. ciğeri güzel bişiye benziyor :D
Videoları hazırlarken güzel emek harcamışsın çekimlerin netliğide çok güzel olmuş..
Aracın yürürünede maşallah..Kazasız belasız..
frankurtlu
17-09-2010, 00:50
Saolasın Faruk hepimize maşallah kardeşim. :icon_tup: NZM yide bekliyoruz artık millet konuşuyor biliyorsun :icon_tup: Onunda bundan pek farkı yok emin ol[/QUOTE]
Eyvallah kardeşim,
Biliyorsun nzm ufak tefek işleri var onlarda bitsin bi öyle,
Ufaktan bi video aldık gerçi bu gece izlersin yavrum :)
maşallah cihan çok fena olmuş videolar izleyemedim ama olsun :)
türkcell vınn gazabına ugruyoruz video izlerken :)
Yorumlardan anladıgım kadarı ile güzel gidiyor inşallah dahada güzel gider hayırlısıyla .
maşallah cihan.allah kaza bela göstermesin
chiefkadir
17-09-2010, 08:46
Maşallah Cihan kardeşim tekerine taş değmesin
Cihan Çizmeci
17-09-2010, 09:37
kardeşim, Allah kaza bela vermesin. aldığın günden beri ne kadar sağlıklı olduğunu söylüyordun aracın froumda, ki kaç tane GTİ'ye binmiş uğraşmış emek vermiş adamsın senin olan ve olmayan. ben kısa şanzuman,conta ve chip yapmanı isterim şahsen üstündekilere ilaven, çünkü o bir ''GTİ'' ve hakkını layıkıyla vermek gerek diye düşünüyorum :) alev atmasının nedeni nedir bu arada? avans filan mı
Kanka cümlemize inş tşk.ler :) Kısa düşünüyorum bende evet ama conta düşünmüyorum çünkü motor hiç açılmamış onun için açmam ama conta çok farkeder bu arabada onun farkındayım ama açmaya değmez hiçbirşey ;) Chip Suki abi ile denedik olmadı bir nedenle bilmiyorum denemediğimiz şey kalmadı ama araba marş almadı kendi beyni hariç hibir beyinle yada chiple :) Garip 6 saat uğraştık boş döndük :)
Aleve gelince eksozdan sanırım mesela diğer hiçbir eksozda böyle birşey olmadı Greddy de atıyor sadece vede avansım açık değil.Kanka deiğim gibi herşey orj. araçta kasnaklar falan hep aynı yerde hiç ellenmemiş sanırım eksoz sisteminin kendinden kaynaklanıyor 51 lik olmasa küçük olsa çat pat patlar emin ol dar eksozda.
çok sağol çok teşekkür ederim Cihan, elimizden geldiğince bize yakışır şekilde ev sahipliği yapmaya çalıştık siz misafirlerimize, delSol'e de elimden geldiince iyi bakmaya çalışdım, alan kişi dua etsin hayrını görsün öneml olan bu benim için, allah hepimize çok daha iyilerini verir inşallah, seninde buradaki duruşunu ve kişiliğini hepimiz biiyoruz az çok, allah gönlüne göre versin ki veriyorda işte herşey ortada, tekrardan koca bir maşallah...:icon_tup:
Ne demek abi olanı söylüyorum ben tşk ederim :) Saolun böyle düşündüğünüz için ne mutlu bana :) Hepimize daha iyileri nasip olsun inş :) :icon_tup:
maşallah aracına Cihan İzmit'in güzel giden 106 larından belli Allah c.c kaza bela vermesin.
Allah razı olsun tşk.ler :) :icon_tup:
Zengin olduğun uzaktan bile belli demek :D
Nerden be kanka :) Kıçı kırık 106 onlara göre bana göre değerini bilemezler :)
Cihan Çizmeci
17-09-2010, 09:41
Maşallah Cihan Abi, yine harika araçlarından birtanesi... Greedy Ti 'nin yeri Sİ 'da bambaşkaydı be ama GTI 'yada fena gitmiş hani...
Videolar tatmin edici, Emeğine Sağlık. :)
Kardeşim çok tşk.ler :) Hepsinin ayrı bir tadı vardı açık konuşmak gerekirse hepsi insan gibi farklı özelliklere sahip :) Çook daha iyileri senin lsun inşallah Alp beğenmene sevindim kardeşim ;)
maşallah dostum aracın çok güzel ivmeleniyor bu speclerde böyle hızlanan 106 gtı hiç görmedim desem doğrudur .. Allah tekerini düz bastırsın kocaman maşallah :)
Çook tşk.ler :) Hepimize maşallah beğenmenize sevindim :)
Gerçekçi olmak gerekirse bende görmedim benide çok şaşırttı araç :)
Ben bu sebebi hiç gazlanmamış olmasına veriyorum ben aldığımda akü kapağına kadar arabada orj şekilde herşey üstündeydi hiç mod. görmemiş sanırım birazda ondan
Kanka cümlemize inş tşk.ler :) Kısa düşünüyorum bende evet ama conta düşünmüyorum çünkü motor hiç açılmamış onun için açmam ama conta çok farkeder bu arabada onun farkındayım ama açmaya değmez hiçbirşey ;) Chip Suki abi ile denedik olmadı bir nedenle bilmiyorum denemediğimiz şey kalmadı ama araba marş almadı kendi beyni hariç hibir beyinle yada chiple :) Garip 6 saat uğraştık boş döndük :)
Aleve gelince eksozdan sanırım mesela diğer hiçbir eksozda böyle birşey olmadı Greddy de atıyor sadece vede avansım açık değil.Kanka deiğim gibi herşey orj. araçta kasnaklar falan hep aynı yerde hiç ellenmemiş sanırım eksoz sisteminin kendinden kaynaklanıyor 51 lik olmasa küçük olsa çat pat patlar emin ol dar eksozda.
o nasıl işmiş ya :soru::beuj: mutlak bişey vardır bulunur diycem CRM'de onca saat durmuşsunuz ki CRM nin de kalitesi belli yani... anlam vremedim hiç :S :S
Cihan Çizmeci
17-09-2010, 09:46
kardeşim allah kaza bela vermesin gayet başarılı :)
Çok tşk.ler Deniz abi :) Eskiye yetişebilseydik güzel olacaktı ama o zaman imkanlarım dışındaydı :) Olsun pistte araba ile 1. lik alıp eve minibüsle dönmekte güzeldi benim için :D :D :D
+1 Aynen bende biraz benzettim:beuj:
Ceza olayıda üzücü olmuş.:icon13: Geçmiş olsun kardeşim.
O eksozdan kaynaklanıyor mesela Göki'nin araba yada bu Hks Hi Power Apex-i N1 yada Greddy Ti bu eksozlarla 106 dan çok güzel sesler alınıyr güzel eksoz sistemi ile hondalarında güzel sesi var kesinlikle ondandır bence genelde ss tarzı kullanılıyor Pug larda kulağa farklı geliyor bunlar :) :icon_tup:
Ceza çok canımı sıktı hiç zamanı değildi.
Maşallah cihancım gerçekten çiçek gibi gti:icon_tup: Ciğerini tamamen açmışsın bravo.:icon_tup: Emeğine, eline sağlık.:)
Tşk.ler :) İlk aldığımda bende endişelenmedim değil biraz sağırdı ama çook çabuk kendine geldi tüm bakımlarını yapınca makine tutukluğunu attı başladık ileri ileri gitmeye hergün :) Çok tşk.ler tekrardan
Cihan Çizmeci
17-09-2010, 09:53
Maşallah çok güzel yürüyor araç gideri büyük belli videolardan;)
Kendi çapında iyi olduğunu düşünüyorum bende tşk.ler :)
maşallah benim çok hoşuma gitti (:
Saolun beğenmenize sevindim :)
Maşallah cihan iyi gidiyor.. :)
Saolasın Sinan abim sen diyorsan gidiyordur :) Bana H ı kullandığım zamanarı hatırlatmıyor değil :)
Maşallah araç on numara
Çok tşk.ler :icon_tup:
Cihan Çizmeci
17-09-2010, 10:05
kankam maşşallah allah kaza bela vermesin..aracın çok cici ve yürürü çok güzel bu speclerle böyle yürüyen ayrıcalıklı 106lardan birisi seninkide..emin ol piyasada eksoz filtre ile böyle yürüyen 106 çok çok nadir..hatta yok gibii.sakın fazla kurcalama ;) keşke bu kadar yormasaydınn kendini ben gelir çekerdim videonu sende rahat rahat gazlardın :D
Valla kanka yaa bir elimde direksyon ve kamera yat viraja 200 le :D Yol yok yani varda ters kaldı o akşam gidemedim uğraştım durdum 3 km yolda :D
Çok saol kardeşim kurcalanmıyacağını sende biliyorsun 2 gün birlikteydik izmit'te senle herşeylerini konuştuk :) Senin gördüğün son halinden çoooooooooook daha cici şuan çok şükür rahatladığım için tüm işlerini hallettim kanka eksikleri.
Ama çok açık bişey söyliyim benim arabam isterse uçsun ama senin araban her zaman duruşu ile 1-0 önde :D Bu böyle gördüğüm en diri güzel vsvs aklına ne geliyorsa 106 :) Maşallah kanka çok güzel bir araba aldın zevkine kesene sağlık :icon_tup:
Cihan abi kazasız belasız videolar çok güzel olmuş açıklamayı gördüm zaman yaw hiçmi üşenmedin dedim :D:D Roll videolarını görmek isteriz inş ;)
Kardeşim sonradan başım ağrıyacağına ben baştan kendimi kasıyım dedim :)
Soğuk motora basılır mı yok duran yerde gaz verilir mi falan denmesin diye özen gösterdim çünkü biz neleri aşmışken öyle saçma şeyler duymak canımı fazlasyla sıkardı :)
Roll videosu olurdu ama genelde çektirilmedi yada çekilende yayınlansın istenmedi yapacak bişeyim yok :) Ben geçsemde geçilsemde yayınlarım ama insanlar öyle değil.
hayatım da ılk defa bu tarz vıdeoları bastan sona sıkılmadan ızledım cok guzel aracınızın gıderınede maşalah maşallah (:
Çoook tşk.ler :) Bunları duymak sevindirici :) Bende zevkli bir çekim yaptığımı düşünüyorum gayet rahat oldu bir sebep yok sadece keyfen olduğu için sanırım :)
Cihan Çizmeci
17-09-2010, 10:09
Videoları hazırlarken güzel emek harcamışsın çekimlerin netliğide çok güzel olmuş..
Aracın yürürünede maşallah..Kazasız belasız..
Sandığımdan çok uzun sürdüler sanırım çözünürlükten boyutları baya bir büyüktü :)
Beğenmenize sevindim tşk.ler cümlemize kazasız belasız :)
maşallah kanka. ciğeri güzel bişiye benziyor :D
Kanka valla çok şükür be yetiyor ;) Saol
masalllah.. egsozu bana pek hos gelmedi cok zırlıyor sanki.. 4 de kesiciye sokup 5 i bitirme videosuda yakısırdı.. ceske birbirimize yakın olsaydık bendede sadece filtre egsoz var güzel denemeler olurdu :icon_tup:
Evet güzel olurdu :) Ben zırıltılı sesi seviyorum ırtlak ve tok ;) Her aracımdada yakaladım farklı eksozlarla çok şükür :) Yolu bir görseniz bu yolda kameraya çekerken bu hızı nasıl yaptınız dersiniz bu bile iyi bir ara yeniköyde top speed e çıkarım :icon_tup:
Maşallah cidden güzel gidiyo..kazasız belasız ;)
Çok tşk.ler kardeşim cümlemize komlularımızada kazasz belasız :)
gerçekten çok keyifli orjinal gibisi yok :) güle güle bin güle güle gazla :)
Çok tşk.ler abi :) Cidden birkez daha Orj. bir arabaya binme keyfini yaşamak güzel deneyim olduğundan bunda daha iyi sonuçlarda aldım :) Maşallah mutluyuz sorunsuzuz :)
Cihan Çizmeci
17-09-2010, 10:14
Maşallah Cihan kardeşim tekerine taş değmesin
Çook tşk.ler Kadir abim Allah cümlemizi korusun :)
maşallah cihan.allah kaza bela göstermesin
Cümlemize inşallah çook tşk.ler :)
maşallah cihan çok fena olmuş videolar izleyemedim ama olsun :)
türkcell vınn gazabına ugruyoruz video izlerken :)
Yorumlardan anladıgım kadarı ile güzel gidiyor inşallah dahada güzel gider hayırlısıyla .
Saol Yaşar abim :) Evden falan zamanın olursa izle abi :)
Yormadan üzmeden gittiği kadar abi fazlasında gözüm yok :icon_tup:
Eyvallah kardeşim,
Biliyorsun nzm ufak tefek işleri var onlarda bitsin bi öyle,
Ufaktan bi video aldık gerçi bu gece izlersin yavrum :)
Müsait olduğun bir zaman eksozda takarsan NZM ye bakmak isterim kardeşim bakalım o neeler vericek bize :) Ben ondanda çok umutluyumki belli ediyor kendini :)
aLperTunga
17-09-2010, 10:16
Valla kanka yaa bir elimde direksyon ve kamera yat viraja 200 le :D Yol yok yani varda ters kaldı o akşam gidemedim uğraştım durdum 3 km yolda :D
Çok saol kardeşim kurcalanmıyacağını sende biliyorsun 2 gün birlikteydik izmit'te senle herşeylerini konuştuk :) Senin gördüğün son halinden çoooooooooook daha cici şuan çok şükür rahatladığım için tüm işlerini hallettim kanka eksikleri.
Ama çok açık bişey söyliyim benim arabam isterse uçsun ama senin araban her zaman duruşu ile 1-0 önde :D Bu böyle gördüğüm en diri güzel vsvs aklına ne geliyorsa 106 :) Maşallah kanka çok güzel bir araba aldın zevkine kesene sağlık :icon_tup:
eyw kankam benimm seviyorum seni ;) allah herkesin gönlüne göre versin.. :icon_tup:
Cihan Çizmeci
17-09-2010, 10:17
o nasıl işmiş ya :soru::beuj: mutlak bişey vardır bulunur diycem CRM'de onca saat durmuşsunuz ki CRM nin de kalitesi belli yani... anlam vremedim hiç :S :S
Crm ye lafm yok kanka Suat abinin yeri bende çok ayrıdır :) O akşam PE ye benim eski beyaza yaptık zart diye oldu ama bende vardı bir talihsizlik :) Onlardan değil benden kaynaklıydı sorun sanırım :) Zaten sorunda denmez Suat abiyi çok severim canı saolsun farketmez :icon_tup: PE yi sattığımız gün Aler abiye PE nin Antalya ya itmedenki bakımlarını yaptırdık bende eşlik etmiştim yoksa bişey yaptırmaya gitmedim ztn onun için niyet ettik orda sadece oda olmadı çokta sorun olmadı yani :)
Cihan Çizmeci
17-09-2010, 10:19
eyw kankam benimm seviyorum seni ;) allah herkesin gönlüne göre versin.. :icon_tup:
Gerçekler kanka bende seni seviyorum :) Benim gönlüme göre seninkininde olduğu kesin kanka :) Görüşelim bir ara :icon_tup:
leş(ayarsiz-bakimsiz) 106lari gecip arabam gidiyor saniyorsunuz demistim bikac vti sahibine bozulmustu, normalde budur gidisi :D
Crm ye lafm yok kanka Suat abinin yeri bende çok ayrıdır :) O akşam PE ye benim eski beyaza yaptık zart diye oldu ama bende vardı bir talihsizlik :) Onlardan değil benden kaynaklıydı sorun sanırım :) Zaten sorunda denmez Suat abiyi çok severim canı saolsun farketmez :icon_tup: PE yi sattığımız gün Aler abiye PE nin Antalya ya itmedenki bakımlarını yaptırdık bende eşlik etmiştim yoksa bişey yaptırmaya gitmedim ztn onun için niyet ettik orda sadece oda olmadı çokta sorun olmadı yani :)
crm'ye laf eden ne dediğini bilmiyordur piyasayla alakası yoktur zaten :D çıkarttığı işler ortada ;) inş o UFAK sıkıntıyı halledersin kanka sonra şöyle en babasından bi chip yaparsınız. benim kağnıyı belki geçersin belki o zaman :D şuan geçme ihtimali vermediğim için gelmiyorum o taraflara :D
Selcuk_RoL
17-09-2010, 10:34
maşşallah cihan kardeşim güzel gidiyor araç kazasız belasız. ama bi müsait zamanda 2/4000 devir 5 kesici saniyene bak eğer 29 30 lu bi saniye yakalarsan çok kişinin canı yanar:D
Selcuk_RoL
17-09-2010, 10:35
crm'ye laf eden ne dediğini bilmiyordur piyasayla alakası yoktur zaten :D çıkarttığı işler ortada ;) inş o UFAK sıkıntıyı halledersin kanka sonra şöyle en babasından bi chip yaparsınız. benim kağnıyı belki geçersin belki o zaman :D şuan geçme ihtimali vermediğim için gelmiyorum o taraflara :D
CRM ye laf eden önce gelip EK yi geçicekti :D
aynen, çok ciğerli sağlam harbi GTİ'ydı ;)
Cihan Çizmeci
17-09-2010, 10:37
leş(ayarsiz-bakimsiz) 106lari gecip arabam gidiyor saniyorsunuz demistim bikac vti sahibine bozulmustu, normalde budur gidisi :D
Tool amcam :) Aynı şekilde bende sitedede olsun dışardada olsun söylediğimde aynı tepkileri alıyorum ama haklılar.106 sahiplerinin çoğu kendini kara şimşek sanıyor çok ayarsız bakımsız darmadağın oldukları halde.İnsanlarda öyle sanıyor :) Çok tartıştık burdada vti yada 106 sahipleri ile :)
Burda dışarda söylediğimde yok öyle birşey diolar çıktığımızda yola ise benim motorum gırtlak oluyor inanmıyorlar filtre eksoz düz doru olduğuna :)
Tşk.ler yorumunuz için abi :icon_tup:
:icon_tup:
Cihan Çizmeci
17-09-2010, 10:42
Öyle bir aşk yok kanka :icon_tup: Kesinlikle.
maşşallah cihan kardeşim güzel gidiyor araç kazasız belasız. ama bi müsait zamanda 2/4000 devir 5 kesici saniyene bak eğer 29 30 lu bi saniye yakalarsan çok kişinin canı yanar:D
Bakalım kanka :D Ama o zamanları yakalamam için birkaç şeyi daha değiştirmem lazım yürüyende nedense o akşam 200 üstleri sıktı araba sanki önceden çok rahat ibremi bitiriyordum ama yolada veriyorum bu videoların hepsinde viraja girdim kanka.Deniyecem dediğini ;) R larla fena mevzular içindeyiz anlatırım sora , sora insanlar üstüme atlıyor :)
Kanka snıflarımız apayrı eminim senin emeklerinle benim sınıfıda bir araç yapsan benden ilerde olurdun ;)
CRM ye kimse kolay kolay laf edemez ztn kanka görünen köy yakındır :D :D :hahaha:
Selcuk_RoL
17-09-2010, 10:44
Öyle bir aşk yok kanka :icon_tup: Kesinlikle.
Bakalım kanka :D Ama o zamanları yakalamam için birkaç şeyi daha değiştirmem lazım yürüyende nedense o akşam 200 üstleri sıktı araba sanki önceden çok rahat ibremi bitiriyordum ama yolada veriyorum bu videoların hepsinde viraja girdim kanka.Deniyecem dediğini ;) R larla fena mevzular içindeyiz anlatırım sora , sora insanlar üstüme atlıyor :)
Kanka snıflarımız apayrı eminim senin emeklerinle benim sınıfıda bir araç yapsan benden ilerde olurdun ;)
CRM ye kimse kolay kolay laf edemez ztn kanka görünen köy yakındır :D :D :hahaha:
kanka bence düz boru yerine ortada bi susturcu daha performanslı oluyor mesela??
arkadaslar bu CRM dedıgınız yer neresı ya ? cok merak edıyorum heryer de ısmı gecıyo bu adamların ?
Selcuk_RoL
17-09-2010, 10:45
arkadaslar bu CRM dedıgınız yer neresı ya ? cok merak edıyorum heryer de ısmı gecıyo bu adamların ?
gel gel ben sana tarif ederim canım :D:D
gel gel ben sana tarif ederim canım :D:D
yaww selcukkk senın bu ınsanlığın benı oldurcek kanka yaa :D
yarın atasehıre bı hareket getırcem kanka ;)
sağol kardeşim,ne kadar emek verirsek o kadar verim alıyoruz araçlardan senin Sİ da olduğun gbi ;)
Cihan Çizmeci
17-09-2010, 10:56
sağol kardeşim,ne kadar emek verirsek o kadar verim alıyoruz araçlardan senin Sİ da olduğun gbi ;)
Eyw kanka :)
CRM : Ceco Rehabilitasyon Merkezi :D :D :D Kısa duruyo mu üstadım benim? Ayarlayalım on bu ara aramızda ;) Msj atar mısn bu akşam
kanka bence düz boru yerine ortada bi susturcu daha performanslı oluyor mesela??
Aynen kanka bunu senden daa önce duymuştum ki bir ara senin EK da kullandığın eksoz sistemini biliyorum çok daha farklıydı ;) Üst hızlarda daha etkili oluyor 200 civarlarında sıkıştırmayı tuttuğundan dolayı sanırım :icon_tup:
Konu sağılmasın :D
Selcuk_RoL
17-09-2010, 11:33
yaww selcukkk senın bu ınsanlığın benı oldurcek kanka yaa :D
yarın atasehıre bı hareket getırcem kanka ;)
Heyecanla bekliyorum seni cecooo :D
Painkiller
17-09-2010, 20:25
öncelikle araca maşallah gerçekten çok tatminkar yürüyor cihan :icon_tup: tam kestiremedim ama sanırım yeniköy başiskele yada yuvacık arasının kulaklarının pasını silmişsin :) geçen günlerde 2 motorlu yunus tam garaja çektiğim anda siyah bi 106 çevirmeden kaçmış diye geldi aracı bağlıyom dedi zor ikna ettim öle bi şey olmadığına plakamı bilmediği halde arkadaki arabadan ihbar geldi dedi dikkat et izmit dolaylarında siyah 106 lar pek sevilmiyo geçmiş olsun
S.Özeren
17-09-2010, 20:52
41 kere maşallah :)
Cihan Çizmeci
17-09-2010, 22:45
Çok çook çok tşk.ler :)
öncelikle araca maşallah gerçekten çok tatminkar yürüyor cihan :icon_tup: tam kestiremedim ama sanırım yeniköy başiskele yada yuvacık arasının kulaklarının pasını silmişsin :) geçen günlerde 2 motorlu yunus tam garaja çektiğim anda siyah bi 106 çevirmeden kaçmış diye geldi aracı bağlıyom dedi zor ikna ettim öle bi şey olmadığına plakamı bilmediği halde arkadaki arabadan ihbar geldi dedi dikkat et izmit dolaylarında siyah 106 lar pek sevilmiyo geçmiş olsun
Aradıkları kan bende :D Benim o hepside arıyor aramayada devam etsinler :) Onlar benim sesime ben onlara uyuz :) Çarşıya 1 kere girmişliğim yok e 5 teyim hep ben onları rahat bırakıyoruz onlarda beni bıraksınlar :)
Tşk.ler yürüyüşü beğenmene sevindim.Yer Yeniköy değil orda top speed kolay bu yuvacık sapağı sanayi arası :icon_tup:
Bu arada k.bakma renk dolayısı ile çakışıyorsun benim yüzümden polislerle :icon_tup:
aLperTunga
17-09-2010, 22:51
41 az gelir 106 kere maşş.. ;)
KaDiR_54
17-09-2010, 22:58
Çok tşk.ler kardeşim cümlemize komlularımızada kazasz belasız :)
:Deywallah teşekkürler:)
Cihan Çizmeci
18-09-2010, 10:06
:Deywallah teşekkürler:)
41 az gelir 106 kere maşş.. ;)
:icon_tup:
engin_ant
18-09-2010, 13:26
cihanım güzel eline saglık kumlucaya gel benim vti ile bi deneyelim
sıkı 106 oldukça azaldı piyasada hele birde stok güzel 106 izledikçe acı çekiyorum... desem yeridir... araba gerçekten gidişat olarak sıkı vitesleri güzel yakalıyorsun. 106 gti çocuk gibidir bakarsın güldürür bakmassan anasını aglatır adamın... bence en kısa zamanda cihp yapmanı tavsiye ederim..
ocean0636
18-09-2010, 15:25
MaşAllah, güzel tırmanıyor ;)
cıhan cok gsell maşalla allah nazarlardan saklasın kardesım ...;)
Cihan Çizmeci
19-09-2010, 11:00
cıhan cok gsell maşalla allah nazarlardan saklasın kardesım ...;)
Çoook tşk. ederim :) Cümlemizi inşallah saolun :icon_tup:
MaşAllah, güzel tırmanıyor ;)
Çok tşk.ler kardeşim beğenmene sevindim :icon_tup:
sıkı 106 oldukça azaldı piyasada hele birde stok güzel 106 izledikçe acı çekiyorum... desem yeridir... araba gerçekten gidişat olarak sıkı vitesleri güzel yakalıyorsun. 106 gti çocuk gibidir bakarsın güldürür bakmassan anasını aglatır adamın... bence en kısa zamanda cihp yapmanı tavsiye ederim..
Tşk.ler :icon_tup: Tamda dediğin gibi bakarsan oda sana bakıyor ama biraz boşla acı çektirir :D
Chip tavsiyesini biraz daha açar mısn sence güzel bir yazılımdan sonra bu speclerde ne değişir? Fikir alışverişinde bulunmuş olalım bir kere niyetlendim sonra vazgeçtim değecek mi diyerekten.Sizce niye chiplemeliyim?
Yani bu speclerde ne getiriler gösterir bize sizinde düşünceleriniz alıyım
cihanım güzel eline saglık kumlucaya gel benim vti ile bi deneyelim
Saolasın Engin abim :) Abi 20 kere araba ile gidicem desemde 20 kerede oraa yormaktan vazgeçiyorum :) Bilmiyorum 25 - 26 - 27 sı gibi ordayım bir şekilde :)
morgy_drag
19-09-2010, 11:01
Cok guzel cıhan maşallah..
Allah zeval vermesın gti ına :)
Cihan Çizmeci
19-09-2010, 11:50
Cok guzel cıhan maşallah..
Allah zeval vermesın gti ına :)
Çok tşk.ler :icon_tup: Hepimizin arabasına inşallah;)
HONDA varimsi bir motor sesi . Maaşallah ya :) ne güzel gidiyor.
Maşallah Kazasız Belasız Sürüşler Cihan Abi Gayet Güzel Sesi Gidişi..
Cihan Çizmeci
21-09-2010, 13:19
masallah aga cok gzelgıdıyor makına
Çok tşk.ler kardeşim beğenmene sevindim :icon_tup:
Maşallah Kazasız Belasız Sürüşler Cihan Abi Gayet Güzel Sesi Gidişi..
Çok saol kardeşim benim :icon_tup: Allah daha iyilerini hepimize nasip etsin :icon_tup:
HONDA varimsi bir motor sesi . Maaşallah ya :) ne güzel gidiyor.
Genelde insnalardan aynı tepkiyi alıyorum :D Honda sesi gibi :icon_tup:
Gerçekte çok daha benzer video kaydı tam sesi yansıtmamış burda klasik 106 sesi gibi gleiyor gerçekten çok daha farklı
tlf numaranı pm at bana
Chip'le gelecek olayları bend ebiliyorum maksat burda paylaşmak :icon_tup:
Fikir alışverişinde bulunmak herkez ile :icon_tup:
izlerken cok keyıf aldım valla elıne saglık guzel vıdeolar olmuş:)sana özendım benzerını yapıcam:D
hocam bende aracında 51 lik kopmle boru olsa+son susturucu üstlerde daha iyi yatırabilirsin daha rahat çıkması için eksoz gazının 51lik boru+chip+14/60 la bu araba tadıdan yenmez be :)
Cihan Çizmeci
25-09-2010, 11:46
hocam bende aracında 51 lik kopmle boru olsa+son susturucu üstlerde daha iyi yatırabilirsin daha rahat çıkması için eksoz gazının 51lik boru+chip+14/60 la bu araba tadıdan yenmez be :)
Walla kardeşim ne demek sitediğini anlamadım :) Cümle biraz dağınık olmuş sanırım...Yani bence ya sen konuyu güzel okumadın yada başka bişey var bu işte :)
Bu benim ilk arabam değil :) Ilk 106'tımda değil :) 106 ve yürümesi + yürütmesi hakkında bayağı bir dağarcığım var çok şükür :icon_tup:
ben en az şeyle iyi yürümenin peşindeyim yoksa 106 mı yürütmek istesem 5000 - 6000 liraya bakar pistonu kolu yatağı gömleği egzantrikleri yazılımı ve destekleyicileri vs sş vs sş ;) Sorun yok :icon_tup:
izlerken cok keyıf aldım valla elıne saglık guzel vıdeolar olmuş:)sana özendım benzerını yapıcam:D
Saolasın beğenmenize sevindim :) Alışılagelmiş bişey yapan çok :) Çekerkende zevkli bende ilk defa yaptım :D
[QUOTE=Cihan Çizmeci;1714693]Walla kardeşim ne demek sitediğini anlamadım :) Cümle biraz dağınık olmuş sanırım...Yani bence ya sen konuyu güzel okumadın yada başka bişey var bu işte :)
Bu benim ilk arabam değil :) Ilk 106'tımda değil :) 106 ve yürümesi + yürütmesi hakkında bayağı bir dağarcığım var çok şükür :icon_tup:
ben en az şeyle iyi yürümenin peşindeyim yoksa 106 mı yürütmek istesem 5000 - 6000 liraya bakar pistonu kolu yatağı gömleği egzantrikleri yazılımı ve destekleyicileri vs sş vs sş ;) Sorun yok :icon_tup:
Kardeşim baya oldu ben bu mesajı yazalı ya konuyu okudum ben bı yerde önerileriniz olabılır yazın buraya gibi birsey yazıyordu o yuzden yazmıstım yoksa akıl vermek gibi değil yanlış anlama kanka :)
geçenlerde bir vts kullandım düz boru egzoz yoktu fena değil demiştim düz boru ve egzoz yapılmış araca sonra tekrar kullandım hatta denedim inanılmaz bir fark var cihan önceki sayfalarda konusmustuk tecrübe ettim paylaşmak istedim yaza doğru planlıyorum düz boru egzoz kış geldi artık :D
TA 106 ya maşallahh tekrar nazar değmesin :)
Cimmeria
04-11-2010, 15:45
ilk sayfayı okudum direk yazıyorum o yüzden arada cevap varsa kusura bakma :) timer var demişsin, turbo araçlardaki turbo timer'ı mı monte ettiniz araca?
kadirhamamciogl
05-11-2010, 13:33
Bi Vti Sahibi Bu Video'ya Ne yazabilirki MAŞALLAH canlı canlı gorudugum ıcın baska bırsey demeye dılım varmıyor..
Bırı Benım vtı ıle deneyelım yazmıs bence gerek yok bız 2 vtı cıktık cıhan ıle ne oldu cok guzel gecıldık :)
Emre Abdik
05-11-2010, 18:29
kanka maşallah
Cihan Çizmeci
12-11-2010, 12:47
kanka maşallah
Cümlemize maşallah tşk.ler :)
ilk sayfayı okudum direk yazıyorum o yüzden arada cevap varsa kusura bakma :) timer var demişsin, turbo araçlardaki turbo timer'ı mı monte ettiniz araca?
Evet abi bildiğimiz Apex-i Turbo Timer :)
geçenlerde bir vts kullandım düz boru egzoz yoktu fena değil demiştim düz boru ve egzoz yapılmış araca sonra tekrar kullandım hatta denedim inanılmaz bir fark var cihan önceki sayfalarda konusmustuk tecrübe ettim paylaşmak istedim yaza doğru planlıyorum düz boru egzoz kış geldi artık :D
TA 106 ya maşallahh tekrar nazar değmesin :)
Geçerli bir fark var kanka :) Deneyimleyip görmüşüsn sende :) Yaza öyle başla kesin :D
Bi Vti Sahibi Bu Video'ya Ne yazabilirki MAŞALLAH canlı canlı gorudugum ıcın baska bırsey demeye dılım varmıyor..
Bırı Benım vtı ıle deneyelım yazmıs bence gerek yok bız 2 vtı cıktık cıhan ıle ne oldu cok guzel gecıldık :)
Eywallah kanka saolasın :) Yok kardeşim estafurullah ne demek.Bu işlerin sonu yok biliyorsun sende Kadir'im bugün biri geçer yarın diğeri :)
Güzel akşam geçirdik geçmek geçilmek dert değil eğlenip hoş muhabbet ettiysek ne mutlu bize tşk.ler :icon_tup:
glockevo
16-11-2010, 22:26
makina güzel olmuşş...
Cihan Çizmeci
17-11-2010, 11:00
makina güzel olmuşş...
Çok tşk.ler beğenmenize sevindim :icon_tup:
iyi gidiyosun cihan çok iyi.
tebrikler
ses te çok hoş.
Cihan Çizmeci
17-11-2010, 11:51
iyi gidiyosun cihan çok iyi.
tebrikler
ses te çok hoş.
Çok tşk.ler :) Sizden bunları duymak daha güzel :)
derece43
17-11-2010, 12:41
Cİhan bilader sen artık 106 yla bütünleştin:D Maşallah Kazasız belasız kullan aracını.. üzme ufaklığı...
Masallah ses çok güzel nazar degmesin
maşallah chıpsiz guzel hızlanıo headerlı vtecle yakın gitmesi lazım.
mami_makinen
17-11-2010, 13:33
maasallah cıhan arac guzel yuruyor...bana sorarsan 14 60 ıster :DD:
Maşallah Combo Kazasız belasız sürüşler ;)
redlinemst
18-11-2010, 10:04
benim böyle orjinal ve sıkı yürüyen bi aracım olsa hayatta chipdi contaydı ellemezdim orjinal haliyle saklamaya çalışıp keyfini sürmeye bakardım,tabi şahsi fikrim :)
Videolarda araçda çok güzel Allah nazarlardan korusun Cihan abi.
Cihan Çizmeci
18-11-2010, 10:36
benim böyle orjinal ve sıkı yürüyen bi aracım olsa hayatta chipdi contaydı ellemezdim orjinal haliyle saklamaya çalışıp keyfini sürmeye bakardım,tabi şahsi fikrim :)
Videolarda araçda çok güzel Allah nazarlardan korusun Cihan abi.
Öncelikle saolasın kardeşim :)
Aslında sanki benle konuşmuş gibisin bu konuyu :) Çünkü motor hiç açılmamış olduğundan conta koymadım.Chiplicektim ama oda olmadı denk gelmedi zaten yok diyordum böylece olmadı :) Emin ol orjinal binmeye devam kardeşim sıkıntı yok :icon_tup: Kimse için arabamı üzemem gidişide bana yetiyor daha hızlı olmak istersem daha hızlı gidecek bir araç alıcam :icon_tup:
Maşallah Combo Kazasız belasız sürüşler ;)
Saolasın Onur'um cümlemize kazasız belasız kardeşim :icon_tup:
maasallah cıhan arac guzel yuruyor...bana sorarsan 14 60 ıster :DD:
Saol Muammer abim :) 14\60 benim aklımda da var abi ama sonra birini geçince sende kısa var oluyor :D
maşallah chıpsiz guzel hızlanıo headerlı vtecle yakın gitmesi lazım.
Saol abi bunu senden duymak güzel :)
Header + 63 düz boru + son + kapak taşlama + cai'li vtec'in önünde oluyor bu haliyle abi haklısın :icon_tup: 2 boy kadar aramız oluyor yakın gidiyoruz bende ibre bitene kadar.
Masallah ses çok güzel nazar degmesin
Çok tşk.ler cümlemize naza değmesin :)
Cİhan bilader sen artık 106 yla bütünleştin:D Maşallah Kazasız belasız kullan aracını.. üzme ufaklığı...
Üzmek mi? Asla :) :)
Neden bunu herkez söylüyor abi :D Başka arabada görünce beni garibine gidiyor insanların :)
Cümlemize kazasız belasız :) Tşk.ler :icon_tup:
Maşallah Cihan , bizim Cihan'da çok titizdi sende öylesin ta emin ellerde ;)
Alicanrs
18-11-2010, 10:51
maşallah kardeşim çok güzel kazasız belasız :) chip conta vs olmadan egsoz filtre ile çok iyi Maşallah cihan tekrar:)
baymustang
18-11-2010, 10:52
yirem bu ufaklığı :) tüh tüh maşalllah
Cihan Çizmeci
18-11-2010, 11:58
yirem bu ufaklığı :) tüh tüh maşalllah
Tşk.ler :D Yimede yanında yatsan olmaz mı? :D :D
Bu arada Diesel Power'ı oluşturmuşsun.Voltran mı yapacaksınız? :D
maşallah kardeşim çok güzel kazasız belasız :) chip conta vs olmadan egsoz filtre ile çok iyi Maşallah cihan tekrar:)
Aminn cümlemize çook tşk.ler :) Ellenmemiş olması kısmetimiz olsa gerek :) Kıyıpta elleyemiyorum buda yetiyor açıkçası :) Çok hızlandık mı baş ağrısı :D Sen daha iyi bilirsin :) :) :)
Maşallah Cihan , bizim Cihan'da çok titizdi sende öylesin ta emin ellerde ;)
Çok tşk.ler :icon_tup: Evet Cihan'ı TT 106'den biliyorum :) Benim TA'yada önceden takipteydim ama benden önce Cihan aldı güzelde oldu açıkçası farkeden bişey olmadı zaten 20 30 gün onda kaldı :D Tşk.ler :icon_tup:
cihan bende 60-170 video çektim ama devir saati gözükmüyor :D antalyadan basa basa geldikten sonra ***** yolda yok yokuş yukarı denedim hoşuma gitmedi :D
Saol abi bunu senden duymak güzel :)
Header + 63 düz boru + son + kapak taşlama + cai'li vtec'in önünde oluyor bu haliyle abi haklısın :icon_tup: 2 boy kadar aramız oluyor yakın gidiyoruz bende ibre bitene kadar.
vall ıımıs benım vtecın eskıhalı kapak taslama yoktu kısa vardı senın kadrandan yaklasık 1 sn hızlı sende kısa ve chıp yaparsan stage1 vteclerı gecersın.
Cihan Çizmeci
18-11-2010, 13:51
vall ıımıs benım vtecın eskıhalı kapak taslama yoktu kısa vardı senın kadrandan yaklasık 1 sn hızlı sende kısa ve chıp yaparsan stage1 vteclerı gecersın.
Çok saolasın abicim tşk.ler :) 14.785 Vti'larda yere 10 Hp diyorlardı.O şartlarda tabiki işler değişir. :icon_tup: Diğer türlü ben avantajlı oluyorum :)
He tabi birde yorumu Sword üstünden yapıyoruz :) Sword iyiydi abi her yönü ile ben aşıktım açık söliyim :D
cihan bende 60-170 video çektim ama devir saati gözükmüyor :D antalyadan basa basa geldikten sonra ***** yolda yok yokuş yukarı denedim hoşuma gitmedi :D
Farkettim abi yorumda yazdım yinede emin ol bence gayet iyi o şartlarda :)
Ben halen senden şöyle güzel bir yolda 210 a yürüyüş değil koşuş bekliyorum Alper abi :D :D Tek kişi eğimsiz yol uzun şöyle motor sıkışmamışken çekte keyifle bir izleyelim :)
Jön Türk
18-11-2010, 14:00
Ben halen senden şöyle güzel bir yolda 210 a yürüyüş değil koşuş bekliyorum Alper abi :D :D Tek kişi eğimsiz yol uzun şöyle motor sıkışmamışken çekte keyifle bir izleyelim :)
Aynen öyle ağa bide ne olur kepeze çııııııık :heyoo:
Cihan Antalya'ya getir şu karabiberi :D
Cihan Çizmeci
18-11-2010, 14:09
Aynen öyle ağa bide ne olur kepeze çııııııık :heyoo:
Cihan Antalya'ya getir şu karabiberi :D
''Karabiberiimmmmmmmmmm vur kadehlere'' yaparız :D :D
İnşallah o günüde görücez :) :icon_tup: Yaza bir değişikliğe gitmez isem neden olmasın :)
Karabiber olmazsada başka bişeyle yine ordayız :D Bu sene ben geldim önümüzdeki sene yazın karabiberle birlikte gelirim.
Bir dahaki yazada inşallah ordan birini alıp geri dönücez :D :hahaha:
Edit:Bu arada imzana bittimm.... :)
Jön Türk
18-11-2010, 14:17
''Karabiberiimmmmmmmmmm vur kadehlere'' yaparız :D :D
İnşallah o günüde görücez :) :icon_tup: Yaza bir değişikliğe gitmez isem neden olmasın :)
Karabiber olmazsada başka bişeyle yine ordayız :D Bu sene ben geldim önümüzdeki sene yazın karabiberle birlikte gelirim.
Bir dahaki yazada inşallah ordan birini alıp geri dönücez :D :hahaha:
Edit:Bu arada imzana bittimm.... :)
İnş o günleride görürüüüzz :D
İnnaaa herşey seni görene kadarmış ahahah :D
"To Be Or Not To Be Yok Dibi" :hahaha:
baymustang
18-11-2010, 15:21
[QUOTE=Cihan Çizmeci;1833947]Tşk.ler :D Yimede yanında yatsan olmaz mı? :D :D
Bu arada Diesel Power'ı oluşturmuşsun.Voltran mı yapacaksınız? :D
dizeller iyi hoşta artık bende bi benzinli isteyim 2.0 turbo :)
redlinemst
18-11-2010, 16:06
Öncelikle saolasın kardeşim :)
Aslında sanki benle konuşmuş gibisin bu konuyu :) Çünkü motor hiç açılmamış olduğundan conta koymadım.Chiplicektim ama oda olmadı denk gelmedi zaten yok diyordum böylece olmadı :) Emin ol orjinal binmeye devam kardeşim sıkıntı yok :icon_tup: Kimse için arabamı üzemem gidişide bana yetiyor daha hızlı olmak istersem daha hızlı gidecek bir araç alıcam :icon_tup:
aynen abi mantık bu olmalı bence birilerine saplamak amacıyla böyle nadide araçlara yazık oluyo,yazık etme makinaya :D bu tam keyf arabası yarış arabası değil :)
Çok saolasın abicim tşk.ler :) 14.785 Vti'larda yere 10 Hp diyorlardı.O şartlarda tabiki işler değişir. :icon_tup: Diğer türlü ben avantajlı oluyorum :)
He tabi birde yorumu Sword üstünden yapıyoruz :) Sword iyiydi abi her yönü ile ben aşıktım açık söliyim :D
çekicem kardeşim :) sende gördün bizim burayı hız yapmak çok tehlikeli kadran çekicez diye uçucaz :D kepez e çıkıp video almam gerekiyor :)
Cihan Çizmeci
19-11-2010, 10:48
çekicem kardeşim :) sende gördün bizim burayı hız yapmak çok tehlikeli kadran çekicez diye uçucaz :D kepez e çıkıp video almam gerekiyor :)
Walla 4'ün ortalarına zor geldim o gece :D Ne hacet abi aman oralarda uğraşma :)
"Zıplıcaz" Vıjt :D :D :D :D Bekliyorum Kepez çıkartmasını :D
aynen abi mantık bu olmalı bence birilerine saplamak amacıyla böyle nadide araçlara yazık oluyo,yazık etme makinaya :D bu tam keyf arabası yarış arabası değil :)
:icon_tup: Aslında ikisinin ortası :D
dizeller iyi hoşta artık bende bi benzinli isteyim 2.0 turbo :)
Bence hiç geçme :D Biz bu illetlerden kurtulup dizel mi alsak derken 2.0 TURBO düşüncesi bile kötü :D :D
İnş o günleride görürüüüzz :D
İnnaaa herşey seni görene kadarmış ahahah :D
"To Be Or Not To Be Yok Dibi" :hahaha:
Walla İnna'yı gördüm dünya gözüyle ya Kemer'de o an dünyam değişti :D :D :hahaha:
Jön Türk
19-11-2010, 11:11
Walla 4'ün ortalarına zor geldim o gece :D Ne hacet abi aman oralarda uğraşma :)
"Zıplıcaz" Vıjt :D :D :D :D Bekliyorum Kepez çıkartmasını :D
Walla İnna'yı gördüm dünya gözüyle ya Kemer'de o an dünyam değişti :D :D :hahaha:
Akşam Antalya'daydı K.
Sıkabilirdik sayın abiiiiiiiiiiiiim :heyoo:
Akşam Antalya'daydı K.
Sıkabilirdik sayın abiiiiiiiiiiiiim :heyoo:
yok canım almıyim ben :) şehir içi birde antalya da :D sen bana ehliyetinin fotokopisini verde ceza yersem seninkine yazdırayım :D:D
Jön Türk
19-11-2010, 13:09
yok canım almıyim ben :) şehir içi birde antalya da :D sen bana ehliyetinin fotokopisini verde ceza yersem seninkine yazdırayım :D:D
Hangi ehliyet :p ceza arabaya kesilmiyomu gülüm ya :D
maşallah cihan araban kıyak bi kısa 13,59 tadından yenmez kazasız belasız
MAAŞLLAAH CİHAN:) beggggendimm. eline sağlk
ersin_srndg
21-12-2010, 09:37
maşallah :)
Abi Her Zama Geçerli:)Allah Kaza Bela Vermesin İnşallah..:icon_tup:
Cihan Çizmeci
23-12-2010, 13:47
Beğenmenize sevindim tşk.ler arkadaşlar :)
yok mu yapacağın ekstra bişey daha?? hızlandırsan artık :D
Cihan Çizmeci
23-12-2010, 14:40
yok mu yapacağın ekstra bişey daha?? hızlandırsan artık :D
Yok kanka bu bana ve (Sınıfımdakilere) gayet yetiyor.Arabamdan çok memnunum kurcalamak istemiyorum :icon_tup:
Hızlanacağım zaman başka bir araba inşallah ;)
Yok kanka bu bana ve (Sınıfımdakilere) gayet yetiyor.Arabamdan çok memnunum kurcalamak istemiyorum :icon_tup:
kısa mevzusunu naptın??
Cihan Çizmeci
24-12-2010, 15:48
kısa mevzusunu naptın??
Takmadım kanka daha alamadım.Para geldiği gibi gidiyor elimizden :rolleyes:
Ahmet Bby
06-01-2011, 11:10
Abicim Tanıtım Videosunda Aracın Tam İçini Çekerkenki Çalan Parça Nedir Rica Etsem Adını Söylermisinz :):)
Cihan Çizmeci
06-01-2011, 14:46
10 numara...
Tşk.ler abi :icon_tup:
Abicim Tanıtım Videosunda Aracın Tam İçini Çekerkenki Çalan Parça Nedir Rica Etsem Adını Söylermisinz :):)
Denis The Menace - Sunshine In My Hearth
Valla radyodan çalıyordu bende orj teyp var ama sen sorunca sözlerinden buldum bide Let the sunshine diye kahrolası bir şarkı var hep o çıkıyor :)
Bu arada bu parça fenadır hatta link veriyim :) :icon_tup:
Bu arada imzana bayıldım :)
APEXİ li videolar istiyoruzzz:D
Cihan Çizmeci
07-01-2011, 10:11
APEXİ li videolar istiyoruzzz:D
Bir tane Spy var face'te :) Ama kamera tam alamadığı için sesi pekte önemsemiyorum.
Bana sesi gerçekte çıktığı gibi alacak bir kamera lazım :icon_tup:
Şu farenin yeni resimlerini isteriz cihan :):)
Cihan Çizmeci
08-01-2011, 14:16
Şu farenin yeni resimlerini isteriz cihan :):)
Hmm :D Abi güzel bir makine lazım çekmek için oda bende yok onun için çekemiyorum :icon_tup:
Çektiğimize deysin diye normal makine ile çekmek istemiyorum Sinan abim :)
Ama seni kırmam yakın zamanda resimlerin gelir :)
Ahmet Bby
12-01-2011, 22:47
Tşk.ler abi :icon_tup:
Denis The Menace - Sunshine In My Hearth
Valla radyodan çalıyordu bende orj teyp var ama sen sorunca sözlerinden buldum bide Let the sunshine diye kahrolası bir şarkı var hep o çıkıyor :)
Bu arada bu parça fenadır hatta link veriyim :) :icon_tup:
Bu arada imzana bayıldım :)
Teşekkür Ettim Abicim Yaptık İşte Birşeyler Beğendiğine Çok Sevindim :)
Ahmet Bby
13-01-2011, 11:10
Ne Kadar Büyük Göründüyse Gözlerine Kaldırılmış İmzam Ne Diyim Valla Yapcak Bişey Yok ;) Daha Küçüğünü Ayarlarız Bizde Onuda Silmezlerseee....
Masallh aracına kardes guzel olms vıdeolar elıne saglk...
GokhanErol
17-01-2011, 01:24
maşAllah nazar değmesin benim hoşuma gitti baya kazasız belasız olsun...
Cihan Çizmeci
17-01-2011, 09:32
Masallh aracına kardes guzel olms vıdeolar elıne saglk...
Tşk. ederim :icon_tup:
maşAllah nazar değmesin benim hoşuma gitti baya kazasız belasız olsun...
Çok tşk.ler :) SKN'nin sahibinden bunu duymak ayrı güzel :)
Hepimize kazasız belasız :icon_tup:
masallah yürürü cok guzel Allah kazasız kullanmayı nasip etsin:)
masallah güzel devirleniyor ben sadace 5 vitesi begenmedim çok yavaş iniyor ben sanzıman yapmalısın o zaman daha zevkli bi araç olur
Cihan Çizmeci
22-01-2011, 12:27
masallah yürürü cok guzel Allah kazasız kullanmayı nasip etsin:)
Tşk.ler cümlemize kardeşim :icon_tup:
masallah güzel devirleniyor ben sadace 5 vitesi begenmedim çok yavaş iniyor ben sanzıman yapmalısın o zaman daha zevkli bi araç olur
Eksoz sisteminden kaynaklı bir olay.Ben son hız falan zorlamıyorum roll falanda.Arada kendi zevkime çıkıp dolaştığım için eksoz sistemini ona göre ayarladım. FreeFlow Style :D
Bu arada aslıdna 5. vitesi bu videodan çok daha iyi ama videodaki yolda 5 hep viraja denk geliyor aslında o hızlarda virajdayım birazda ondan :)