Orijinalini görmek için tıklayınız : Sizce 1993 BMW E34 520iA alınır mı?
Arkadaşlar bir arkadaşım için bakıyoruz. E34 kasada kullanılan 2.0lt. motor E36 daki gibi sıralı 6 mıdır? Motorun kronik sorunları nelerdir? Ayrıca E34 kasaya has sorunlar var mıdır? Kısacası alınıp sıralı LPG ile ağız tadıyla binilir mi?
Ludacris
24-09-2010, 09:48
Sıralı oda evet aynı motor. Alınır. Kumaş koltuk sunroof yada deri klima kombine olanları çok 3ü bi arada olanlarda var
hddsheriff
24-09-2010, 09:50
24 valf olanları tercih edin
bende 95 i vardı biraz daha makyajlı olanı.. hiçbir sorun yaşamadım çok sağlam bi araba tavsiye ederim manuel alın güzel yanlar :)
Bence i alınır ia alınmaz.Ben şahsen o yaşta otomatik bir araç almayı riskli bir iş olarak görüyorum.
Peki piyasası nedir? yedek parça fiyatları uygun mudur? özellikle baktırırken dikkat edeceğimiz bir husus var mıdır?
parçaları çok ucuzdur, kronik rahatszılığı yoktur. 30 yılda geçse e34 leri yolda yürürken göreceksin.
fsunnetci
24-09-2010, 10:39
Evet manuel almanı tavsiye ederim ama otomatik şanzımanı bakımlı ise eğer gayet seri bir otomatik şanzımanı var vede 1030kg'lık bir Toyota AE101'i geçebiliyor yalan etti bizi bir gece çok şaşırmıştım o ağırlıktaki bir aracın o denli gitmesine:D ama orta susturucu iptali vardı sanırım çünkü alev atıyordu vites atımlarında gece çok net görünüyordu:beuj:
3.20 lerde kullanılan vanoslu motor sonuçta yeni nesil bir motora sahip 24 valfe:icon_tup:
Bence i alınır ia alınmaz.Ben şahsen o yaşta otomatik bir araç almayı riskli bir iş olarak görüyorum.
Malesef eşi de kullanacağı için otomatik alınacak zaten :D
Bu alacağınız araçta çift vanos olmayacak bilginize.
Piyasası ise 10 bin maksimumdur. Oda dolu ise, deri koltuk, klima, sunroof vs
fsunnetci
24-09-2010, 10:56
Bu alacağınız araçta çift vanos olmayacak bilginize.
Piyasası ise 10 bin maksimumdur. Oda dolu ise, deri koltuk, klima, sunroof vs
Evet aynenn 1993 modellerde Tek vanos vardı:icon_tup:
sadece emme zamanlaması değişiyordu yanılmıyorsam:beuj:
yalnız piyasası 10 bin değil temiz ise business paket ise 15000tl buluyor
bilgiler ve yorumlar için teşekkür ederim. Bakalım h.sonu arkadaş arabayı bir görecek. Bu arada sizin bildiğiniz seçenek varsa onlara da bakabiliriz.
bussines paket sadece 95 ve 96 nın ilk çeyreğinde vardı. Tamamen farklı bir paket ile üretildi. Onların fiyatıda verilmesi gereken maksimum 14 dür benim gözümde.
emirhan sph
24-09-2010, 11:39
Bzde yanilmiosam 90 model mtech 520ia vardi. En fullydu yanilmiosam sunroof deri doseme falan filan.Hararet sorunu yasioduk. Baska bi skntisi yoktu ve cok keyfli bi arabaydi.