Orijinalini görmek için tıklayınız : 2004 Subaru vs 2004 Civic sport ?
arkadaşlar biraz garip bir karşılaştırma oldu ama kusura bakmayın dün dizel araç tavsiyesi diye konu açmıştım ama zaten fiesta dizelim olduğu için 2. arabayı benzinli alıyim dedim 2004 subaru 1.6 AWD STİ görünümlümü yoksa 2004 cıvıc sportmu? ikisinide aynı fiyatlarda buldum hangisi beni daha az yorar hangisi masrafsız olur yardımlarınız bekliyorum şimdiden teşekkürler.
(biraz uzun oldu ama kusura bakmayın konu araba olunca hassas oluyo insan)
yavuz364
21-09-2010, 21:14
ikiside çok yakar ve gitmez :) bunlar yerine zaten 2.araba olucaksa daha güçlü birşey nie düşünmüyorsunuz ???
ikiside çok yakar ve gitmez :) bunlar yerine zaten 2.araba olucaksa daha güçlü birşey nie düşünmüyorsunuz ???
ne olabilir mesela 30bin tlye kadar?teşekkürler
Ferhat_V
21-09-2010, 21:18
bence 206 rc tarzı genç işi birazda giden bir araba al..subaru 1.6 ztn gitmeyecek honda desen oda aynı :)
edit : c2 vts - vtr de olabilirr
dhamamcioglu
21-09-2010, 21:19
Gayet temiz GC8'ler var o fiyatlara. Yakında yenisi de eklenecek aralarına :)
subarunun kasa çok hoşuma gidio ya:D ya aslında hem giden hem fazla yakmayan hem msraf çıkartmıcak bişey istiyorum ama işte hangi araba o?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-subaru-impreza-sti-gorunumlu-ssmpiyon-30471707/detay
mesela şunu buldum bilgisi olan varmı? ama gitmezde deniyo:D
yavuz364
21-09-2010, 21:23
şöyle birşeyler daha güzel olmazmıydı ? :) ilk aklıma bunlar geldi o yüzden dedim yoksa başka arabalarda bulunur... veya 2.0R imprezalar var daha mantıklı olur...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-seat-leon-full-full-leon-29963839/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-volkswagen-golf-2007-model-1-4tsi-67850-km-de-golf-30580927/detay
subaruda 2.0 altına sakın bulaşmayın :)
şöyle birşeyler daha güzel olmazmıydı ? :) ilk aklıma bunlar geldi o yüzden dedim yoksa başka arabalarda bulunur... veya 2.0R imprezalar var daha mantıklı olur...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-seat-leon-full-full-leon-29963839/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-volkswagen-golf-2007-model-1-4tsi-67850-km-de-golf-30580927/detay
subaruda 2.0 altına sakın bulaşmayın :)
yaa wlla çok saolasın bunlar nedense hiç aklıma gelmedi ya haklısın böyle bişeyler en iyisi galiba hem model olarak daha yüksek leonlar daha çok hoşuma gidiyo bakalım biraz netten:D
Ludacris
21-09-2010, 21:27
m3 vereyim :D
3000cc kasmaz ise 50 krş yakarı var yüklenirsen allah kerim tabi :)
m3 vereyim :D
3000cc kasmaz ise 50 krş yakarı var yüklenirsen allah kerim tabi :)
:D aman abi öğrenci adamız yakıt önemli m3 ün yeri bambşka tabi ama saolasın bizi aşar şimdilik :D
yavuz364
21-09-2010, 21:29
illa 1.5-1.6 impreza dersen bizde bi tane 2007 var çok acil 22-23 bin tlye vercez :) tertemiz..
yaa wlla çok saolasın bunlar nedense hiç aklıma gelmedi ya haklısın böyle bişeyler en iyisi galiba hem model olarak daha yüksek leonlar daha çok hoşuma gidiyo bakalım biraz netten:D
yavuz364
21-09-2010, 21:31
öğrenci adamız diyosun ama 2.araba diyorsun ? :D nasıl iş ?
bana kalırsa 2 araba yerine doğru düzgün 1 tane araba çok daha iyi :) 2.arabanın vergisi kaskosu flan derken 1 tane çok yakan araba kadar masrafı olur ;)
:D aman abi öğrenci adamız yakıt önemli m3 ün yeri bambşka tabi ama saolasın bizi aşar şimdilik :D
Ludacris
21-09-2010, 21:31
ya ne aşıcak:) bak 2 tane çocuk koltuğuda veririm
gel anlaşalım sadece 50 krş yakıyor
30liraya yazık etme lpg parasıda kalır yanında lpg li m3 e biner müsait bi zamanda linç dilirsin :D
illa 1.5-1.6 impreza dersen bizde bi tane 2007 var çok acil 22-23 bin tlye vercez :) tertemiz..
abi sen caydırdın walla bni ımprezadan soğudum araçtan bi anda:D daha önce 1.6 jetta vardı dediğinz gibi yerinden kalkmıyodu tsi leona sardım şu anda çok fena saolasın:D
DogukanB
21-09-2010, 21:32
1.6 4 çekerden ötürü civic' e göre biraz daha fazla yakar. sti görünümle civiten daha yakışıklıdır, civicten daha güvenlidir, daha iyi yol tutar. civic kadar gitmez, motoruna birşey yapamazsın, dış parçalarını civic kadar ucuza bulamassın, servis yönünden hala mücadele eder subaru sahipleri, çıkma parçalarını honda kadar kolay bulamazsın vs.
civic alırdım ben
ahmet3425
21-09-2010, 21:33
ne olabilir mesela 30bin tlye kadar?teşekkürler
30 bin tl ye civic sporta gerek yok hemen civic typer verebiliriz :D
öğrenci adamız diyosun ama 2.araba diyorsun ? :D nasıl iş ?
bana kalırsa 2 araba yerine doğru düzgün 1 tane araba çok daha iyi :) 2.arabanın vergisi kaskosu flan derken 1 tane çok yakan araba kadar masrafı olur ;)
fiestayı anneme veriyorum annemin pug 206 otomatiği sattık fiesta ona ama tabi istediğim zaman bana 2. araba ordan yani:D
30 bin tl ye civic sporta gerek yok hemen civic typer verebiliriz :D
foto mümkünmü acaba bide araç hakkında bilgi?
1.9 tdi leonlara baktım şimdi benim fiyat aralığında buldum baya bi bilgisi olan varmı yakıt - performans nasıldır?
ahmet3425
21-09-2010, 21:44
foto mümkünmü acaba bide araç hakkında bilgi?
http://img828.imageshack.us/img828/3023/imgp1801.jpg
aracı butun forum tanıyor biz samsundan aldık 2. typerımız fazlalık oldugu icin satıyoruz ;)
sana güzel bir 2.0 dizel araba lazım yarın kısmetse dizel bi leon gelicek uyarsa haberleşiriz
Ludacris
21-09-2010, 21:47
sana güzel bir 2.0 dizel araba lazım yarın kısmetse dizel bi leon gelicek uyarsa haberleşiriz
kardeşim bende bilgi beklerim şu devirde şart oldu. böyle bişey :icon_tup:
ahmetin arabaya heveslenmiştik ama olmadı hayırlısı valla 2.0 dizel leon ya antalyada bulamıyorum bilgi verirseniz sevinirim
bize kısmet olursa bi M3 alırız :p
ahmetin arabaya heveslenmiştik ama olmadı hayırlısı valla 2.0 dizel leon ya antalyada bulamıyorum bilgi verirseniz sevinirim
bak ahmet & yiğit in ep3 çok güzel bi araba onunla leonun alakası yok kıyaslanmaz ...
bak ahmet & yiğit in ep3 çok güzel bi araba onunla leonun alakası yok kıyaslanmaz ...
mutlaka iiyidir tabi kendiside dedi bütün forum arkasında die araç çok sağlam maaşllah ama olmadı işte başka iyi binicilere inş.
arkadaşlar hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederim inş bize uygun bi araç çıkar herkese iyi akşamlar.
ocean0636
21-09-2010, 22:20
1.6 4 çekerden ötürü civic' e göre biraz daha fazla yakar. sti görünümle civiten daha yakışıklıdır, civicten daha güvenlidir, daha iyi yol tutar. civic kadar gitmez, motoruna birşey yapamazsın, dış parçalarını civic kadar ucuza bulamassın, servis yönünden hala mücadele eder subaru sahipleri, çıkma parçalarını honda kadar kolay bulamazsın vs.
civic alırdım ben
Forumdan takip ettigim kadarıyla Asıri koyu subaru fanı olmana rağmen çok objektif bir yorum yapmışsın, tebrik ederim :)
Bu seçeneklerden bende vtec2 secerdim. 1.4tsi leon tavsiye edilmiş ama vtec2 gayet makul parcalarla yüklediği zaman 1.4tsi Leondan çok daha hızlı oluyor, ornek olarak forum üyelerinden ''despe'' nin aracını inceleyebilirsiniz. Rahatlıkla 206Gti'lari falan geçiyordu onun arabası ;)
ocean0636
21-09-2010, 22:21
2004 civic diyince ağız alışkanlığı direk vtec2 yazmisim, ama farketmez sonuçta civic sport ta da vtec2 motoru var :)
volume81
21-09-2010, 22:26
Forumdan takip ettigim kadarıyla Asıri koyu subaru fanı olmana rağmen çok objektif bir yorum yapmışsın, tebrik ederim :)
Bu seçeneklerden bende vtec2 secerdim. 1.4tsi leon tavsiye edilmiş ama vtec2 gayet makul parcalarla yüklediği zaman 1.4tsi Leondan çok daha hızlı oluyor, ornek olarak forum üyelerinden ''despe'' nin aracını inceleyebilirsiniz. Rahatlıkla 206Gti'lari falan geçiyordu onun arabası ;)
TSİ'a sağlam egzost +filtre + chip 241hp dyno çıktılı ;) gökhan arkadaşımızın arabası forumada üye kendisi :)
TSİ'a sağlam egzost +filtre + chip 241hp dyno çıktılı ;) gökhan arkadaşımızın arabası forumada üye kendisi :)
maşallah :beuj:
demokena
21-09-2010, 22:44
arkadaşlar hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederim inş bize uygun bi araç çıkar herkese iyi akşamlar.
civic sport daha hızlı , daha az yakar daha çok, göze çarpar , alırsın satarsın, yürüyen aksamı süspansiyonu typer'la aynı. arada sadece k20 farkı var. her iki aracın modeline baksan sport daha pahalı gerisini sen düşün.. subaru dediğin boxer sesi çıkacak...:heyoo:
ocean0636
21-09-2010, 22:56
Tsı egzoz filtre chip = 241hp çok ama çok iyimser bir rakam bence;)
125 lik tsı dan nerdeyse bı tsı kadar daha güç sadece filtre egzoz chiple alınıyorsa millet TypeR i falan bosuna alıyor demek :)
Anlaşılan cupraya bile gerek yok baksana 241hp leon daha ne olsun vergisi harcı yok :)
Ludacris
21-09-2010, 23:06
bize kısmet olursa bi M3 alırız :p
çok yakmasın :D
civic sport daha hızlı , daha az yakar daha çok, göze çarpar , alırsın satarsın, yürüyen aksamı süspansiyonu typer'la aynı. arada sadece k20 farkı var. her iki aracın modeline baksan sport daha pahalı gerisini sen düşün.. subaru dediğin boxer sesi çıkacak...:heyoo:
ne yani 1600cc imprezadan boxer sesi çıkmıyormu ?
sen hiç sti yapılmış 1.6TS subaru kullandınmı bindinmi neye göre yorumluyon
millet sti sanıp yoldan çıkıyordu be :hehe:
valla millet salak salak bakıyordu imprezaya 04 siyahtı. Subaru derim:icon_tup:
hande dicek halim yok zati:p
caner8958
21-09-2010, 23:17
civic alırdım ben
yanlış anlamayında normal civic olarak dedıgınız cok dogru ancak civic sport un çıkmasıda orjınalıde zor bulunuyor ve ayrıyetten pahalı.
demokena
22-09-2010, 00:10
çok yakmasın :D
ne yani 1600cc imprezadan boxer sesi çıkmıyormu ?
sen hiç sti yapılmış 1.6TS subaru kullandınmı bindinmi neye göre yorumluyon
millet sti sanıp yoldan çıkıyordu be :hehe:
valla millet salak salak bakıyordu imprezaya 04 siyahtı. Subaru derim:icon_tup:
hande dicek halim yok zati:p
konuyu açan arkadaş subaru 1.6'dan bagsetmiş sen hepsinde boxer motor mu? var sanıyorsun? bi kanat takarak milleti salak etmişsin. buna mı övünüyosn. .. 1.6 lanceri de evo ya benzetenler gb. :cool: 1.6 st kullanmadım ama STi çok kullandım.. bende ki millette daha görmeden sesinden anlıyordu . sti'yi.. :icon_tup:
Ludacris
22-09-2010, 00:35
Evet abi hepsinde boxer motor var sanıyorum justy hariç :o
ama 1.6ST modelini bilmiyodum. Senden öğrendim. Bide ne övünücem be ne alaka
Ahaha :hehe: gülünecek yerimle gülüyorum:hehe:
Evet abi hepsinde boxer motor var sanıyorum justy hariç :o
ama 1.6ST modelini bilmiyodum. Senden öğrendim. Bide ne övünücem be ne alaka
Ahaha :hehe: gülünecek yerimle gülüyorum:hehe:
kanx anlaşılamamak gibi küçük bi sıkıntı var ama gülüyoruz :D:D:D
Ludacris
22-09-2010, 01:18
Arkadaş bütün seçilmiş kişiler banamı denk gelir ya. :D
valla 2saatlik profil yine gidicek bunun yüzünden.
demokena
22-09-2010, 09:27
Arkadaş bütün seçilmiş kişiler banamı denk gelir ya. :D
valla 2saatlik profil yine gidicek bunun yüzünden.
Dosdum , ben ztn subaru sti'den bagsettim alınacaksa eğer subaru sti anlamında neyse senin speclerin farklıymış ... ben civic sport diyorum... :icon_tup:
DogukanB
22-09-2010, 13:03
Forumdan takip ettigim kadarıyla Asıri koyu subaru fanı olmana rağmen çok objektif bir yorum yapmışsın, tebrik ederim :) )
ben teşekkür ederim. mantıklı bakınca güvenlikden ve ilgi toplamak konusunda bi artısı gözükmüyor. hepimiz genciz, kurcalamak isteriz :)
yanlış anlamayında normal civic olarak dedıgınız cok dogru ancak civic sport un çıkmasıda orjınalıde zor bulunuyor ve ayrıyetten pahalı.
estağfurullah arkadaş sport dememiş o yüzden dedim, yoksa bilgiye sahip değilim sport hakkında.