PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : istanbullu arkadaşlardan yardım

vtecburhan
23-09-2010, 15:03
arkadaşlar cuma akşamı 19.15 ucagı ile ıstanbuldan konya ya gelcem buraya kadar normal

şimdi ben edirneden otobusle gelcem esenlerdemı ıncem haremdemı ıncem hadı ındım dıyelım ordan sabiha gökcen hava alanına nasıl gıderım neye binerim
bilgisi olan varsa yardımcı olursa cok sevınırım

cembozbey
23-09-2010, 15:04
haremde ineceksin ordan yönlendiriler seni zaten kurtköydeki havalimanı için

senna
23-09-2010, 15:05
havaşın servisi olan biryerde in yardımcı olurlar direk gidersin servisle sabiha gökçene, avrupa yakasındanda geçiş imkanı var bildiğim kadarıyla olması lazım

pnrkc
23-09-2010, 15:06
harem de inin ,haremden kadıköye geçin ,kadıköyden sabiha ya direk otobüsler vr.

http://www.iett.gov.tr/saat/orer.php?hid=hat&hatcode=E-10%3AKADIK%D6Y-KURTK%D6Y-SAB%DDHA+G%D6K%C7EN+H.L%DDMANI&BtnSaatler2.x=24&BtnSaatler2.y=11

senna
23-09-2010, 15:07
http://www.havas.net/otobus-ve-otopark/istanbul-sabiha-gokcen-havalimani/

ruudvan
23-09-2010, 15:08
harem-kadıkoy.
kadıkoyden ıett e10 numaralı otobus dırek sabıha gokcen ama bıraz uzun surebılır otobusun gıtmesı...

Göki,ZD
23-09-2010, 15:09
harem de inin ,haremden kadıköye geçin ,kadıköyden sabiha ya direk otobüsler vr.

http://www.iett.gov.tr/saat/orer.php?hid=hat&hatcode=E-10%3AKADIK%D6Y-KURTK%D6Y-SAB%DDHA+G%D6K%C7EN+H.L%DDMANI&BtnSaatler2.x=24&BtnSaatler2.y=11

Harem'de iniceksin, + olarak kasap styla Harem'den Harem-Gebze minibüslerine binip, YeniSahra köprüsüne gidip köprünün bostancı istikametinin orda havaş şubesi var ordan geçiş yapabilirsin..

senna
23-09-2010, 15:10
Harem'de iniceksin, + olarak kasap styla Harem'den Harem-Gebze minibüslerine binip, YeniSahra köprüsüne gidip köprünün bostancı istikametinin orda havaş şubesi var ordan geçiş yapabilirsin..

ne yaptın yaw bagaj falan varsa öldü adam:D taksimdende varmış muhtemelen taksime kadar otobüs firmasının serviside vardır esenlerden ordan gitmesi daha kolay değilmi?

Evrenoz
23-09-2010, 15:11
Havaş'ın servis kalkış ve yer saatlerini öğrenebilirsen epey rahat edersin.

ruudvan
23-09-2010, 15:12
ne yaptın yaw bagaj falan varsa öldü adam:D taksimdende varmış muhtemelen taksime kadar otobüs firmasının serviside vardır esenlerden ordan gitmesi daha kolay değilmi?

bnm bldıgım taksımdekı havas ataturke gıdıyor ama goki nin dediği mantıklı zıra iett 2 saatte anca gıttıgını dusunuorum ...e5 teki trafık dur kalkta cabası...

Göki,ZD
23-09-2010, 15:12

Geçende hareme gitmek için bindim Allah'ım yok böyle bi minübüs türü kasap styla ne güldüm ya:D:D:D

pnrkc
23-09-2010, 15:13
kasap ne oluyor ? =)

senna
23-09-2010, 15:14
bnm bldıgım taksımdekı havas ataturke gıdıyor ama goki nin dediği mantıklı zıra iett 2 saatte anca gıttıgını dusunuorum ...e5 teki trafık dur kalkta cabası...

taksimdende var kozyatağındanda var sabiha gökçene sitede gösterdiğine göre

Geçende hareme gitmek için bindim Allah'ım yok böyle bi minübüs türü kasap styla ne güldüm ya:D:D:D

magirussa dokunma:D

Göki,ZD
23-09-2010, 15:14
kasap ne oluyor ? =)

bigün binersen anlarsın kasap ne :D ahahahaha sakın binme !!! :D

vtecburhan
23-09-2010, 15:16
havasla hemen bi iletişime geceyim

Göki,ZD
23-09-2010, 15:16
magirussa dokunma:D

kumaş pantalon siyah dize kadar sıyrılmış beyaz çorap ayakkabıya basılmış kıllar alabildğine, heryer süslü püslü, rengarenk ışıklandırmalar diskoda bile o kadar renkli ısıklar yok, muavin ön koltukda arkaya hafif dönmüş kızları kesiyor ahuahua vs vs :D

Göki,ZD
23-09-2010, 15:17
Burhan tam emin değilim Kadıköy'de havaş servisi olabilir, eğer varsa kadıköy üstünden ulaş, hiç değilse daha merkezi ve bölgelere ulaşım olanagaı daha çok, hem haremden indiğinde şirketin servis hizmeti var kolaylık olur senin için.

senna
23-09-2010, 15:18
kumaş pantalon siyah dize kadar sıyrılmış beyaz çorap ayakkabıya basılmış kıllar alabildğine, heryer süslü püslü, rengarenk ışıklandırmalar diskoda bile o kadar renkli ısıklar yok, muavin ön koltukda arkaya hafif dönmüş kızları kesiyor ahuahua vs vs :D

serçe parmakta yüzük olması lazım yokmuydu?:D sanayi stayla short shiftte vardır kesin şık şık:)

pnrkc
23-09-2010, 15:18
havaş sadece kozyatağı ve taksim den kalkıyor

Göki,ZD
23-09-2010, 15:21
serçe parmakta yüzük olması lazım yokmuydu?:D sanayi stayla short shiftte vardır kesin şık şık:)

yüzük ayrıntısına dikkat etmedin ama kolye vardı bağrı yarıya kadar açıktı, kıllar fışkırıyordu ahahah harbi şengerhane gibiydi minibüs, muavin fenaydı ama fena kesiyordu kızları çok yahşi erkekdi.. o değil de senin harem-gebze minibüslerinde çok takılmış gördüm :D:D:D

Selman
23-09-2010, 15:24
dizel arabada aldın hala uçak otobüs falan geziyosun burhan abi:D

senna
23-09-2010, 15:24
yüzük ayrıntısına dikkat etmedin ama kolye vardı bağrı yarıya kadar açıktı, kıllar fışkırıyordu ahahah harbi şengerhane gibiydi minibüs, muavin fenaydı ama fena kesiyordu kızları çok yahşi erkekdi.. o değil de senin harem-gebze minibüslerinde çok takılmış gördüm :D:D:D

onlar tek tip üretim illerin nüfus yoğunluğuna göre dağıtıyorlar:D o yüzden unideyken karşılaştım çoğuyla:D yüzük olması lazım standart donanım o:D

vtecburhan
23-09-2010, 15:26
şimdi havaşı ardım bana dedıkı

haremde in kartal - pendik e5 den gecen dolmuş otobüse birisine bin YENİ SAHRA duragında in karşıda havaşın servisi var direk sabiha gökcene götürür dedi

yada haremde in taksim meydana git yine havaşın servisleri var dedi

Göki,ZD
23-09-2010, 15:28
onlar tek tip üretim illerin nüfus yoğunluğuna göre dağıtıyorlar:D o yüzden unideyken karşılaştım çoğuyla:D yüzük olması lazım standart donanım o:D

o değil de geçende pendik kadıköy minibüsüne bindim, minibüs caddesinden, genç bi çocuk kullanıyor ooo eglence var dedim ama yemin ederim ne bi korna çaldı nede atraksyon yaptı, bu kadar muntazam kullananı yolculara saygılısını görmedim, eli yüzü düzgün bi çocuktu zaten..

cembozbey
23-09-2010, 15:28
genede en mantıklısı pınarın söledigi cıunku haremden munubuslerin kalktıgı yer biraz yurumeyle uzak en iyisi kadıkoye gidip ieet ile direk havalimanına gitmek

vtecburhan
23-09-2010, 15:29
dizel arabada aldın hala uçak otobüs falan geziyosun burhan abi:D

yaww selman gitgel 2100 km yol uykusuzluk öldürüyor adamı :)

Göki,ZD
23-09-2010, 15:29
şimdi havaşı ardım bana dedıkı

haremde in kartal - pendik e5 den gecen dolmuş otobüse birisine bin YENİ SAHRA duragında in karşıda havaşın servisi var direk sabiha gökcene götürür dedi

yada haremde in taksim meydana git yine havaşın servisleri var dedi

vay arkadaş ne tespit yapıp tarif etmişim :D harem gebze minübüslerine binmeni tavsiye ederim güzel bi anı olur senin için :D tamda akşam vakti atraksiyonun bol oldugu vakitler :D

senna
23-09-2010, 15:30
vay arkadaş ne tespit yapıp tarif etmişim :D harem gebze minübüslerine binmeni tavsiye ederim güzel bi anı olur senin için :D tamda akşam vakti atraksiyonun bol oldugu vakitler :D

adamı tehlikeye atma bence:D

esenlerden taksime geçmek daha kolay değilmi?

Göki,ZD
23-09-2010, 15:31
genede en mantıklısı pınarın söledigi cıunku haremden munubuslerin kalktıgı yer biraz yurumeyle uzak en iyisi kadıkoye gidip ieet ile direk havalimanına gitmek

yok ya minibüsler hemen gar'ın yanında kocaman minibüs durakları yaptılar adamlara:)

Selman
yaww selman gitgel 2100 km yol uykusuzluk öldürüyor adamı :)

takılıyorum abi haklısın tabi en mantıklısı uçak:)

Göki,ZD
adamı tehlikeye atma bence:D

esenlerden taksime geçmek daha kolay değilmi?

ahuahahahuhau:hehe:

yok kanka esenler ile taksim arası uzak, haremden sabiha ya gider cuma akşamı o trafikde esenlerden taksime gidemez öyle söyliyim :)

senna
23-09-2010, 15:33
ahuahahahuhau:hehe:

yok kanka esenler ile taksim arası uzak, haremden sabiha ya gider cuma akşamı o trafikde esenlerden taksime gidemez öyle söyliyim :)

hmm cuma akşamı olduğu aklıma gelmedi normalde çok fazla trafik olmuyorda ondan dedim:) haremden kısa sürerde havaalanı taksimden biraz uzun sürebilir sanırım:)

ruudvan
23-09-2010, 15:33
o değil de geçende pendik kadıköy minibüsüne bindim, minibüs caddesinden, genç bi çocuk kullanıyor ooo eglence var dedim ama yemin ederim ne bi korna çaldı nede atraksyon yaptı, bu kadar muntazam kullananı yolculara saygılısını görmedim, eli yüzü düzgün bi çocuktu zaten..

genelde okuzu coktur mınıbus soforlerınde ama bazen dogru duzgunlerıde denk gelır mesela abımın kımse mınıbus soforu olduguna ınanmaz bu anlattıgın arkadasın onculerındendır...

Göki,ZD
23-09-2010, 15:36
hmm cuma akşamı olduğu aklıma gelmedi normalde çok fazla trafik olmuyorda ondan dedim:) haremden kısa sürerde havaalanı taksimden biraz uzun sürebilir sanırım:)

Semih yeminle istanbullu arkadaşlar yazar, okullar açılmadan bi 10 gün önce bi trafik olmaya basladı yok böyle birşey bu sezon trafik içler acısı, işten evim 10km ama trafik derdi yüzünden 9 da çıkıyorum yoksa çekilce dert değil..

vtecburhan
23-09-2010, 15:36
saat 4 gibi haremde olcam ucak 7.15 sanırım inş yetişirim kaybolmassam :D

senna
23-09-2010, 15:38
Semih yeminle istanbullu arkadaşlar yazar, okullar açılmadan bi 10 gün önce bi trafik olmaya basladı yok böyle birşey bu sezon trafik içler acısı, işten evim 10km ama trafik derdi yüzünden 9 da çıkıyorum yoksa çekilce dert değil..

doğrudur yaw ben ne zaman gelsem daha trafiğe takılmadım istanbulda bi kez takıldım oda bayramda silivriden geçiyodum 4 saatte köprü geçtim:D zor valla sizin durum :)

ben 5dkyla kaçırmıştım çok güzel bi tecrübeydi benim için:D

cembozbey
23-09-2010, 15:39
senna arabalar hakkındaki yorumların fevkalade ama vazgec şu esenler sevdasından ora avrupa sabiha anadoluda ne gerek var yau :)

Göki,ZD
23-09-2010, 15:39

Haramde indikden sonra, sırasıyla Varan,Acıbadem Köprüsü, metrobusGöztepe,Göztepe köprüsü, ve yeni sahra köprüsü :D köprüde indikden sonra orda bi park görüceksin parka gir sola dogru yürümeye başla taksi duragı görüceksin onun 2-3 bina yanındaydı havaş :D

vtecburhan
23-09-2010, 15:40
şimdi son sorum :S

sizce haremde inip kartal pendil dolmuşuna binip yeni sahra duragındamı ineyim yoksa taksim meydana mı gideyim ?

Göki,ZD
23-09-2010, 15:42
burhan taksim nere sabiha gökçen nere :D birisi avrupa nın göbeğinde diğeri anadoluda ve uzak kesiminde.. konya yı bilmiyorum ki sana örnek vereyim :D

senna
23-09-2010, 15:43
senna arabalar hakkındaki yorumların fevkalade ama vazgec şu esenler sevdasından ora avrupa sabiha anadoluda ne gerek var yau :)

haklısın:D ya mantık olarak düşündümde ondan havaşla seyahat hep daha kolay geldi bana ondan taksime esenlerden ulaşım kolay olsa sorun yok kanımca:D

vtecburhan
23-09-2010, 15:44
burhan taksim nere sabiha gökçen nere :D birisi avrupa nın göbeğinde diğeri anadoluda ve uzak kesiminde.. konya yı bilmiyorum ki sana örnek vereyim :D

yaw konyanın bir ucundan diger ucuna arabaya 15 dk otobusle 45 dk da gidiyon :D:D

istanbul beni öldürüyor :D

vtecburhan
23-09-2010, 15:46
ben şimdi ozman haremde iniyoruuum kartal pendin ne dek geldi binip e5 den yeni sahraya gidiyorum ordan havaşa atlayıp sabihaya sonrada ver elini konya oh ya :D

Göki,ZD
23-09-2010, 15:49
yaw konyanın bir ucundan diger ucuna arabaya 15 dk otobusle 45 dk da gidiyon :D:D

istanbul beni öldürüyor :D

Bak Havaş bile benim dediğimi demiş :D
Harem'de iniyorsun, harem-gebze minibüslerine biniyorsun kasap styla şöföre diyorsun ki beni YANİSAHRA köprüsünde indiriyorsun, indiğin yerde merdivenlerden parka giriyor ve sola dogru yürüyorsun, orda taksi duragı görüceksin taksi duragının 2-3 bina yanında kocaman yer havaş..Nokta tarif yapıyorum kaç adım atıcanıda hesaplıyım mı :D

BerkayKamaci
23-09-2010, 15:51
yanlız bi hatırlatmada bulunayım havaşın saatlerini kesinlikle uydurman gerek çünkü çok sakat zamanlarda kalkıyo hele ki sabiha gokcen'e gidenler .

vtecburhan
23-09-2010, 15:52
Bak Havaş bile benim dediğimi demiş :D
Harem'de iniyorsun, harem-gebze minibüslerine biniyorsun kasap styla şöföre diyorsun ki beni YANİSAHRA köprüsünde indiriyorsun, indiğin yerde merdivenlerden parka giriyor ve sola dogru yürüyorsun, orda taksi duragı görüceksin taksi duragının 2-3 bina yanında kocaman yer havaş..Nokta tarif yapıyorum kaç adım atıcanıda hesaplıyım mı :D

hahha yok yok adıma gerek yok :D
valla cok teşekkur ederim hepinizden allah razı olsun işimi gördünüz

ruudvan
23-09-2010, 16:00
şimdi son sorum :S

sizce haremde inip kartal pendil dolmuşuna binip yeni sahra duragındamı ineyim yoksa taksim meydana mı gideyim ?

haremde ınıosun harem gebze arabalarına bınıosun yaklasık 15 dakıka sonra yenısahradasın ordan havasa atlıosun sabıha gokcene gıdıosun eger taksıme gıdersen cok gec kalır cok zaman harcarsın anadolu yakası ıyıdır...

vtecburhan
23-09-2010, 16:16
haremde ınıosun harem gebze arabalarına bınıosun yaklasık 15 dakıka sonra yenısahradasın ordan havasa atlıosun sabıha gokcene gıdıosun eger taksıme gıdersen cok gec kalır cok zaman harcarsın anadolu yakası ıyıdır...

tamamdır cok teşekkur ederım ;)

Ufuk
23-09-2010, 16:26
En ucuzu şu haremde inin.Üsküdar kadiköy dolmuşuna binin kadıköyden e10 kodlu otobüse binin sabiha gökçen in kapısında inin.