Orijinalini görmek için tıklayınız : istanbuldaki en büyük hurdacılar sitesi nerede
firat_07
24-09-2010, 22:54
arkadaşlar istanbulda ikitelli hariç başka nerelerde oto çıkmacı veya hurdacıları var
VTec_king
24-09-2010, 22:56
sefaköy diye biliyorum..
yavuz364
24-09-2010, 22:59
ümraniyede var bide avcıların arka taraflarında vardı eskiden, sanırım orayı kaldırdılar..
fastchild
24-09-2010, 22:59
sefaköy var abi baya iyidir hurda ve çıkma parça konusunda
sefaköy bu konuda ıyıdır bol parca bulabılırısın sahsen bn ordan buluyorum gerektımı
firat_07
24-09-2010, 23:52
sefaköy netarafa düşüyo avrupa yakasındamı tam olarak adres ve adını verirsenz
ikitelli atatürkde de sağlam çıkmacılar var
firat_07
25-09-2010, 00:02
ya bugün gittim ikitelliye antalyanın 3 de 1 kadar olamaz adamlarda parça var ama bitik alıpta kullanılmaz yani ben çıkma corsa c veya combo c parçası arıyorum
yavuz364
25-09-2010, 00:03
genelde çok fazla işe yarar şey çıkmıyor :) bana birsürü parça gerekti ama daha hiç çıkmacıdan bulamadım... bulduğum parçalar için de sıfırından çok para istediler :D
ya bugün gittim ikitelliye antalyanın 3 de 1 kadar olamaz adamlarda parça var ama bitik alıpta kullanılmaz yani ben çıkma corsa c veya combo c parçası arıyorum
ben servisin 110 tl istediği amortisör takozunu jazz için ikitelliden 30 tlye almıştım sıfırdan fakrsızdı :) parçadan parçaya değişiyor demekki :) neler lazım size ?
Low-Rider
25-09-2010, 00:07
yürüyen parçası falan bulunabilirde kozmetik aksesuar olarak temiz parçaya denk gelmedim daha oda normal zaten kazalı arabadan çıkan parça ne kadar düzgün olabilir ki
en son dragger için panjur almaya gitmiştik , 0 fiyatı istedi adam
kartal sanayi reno-opel fln bu araç grubundaki ler için bilimum parça var fiatlarıda ucuz sdc gezmek araştırmak lazım
uGuR8505
25-09-2010, 01:18
sefakoyde çıkmacı nerde var=S tarif edebilirmisiniz?
sefaköyy ikitelliye tasındı efenımmm..sefaköyde bişeyy yok 2 telli atatürk san. sit.
Oldschool
25-09-2010, 01:32
aynen sefaköy taşındı hiç birşey bulamassınız boş arazi eskiden arasıra giderdim hurda araç düştümü draglara hazırlıyalım diye ama sonradan ikitelliye göç etti bütün hurdacılar
çağlarcoskun
25-09-2010, 01:45
sefaköyde çıkmacı aramaya gelirseniz çok dolaşırsınız :D ikitelliye gitti hepsi..
çağlarcoskun
25-09-2010, 01:52
yürüyen parçası falan bulunabilirde kozmetik aksesuar olarak temiz parçaya denk gelmedim daha oda normal zaten kazalı arabadan çıkan parça ne kadar düzgün olabilir ki
en son dragger için panjur almaya gitmiştik , 0 fiyatı istedi adam
bizde bi parça bakmak için gitmiştik. adam 140tl dedi. ( sıfırı 220tl civarı ) bizde ayak yaptık abi dedik serviste sıfırı 160tl. işine gelirse dedi. son fiyat istedik. 120 dedi. abi yapma etme diyoruz yok daha inmiyo. neyse dedik başka yere baktık bulamadık. en son oraya uğrayalım bari alalım dedik. son bi soralım dedik 100 olurmu diye :D adama sorduk aldı parçayı kırdı :D bunu 100 tl ye satcağıma aha böle kırarım daha iyi dedi salak herif yaa :D bitarafları çok kalkık =))
CasabLanca
25-09-2010, 02:57
ankaradaki çıkmacıların gözünü seveyim ya :D serviste 500 liralık iç lambaya 250 tl fiyat verdi 60 liraya aldık :D:D
Cıkmacıların cogu serefsiz, böyle gözütok adam hicbiryerde görmedim böyle birsey yok.
Lowriderın dedigi gibi serviste sıfır 140 lira olan, 5 taksit yapılan panjura adamlar 100 küsür lira cekti ikitellide. Parca da perisan haldeydi.
Yine Maslakta ayakları kırık cıkma far aldık, 80 90 liradan asagı düsmedi herifler.
çıkmacı dediğin adam zaten neye göre fiyat belirler onu anlamam :D eline bişey alır bu nekadar eder diye kafadan geçirir senin hiçbiryerde bulamadığını bilir fiyatı döşer... tam bir serbest piyasa :D
Low-Rider
25-09-2010, 11:45
bizde bi parça bakmak için gitmiştik. adam 140tl dedi. ( sıfırı 220tl civarı ) bizde ayak yaptık abi dedik serviste sıfırı 160tl. işine gelirse dedi. son fiyat istedik. 120 dedi. abi yapma etme diyoruz yok daha inmiyo. neyse dedik başka yere baktık bulamadık. en son oraya uğrayalım bari alalım dedik. son bi soralım dedik 100 olurmu diye :D adama sorduk aldı parçayı kırdı :D bunu 100 tl ye satcağıma aha böle kırarım daha iyi dedi salak herif yaa :D bitarafları çok kalkık =))
işte adamlar tok satıcı adamın senden benden gelicek 100liraya ihtiyacı yok bide üstüne malı kırıyo:D
çıkmacıların espirisi 10 sene önceydi.. şimdi bence hiç bir numarası yok bulunmayan parcalar haric.. geçen 2000 caddye ön camurluk sordum 50 dedı 5 lıra bile inmedi sıfırı 55 lira aksarayda.. darbelı kaputa 180 dedı 160 a aldım yine aksaraydan.. kazalı araba toplayanlar arttıkca onlarda kendilerini bişey zannettiler..
kıranda kendine kırsın malmıs ..almayanında cokta fifisinde sanki