Orijinalini görmek için tıklayınız : Başıma gelen Talihsiz olay :(
ahmet3425
21-09-2010, 16:11
Bugün aracı devrini alıp ahmet kankanım yanına gittim...
Dedimki trafik sigortasını halletmeye gidelim çıksın aradan...
Veliefendide de trafik çevirmesi mevcutmuş geçerken bizide çevirmeye aldılar...
40-50 yaşlarında ki "anlayışsız" memur bey tarafından aracımı bağladılar ve günümüzü mındar ettiler....
Nereye sövüceğimi bilemedim o derece burasının T.C. olduğunu bir an unuttum....
Siz siz olun arabanızı aldığınız gibi trafik sigortasını yaptırın.Acımıyorlar :D
Günün gereksiz maliyeti...
Sürücü olayını ahmete yıktım 10 puan ahmete girdi durduk yere...:D
Bana giren :D 62 TL trafik cezası+ otopark 10 TL = 72 TL ödedim....
Devlet baba ıslatalım dedi resmen....
Arabayı aldığıma üzülsem mi sevinsenmi bilememdim :(:)
Yigit- Y
white light
21-09-2010, 16:18
gecmıs olsun
YavuzNaz
21-09-2010, 16:19
saat 17,00 de muayne istasyonunda randevum var hadımköy gişelerde çevirdiler saat 16,30 muayne istasyonunun yanındayız çıkarıp randevu kağıdımı gösterdim kötü niyetli biri olsam muaynesiz dolaşsam amenna ama yok öyle olur böyle olur önce bağlarım dedi sonra 62tl yazdı 7 gün süre verdi sırf inat muayneden çıkıp yanına gittim sana hakkım geçiyorsa haram olsun dedim yoluma devam ettim bazen öyleleri denk geliyorki akıl sır ermiyor.
geçmiş olsun..
Gecmis olsun trafik sigortasi olmayinca acimiyorlar gercekten bu arada benim haziran gibi sona ermis sigortam neredeyse 1 ay sigortasiz arabayi kullanmisiz o kadarda cevirmeye girip ciktim. Iste insan bilmeden yapinca ceza gorunmuyor :)
devil_berk22
21-09-2010, 16:20
geçmiş olsun bende 1-2 ay muaynesiz ve sigortasız gezmiştim her an yusuf yusuf korkuyla :D
Dk 1 gol 1 diyoruz Yiğit biz buna:D Geçmiş olsun kardeşim.Alır almaz sigorta şart dediğin gibi.
Bu arada cumartesi ile ilgili bir konuşalım ne yapacağımızı...
ahmet3425
21-09-2010, 16:21
saat 17,00 de muayne istasyonunda randevum var hadımköy gişelerde çevirdiler saat 16,30 muayne istasyonunun yanındayız çıkarıp randevu kağıdımı gösterdim kötü niyetli biri olsam muaynesiz dolaşsam amenna ama yok öyle olur böyle olur önce bağlarım dedi sonra 62tl yazdı 7 gün süre verdi sırf inat muayneden çıkıp yanına gittim sana hakkım geçiyorsa haram olsun dedim yoluma devam ettim bazen öyleleri denk geliyorki akıl sır ermiyor.
geçmiş olsun..
vay arkadas yaa seninki harbiden daha fenaymıs sanada cok gecmis olsun kardesim...
9 Ay muayenesiz gezdim hiç birşey olmadı...
Bir defa abimin trafik sigortası bitmiş aracıyla 2 tur attık, aracı bağladılar... :D
Trafik sigortası olmadı mı hakikaten acımıyorlar...
Geçmiş olsun...
Bildiğim kadarıyla yeni aldığınız aracın sigortasından 10 gün yararlanıyosunuz.bu uygulama bazı sigortalarda varmış fakat polis hangi sigortalarda olduğunu bilip bilmediğini bilmiyorum
geçmiş olsun.yediğin cezayı 15 gün içnde ödersen %15 di galba, indirim olmuo mu?
yanlış anlaşılmasın,cezadan cezaya değişiomu diye merak ettm
geçmiş olsun.
4-5 gün öncede eksozdan ceza kitlediler.bide izin kağıdımı ne oluyomuş ondan yazdı.adamlar anlayışsız kimi butdularsa cezayı yazıyorlar.Allahtan bağlamadılar.
geçmiş olsun.yediğin cezayı 15 gün içnde ödersen %15 di galba, indirim olmuo mu?
yanlış anlaşılmasın,cezadan cezaya değişiomu diye merak ettm
15 gün içinde ödersen %25 indirim oluyo.tüm cezalara geçerli diye biliyorum.
orhansah
21-09-2010, 16:28
10 gün zaman verilmiyormuydu ya satış yapılınca !!
büyük talihsizlik olmuş valla geçmiş olsun...
Shadow_Dancer
21-09-2010, 16:30
Bende yeni devir aldım , 1 hafta kadar süre tanılıyor diye biliyorum.
SekoLive
21-09-2010, 16:31
geçmiş olsun..
yavuz abi talatpaşanın girişindeki polslere denk geldin mi hiç onlarda hiç acımasızlar
geçmiş olsun.herşeyde vardır bir hayır diyip geçmek lazım:)
Geçmiş olsun Yiğit'im sana bişey olmasın üzülme..
geçmiş olsun..evrakları hep düzgün tutmak lazım.
Sercan AKCAN
21-09-2010, 16:39
acımıyolar cünkü artık ceza yazdıkları zaman prim alıyolar ;)
YavuzNaz
21-09-2010, 16:41
yavuz abi talatpaşanın girişindeki polslere denk geldin mi hiç onlarda hiç acımasızlar
valla kardeşim onlar daha çok benzincinin ordan terse dönenlere takıklar bende o mahallede oturdugum için tecrübe ettim işe yürüyerek gidiyorum sorun olmuyor :)
B.Battal
21-09-2010, 16:42
Niyet etseydin kanka başının gözünün sadakası olsun :)
ahmet3425
21-09-2010, 16:43
Bende yeni devir aldım , 1 hafta kadar süre tanılıyor diye biliyorum.
valla memura dedim ki memur bey bakın su an cok magdur bi durumdayız sigortamızı yaptırmadıgımızdan değil yaptırmaya giderken yakaladınız bakın tescil tarihine, saatide yazıyordur orada, 1 saat once alındı arac bunun bi toleransı olması lazım diye de ozellikle ısrar ettim.
tolerans falan yok dedi! satısını aldıgın gibi aracı trafiğe cıkarmadan sigortasınıda yaptıracaksın dedi sert bi sekilde baya kıl bi adama denk gelmisiz acıkcası, ben anlamadım ztn bi sure veriliyorda bu memurlar mı bilmiyor yoksa sırf kıllıgına mı bagladı bizi :S
bende aracın noter satışını aldım trafiğe gidiodum tehlikeli araç kullanmaktan yemiştim :D
Niyet etseydin kanka başının gözünün sadakası olsun :)
o değilde polis amcalar kulak burun boğaza gidebilirler çınlatıyorum paso :)
by serçe
21-09-2010, 17:02
geçmiş olsun ..................
trafik sigortasını yapmaya gidiyor olsanda sigortasız gezmek ceza gerektiriyor,diğer araçlarınla gitseydin, bu olayda polisde değil kendinde ara suçu.
trafik sigortasını yapmaya gidiyor olsanda sigortasız gezmek ceza gerektiriyor,diğer araçlarınla gitseydin, bu olayda polisde değil kendinde ara suçu.
haklısın abi ;)
haklısın abi ;)
Şu smile ı kullanma yiğit..
Şu smile ı kullanma yiğit..
abi biraz anlayışlı olsalardı ölürlermiydi 3 saatim çöpe gitti :(
abi biraz anlayışlı olsalardı ölürlermiydi 3 saatim çöpe gitti :(
bende ne sigorta ne muayane nede ruhsat vardı dün savaş abiden arabayı alıp çobançeşmeye götürdüm, yolda polis durdursa baglatmamak için elimdne geleni yaparım ama baglarsada birşey demem, suç kimde bende, o yüzden suçu kendinde ara.. burda polis sigorta gibi bişeye anlayış göstermesinşi bekleyemezsin.. bir kaza olsa Allah korusun haklıda olsan zokanın altına gidersin. ceza yine azmış giden zaman olsun
verdiğim linkte C.4 işleteni değişen başlığını okumanızı tavsiye ederim
http://www.turkhukukrehberi.net/trafik-sigortasi-genel-sartlari/
verdiğim linkte c.4 ü okumanızı tavsiye ederim
kanunen 10gun gecerli yani kazaya karismasi halinde?
ahmet3425
21-09-2010, 17:21
bende ne sigorta ne muayane nede ruhsat vardı dün savaş abiden arabayı alıp çobançeşmeye götürdüm, yolda polis durdursa baglatmamak için elimdne geleni yaparım ama baglarsada birşey demem, suç kimde bende, o yüzden suçu kendinde ara.. burda polis sigorta gibi bişeye anlayış göstermesinşi bekleyemezsin.. bir kaza olsa Allah korusun haklıda olsan zokanın altına gidersin. ceza yine azmış giden zaman olsun
kanka o senin kendi dusuncen ama olması gereken ise bi toleransın olması... bak bazı arkadaslarda 10 gun suresi oldugunu soyluyorlar arastırmadım ama dogru olma ihtimali var, ha kaza yapsan falan demissin fantaziye girmis :)
Cimmeria
21-09-2010, 17:24
doğru laf... trafik sigortanı yaptırmaya giderken kaza yapsan yasal olarak çok ciddi sıkıntısı var karşı taraf için.
herkeste polise anlayışsız diye saydırmış arkadaşlar sizin arabanıza biri çarpsa kasko yok trafik sigortası yok acaba o zaman ne derdiniz ? :)
bu işler telefonla bile oluyor açıyorsun telefonu şu gün araba üstüme geçmiş olacak yollayın poliçeyi diyorsun kuryeyle kapına getiriyorlar...
ocean0636
21-09-2010, 17:25
Geçmiş Olsun..
ahmet3425
21-09-2010, 17:26
doğru laf... trafik sigortanı yaptırmaya giderken kaza yapsan yasal olarak çok ciddi sıkıntısı var karşı taraf için.
herkeste polise anlayışsız diye saydırmış arkadaşlar sizin arabanıza biri çarpsa kasko yok trafik sigortası yok acaba o zaman ne derdiniz ? :)
bu işler telefonla bile oluyor açıyorsun telefonu şu gün araba üstüme geçmiş olacak yollayın poliçeyi diyorsun kuryeyle kapına getiriyorlar...
belki bizim o derece tanıdık bi sigortacımız yok telefon acabileceğimiz sigorta yaptırabileceğimiz olmak zorundada değil yigitn daha once sigorta yaptırdıgı calıslar caddesinde bi sigortacı var onun yanına gidiyorduk diğer arac da bahceli evlerdeydi onuda alıcaktık hem sigorta yapılacaktı hemde diğer aracı alıcaktık gitmisken vs
ayrıca 3 memur vardı 2 si 40-50 yaslarında biri gencti 25 30 yaslarında o bize dediki bu ihtiyarlara bisey anlatamassınız ben sizi anlıyorum ama bunlar anlamaz yapacak bisey yok dedi gelde sovme he ?
kanka o senin kendi dusuncen ama olması gereken ise bi toleransın olması... bak bazı arkadaslarda 10 gun suresi oldugunu soyluyorlar arastırmadım ama dogru olma ihtimali var, ha kaza yapsan falan demissin fantaziye girmis :)
trafik sigortasının toleransı olmaz, muayne filan anlarımda, sigorta önemli birşey, kaza fantazi mi ? istanbul trafiğinde ne olucagını bilemezsin. bu olayın savunulcak yada polisin suçlıcak bişey göremiyorum. trafik sigortası muayneden bile çok önemlidir, olmazsa olmaz evrak.
ahmet3425
21-09-2010, 17:29
trafik sigortasının toleransı olmaz, muayne filan anlarımda, sigorta önemli birşey, kaza fantazi mi ? istanbul trafiğinde ne olucagını bilemezsin. bu olayın savunulcak yada polisin suçlıcak bişey göremiyorum. trafik sigortası muayneden bile çok önemlidir, olmazsa olmaz evrak.
tamamda moruk bizim sigortamız bitmedi arac tescili yaptık arada DAĞLAR kadar fark var...
By_HaNNibaLL
21-09-2010, 17:32
Polislerden Ne kadar uzak o kadar iyi beni teee anasinin gözünden görüyor hemen el kaldiriyor cek sağa diye millet yanimizdan limitör ile geciyor Ne iştir anlamadim gitti ehliyeti geri vericem artik
Cimmeria
21-09-2010, 17:33
belki bizim o derece tanıdık bi sigortacımız yok telefon acabileceğimiz sigorta yaptırabileceğimiz olmak zorundada değil yigitn daha once sigorta yaptırdıgı calıslar caddesinde bi sigortacı var onun yanına gidiyorduk diğer arac da bahceli evlerdeydi onuda alıcaktık hem sigorta yapılacaktı hemde diğer aracı alıcaktık gitmisken vs
ayrıca 3 memur vardı 2 si 40-50 yaslarında biri gencti 25 30 yaslarında o bize dediki bu ihtiyarlara bisey anlatamassınız ben sizi anlıyorum ama bunlar anlamaz yapacak bisey yok dedi gelde sovme he ?
valla ben olsam kendimi hem suçlu hem güçlü görürdüm :) sonuçta trafik sigortanız olmadan trafiğe çıkmışsınız adamda cezayı kesiyor, sizi bıraksa 100 metre ilerde kaza yapsanız polisin yerine koysanıza kendinizi...
ayrıca sigortacınızın tanıdık olmasına gerek yok, arayaın herhangi bir acenteyi, yogunum ofisime getirin diyin getiriyorlar çok işe yarıyor...
üzücü durum tabiki bende olsam bende üzülürüm ceza yediğimde, mesela tayyarı ilk aldıüım gün arabada film vardı polisin biri çevirdi, film dedi abi dedim arabayı yeni aldım bak bugün hemde haftasonu ancak söktürebileceğim yapma etme. Adam dediki arkadaşım yasa bu kusura bakma. dedim haklısın ne yapalım...
tamamda moruk bizim sigortamız bitmedi arac tescili yaptık arada DAĞLAR kadar fark var...
aracı üzerinize almadınız mı arkadaşım? aldınız.. eski sigorta geçersiz mi geçersiz, yeni sigorta yapmanız gerekiyor, yaptırmaya giderken polis cezayı bastımı bastı. sigortasız dolaşmakdan polis burda haklı.. kurallara uyalım birazda herşeyi polisden devletten beklemiceksin.. eksik evrak ile dolaşmanın cezası 3 saat ve 72 tl :) geçmiş olsun
siz niye az yediniz anlamıyorum ben olsam 400 den kapı açardılar:D
S.Özeren
21-09-2010, 17:39
aracın plakası neydi yiğit polis ekibinin bitane var bakrköyde yüzüne karşı anasına çok küfür etmiştim..
Geçmiş olsun
arife gününden 1 gün önce tamponuma tıkladılar arkadan karşı taraf suçlu ama benim sigortam bitmiş 9 aydır sigortasız dolaşıyomuşum yeni bebeğim var her gün jandarmanın önünden geçiyodum selam veriyodum bide Allahtan durdurmadılar bundan sonra bende daha iyi takip edicem sigorta işi şakaya gelmiyo.
Konu polise hakarete gelmesin, yorumlarınıza dikkat edin.
ahmet3425
21-09-2010, 17:42
valla ben olsam kendimi hem suçlu hem güçlü görürdüm :) sonuçta trafik sigortanız olmadan trafiğe çıkmışsınız adamda cezayı kesiyor, sizi bıraksa 100 metre ilerde kaza yapsanız polisin yerine koysanıza kendinizi...
ayrıca sigortacınızın tanıdık olmasına gerek yok, arayaın herhangi bir acenteyi, yogunum ofisime getirin diyin getiriyorlar çok işe yarıyor...
üzücü durum tabiki bende olsam bende üzülürüm ceza yediğimde, mesela tayyarı ilk aldıüım gün arabada film vardı polisin biri çevirdi, film dedi abi dedim arabayı yeni aldım bak bugün hemde haftasonu ancak söktürebileceğim yapma etme. Adam dediki arkadaşım yasa bu kusura bakma. dedim haklısın ne yapalım...
aracı üzerinize almadınız mı arkadaşım? aldınız.. eski sigorta geçersiz mi geçersiz, yeni sigorta yapmanız gerekiyor, yaptırmaya giderken polis cezayı bastımı bastı. sigortasız dolaşmakdan polis burda haklı.. kurallara uyalım birazda herşeyi polisden devletten beklemiceksin.. eksik evrak ile dolaşmanın cezası 3 saat ve 72 tl :) geçmiş olsun
siz niye az yediniz anlamıyorum ben olsam 400 den kapı açardılar:D
eski sigorta 10 gun sure veriyormus kaza falanda olsa sıkıntı yok yani adam bizim bilgisizliğimizden yararlanıp kesti cezayı iste amac belli mesai doldurmak belli bir ceza sayısı var yaprak eksiltmek...
neyse en azından konuyla ilgili bilgilenmis olduk hayırlısı artık.
aracı yeni alınca 10 gün süre veriyorlar. Hatta ben o 10 gün içerisinde kaza bile yaptım. Prosedürleri uygulayıp cebimden para cıkmadan aracımı yaptırdım...
aracın plakası neydi yiğit polis ekibinin bitane var bakrköyde yüzüne karşı anasına çok küfür etmiştim..
Yüzüne karşı anasına çok küfür ettin... ( yani 1 defada değil birden çok defa )
Bravo :)
Geçmiş olsun
arife gününden 1 gün önce tamponuma tıkladılar arkadan karşı taraf suçlu ama benim sigortam bitmiş 9 aydır sigortasız dolaşıyomuşum yeni bebeğim var her gün jandarmanın önünden geçiyodum selam veriyodum bide Allahtan durdurmadılar bundan sonra bende daha iyi takip edicem sigorta işi şakaya gelmiyo.
sende naptın ya 9 ay unutulurmu sigorta :):):)geçmiş olsun
olcay_bora
21-09-2010, 17:47
sigorta önemli sigorta yaptırdık 2 gun sonra kafadan girdi volvo.
ahmet3425
21-09-2010, 17:47
aracı yeni alınca 10 gün süre veriyorlar. Hatta ben o 10 gün içerisinde kaza bile yaptım. Prosedürleri uygulayıp cebimden para cıkmadan aracımı yaptırdım...
alın iste bide diyorsunuz ki memur haklı memur nereye haklı ya kufur edicem olmicak 3 saatim gitti bankada islerim vardı gidip halledemedim vs :mad::mad:
ama aynı memurlar hep aynı yerde cevirme yapıyorlar bidahaki sefere gidip bu C-4 maddeyi vericem eline al oku sunu ogren dicem...:S
orhansah
21-09-2010, 17:48
evet madde gayet açık.
S.Özeren
21-09-2010, 17:51
Yüzüne karşı anasına çok küfür ettin... ( yani 1 defada değil birden çok defa )
Bravo :)
alkollüydüm yaptığım iyi bişey demiyorum ;) ama ben polise güzellik yap dedim yapmadı yapar yapmaz .. ama bak dedim ben bakırköyde oturuyorum ehliyetsiz gezmeye devam edicem ozaman denk geldiğimizde ne olcak dediğimde ayarlarız güzelliğimizi yaparız deyince sinirlenmiştim alkolün etkisiyle birlikte tepkim öyle olmuştu ;)
alkollüydüm yaptığım iyi bişey demiyorum ;) ama ben polise güzellik yap dedim yapmadı yapar yapmaz .. ama bak dedim ben bakırköyde oturuyorum ehliyetsiz gezmeye devam edicem ozaman denk geldiğimizde ne olcak dediğimde ayarlarız güzelliğimizi yaparız deyince sinirlenmiştim alkolün etkisiyle birlikte tepkim öyle olmuştu ;)
Yok ben olayın sadece küfür kısmına takıldım. Bir değil birden fazla defa aynı polisin yüzüne karşı anasına küfür ettin oda seyretti mi bu durumu hiç bir şey olmamış gibi ?
S.Özeren
21-09-2010, 18:03
Yok ben olayın sadece küfür kısmına takıldım. Bir değil birden fazla defa aynı polisin yüzüne karşı anasına küfür ettin oda seyretti mi bu durumu hiç bir şey olmamış gibi ?
seyretti alttan aldı ertesi günü tekrar karşılaştık alkollüyüm diye alttan aldığını sölemişti .. alkollü olmasam zaten küfür etmem manyakmıyım ben :)
seyretti alttan aldı ertesi günü tekrar karşılaştık alkollüyüm diye alttan aldığını sölemişti .. alkollü olmasam zaten küfür etmem manyakmıyım ben :)
Valla sakin birisine denk gelmişsin diyelim ve olayı kapatalım ozaman :)
polisin bir suçu yok kuralları uygulamış ama hiç mi tolerans olmaz...
istisna bir durum bu normalde olmasın eyw. bağlasın cezayı bassın...
biraz tolerans bekliyordum ama direk işleme koydum.Bence orada ceza kesme töreni vardı 2 motorlu 2 araç komple ceza kesiyordu...
Hatta biriside isyanlarda idi sarıda geçmek zorunda kaldı diye kırmızı cezası yedi.İtiraz et diyor polis adam nereye hangi parayla dava açıcam demişti...
Olay "CEZA KESME TÖRENİ" kimsenin lafını dinlemeden kes gönder işleme koy....
ahmet3425
21-09-2010, 18:30
polisin bir suçu yok kuralları uygulamış ama hiç mi tolerans olmaz...
istisna bir durum bu normalde olmasın eyw. bağlasın cezayı bassın...
biraz tolerans bekliyordum ama direk işleme koydum.Bence orada ceza kesme töreni vardı 2 motorlu 2 araç komple ceza kesiyordu...
Hatta biriside isyanlarda idi sarıda geçmek zorunda kaldı diye kırmızı cezası yedi.İtiraz et diyor polis adam nereye hangi parayla dava açıcam demişti...
Olay "CEZA KESME TÖRENİ" kimsenin lafını dinlemeden kes gönder işleme koy....
moruk yarın oraya gidiyoruz konusucaz o memurlarla en kotu bi dava acalım memur hakkında surunsun herturlu haklkıyız nasıl olsa ;)
Shadow_Dancer
21-09-2010, 18:33
yanlış bilmiyormuşum demek ki.
kanka geçmiş olsun , kısmet böyleymiş :)
6 aydır muayenesiz dolaşıyorum bişey olmadı daha :D
size yazılan cezanın maddesi nedir?
çünkü;
Trafik Sigortası Yaptırmamanın Sonuçları :
1. Karayolları Trafik Kanunu 91/5 maddesi gereğince gerekli teminat tutarları üzerinden zorunlu mali sorumluluk sigortası bulunmayan araçlar trafikten men edilmektedir.
2. Güvence Hesabı, Zorunlu Mali Mesuliyet(Trafik) Poliçesi bulunmayan araçların sebep oldukları trafik kazalarında, mağdurların bedensel zararlarını teminat limitleri dahilinde karşılar. Hesap ödediği bu tazminat için trafik poliçesi yaptırmayan işleten ve sürücülere yaptığı ödemeleri yasal faizi ile birlikte rücu eder.
alıntıdır...
sigortadan kesilmiş olsa aracınız trafikten men edilir...
ahmet3425
21-09-2010, 21:38
91. madde bize yazılan ceza
hacı geçmiş olsun, ilhan yarın senide ispiyonlıcam olm :D:D
istediğin kadar ispiyonla :D araç trafikte değil :D
istediğin kadar ispiyonla :D araç trafikte değil :D
kanka kendıne özel yol mu yaptırdın :D:D hayırdır neden trafıkte degıl... pm den gel
91 maddenin açılımı Zorunlu Mali sorumluluk sigortası yaptırmamak.noter kağıdıyla dilekçe verip itiraz edebilirsiniz
edit:imza attıysanız itiraz kabul olmayabilir...
ahmet3425
21-09-2010, 22:25
edit:imza attıysanız itiraz kabul olmayabilir...
ama olay baska biz bilmediğimiz icin imzaladık memurun bunu bilmesi gerekiyordu bizi yoktan yere magdur etti zamanımızı ve paramızı caldı kesinlikle hernangi bi davada haklı cıkacagımızı dusunuyorum ha ugrasır mıyız onu bilmiyorum :D
peşin ödemede 45 tl ye düşüyor ama uğraşırım derseniz siz bilirsiniz
ayrıca sürücüye 10 ceza puanı ekleniyor bilginiz olsun
ahmet3425
21-09-2010, 22:32
yok mu bi avukat arakdas ugrassak ne olur yaw ? hukuki.net e cevireyim surayı :D
Xenomorph
21-09-2010, 23:25
çok basit elinizde bir dilekçe ve bu 4 c belgesi...odedıgınız ceza kagıdı ve makbuzunuz..
olay yerı su saatte falan fılan ben bır vatandas olarak haberım olmayan bırseyden para cezası aldım fakat daha sonra arastırdıgımda boyle bır maddeyı gordum.trafık polısının bana haksız yere yazdıgı cezanın ıptalını..ayrıca gun ıcersınde kendı bılgısızlıgı yuzunden ısımden alıkoymasından oturu hakkında gorevını ıyı yapamadıgı ve benı magdur ettıgı ıcın sıkayetcıyım :D
avukatlarla ugrasa ugrasa hukuki.net ben oldum bu kafayla bu kadar oldu kusura bakmayın :D
Selcuk_RoL
22-09-2010, 01:10
geçmiş olsun polis bu ya nerde anlayışşş!!
geçmiş olsn hangisini bağladılar?
Sierra Rs
22-09-2010, 08:00
Süre tanınmıyor bende aldıgım günün ertesi günü yaptırabildim,cok sükür kaza bela olmadı.
Süre tanınmıyor bende aldıgım günün ertesi günü yaptırabildim,cok sükür kaza bela olmadı.
Aldığım gün derken? Hayırlı olsun efendi:)
Sierra Rs
22-09-2010, 10:11
Aldığım gün derken? Hayırlı olsun efendi:)
sağol moruk 14 eylülde aldım haberin yokmu :) yarın ruhsatımı bile alıcam kısmetse bugünde plakalar :)
Bildiğim kadarıyla yeni aldığınız aracın sigortasından 10 gün yararlanıyosunuz.bu uygulama bazı sigortalarda varmış fakat polis hangi sigortalarda olduğunu bilip bilmediğini bilmiyorum
Aynen bende böyle biliyorum..Hatta istanbul'dan ankaraya sigortasız bu şekilde gelmiştim araç devrini alınca..Sigortacı kendisi 10 gün eski sigortadan yararlanılabileceğini söylemişti..
Sierra Rs
22-09-2010, 11:34
Aynen bende böyle biliyorum..Hatta istanbul'dan ankaraya sigortasız bu şekilde gelmiştim araç devrini alınca..Sigortacı kendisi 10 gün eski sigortadan yararlanılabileceğini söylemişti..
sigortacı desede öyle birsey mümkün degil,herhangi bir kaza anında sigortasız sayılıyorsun yada kontrolde..
burda sigortacı filan değil kanun söylüyo ;)
tamamen şans arkadaşım plakasız sigortasız gezdi 3-4 gün hiç bişey olmadı
H22Power
22-09-2010, 16:54
"fatmagül" nickli üyede geçenlerde açmıştı böyle bir konu "başıma gelen talihsiz olay" die 3polis gelmiş plajda bunu çevirmiş filan hahaha:D geçmiş olsun ahmetçiğim üzmet tatlı canını Allah beterinden korusun;)
Gerçekten ne denir bu polislere.Geçmiş olsun olan bence ahmete olmuş :D
Türk polisi Bu Yapar Geçmiş olsun Banada Oldu kardesım sıkma canını :D o parayla kurtulduguna sevin :) bari
ahmet3425
23-09-2010, 09:33
Gerçekten ne denir bu polislere.Geçmiş olsun olan bence ahmete olmuş :D
sorma ehliyetten 10 puan gitti :D bide isimden gucumden oldum :D