Orijinalini görmek için tıklayınız : ms arıza yardım
1ve 2 . vitesde bişey yok 3. ve 4 de son devirlerde kesiklik yapıyor krank sensörünü yeni aldık benzın pompasını yenıledık tesisatı yenıen çektik fakat arızayı bulamadık acaba nelerden kaynaklanır buji bobin ve buji kablolarında da bi sıkıntı yok acaba neden kaynaklanır beyin megasquirt 3.0 :soru:
mannerboy
18-09-2010, 15:02
msye geçmemde baya bi etkili olabilir bu arıza geçmiş olsun daha geçmeden arızalarınıda takip etmek gerek
Bu tarz üst devirlerde kesiklik problemi opel beyinlerinde gördüm genelde yollarda kopmadan yapıyordu bu sorunu.
acaba map ile ilgili bir sorun olabilir mi yani yazılımla.gözden kaçan bişeler felan.veya bu arızayı 1-2-3 dip gaz yapıncamı yapıyor yoksa yavaş yavaş devir yükselttiğindede yapıyormu.
1ve 2 . vitesde bişey yok 3. ve 4 de son devirlerde kesiklik yapıyor krank sensörünü yeni aldık benzın pompasını yenıledık tesisatı yenıen çektik fakat arızayı bulamadık acaba nelerden kaynaklanır buji bobin ve buji kablolarında da bi sıkıntı yok acaba neden kaynaklanır beyin megasquirt 3.0 :soru:
bobinlerini değiştirip denermisin lütfen 1 de crank cam sinyal logu alıp buraya koyarsan sana yardımcı olabilirim sanırsam
Cam
Crank
devir
fuel
ignition
Eray Yümsel
19-09-2010, 10:26
yüksek ihtimal krank sensöründen yapıyo başıma geldi yeri kaymış olabilir bi bak
büyük ihtimal denemişsinizdir ama ben ynede söylim.board üzerinde 2 pot var. onları saat yönünün tersine çıt sesi gelene kadar çevir. birde öyle dene.
arkadaşlar beyinde ayarda bi sıkıntı yokmuş wesgatenin diaframı yırtılmış yüksek devirlerde wesgate kaçırdığı için Allah ne verdiyse basıomuş haritanın dışına çıktığı için galiba tekleme yapıodu
boost cut yapıyordur Teşekkürler bilgilendiridğin için :)
boost cut yapıyordur Teşekkürler bilgilendiridğin için :)
sanada teşekkurler özgün abi :heyoo:
boostcut baya iyimiş :D mertcan abi