Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Asker uğurlamaları hk.

DOHC
17-09-2010, 15:26
Bazı "arkadaşlar" klavye başından güç aldığı için, benim gözümde hem suçlu hem güçlü olduğu için, çok rahat yazıyorlar.
2 seçenekli bir anket yaptım.
Başkalarına rahatsızlık vererek, onları sıkıntıya, hayatlarını tehlikeye sokarak yapılan asker uğurlamalarını onaylıyor musunuz?
Seçenekler basit, evet-hayır.
Bakalım oran ne çıkacak.......

MiaMi
17-09-2010, 15:35
Sosyal yaşamda kamunun ortak kullanımına açık yerlerde kimse kimsenin hakkını işgal etme ayrıcalığına sahip değildir. Aynı zamanda nerde olursa olsun kişi hak ve özgürlükleride eşittir.

Asker uğurlamaları artık terbiye sınırlarından çıkmıştır. İstisnalar hariç 10 sene önce bende askere gittim evimden çıkıp konvoyumla tın tın otogara girdik. Kendime şimdi kızıyorum evden çıkıp aparmanın önünde 1 şarjör mermi boşalttığım için hatta utanıyorum.

Ayırca sadece asker konvoyu değil konu eğlencenin ve mutluluğunu paylaşmanın bir haddi hesabı vardır.

Yenibosnada oturduğum yıllarda mahallenin piskopatları gece 2'de korna çala çala gelen tüm mahalleyi uyandıran gelin damat neyse konyovunu 2 dk. içerisinde susturdu ise varın siz düşünün illa zorlamı olacak daha fazla yazmıyorum.

TaGo
17-09-2010, 15:40
Dostum senin derdin nedir ya?? Sen neyin peşindesin?

Bir önceki konuda belliki rahatsızlıklar oldu konu kilitlendi. Sen ateşe barutla gitmeye çalışıyorsun. Ben diyorumki ben konvoy olmasını destekliorum. Başkası yol kapamış, ateş yakmış, araba sallamış beni alakadar etmes. Ben asker konvoyu seven biriyim. Edebinlede yapar çıkarız. Oraya asker konvoyu yapılsınmı die konu açmıyorsun, maksatlı olarak "yol kapatan, taşkınlık yapılan konvoy olsunmu hiç olmasınmı diorsun". Ben tekrar ediyorum, bu forumdan 99 hayır bile çıksa ben 1 evetle kendi bildiğim konvoya destek çıkarım. Neyin referandumundasın sen?

Buraya ben konu açsam "konvoy istemeyen zihniyete küfüre evetmi hayırmı" senin hoşuna gidermi?

UĞUR YUMAK
17-09-2010, 16:04
Merakla takip ediyorum konuyu :D

MiaMi
17-09-2010, 16:05
Bundan önce böyle bir konumu vardı ben görmemişim. :)

ef186
17-09-2010, 16:27
Evet
mody

Hayır
ATMoSFeRiK, cahitarsal, car wolf, cem, Day Walker, DERAN_TUYNER, diyadin, DOHC, ef186, Emre-G, Eyüp, gokhanbilgin, gökberk, gökh@n_gr, Jem, kifanhom, killererkan, Low-Rider, MiaMi, murat1, nakayama, snan1910, SONE-R, Spook, ST-max, V.İ.P, white light, _FrKn_

:D:D:D:D