Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu Farları Yurtdışından Temin Edebilecek Varmı?
arkadaşlar şu resimdeki 2009 model ve sonrası audi a3 ler için olan mercekli oem farlardan yurtdışından getirebilecek varmı bana?ankarada ikamet ediyorum.Tr de 1 yerde buldum ama yurtdışından getirmek daha mantıklı geldi.
http://www.pgc.com.au/wp-content/uploads/2010/03/ventureshield-audi-a3-headlight.jpg
recepserkan43
19-09-2010, 11:41
orjinal far değilmi bu yeni kasa a3 lerde ?????
Xenomorph
19-09-2010, 11:49
verirmi doğuş oto onları opsiyonel olmadan...:)
orjinal far değilmi bu yeni kasa a3 lerde ?????
evet orjinal bi-xenon farlar.
@xenomorph;
yok vermiyorlar verselerde cok paraya verirler.Tr de 1200 liraya buldum onlarda yurtdışı olduğuna göre daha ucuza bulabiliriz bi ara daha ucuza satılıyordu.
1200 çiftiyse çok iyi fiyat
Sefa_vts
19-09-2010, 14:07
evet orjinal bi-xenon farlar.
@xenomorph;
yok vermiyorlar verselerde cok paraya verirler.Tr de 1200 liraya buldum onlarda yurtdışı olduğuna göre daha ucuza bulabiliriz bi ara daha ucuza satılıyordu.
Geçen gittiğim çıkmacıda vardı bundan.. yolum düşerse sorarım..
recepserkan43
19-09-2010, 14:22
çıkmacıda kesin vardır.
haber bekliyorum yolunuz düşerse :)
@recepserkan43;
ankarada hangi çıkmacıda vardır?
recepserkan43
19-09-2010, 15:04
@recepserkan43;
ankarada fazla bir alternatif yok zaten audi konusunda forumdan casablanca nickli eraya sor istersen o bilir bunları piyasada olmayan şeyleri bulmakta üstüne yok.
Sefa_vts
19-09-2010, 16:01
@recepserkan43;
Vardı kesin eminim..
büyük ihtimal çiftine 500 gib ister.. golf4 R32 farına da o kadar istedi golf 5 gti farınada..
A4 farı olmuyor di mi a3 e o da vardı daha güzel sanki..
http://img715.imageshack.us/img715/4424/see001wdnf.jpg (http://img715.imageshack.us/i/see001wdnf.jpg/)[/URL]
peki bu fardan bulabilirmiyiz? :)
Vardı kesin eminim..
büyük ihtimal çiftine 500 gib ister.. golf4 R32 farına da o kadar istedi golf 5 gti farınada..
a4 farı olmaz maalesef,ledleri üstten olcak alttan olanlar a4 farı.üstten olanlar a3 farı.içinde ballast ampul vs dahildir inşallah çünkü 1200 lira olan sıfır farlarda hella balast+d1s ampuller var.
serdar arkadasımızın amerika baglantısı var dıye bılıyorum
by_BuRoCk
19-09-2010, 21:58
eger yurt dışında satışının yapıldıgı bi site varsa getirebiliriz
ben birtek ebay biliyorum maalesef oradada yere göre fiyatlar değişiyor.ebay almanyada fiyatlar farklı,ingilterede farklı başka ebay sitesinde farklı maalesef.ama güzel fiyata yurtdışından audi navigasyonu filan bulursam iyi olur.
by_BuRoCk
19-09-2010, 22:08
valla şu linktekini almak istiyorum dersen haber ver getiririz
valla şu linktekini almak istiyorum dersen haber ver getiririz
teşekkür ederim öyle bi durumda ulaşırım.araştırayım neler varmış yokmuş ;)
Vardı kesin eminim..
pm attım ama ulasamadım kutunuz doluymuş.
Vardı kesin eminim..
R32 Farı duruyomu hala??:)
omercanilica
22-09-2010, 23:52
gonul ıster seat'ında boyle parcaları olsun :(
Gokhan43
22-09-2010, 23:53
Vardı kesin eminim..
R32 farı mı ? O.o Ciddi misin :D
Konuşalım detayları :)
omercanilica
23-09-2010, 01:37
seat'ın varmıdır?
arkadaşım ingiltereden vectra c için afl li far getirtti. hediye(gift) yazmış adam ve kapısına kadar geldi direk far. tr de opel yetkili servisi dışında yok. burdaki fiyatı 3000 lira civarı idi. kendisi 700 lira civarına getirtti. ebay den ankaraya geliyor yani onu biliyorum. ki belki bilirsin afl farı yola adapdif ve sağa ve sola dönen bir far. insignialarda olan far işte.
yani arada bu kadar fark var. ebay e iyi bak derim.
Ebay'i incelemek gerek.Onun haricinde bu farın takılacağı araç makyajlı A3'mü;makyajsız mı?Çünkü birisi de makyajsız 2007 A3 5K'ya bu fardan taktırmak istedi ama bağlantı noktaları uymuyormuş.Bu da dipnot..
CasabLanca
23-09-2010, 02:37
yeni gördüm mesajları
bahsedilen far bende 1600 TL :):) isteyen olursa.
onun dışında bahsi geçen diğer farlarıda temin edebilirim
mk4 ve mk5 r32 farı vs. bunun dışında mk5 r32 tampon isteyen var mı :D:D:D
yeni gördüm mesajları
bu farın cıkmasını bulamazmıyız acaba :),ben ostimden bi yerden 1000 liraya buldum tanıdık filansa azcık daha assagıya cekılırmı?
arkadaşım ingiltereden vectra c için afl li far getirtti. hediye(gift) yazmış adam ve kapısına kadar geldi direk far. tr de opel yetkili servisi dışında yok. burdaki fiyatı 3000 lira civarı idi. kendisi 700 lira civarına getirtti. ebay den ankaraya geliyor yani onu biliyorum. ki belki bilirsin afl farı yola adapdif ve sağa ve sola dönen bir far. insignialarda olan far işte.
yani arada bu kadar fark var. ebay e iyi bak derim.
ebay e baktım ama en ucuz hangi ülkededir bu farlardan acaba?ebay.com da yok.bulamadım yani.ebay.co.uk tan bakıyorum.oradada ucuz denk gelmedi.ebayden baska böyle oem parça satan yerler varmıdır acaba?
Ebay'i incelemek gerek.Onun haricinde bu farın takılacağı araç makyajlı A3'mü;makyajsız mı?Çünkü birisi de makyajsız 2007 A3 5K'ya bu fardan taktırmak istedi ama bağlantı noktaları uymuyormuş.Bu da dipnot..
araç makyajlı zaten.teşekkür ederim uyarı için ;)
http://shop.ebay.co.uk/i.html?_nkw=audi+a3+2009+bi+xenon&_sacat=0&_stpos=&_sop=16&gbr=1&LH_AvailTo=3&_dmpt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&_odkw=audi+a3+2009&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313
bi bunları buldum ondada fiyat belli :)
yeni gördüm mesajları
MkIV R32 farının fiyatı nedir?
http://img715.imageshack.us/img715/4424/see001wdnf.jpg (http://img715.imageshack.us/i/see001wdnf.jpg/)[/URL]
Bu farlar Golf VI mercek farının Scirocco ya uydurulmuş hali sadece Studie R modelinde kullanıldı yani seri üretim modellerde olmayaan bir far Aftermarket da yazıkki mevcut değil...
CasabLanca
23-09-2010, 13:59
bu farın cıkmasını bulamazmıyız acaba :),ben ostimden bi yerden 1000 liraya buldum tanıdık filansa azcık daha assagıya cekılırmı?
bulduğun yerin ismini özelden yazarsan söylerim sana kanka :D hepsi akraba bizim :hahaha:
MkIV R32 farının fiyatı nedir?
:D:D şimdi fark ettim 4 kasanın farların ikiside aynı taraf :hahaha:
bulduğun yerin ismini özelden yazarsan söylerim sana kanka :D hepsi akraba bizim :hahaha:
:D:D şimdi fark ettim 4 kasanın farların ikiside aynı taraf :hahaha:
Daha iyi işte aykırı bir şey yapmış olurum :hihih:
CasabLanca
23-09-2010, 15:58
Daha iyi işte aykırı bir şey yapmış olurum :hihih:
istersen bu şekilde satabiliriz :rolleyes::D
istersen bu şekilde satabiliriz :rolleyes::D
Ticaret ticarettir :D :D
peki bu farları temin edebilecek arkadaş var mı? ebay de filan bulamadım bora/jetta oem mercekli far
http://i193.photobucket.com/albums/z168/Donzi32/BoraOEMHID3.jpg?t=1253926288
VW OEM part numbers
farlar:
1J5 941 016 **
1J5 941 015 **
kablo ve bağlantılar:
part numbers
for wires & connectors (maksure they are two pins per wire)
4 x Large female terminal wires from VW. PN# 000 979 225.
2 x Small female terminal wires from VW. PN# 000 979 131.
4 x small male terminal wires from VW PN# 000 979 134
2 x 12 pin housings 1J0-941-165
2 x 10 pin housings 1J0-973-835
aynı modelmi bilmiyorum ama sponsor srkshopta vardı
Ben getirdim bu farlardan..Ancak xenon paketi olmayan A3'e bu farı direk takamıyorsunuz. Soketleri uyuyor görünse de ara soket gerekiyor sinyalleri doğru yerlere aktaran. ebayde bu ara soket satılıyor. far bu ara soket olmadan asla çalışmaz. bilginiz olsun...
Ben getirdim bu farlardan..Ancak xenon paketi olmayan A3'e bu farı direk takamıyorsunuz. Soketleri uyuyor görünse de ara soket gerekiyor sinyalleri doğru yerlere aktaran. ebayde bu ara soket satılıyor. far bu ara soket olmadan asla çalışmaz. bilginiz olsun...
ara soketten buldum.kufatec in var.farları iyi fiyata bulsam yeterli.siz kaça satıyorsunuz?orjinal farları değerlendirme şansımız varmı?