Orijinalini görmek için tıklayınız : Ibiza Fr vs Vts vs TypeR
Son denemelerden videolar :)
Specler
typer , cai,headers,60 boru 76 son
ibiza , egr iptal chip 70 boru 76 son
vts,chip,kazanlı filtre,51 boru,son,13/59,hafifletme
ibiza Fr vs typer
http://www.streetfire.net/video/ibiza-fr-vs-typer_2061967.htm
Typer kamerasından
http://www.streetfire.net/video/type-r-vs-bza-tdi-1gear_2062105.htm
ibiza vs typer
http://www.streetfire.net/video/ibiza-typer-2_2061973.htm
ibiza fr vs Vts
http://www.streetfire.net/video/ibiza-vs-vts_2061968.htm
ibiza fr vs Vts
http://www.streetfire.net/video/vts-vs-ibiza-tdi_2061969.htm
Vts vs Typer
http://www.streetfire.net/video/vts-typer_2061970.htm
vts vs ibiza
http://www.streetfire.net/video/vts-ibiza2_2062097.htm
Typer Top Speed
http://www.streetfire.net/video/typer-top-speed_2061978.htm
Typer Kamerasından
Typer vs Vts drag
http://www.streetfire.net/video/type-r-vs-vts-drag_2062100.htm
Typer Vts Roll
1
http://www.streetfire.net/video/typer-vts-roll-1_2062101.htm
2
http://www.streetfire.net/video/type-r-vts-roll-2_2062102.htm
Vts , İbiza
http://www.streetfire.net/video/type-r-vts-bza_2062103.htm
Vts Alev :D
http://www.streetfire.net/video/saxo-alev_2062104.htm
Tünel :)
http://www.streetfire.net/video/tunell_2062106.htm
hepsine maşallah .
Hey masallah bastan asagı butun aksamı cekmısınız cok guzel:icon_tup:
BAHADIR24
19-09-2010, 11:49
ulen bilseydik gelirdik izlemeye maşallah hepsine; tayyar ayrı bir dünya:)
ulen bilseydik gelirdik izlemeye maşallah hepsine; tayyar ayrı bir dünya:)
sayın savcım :D sormana gerek varmı cumartesi gecesi :) herzaman bekleriz :)
WhiteCupra
19-09-2010, 12:04
maşşallah bütün araçla güzel bi akşam olmuş..:D:D
BAHADIR24
19-09-2010, 12:08
sayın savcım :D sormana gerek varmı cumartesi gecesi :) herzaman bekleriz :)
tunerım, custom cai ustamız kardeşim:D dizel birşeyler lazım her cumartesi abone oluruz bıkarsınız bizden:D:D:D
olurmu öyle şey ya ne bıkması gelin :D
yasindamar
19-09-2010, 12:21
güzel geceydi. tüm araçlara maşallah.typer süperdi. tünel sesi müthişti özellikle. bi kaç video çektik biz de ama pek bişe yakalayamadık. bi bakayım kayda değer birşeyler varsa eklerim. bu arada doğu eksoz süper olmuş çok yakışmış maşallah
Cihan Çizmeci
19-09-2010, 12:22
Maşallah tüm araçlara çok düzgün güzel bir gece geçirmişsiniz belli :)
FR fazla takip edebildiğim bir araç değil tam bilsem daha net konuşabilirim yanlış anlaşılmasın kimsenin aracını kıyaslama vs gibi bir niyetim yok ama ben Saxo'nun kesinlikle o spec lerdeki bir Type-R'a çok daha iyi tutunması lazımdı diye düşünüyorum.
Yanlış anlaşılmasın R'da fazladan bişeyler var diyerek yada Saxo kötü falan kesinlikle böyle bişey demiyorum ama sonuç bence hafifletme vs olan bir Saxo bu speclerdeyken ve R 2 kişiyken çok daha iyi olabilirdi bence yanılıyorsam kusura bakılmasın
wayy be. typar top spid 10 numara olmuş
bi de dou rakipler mi hızlandı sen mi yawaşladın??? gecelerin şampiyonu geride kalmış hep?
Tymu : ellerine sağlık.herzamanki gibi yayın hakkı sana ait :)
Dou : egzoz tartışılmaz çok güzel oldu biüüüüüühhhh
Bahri : kardeşim benim yürü beaa maşallah ciğer küpüsün
Kamer : türk filmlerindeki gibi herzaman iyiler kazanır :)
bu filmin ismi Kağse tayyara atarın sonu hhhahaaa :) dou bahri kamer ve iştirak eden herkesin ellerine sağlık...
Maşallah tüm araçlara çok düzgün güzel bir gece geçirmişsiniz belli :)
FR fazla takip edebildiğim bir araç değil tam bilsem daha net konuşabilirim yanlış anlaşılmasın kimsenin aracını kıyaslama vs gibi bir niyetim yok ama ben Saxo'nun kesinlikle o spec lerdeki bir Type-R'a çok daha iyi tutunması lazımdı diye düşünüyorum.
Yanlış anlaşılmasın R'da fazladan bişeyler var diyerek yada Saxo kötü falan kesinlikle böyle bişey demiyorum ama sonuç bence hafifletme vs olan bir Saxo bu speclerdeyken ve R 2 kişiyken çok daha iyi olabilirdi bence yanılıyorsam kusura bakılmasın
Cihanım typer gitmeyen typerlardan biri deil gerçekten hızlı istanbulda cok seyrettik. 2incisi ise saxoda hafifletme denen ön jantlar teneke bide arka koltuklar yoktur :D saxo dada bi kısa var baska ekstrem bişi yok filtre eksoz çip şöförüde bizim gibi tüy siklet deil :)
Cimmeria
19-09-2010, 12:46
Bu Type r kırmızı olunca güzel gözüküyormuş yahu:)
hafifletmeyi açim , ön sağ koltuk la arka koltuk yok ,kliması felan üstünde:) şöfeer şöfeer 130 kg:D
typer baya gidiyor :D cai ucundaki filtresinide değiştrdik biraz daha rahat nefes alıyodu 1 hafta önceye göre :)
@ avsımmm :D yarışı izleyemedik ama kamerayı verdiğimiz iyi olmuş gençlere, videodan izledik :D
Cihan Çizmeci
19-09-2010, 12:47
Cihanım typer gitmeyen typerlardan biri deil gerçekten hızlı istanbulda cok seyrettik. 2incisi ise saxoda hafifletme denen ön jantlar teneke bide arka koltuklar yoktur :D saxo dada bi kısa var baska ekstrem bişi yok filtre eksoz çip şöförüde bizim gibi tüy siklet deil :)
:D Şuan tam 56 kiloyum :D Somali Spec :hahaha:
Bilmiyorum ama bana nedense olmaması gereken şeylero lmuş gibi geldi.
Tanırsınız beni az çok kesinlikle bir kastım falan olmayacağını sizde bilirsiniz ama benim görüşüm halen bu yönde.
Belki R gereğinden çok hızlıdır (Ciğerli) böyle bişey varsa bizde bilelimki yanlış yönelmeyelim :)
güzel geceydi. tüm araçlara maşallah.typer süperdi. tünel sesi müthişti özellikle. bi kaç video çektik biz de ama pek bişe yakalayamadık. bi bakayım kayda değer birşeyler varsa eklerim. bu arada doğu eksoz süper olmuş çok yakışmış maşallah
siz yakından çekmişsinizdir vardır bişeler :D
Cihan Çizmeci
19-09-2010, 12:52
hafifletmeyi açim , ön sağ koltuk la arka koltuk yok ,kliması felan üstünde:) şöfeer şöfeer 130 kg:D
typer baya gidiyor :D cai ucundaki filtresinide değiştrdik biraz daha rahat nefes alıyodu 1 hafta önceye göre :)
@ avsımmm :D yarışı izleyemedik ama kamerayı verdiğimiz iyi olmuş gençlere, videodan izledik :D
Bu yorumla işler biraz daha değişir o zaman :)
130 Kg geçerli bir kilo cidden bizim gibi Hothatch çiler için :D :D Klima Adana'da vazgeilmez olsa gerek ben İzmit'te bile vazgeçemedim :)
klimasız olmaz çok fena sıcaklar :D:D
araçların hepsine maaşallah,,,kamer vitesleri hızlandırınca typer da hızlanmış haliyle,,,tüm denemeler gerçekten keyifli olmuş ............
tolga900
19-09-2010, 13:05
maşallah dün gece baya hareketi geçmiş hadi bakalım.
Selamlar arkadaşlar.. FR sahibi benim bildiginiz üzere.. Videolar cogunda benim aracımda 2 kişiyiz bunu bi ekleyim.. Bende varım bi 120 kg baya agır oluyoruz o yüzden.. Saxo cok cok fazla bi hafifletme olmasa da yine de içi sökülünce baya karakteri değişti arabanın maşallah.. Cigeri zaten saglam olan bi araç.. Baya baya güzel gitti dün akşam..
Type-R öyle normaller gibi değil.. Basit speclerde ama cok cok cigerli maşallah.. Kamer turnayı gözünden vurdu yine :)
Gelelim benim araca.. Yeni egzoz sisteminin farkını görmek adına aslında iyi bi fırsattı benim için ama farkı fark edemedik.. Çünkü ciddi anlamda turbom dama dedi dün akşam.. İnanılmaz derecede ıslık calıyor ve cok cok fazla siyah duman atıyor aracım.. Daha iyi gittigini ben cok iyi biliyorum.. Adanalı arkadaşlarım da cok cok iyi biliyolar..
Ama her zaman söyledigim şey.. Yarışın bahanesi asla olmaz.. Dün gece herkesle beraber bende yakıt alıp otobana cıktım.. Bende herkes gibi gazladım.. Bazı yarışlarda azda olsa öne cıktım bazılarındada geride kaldım.. Geçilmek sorun degil.. Diger araçlardaki farkları görmek adına cok işe yarıyor bu akşamlar..
Kamer senin aracına söyleyecek tek şey Allah'ım zeval vermesin olur.. İnşallah cigeri hep böyle saglam kalır.. Bi sıkıntı yaşamazsın ;)
Bahri senin aracına da maşallah.. Kırgında olsak dargında olsak sonuçta aynı ekipteyiz hepimiz.. Senin aracının gün geçtikçe daha iyi yürümesi beni de cok sevindiriyo bundan şüphen olmasın ;)
Bende en kısa zamanda tekrar eski kondisyonuna kavuşturacam aracımı ;) O zaman inşallah daha güzel daha zevkli akşamlar yaşarız ;)
yasindamar
19-09-2010, 13:15
siz yakından çekmişsinizdir vardır bişeler :D
baktım tymu bişe yok malesef kardeşim.bi tünel var onu da sen koymuşsun.geriye kalanda birşey yakalayamamışız. pek yakın gidemedik :D turbo hortumunu silikon yaptık kaçaktan kurtulduk ama bu kez de downpipe ın oralarda ufak bi cırlama var.o sebepten tam randıman alamıyorum şu anda. onu da yarın halletircem.haftaya olursa inşallah hem sorunsuz çekerim hem de sorunsuz basarım inş. :surucu:
işallah yasin sizi gördük ilerde o yüzden söyledim biz erken çıktık otobandan zaten :)
dou sökelim dedik senin koltuğuda oakdar gazı almışken :D:DD şaka bi yana maşallahı var egzoz çok güzel oldu sesi felan :)
Cihan Çizmeci
19-09-2010, 13:20
Selamlar arkadaşlar.. FR sahibi benim bildiginiz üzere.. Videolar cogunda benim aracımda 2 kişiyiz bunu bi ekleyim.. Bende varım bi 120 kg baya agır oluyoruz o yüzden.. Saxo cok cok fazla bi hafifletme olmasa da yine de içi sökülünce baya karakteri değişti arabanın maşallah.. Cigeri zaten saglam olan bi araç.. Baya baya güzel gitti dün akşam..
Type-R öyle normaller gibi değil.. Basit speclerde ama cok cok cigerli maşallah.. Kamer turnayı gözünden vurdu yine :)
Gelelim benim araca.. Yeni egzoz sisteminin farkını görmek adına aslında iyi bi fırsattı benim için ama farkı fark edemedik.. Çünkü ciddi anlamda turbom dama dedi dün akşam.. İnanılmaz derecede ıslık calıyor ve cok cok fazla siyah duman atıyor aracım.. Daha iyi gittigini ben cok iyi biliyorum.. Adanalı arkadaşlarım da cok cok iyi biliyolar..
Ama her zaman söyledigim şey.. Yarışın bahanesi asla olmaz.. Dün gece herkesle beraber bende yakıt alıp otobana cıktım.. Bende herkes gibi gazladım.. Bazı yarışlarda azda olsa öne cıktım bazılarındada geride kaldım.. Geçilmek sorun degil.. Diger araçlardaki farkları görmek adına cok işe yarıyor bu akşamlar..
Kamer senin aracına söyleyecek tek şey Allah'ım zeval vermesin olur.. İnşallah cigeri hep böyle saglam kalır.. Bi sıkıntı yaşamazsın ;)
Bahri senin aracına da maşallah.. Kırgında olsak dargında olsak sonuçta aynı ekipteyiz hepimiz.. Senin aracının gün geçtikçe daha iyi yürümesi beni de cok sevindiriyo bundan şüphen olmasın ;)
Bende en kısa zamanda tekrar eski kondisyonuna kavuşturacam aracımı ;) O zaman inşallah daha güzel daha zevkli akşamlar yaşarız ;)
Tek kelimeyle :bravo:
yasindamar
19-09-2010, 13:23
yine de maşallahı vardı arabanın.yapılınca çok daha iyi olacak buna şüphe yok. :icon_tup:
Tek kelimeyle :bravo:
Teşekkür ederim kankam.. Hırs yok bende.. Dışardan biri gelip bizim ortamımıza atar yapmadıgı sürece.. Ortamdaki bütün arabalar için hep beraber ter döküyoruz biz..
Ama Kamer cok fena geçti beni :D
yasindamar
19-09-2010, 13:36
Teşekkür ederim kankam.. Hırs yok bende.. Dışardan biri gelip bizim ortamımıza atar yapmadıgı sürece.. Ortamdaki bütün arabalar için hep beraber ter döküyoruz biz..
projeyi yaparsan inşallah kameri zorlarsın artık :D ortamınız iyi dostum.böyle gayet zevkli. işi hırsa dökmenin hiç manası yok gerçekten.tadı kaçmasın :D :D
Cihan Çizmeci
19-09-2010, 13:43
Biz ufak ufak yaparız değişimler güzel olur 10 şey yaparız verim alırız bu Gti.
Sen ayda yılda 1 yaparsın değişim çok farklı olur zahmetli ve maddi olarak sıkıntılı olur ama daha iyi sonuçlar alınır :) Senin şansın daha çok kanka ufak bir upgrade yaparsan herşey değişir senin için bunu benden daha iyi biliyorsun onun için sorun olduğunu düşünmüyorum :icon_tup: :D
Biz ufak ufak yaparız değişimler güzel olur 10 şey yaparız verim alırız bu Gti.
Sen ayda yılda 1 yaparsın değişim çok farklı olur zahmetli ve maddi olarak sıkıntılı olur ama daha iyi sonuçlar alınır :) Senin şansın daha çok kanka ufak bir upgrade yaparsan herşey değişir senin için bunu benden daha iyi biliyorsun onun için sorun olduğunu düşünmüyorum :icon_tup: :D
Herşey zamanla Cihan'ım ;) Ama bu zaman cok uzun olmicak onun garantisini verebilirim :)
Tymu : ellerine sağlık.herzamanki gibi yayın hakkı sana ait :)
Dou : egzoz tartışılmaz çok güzel oldu biüüüüüühhhh
Bahri : kardeşim benim yürü beaa maşallah ciğer küpüsün
Kamer : türk filmlerindeki gibi herzaman iyiler kazanır :)
bu filmin ismi Kağse tayyara atarın sonu hhhahaaa :) dou bahri kamer ve iştirak eden herkesin ellerine sağlık...
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
MAF Rulez :alright:
skaratas2
19-09-2010, 15:25
Ellerinize sağlık beyler, videoları çok beğendim bende.
Kamerin araba fena gerçekten.
mustafa_KYR
19-09-2010, 15:36
Gece çok güzeldi gercekten çok zevkli bir aksam oldu ama gecenin kaymağını köprünün üzerinde şahinlerin kalkışını bekleyen yarış severler yedi:D hemen altlarında 260 la gecen bir tayyarı görünce kulaklarınında pası silinmiştir :D 3günlük malzeme cıkmıstır :D
mustafa_KYR
19-09-2010, 15:39
ağzınaa sağlık :D güzel acıklamıssın.
ayrıca dostlarımın araçlarına kocaman bir maşallah gercekten çok iyi yürüyorlar:D bir yandan alevler bir yandan kara tren spec:D bır yandan kulak sondajı yapan tayyarımız hepınızın ayagına sağlık allah kaza bela vermesın.
Ellerinize sağlık beyler, videoları çok beğendim bende.
Kamerin araba fena gerçekten.
yoksun senide bekleriz :)
Gece çok güzeldi gercekten çok zevkli bir aksam oldu ama gecenin kaymağını köprünün üzerinde şahinlerin kalkışını bekleyen yarış severler yedi:D hemen altlarında 260 la gecen bir tayyarı görünce kulaklarınında pası silinmiştir :D 3günlük malzeme cıkmıstır :D
tüh bileydik köprüde bekleridk bizde :DD
mustafa_KYR
19-09-2010, 16:08
yoksun senide bekleriz :)
tüh bileydik köprüde bekleridk bizde :DD
keşke yukarıdan da bir çekim almış olurduk :)
devilboy
19-09-2010, 16:15
gelen herkesin ayağına sağlık güzel geceydi dönüşte balata iyice bitti seslerden anlaşıldığı üzere olsun yinede değer ;)
cihan hafifletme yaptım ama 130 kilo olduğum için pek bişe değişmiyor :D biraz daha yakın demişsin ama kısa harici aman aman denecek bişe yok aracımda ki tüm herkes biliyor JAP ÖNDEEE söylememe gerek yok aracın gidişini o yüzden çok normal bence bu farkı yemem
Cihan Çizmeci
19-09-2010, 16:23
gelen herkesin ayağına sağlık güzel geceydi dönüşte balata iyice bitti seslerden anlaşıldığı üzere olsun yinede değer ;)
cihan hafifletme yaptım ama 130 kilo olduğum için pek bişe değişmiyor :D biraz daha yakın demişsin ama kısa harici aman aman denecek bişe yok aracımda ki tüm herkes biliyor JAP ÖNDEEE söylememe gerek yok aracın gidişini o yüzden çok normal bence bu farkı yemem
Abi tahmin edersinki aramızda 74 kg fark var :D Koltuklar ıvır zıvır yok denince bende hififleme sağlandı sandım speclerin üstüne ve ona göre konuştum kısa ilede kafadan daha iyi tutunur dedim mantıklı olarak ama senin 130 olduğunu bilmiyordum :icon_tup: Zaten söyledim önceki postlardada eğer bilmemiz gereken durumu değiştirecek bişey varsa bizde bilelim ki yanlış yönelmiyelim diye bir cümle kurdum :) JAP'ı bilen bilir ztn :icon_tup:
Maşallah araçlara
slowmotion
19-09-2010, 16:28
heeeeeey burda bir araç eksik :D kafam 1 olmasaydı gelirdim denemelere. zaten akşam gördünüz ayakta duramıyordum:D:D ayağınıza sağlık süpper denemeler. tekrarlarız inş
BlackEmperor
19-09-2010, 18:03
dizel benzin 1.6 1.9 2.0 çok güzel denemeler elinize sağlık
skaratas2
19-09-2010, 18:48
[QUOTE=tyMu;1700527]yoksun senide bekleriz :)
Evet bende gelmek istiyorum kısmet. Bu sefer farklı bir gsi izlettirmek için gelicem :)
yarışan ızleyen yorum yapan begenen begenmeyen herkese teşekkürler:)
dou: olm 1.4is gıbı bıle gıtse sevıorum arabanı çok zevklı :D ınsallah toparlarsın kendını adam gıbı bısı cıkarrız şaka yaparız gider yapanlara:) gecemedıgımı sen geçersin:D
bahri:bugun konustugumuz gıbı arabanın hakkı o deıl olm sana soleyım:) guzel bı tımıngle en azından 3 boy ıyılesır bence araban demedı deme:) ha bıde mustafa sürsün bak gör :) agırlık acısından:D
emrah:kalemım sevuyurum senı:D
Evet bende gelmek istiyorum kısmet. Bu sefer farklı bir gsi izlettirmek için gelicem
Techturkey.com Post 41
bekliyoruz gsi sız kaldık zaten tek sen kaldın :)
emrah kafalar 1 :DD yarasın :D
kamer küfür gibi 1.4is demişin adamın arabasına la :D
KS önde :D araçlara maaşallah.
bi sen anladın sende yanlıs anladın gülüm..
:D
yanı dıom kı oyle bıle gıtse sevıorum dıdım:D
kamerin ctr nin maaşallahı var.. kazasız belasız.. doğu her ne kadar problemli dese de FR dan hiç beklemediğim bir performans.
roll gecelerinin kameramanı seni :D gitmeden bir kaç roll daha patlar :)
Çok güzel ve eğlenceli gece geçirmişsiniz çekimlerde harika olmuş..
Maşallah tüm araçlara :)
Kamer agzını öpim :D
nüeeeee küpa mı?
heytt maşallah. saksoya bak yaaa.lan tosunumm valla ciğer var bu arabada yaa:D hafifletme yapmışın ama bak cihan diyo 50 kiloyum sen 130 nerdeyse 3kişi var yani senin arabada.olm gel kelepçe taktıralım miğdene:Dson sende tüy siklet ol ozaman ne şakalar yapılır düşünemiyorum.kara tirenle kağseyede maşallah.
vtc mania
20-09-2010, 09:23
Bu Type r kırmızı olunca güzel gözüküyormuş yahu:)
;):D kanka senı de gormek ısterız yollarda kırmızı kırmızı;)
BAHADIR24
20-09-2010, 12:11
yarışan ızleyen yorum yapan begenen begenmeyen herkese teşekkürler:)
dou: olm 1.4is gıbı bıle gıtse sevıorum arabanı çok zevklı :D ınsallah toparlarsın kendını adam gıbı bısı cıkarrız şaka yaparız gider yapanlara:) gecemedıgımı sen geçersin:D
bahri:bugun konustugumuz gıbı arabanın hakkı o deıl olm sana soleyım:) guzel bı tımıngle en azından 3 boy ıyılesır bence araban demedı deme:) ha bıde mustafa sürsün bak gör :) agırlık acısından:D
emrah:kalemım sevuyurum senı:D
İs in var dediler kız vermediler:D:D:D hesabı olmuş ulen gitmeyen başka araba bulamadınız mı:eek::eek::D:D
mustafa_KYR
20-09-2010, 13:02
Kasapppp pawaaaa:D
kasapp , nah vtec turbo :D
minimal_freak
20-09-2010, 14:14
maşallah tüm araçlara, en zevk aldığım top speed oldu ama :D ciğer diye buna derim ben:icon_tup:
by serçe
20-09-2010, 14:50
maşallah güzel denemeler olmuş......
yusufcan_1982
20-09-2010, 15:32
destan yazmışın low :) typer maşşalah
cok güzel geceydi.kamer sanada atarı iyi yaptık bahriye güwenim sonsuz cunku.tam basmadı şimar die :):) dou nun egzoz işi kafama yatmadı birtek petrolden mazot alıo yoksa ne farkın kaldı?sadece az yakıt okadar.araban 17 jantlarla da yoruluyor 207 ile denemelerini hatırla
devilboy
21-09-2010, 13:32
yok valla melih tapa gaz gittim yetişemedim :D:D:D tek şansım 400 dü onda da vites geçmek bilmedi maşallah tayyar güzel yürüyor
mustafa_KYR
21-09-2010, 13:54
bahrişim senın yerıne bır dahakıne daha az kılolu bırı cıksın bence:D mısal örnek mesela sanırım ben :D
devilboy
21-09-2010, 14:21
bahrişim senın yerıne bır dahakıne daha az kılolu bırı cıksın bence:D mısal örnek mesela sanırım ben :D
adı lazım değil baş harfi KAYAR :) tmm musti ilk rollde sen sür arabamı
Sportline
21-09-2010, 15:26
Hayırlı olsun Kamer , güzel gidiyor maşallah .
Hayırlı olsun Kamer , güzel gidiyor maşallah .
saol kardeşim teşekkür ederim:)
adı lazım değil baş harfi KAYAR :) tmm musti ilk rollde sen sür arabamı
sürücü ace driver :D
mustafa , bilekten sequential maaşallah:)
debrıyaj ıstedıgım gıbı oldu :D artık ıı atarız:D
Arkadaş arabayı aldın alalı 48 tane debriyaj pozisyonu denedin ben daha süremedim ya :D
Yeter ben sürüyorum o arabayı bugun yarın falan :D
asagıdaydı yukarı aldık lan
mustafa_KYR
21-09-2010, 16:12
mustafa , bilekten sequential maaşallah:)
Aem V2 var ,bilek var, aem v2 var ,kol var, aem v2 var, parmak var
ayrıca toyoda var,fokus var hımmm toyoda var fokus var öteki araba neydi yaaa :soru:
Shadow_Dancer
21-09-2010, 16:13
maşallah deneyenlere.. kamerin arabası güzel maşallah
asagıdaydı yukarı aldık lan
Aşagı yukarı konuştum bende :D Kısmet :D
Aem V2 var ,bilek var, aem v2 var ,kol var, aem v2 var, parmak var
ayrıca toyoda var,fokus var hımmm toyoda var fokus var öteki araba neydi yaaa :soru:
307 dı gardaş:D
maşallah deneyenlere.. kamerin arabası güzel maşallah
vay saol kardeşim teşekkürler :)
mustafa_KYR
21-09-2010, 16:20
Arkadaş arabayı aldın alalı 48 tane debriyaj pozisyonu denedin ben daha süremedim ya :D
Yeter ben sürüyorum o arabayı bugun yarın falan :D
gardaş o aracı kullanmak için
güven
öz veri
tecrübe gerekiyormuş :)
gardaş o aracı kullanmak için
güven
öz veri
tecrübe gerekiyormuş :)
bendede yok onlar işte ondan suremıom:)
mustaaa toledo var toledovar focus var toledo var :D
mustafa_KYR
21-09-2010, 16:43
doledo vaarr fokus var doleda var fucos var neydii 2 tane doleda var :D
Masallah guzel denemeler olmus
yusufcan_1982
21-09-2010, 23:30
sürücü ace driver :D
banamı söyledin timu
Selcuk_RoL
22-09-2010, 00:59
type r hepsine şaka yapmış
By_FresH
23-09-2010, 13:01
arkadaşlar hepinize maşallah
dou cum seni pek yawaşlamış gördüm kardaşım :D:D:D:D saka bir yana sorunlarını çz kardeşim şakalamaya devam :D:D:D
kamer kardeşim tayyarla hep bir adım öndesin helalin var allahım kaza bela vermesin
bahri kardeşim sende fenalardasın :D:D:D kazasız belasız
herkeze tekrardan 40birbin500 kere maşallah ilk videoda dogunun tepki : attı vitesi bu sefer tayyarrrrrrrr :D
By_FresH
23-09-2010, 13:02
timu sayın savcımın 1.4 ü var adamın üstüne fazla geliyosunuz :D:D:D:D:D:D
savcıma laf yok o 1.4 başka 1.4 :D :D
devilboy
23-09-2010, 13:45
arkadaşlar hepinize maşallah
dou cum seni pek yawaşlamış gördüm kardaşım :D:D:D:D saka bir yana sorunlarını çz kardeşim şakalamaya devam :D:D:D
kamer kardeşim tayyarla hep bir adım öndesin helalin var allahım kaza bela vermesin
bahri kardeşim sende fenalardasın :D:D:D kazasız belasız
herkeze tekrardan 40birbin500 kere maşallah ilk videoda dogunun tepki : attı vitesi bu sefer tayyarrrrrrrr :D
eywallah saol kardeşim senide bekliyoruz artık adana rollerinde :D
By_FresH
23-09-2010, 14:04
gelecez kardeşim az kaldı ;)