Orijinalini görmek için tıklayınız : DJ Type R,GKS Type R-BS Type R ROLL
VTec_king
17-09-2010, 21:53
Yaklaşık 1 ay oluyor sanırım deneyeli videolar yeni geçti elime
rica ettim koyarmısınız sizdekileri diye kimseden tık yok..
darılmaca gücenmece yok gayet güzel denemeler oldu
geçti geçildi muhabbeti yapılmamasını rica ediyorum
gayet güzel eğlendik.FN2 leri çok beğeniyorum güzel parçalarla güzel işler olacağı şimdiden belli oluyor.Kazasız belasız arkadaşlar.
Cumhur senle denemelerimizide koyarmısın rica etsem?
DJ-GKS-BS
http://www.streetfire.net/video/dj-type-r-gks-type-r_2061537.htm
DJ-BS 1
http://www.streetfire.net/video/dj-type-r-bs-type-r_2061541.htm
DJ-BS 2
http://www.streetfire.net/video/dj-type-r-bs-type-r-2_2061548.htm
Juggernaut
17-09-2010, 23:12
Güzel denemeler.gks bs den hızlı sanırım.
deeperblack
17-09-2010, 23:23
Tüm araçlara maşallah.
Çok keyifli bir geceydi gerçekten. Egemen beni kırmayıp geldiğin için çok teşekkürler kardeşim. Dönüşte benzin lambası şaka yapmasaydı çok daha rahat deneyebilecektik ama riske giremek istemedim açıkçası. Buarada videolar taylanda çekimler kötü baya ama varsa taylan eklesin.
VTec_king
17-09-2010, 23:27
taylandaki videolar bunlar zaten seninkileri sana sormadan koymam dedi
bende senden rica ediyorum şimdi koymak istiyorsan koy tabi?
chiefkadir
17-09-2010, 23:30
Ep ün specler nedir ? h/e/c mi :)
minimal_freak
17-09-2010, 23:30
hay maşllah........:icon_tup:
VTec_king
17-09-2010, 23:38
Ep ün specler nedir ? h/e/c mi :)
Dc.Headers,iskender 60 lık boru,aem filtre,giriş 60 lık çıkış 96 lık otto spec egzoz
bs de bayagı bir parça var bildigim kadarıyla
gks nin speclerini bilmiyorum
Alicanrs
17-09-2010, 23:43
benimde aranızda olmam lazım mış :D maşallah
chiefkadir
17-09-2010, 23:52
Dc.Headers,iskender 60 lık boru,aem filtre,giriş 60 lık çıkış 96 lık otto spec egzoz
bs de bayagı bir parça var bildigim kadarıyla
gks nin speclerini bilmiyorumBu arabaya bir toda conta yapsana :)
VTec_king
17-09-2010, 23:57
yeni sahibi yapar artık haftaya gidici :)
denemeler gercekten çok güzel olmus Fn2lerın hızlanması güzel gercekten...
halilkarakas
18-09-2010, 00:06
siyah fn2 çok güzel parlıyo yaa :D :D maşallah araçlara
Cimmeria
18-09-2010, 00:13
jubile egemen :) masallah dj type ra
Maşallah DJ TypeR' a çok iyi yürümüş. BS' nin de Maşallahı var:icon_tup:
VTec_king
18-09-2010, 00:21
sağolun beyler evet tolga jubile yaptım :)
ADMISE R1
18-09-2010, 00:30
tüm araçlara maşallah denemeler çok güzeldi.çokta eğlendik.dj nin maşallahı var .yanlız küçük bir düzeltme dj bs ilk videoda bs biraz geç bastı ama muhabbetine çıkıldığı için bırakmadı.bunuda sakın kimse yanlış anlamasın.
ocean0636
18-09-2010, 02:20
MaşAllah araçlara :icon_tup:
SekoLive
18-09-2010, 12:18
GKS'nin specler videodaki hali Egsoz Filtre Headers+goksel abi :D :D
maşallah hepsine.
Serhat Y.
18-09-2010, 12:53
dj type-r a maşallah güzel gidiyor fakat sahibi arkadaşımız biraz aceleci davranıyor denemelerde birde vtec altı basmanın peşinde onada anlam veremedim. teketek deneme fırsatımız olsaydı fark daha farklı olurdu neyse önemli değil. denemelerde dj type-r ve benim araç 2 kişidir. GKS tek kişi ona göre değerlendirelim lütfen.
bende de bikaç video var ogüne ait akşam bu konuya koyarım onlarıda,,
H22Power
18-09-2010, 12:55
dj type-r a maşallah güzel gidiyor fakat sahibi arkadaşımız biraz aceleci davranıyor denemelerde birde vtec altı basmanın peşinde onada anlam veremedim. teketek deneme fırsatımız olsaydı fark daha farklı olurdu neyse önemli değil. denemelerde dj type-r ve benim araç 2 kişidir. GKS tek kişi ona göre değerlendirelim lütfen.
akşam gelio musun? senin arabanın maşallahı var çok zevkli oluyor denemek k04 le basmıştık senle:icon_tup:
Serhat Y.
18-09-2010, 12:56
bide son videoyu tekrar izledimde şimdi egemen neden bıraktın anlamadım 5 sonu görülürdü yolda müsaitmiş:soru:
Serhat Y.
18-09-2010, 13:01
akşam gelio musun? senin arabanın maşallahı var çok zevkli oluyor denemek k04 le basmıştık senle:icon_tup:
begendiğine sevindim mustafa dahada iyi olcak yakında, benim arabamda çok parça var diyorlarda ne var kimse bilmiyor setup ım daha tamamlanmadı tamamlanınca yazıcam zaten siteye, ama şuan üzerindeki çoğu parçanın getirisinden çok götürdükleri var bunu kimse bilmiyor, sıkıştırmayı artıramadığım sürece bu durum şimdilik böyle, tam bittiğinde zaten herkes görücek farkı
bu akşam için söz vermiyorum ama gelebilirim.
ahmet3425
18-09-2010, 13:04
zevkli denemeler olmus demekki kiloları esit demeyelimde 3 assagı 5 yukarı aynı olsa FN2 fena yuruyecek :)
begendiğine sevindim mustafa dahada iyi olcak yakında, benim arabamda çok parça var diyorlarda ne var kimse bilmiyor setup ım daha tamamlanmadı tamamlanınca yazıcam zaten siteye, ama şuan üzerindeki çoğu parçanın getirisinden çok götürdükleri var bunu kimse bilmiyor, sıkıştırmayı artıramadığım sürece bu durum şimdilik böyle, tam bittiğinde zaten herkes görücek farkı
bu akşam için söz vermiyorum ama gelebilirim.
getırıcen cok goturu derken bıraz bu konuyu acarsan yapıcak olan arkadaslarda senın yasadıgın sorunları dertlerı yasamasınlar
egzantrık varsa sıkıştırmayı yukseltmeden tam performans vermez
sağolun beyler evet tolga jubile yaptım :)
Evet Sn Egemen Bey Bundan sonra ne lamayı düşünüyorsunuz biliyorsunuz ki roll alemlerinede aranan bir isimsiniz.
Yeni gözdenizi merakla bekliyoruz. :):)
JapanVsGermany
18-09-2010, 16:15
fn2 iyi gitmiş ama ep3 bambaşka :)
deeperblack
18-09-2010, 16:42
egzantrık varsa sıkıştırmayı yukseltmeden tam performans vermez
Sorun tam olarak bundan kaynaklanıyor.
BS nin setup u tam olarak bitince cidden çok başarılı olacak.
Sorun tam olarak bundan kaynaklanıyor.
BS nin setup u tam olarak bitince cidden çok başarılı olacak.
bence bs benle denesin :)
_muhaRRem
18-09-2010, 17:07
güzel denemeler maşallah herkese
VTec_king
19-09-2010, 00:17
kaporamıda aldım hayırlısı ile salı günü satışını veriyorum
artık yeni sahibi ile denersiniz dicemde bu işlere uzak birisi
sessiz sakin yatıcak araba evladiyelik filan olur artık :)
VTec_king
19-09-2010, 00:19
Evet Sn Egemen Bey Bundan sonra ne lamayı düşünüyorsunuz biliyorsunuz ki roll alemlerinede aranan bir isimsiniz.
Yeni gözdenizi merakla bekliyoruz. :):)
bilmiyorum engin
ekonomide düşünüyorum turboda düşünüyorum
bakalım Allah Karşımıza ne çıkarıcak :)
deeperblack
19-09-2010, 16:04
kaporamıda aldım hayırlısı ile salı günü satışını veriyorum
artık yeni sahibi ile denersiniz dicemde bu işlere uzak birisi
sessiz sakin yatıcak araba evladiyelik filan olur artık :)
Hayırlısı olsun. Severek sattığını biliyorum. Allah daha iyilerine binmeyi nasip etsin inşallah.
Cihan Çizmeci
19-09-2010, 16:19
Yeni kasaları böyle yürürken görmek çok sevindirici :)
Maşallah tüm araçlara
VTec_king
19-09-2010, 20:25
Hayırlısı olsun. Severek sattığını biliyorum. Allah daha iyilerine binmeyi nasip etsin inşallah.
saolasın cumhurcum
sende kazasız belasız kullan
Jum FN2 & Dj EP3
http://www.streetfire.net/video/jum-dj_2062290.htm
Jum FN2 & Dj EP3 (jum vites kaçırıyor)
http://www.streetfire.net/video/jum-dj_2062291.htm
Videoları yeni yükledim aktif olur birazdan...
GKS TypeR
20-09-2010, 07:57
GKS tek kişi ama sendede ona göre parçalar benden 2 kat daha fazla parçan var :) bende sadece e/f/h . :hahaha: 2 parça daha takıp seni çok pis geçicem.
:icon_tup: sen doldurmaya devam et :hahaha:
Almanci Tane-R
20-09-2010, 08:35
Jum FN2 & Dj EP3
jum güzel yürümüş maşallah
Serhat Y.
20-09-2010, 10:00
GKS tek kişi ama sendede ona göre parçalar benden 2 kat daha fazla parçan var :) bende sadece e/f/h . :hahaha: 2 parça daha takıp seni çok pis geçicem.
:icon_tup: sen doldurmaya devam et :hahaha:
ahahahaaaa kanka ben sana diyorum beni geçemezsin en iyi 2.lik için mücadele edersen senin için daha iyi olur sonra yıkım olmasın sana:D
gördün dynoda kaç verdi benim araba h.sonu o parçalara o hp. normalmi, sıkıştırmayı artırmam lazımki parçaların hakkını verelim. Gökselcim:D
fsunnetci
20-09-2010, 10:09
Bs Type R iyi yürümüş helal olsun demekki FN2'ler istenildiğinde gidiyormuş:icon_tup:
VTec_king
20-09-2010, 15:42
Jum FN2 & Dj EP3
bu videolarda ben 2 kişiyim cumhur tek
kendisinede söyledim eski ayarına geri dön daha iyi gidiyordu diye
o gece bir öncekinden daha kötü gidiyordu
Güzel denemeler oldu gelen herkese teşekkürler.
GKS TypeR
21-09-2010, 08:50
ahahahaaaa kanka ben sana diyorum beni geçemezsin en iyi 2.lik için mücadele edersen senin için daha iyi olur sonra yıkım olmasın sana:D
gördün dynoda kaç verdi benim araba h.sonu o parçalara o hp. normalmi, sıkıştırmayı artırmam lazımki parçaların hakkını verelim. Gökselcim:D
kanka arabanı gırtlak doldur hazır olunca haber ver :icon_tup: tabi o parçalara bi gün hazır olursa :hahaha:
deli gibi giden arabayı bozmak için elinden geleni yapıyosun. :D artık senide örnek almıyorum... :D :D
Serhat Y.
21-09-2010, 11:06
kanka arabanı gırtlak doldur hazır olunca haber ver :icon_tup: tabi o parçalara bi gün hazır olursa :hahaha:
deli gibi giden arabayı bozmak için elinden geleni yapıyosun. :D artık senide örnek almıyorum... :D :D
kanka gerek yokki gırtlak doldurmaya bu şekli ile yetiyor sana zaten bunu sende biliyorsun:D aracım 10güne kalmaz bitiyor kanka ama seni rakip olarak görmüyorum uyandırayım:heyoo:
SekoLive
21-09-2010, 11:07
abi bitirinde bi rollünzde benle kubilayda yanınızda olalım :D arkadan yetişilmiyor size :D :D
GKS TypeR
21-09-2010, 11:20
kanka gerek yokki gırtlak doldurmaya bu şekli ile yetiyor sana zaten bunu sende biliyorsun:D aracım 10güne kalmaz bitiyor kanka ama seni rakip olarak görmüyorum uyandırayım:heyoo:
hangi 10 gün :D :D onu 5 gün yap hergün hp kaybediyosun. :hahaha:
neden rakip olarak görmüyosun tırsıyomusun :D :D
arabanda 5-6 parça varken seni sadece CAİ ile geçtiğim günleri unutma :hahaha:
senin benle denerken heyecanını, suratındaki ifadeyi görüyorum ya yetiyor bana. :hahaha: :hahaha:
senin benle denerken heyecanını, suratındaki ifadeyi görüyorum ya yetiyor bana. :hahaha: :hahaha:
BS ile neyle denicen GKS ile mi yoksa .... ? :D
Serhat Y.
21-09-2010, 11:54
kanka bunu senmi diyosunnn yapma allah aşkına:D evet arabamda 5-6 parça vardı arkadaşlar egzantrik beyin dahil gks beni sadece filtre ile geçiyordu:D buna kim inanır Kadir İNANIR ahahaahaaa (gerçekten geçiyordu) sadece ozaman headers yoktu araçta headers takıldıktan sonra nooldu kanka araba boyut değiştirdi:D
heyecan iyidir kanka yoksa neişimiz var dimi rollinglerde:icon_tup: ozaman sana nediyorum doldurdum bekliyorum kanka:D
BMK TypeR
21-09-2010, 11:57
bu videolarda ben 2 kişiyim cumhur tek
kendisinede söyledim eski ayarına geri dön daha iyi gidiyordu diye
o gece bir öncekinden daha kötü gidiyordu
kanka senle yanındakı kg toplamı kac, cumhura göre yanı ortalama kac kg agırsın 30 40?
by serçe
21-09-2010, 11:58
maşallah araçlara ........
VTec_king
21-09-2010, 12:04
kanka senle yanındakı kg toplamı kac, cumhura göre yanı ortalama kac kg agırsın 30 40?
yanımda taylan vardı
ben 75 kg yum taylan 60 kg desen birde bagajdaki tesisatta duruyordu onuda 20 kg say. 155 kg de toplamda
cumhur 85-90 kg vardır sanırım
bu arada taylan cumhur 2 kişi ben tek kişi ikenki videolarıda koyarmısın?
ygtkrmdnz
21-09-2010, 12:05
araçlara maşallah fn2 güzel yürümüş yüksek hızlarda ep3 daha etkili olmuş
GKS TypeR
21-09-2010, 13:00
kanka bunu senmi diyosunnn yapma allah aşkına:D evet arabamda 5-6 parça vardı arkadaşlar egzantrik beyin dahil gks beni sadece filtre ile geçiyordu:D buna kim inanır Kadir İNANIR ahahaahaaa (gerçekten geçiyordu) sadece ozaman headers yoktu araçta headers takıldıktan sonra nooldu kanka araba boyut değiştirdi:D
heyecan iyidir kanka yoksa neişimiz var dimi rollinglerde:icon_tup: ozaman sana nediyorum doldurdum bekliyorum kanka:D
kardeşim benim sen beni sabaha kadar geç arabanın maşallahı var BS yi çok beğeniyorum sana tutunayım yeter kardeşim. :icon_tup:
GKS TypeR
21-09-2010, 13:02
BS ile neyle denicen GKS ile mi yoksa .... ? :D
bunlar bana sonunda JAD ı aldıracaklar. :icon_tup: ama ozamanda ben denemem :D
setup ım değilsinderim ;) :D :D :D
_muhaRRem
21-09-2010, 14:46
bunlar bana sonunda JAD ı aldıracaklar. :icon_tup: ama ozamanda ben denemem :D
setup ım değilsinderim ;) :D :D :D
al tabi JAD ı :)
Serhat Y.
21-09-2010, 14:53
kardeşim benim sen beni sabaha kadar geç arabanın maşallahı var BS yi çok beğeniyorum sana tutunayım yeter kardeşim. :icon_tup:
kankam benim bende GKS yi çok begeniyorum, efsane stock fn2;) şu iki parçanıda tak zaten bana tutunacaksın eminim:icon_tup: özledim valla aramızda roll yapmaya, bide tamere hızlı bi ep3 aldıkmı off tadından yenmez,,
Serhat Y.
21-09-2010, 16:31
aynı güne ait bendeki videolardan biri, iki araçta ikişer kişi 2. vites basıyoruz 5 sonu görmeden bırakıyor egemen:rolleyes: tekrar teşekkürler denediği için
http://www.youtube.com/watch?v=H0wh38o8epI
http://www.youtube.com/watch?v=H0wh38o8epI
http://www.streetfire.net/video/fn2-vs-ep3_2063092.htm
http://www.streetfire.net/video/fn2-vs-ep3_2063092.htm
VTec_king
21-09-2010, 16:42
makası tehlikeli gördüğüm için bıraktım büyük ihtimal zaten makaslı makaslı gelmişim
güzel denemeler oldu o gece bende teşekkür ederim
Juggernaut
21-09-2010, 17:44
aynı güne ait bendeki videolardan biri, iki araçta ikişer kişi 2. vites basıyoruz 5 sonu görmeden bırakıyor egemen:rolleyes: tekrar teşekkürler denediği için
Fn2 lerin 6 sı daha mı iyi ep3 lerden?
Serhat Y.
21-09-2010, 18:27
Fn2 lerin 6 sı daha mı iyi ep3 lerden?
öyle bi iddiam yok tabide benim arabanın 5.vitesi iyi. kaldıki 6 değil 5 sonu bırakılmış
yanımda taylan vardı
ben 75 kg yum taylan 60 kg desen birde bagajdaki tesisatta duruyordu onuda 20 kg say. 155 kg de toplamda
cumhur 85-90 kg vardır sanırım
bu arada taylan cumhur 2 kişi ben tek kişi ikenki videolarıda koyarmısın?
o şekilde hiç video yok çoğunda sen vites kaçırdın öyle deniyemediniz
Baktım sende vites kaçıo sürekli sonra çekmedim daha jum un arabadayken :D
bendeki videolarda vites kaçırdığın videolar.
Juggernaut
21-09-2010, 20:09
öyle bi iddiam yok tabide benim arabanın 5.vitesi iyi. kaldıki 6 değil 5 sonu bırakılmış
Aklımda sanki fn2 lerin 6. vites oranı daha kısa diye kalmış ondan sordum acaba 6 ya atıldıklarında ep3 ten daha mı iyi yürüyor fn2 diye.Boş düz yol olucak 260'a kadar basılacak en güzeli.
Serhat Y.
21-09-2010, 20:29
boş düz uzun yol bize en yakın nerde vardır acaba? gündüz mümkün değilde enazından gece denemeleri için
araclar basarılı kazasız sürüşler herkese