Orijinalini görmek için tıklayınız : 106 gti için önereceğiniz usta
piscocuk
19-09-2010, 16:54
aracımın ciddi bakıma ihtiyacı var.baskı balatayı değiştirmek istiyorum aynı şekilde trigel setini ön takıma baktırmak istiyorum.ayrıca son 15 gündür araç ilk çalıştığında kapanıyor ayağım gaz pedalında sabit.rolanti düşüyor düşüyor tam stop edecek biranda yerinden fırlıyor sonrasınra birşey yok.oksijen sensörü geldi ilk aklıma.yada benzin pompası die düşündüm.bazende 2000 3000 arasında sallanarak çalışıyor sanki kesiyormuş gibi.şuandada gaz pedalım neredeyse fren pedalım kadar sertleşti.baskı balata ve trigelin daha zamanı var.ama ben girdimmi hepsi çıksın diye düşünüyorum.sonuç olarak ciddi bir bakım şart ama güvenebileceğim bir usta yok.arabam full stok bir araba ne filtre ne eksoz nede başka bişey var.
istanbulda daha önceki 106 gti götürdüğüm bir usta vardı.ama bana bu işi sırf para için değil harbiden uğraşıp severek yapacak ilk sorun çıkmada yanına gittiğimde ssallayacak değil esnaf gibi davranacak bir usta önerirmisiniz..
bunların dışında aracımı satılığa çıkarttım marta kadar satılmazsa önümüzdeki sezon modlamayı düşünüyorum aklımdaki yer paşaoğlu.önerirmisiniz yoksa başka tavsiyeleriniz olabilirmi.
kardeş iLLe istanbuLda yaptırmıcaksan özeLden msj at
Emre abi benim ustam bu isi para icin degil zevkine ve ozen gostererek kendi araci gibi yapiyor ve fiyatlari cok uygun, istanbula yolun duserse 1 gununu ayir ve 1 hafta oncesinden haber ver o gune randevunu yapsin yoksa gun icerisinde gidersen ilgilenemeyebilir. Tum bakimlarimi kendisi yapiyor, oldukca usta kesinlikle guvenim sonsuz.
Atatürk oto sanayide cok usta var secım senın
paris oto
çetinkaya baya eskidir..
nokta pejo
maslak pejo eskı İleri otodan ayrılan metın ustanın yerı.
hepside iyidir..
piscocuk
19-09-2010, 17:18
evim tuzlada işim halkalıda.müsait olabileceğim gün sanırım sadece cumartesi.biraz yakın biryerlerde olursa memnun olurum.maslak tam ikisinin ortası ama maslak bana çok soğuk geliyor nedenini bilmiyorum.
piscocuk
19-09-2010, 17:19
Emre abi benim ustam bu isi para icin degil zevkine ve ozen gostererek kendi araci gibi yapiyor ve fiyatlari cok uygun, istanbula yolun duserse 1 gununu ayir ve 1 hafta oncesinden haber ver o gune randevunu yapsin yoksa gun icerisinde gidersen ilgilenemeyebilir. Tum bakimlarimi kendisi yapiyor, oldukca usta kesinlikle guvenim sonsuz.
senin ustan nerede kardeşim.vallaçok öneri geldi.çok yere gittim öyle ufak tefek ince işler için.ama yok yani.düzgün usta ve en önemlisi esnaf kalmamış.ohbe diyipte çıkacağım bir yer arıorum
genel olarak cok gecırdıklerındendır :D ama ıyıdır bu servısler : )
Shadow_Dancer
19-09-2010, 17:20
crm iyi derler hep 106 hakkında..
piscocuk
19-09-2010, 17:21
genel olarak cok gecırdıklerındendır :D ama ıyıdır bu servısler : )
öyle yada böyle geçiriyorlar zaten :)tmm geçirdin bari hakkını ver..sinir olduğum konu o.yoksa geçirmeden olmaz :D
Crm duyduk. Savaş usta. Mantar gitti. Harun usta falan diye duydukç
piscocuk
19-09-2010, 17:23
aklımda orası vardı...ama :eek::eek::eek::eek:
emre kaç tane 106 kullandın, piyasayı biliyosun kimler var, yoksa unuttun mu :)
ben sana peugeot üstüne değilde usta önereyim, bostancı da yurt motor harunu geçtikden sonra ilk sağa dönüyorsun soldan 5inci dükkan ali usta. gözüm kapalı öneriyorum, arabayı nasıl bi şekilde titizlikde çıkarmak istediğini bilerekden orayı öneriyorum. mod işlemine gelince orda karışmıyorum birşeye :)
piscocuk
19-09-2010, 17:25
Crm duyduk. Savaş usta. Mantar gitti. Harun usta falan diye duydukç
kimsenin arkasından konuşacak değilim.hala mantardan safc alacğım var.amerikaya gitti gelemedi bir türlü yenisi.kaç sene oldu ben hatırlamıyorum.en iyisi gidip bir yetkili servise bırakmak.gerekenleri yaptırmak.ne çıkarsa bahtımıza demek :)
piscocuk
19-09-2010, 17:27
emre kaç tane 106 kullandın, piyasayı biliyosun kimler var, yoksa unuttun mu :)
ben sana peugeot üstüne değilde usta önereyim, bostancı da yurt motor harunu geçtikden sonra ilk sağa dönüyorsun soldan 5inci dükkan ali usta. gözüm kapalı öneriyorum, arabayı nasıl bi şekilde titizlikde çıkarmak istediğini bilerekden orayı öneriyorum. mod işlemine gelince orda karışmıyorum birşeye :)
kanka sıkıntıda orada işte.kaçtane kullandık.bir kocamız olsun istedik ama olmuyor.amacım o arabayı bir yere götürim adam daha çalışmasıdan şu var abi desin dükkana sokmadan.usta usta dolaşmak istemiroium.dediğin yere cumartesi günü gidicem.eğer anlaşırsak bırakıcam arabayı oraya..
kimsenin arkasından konuşacak değilim.hala mantardan safc alacğım var.amerikaya gitti gelemedi bir türlü yenisi.kaç sene oldu ben hatırlamıyorum.en iyisi gidip bir yetkili servise bırakmak.gerekenleri yaptırmak.ne çıkarsa bahtımıza demek :)
ama konuştun emre :) kardeşi oktay burda dükkan açık git konuş onunla çözüm bul.
kanka sıkıntıda orada işte.kaçtane kullandık.bir kocamız olsun istedik ama olmuyor.amacım o arabayı bir yere götürim adam daha çalışmasıdan şu var abi desin dükkana sokmadan.usta usta dolaşmak istemiroium.dediğin yere cumartesi günü gidicem.eğer anlaşırsak bırakıcam arabayı oraya..
ben gözüm kapalı öneririm orayı sana telefonu nu sana pm atıcam yarın telefonumda kayıtlı değil kartı iş yerimde, gitmeden önce mutlaka ara konuş derdini anlat, dükkanda iş varsa kesinlikle iş almaz.
piscocuk
19-09-2010, 17:28
ama konuştun emre :) kardeşi oktay burda dükkan açık git konuş onunla çözüm bul.
18234982734987234 kere söyledim kanka.ben bıktım artık söylemekten :D
senin ustan nerede kardeşim.vallaçok öneri geldi.çok yere gittim öyle ufak tefek ince işler için.ama yok yani.düzgün usta ve en önemlisi esnaf kalmamış.ohbe diyipte çıkacağım bir yer arıorum
Gungoren'de, senin pejocu arkadaslarinda bilir Ahmet var 1.4 quicksilver'i olan tuning pug adminlerindenmis seni taniyormus, benim motorcuyu o taniyor, Duygu Otomotiv Riza usta. Gungoren'de yeri, gelip gelmemen sana kalmis, ben sana neyse onu soyliyorum ama sen yinede bir Ahmet'le gorus.
piscocuk
19-09-2010, 18:07
ben bi konuşim ahmetle..aramam gerekiyordu zaten onuda
Maslakta paris pejo ya bırakabilirsin aracı..
Ahmet_28
19-09-2010, 20:04
106 denilince crm performans suat ustadan başkası gelmiyor aklıma
106 denilince crm performans suat ustadan başkası gelmiyor aklıma
bende bakımları orada yaptırdım gayette memnun kaldım :)
serhat306
19-09-2010, 22:14
ben senın arabana yaptırmak ıslemlerın hepsını bu hafta yaptırdım maslak nokta pejo recep fatıh usta arabanı bırak gıt ıscılık ucuzdur ve parcadan gecırmez...
yasinipek79
20-09-2010, 00:07
CRM Suat ve Eyüp Usta diyorum bende gerçekten işini severek ve titizlikle yapan kişiler...
çağlarcoskun
20-09-2010, 00:12
valla ne yalan söyliyim benimde pejo denilince aklıma gelen tek yer : CRM
CRM Suat ve Eyüp abi diyorum ;)
Selcuk_RoL
20-09-2010, 08:56
Bayrampasa CRM performance
sana katılıyorumm suat abi bu işi yalamış yutmuş adam benim tavsiyemdirr
piscocuk
20-09-2010, 11:09
arkadaşlar teşekürler..yardımlarınız için..
HaLuK-35
21-09-2010, 09:05
Crm Suat Usta:)
CRM Performance by Suki bence en iyisi....
Suleyman
17-09-2012, 22:29
Bir arkadas numarasini yollarsa sevinirim
Crm suat usta , yeri bayrampaşada tavsiye ederim..
antalya---baştaş performance erkan usta aklınınzda bulunsun :)
arkadaşlar yeni konu açmak istemedim o yüzden mevcut konuyu hortlatıyorum. 106gti için öncelik anadolu yakası önereceğiniz usta var mı?komple bakıma sokmak istiyorum, işini severek ve özenle yapan usta önerileriniz var mıdır?son çare crm performance olacak artık.?
nemonomani
20-12-2012, 15:40
aklımda orası vardı...ama :eek::eek::eek::eek:
crm olabilir bu işlerde iyidirler maslak işine gelirse paşaoğlu garage a git
Nurettin Usta, Sahrayicedid İskinin bitişiği.
0532 407 42 05
Eski Aktif iriyıl Peugeot Ustasıdır. Kendine yer açtı. PArçayı servisten orjinal alıp uygun işçilikle iş yapıyor.