Orijinalini görmek için tıklayınız : Cila S.k.t?
Arkadaşlar bu gun elime babanemlerin evden cıkan. x tarihinden kalma Carpex vax gecti.
yanlıs anlasılmasın bı ara alındıgını hatırlıyorum ama sonra kaboldu ortadan megerse kolının ıcınde gıtmıs neyse.
vax vaxlıktan vazgecmıs yagı fılan cıkmıs bole hamur ekmek hamuru gıbı bı kıvamda tenekenın ıcınde şakırdıyo :D
nedır bunun derdı bılen varmı ?
son kullanma tarıhı varmıdır ? napmak lazım ?
nxt de bazen oyle oluyor calkala eger düzelirse kullan :)
nxt de bazen oyle oluyor calkala eger düzelirse kullan :)
valla calkaladım soradan bı baktım ellerım kaymaya basladı :D daha cok yagı cıkıo tenekeden etrafa vıcık vax cıktı :D
o artık yemıs ekmegını :D
sanırım..
uzuldukmu ?
evet :D
sıvı waxsa kı ole umuyorum calkalıcaksın ıyıce sonucta kımyasal oldugu ıcın ayrısması normal..
Meguiar's ürünlerin 3-4 yıl raf ömrü oluyor. Tabi meg değilse bunu bilemem ama büyük ihtimal son kullanma tarihi geçmiştir.
Meguiar's ürünlerin 3-4 yıl raf ömrü oluyor. Tabi meg değilse bunu bilemem ama büyük ihtimal son kullanma tarihi geçmiştir.
megınde raf omru 3-4 sene deıl .tamamen sans...
3-4 sene rafta tuttuğun meguiar's ürünü varsa ve bi kaç tanesi söylediğim süre zarfından önce bozulduysa bişey diyemem tabi. Haklısındır.
yok yau bildigin wax sıvı deıl jelimsi kremimsi. artık kendi halinde :D bende sevınmıstım belese cıktı dıe :D