Orijinalini görmek için tıklayınız : Tasiş güzelleri
Sayfa :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
HondatugraL
19-02-2014, 22:33
bunu terk edenler ateşlerde yanarlar valla :D
Sağdan direksiyonlu ondan olabilir mi ki ?
Bu araçların Tr plakalı olup olmadığını ihale zamanımı söylüyorlar?
Bi de esas satış bedelinden aldık varsayalım. Ondan sonraki masraf ne kadar? Bu arada E SW cidden harika, fiyatta çook iyi ;)
academian97
19-02-2014, 23:05
http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/aracs.asp
İki tane projelik 318i Cabrio var, biri E30, biri E36, ilanen duyurulur... :)
Burak Kasim
19-02-2014, 23:20
Bir sorum olucak arkadaslar.
Diyelim ki yurtdisindan gelirken bir arac getirdiniz ve gumruge biraktiniz.
Arac sizin oldugu icin ilk size mi hak taniyorlar, yoksa gene acik arttirmada mi satiliyor?
Birde ne kadar surede satisa cikiyor?
psikolojikdeli
19-02-2014, 23:53
mr2 sağdan direksiyonlumu ?
İki tane projelik 318i Cabrio var, biri E30, biri E36, ilanen duyurulur... :)
benim takibimde özellikle e30 :D :D
Sağdan direksiyonlu ondan olabilir mi ki ?
hiç dikkat etmemişim
Bi de esas satış bedelinden aldık varsayalım. Ondan sonraki masraf ne kadar?
Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum..
Arac sizin oldugu icin ilk size mi hak taniyorlar, yoksa gene acik arttirmada mi satiliyor?
o da değişmediyse öyleydi hatırladığım benim :)
mr2 sağdan direksiyonlumu ?
evet..
CasabLanca
20-02-2014, 01:26
prosedür o şekilde fakat astarı yüzüne geçiyor, onun için farklı bir prosedür var :D
şu tasiş'e bi glanza düşmedi arkadaş ya :D
glanzalardan kıbrısda çok fazla mevcuttu gittiğimde ve hepside çok kaliteli modifiye edilmiş ama birbirinin kopyası %80i aynı kanat aynı body kit
onurgoyunc
20-02-2014, 08:31
prosedür o şekilde fakat astarı yüzüne geçiyor, onun için farklı bir prosedür var :D
Nedir yolu ve maliyeti? Bahsederseniz sevinirim :)
senin aracı alman için 3 ay hak tanıyor
almadıgın takdirde açık arttırmaya çıkıyor
Burak Kasim
20-02-2014, 10:58
senin aracı alman için 3 ay hak tanıyor
almadıgın takdirde açık arttırmaya çıkıyor
3 ay icinde alip geri mi goturmem lazim yoksa vergisi zart zurtu verip, Turkiye plakasina cevirebiliyor muyum?
Amacim bunlar gibi gelmis bir araci Turkiye plakasina cevirmek ama getirip sonra baskasinin almasi riskine girmekte istemem.
metehancihangir
20-02-2014, 11:19
Yorumlarda gördüm bi soru var cevabını veren görmedim şöyle cevaplıyım
İhale bedelinin %10 u ihaleye katılım bedeli olarak ödenir.
İhaleyi kazanamadığınız taktirde ödediğiniz katılım payını geri alamazsınız.
Bu araçlar kapalı hangarlarda bekletilmezse bazı araçlar 10 15 yıl dışarda kalıyo dıştan çok diri duruyolar ama araç çürümüş pas içinde oluyo
Bazı araçlar (genelde lüks araçlar) çok fena duruyo içten dıştan bişeyi sökülmemiş gibi duruyo hasar bedeli %10-15 falan oluyo o da anahtar yok ruhsat yok vs. yazıyo ama aracın yürüyen aksamın nerdeyse hepsi çalınmış oluyo
Türkiyede bağlı bulunan türk plaka ticari araçlara bulaşmayın %90 ı zaten borcumu ödeyemiycem arabadan ne çalsam kâr mantığıyla araç daha bağlanmadan herşeyi söküyolar
Eğer çok borçlu bi şirket adına ucuz araba bulursanız gidin hemen bağlatın araçta ne var ne yok sökün depoya koyun sadece şase no okunsun yeter aracı takip edin ihalesine girin 100.000 tl lik aracı 5 bin tl ye alın kendi üstünüze geçirin depoya koyduğunuz parçaları montaj yaptırın 10-15 bin tl ye 100bin lik bi arabaya sahip olun
Nerden mi biliyorum dayımın yediemin deposu var
chatlaxs
20-02-2014, 11:32
Geri alınıyor diye biliyordum ?
3- Güvence, eşyanın satışa esas bedelinin en az (%10) oranında alınır.
4- Yatırılan güvenceye istinaden satışa katılan ve üzerine satış yapılan alıcının güvence belgesi aslı satış dosyasına konulur. Şartnamenin 8’nci maddesindeki şartların yerine getirilmesinden sonra görevlilerce “güvencenin iade edilmesinde sakınca bulunmamaktadır” Şerhi düşülen ve imzalanarak alıcıya teslim edilen güvence belgesine istinaden alıcı yapılacak diğer satışlarda kullanabilir veya çözdürerek parasını geri alabilir.
metehancihangir
20-02-2014, 11:35
Geri alınıyor diye biliyordum ?
hayır geri alınamıyor zaten milleti caydıranda o katılım payı adam ihaleyi kazanamazsam verdiğim para boşa gidicek diye girmiyor ihaleye biz ankarada bi ek honda için girdik 8.000 tlydi ihalesi 800 tl takılım payı ödedik ihaleyi kazanamadık 800 tl buhar oldu uçtu iyikide kazanamamışız alan galerici çok masraf yaptı
glanzalardan kıbrısda çok fazla mevcuttu gittiğimde ve hepside çok kaliteli modifiye edilmiş ama birbirinin kopyası %80i aynı kanat aynı body kit
orda olduğunu tüm dünya biliyo zaten :D
rhd üretildi ama starlet konsolu vs ile iş çözülür :D
Bu araçlar kapalı hangarlarda bekletilmezse bazı araçlar 10 15 yıl dışarda kalıyo dıştan çok diri duruyolar ama araç çürümüş pas içinde oluyo
Bazı araçlar (genelde lüks araçlar) çok fena duruyo içten dıştan bişeyi sökülmemiş gibi duruyo hasar bedeli %10-15 falan oluyo o da anahtar yok ruhsat yok vs. yazıyo ama aracın yürüyen aksamın nerdeyse hepsi çalınmış oluyo
Türkiyede bağlı bulunan türk plaka ticari araçlara bulaşmayın %90 ı zaten borcumu ödeyemiycem arabadan ne çalsam kâr mantığıyla araç daha bağlanmadan herşeyi söküyolar
Eğer çok borçlu bi şirket adına ucuz araba bulursanız gidin hemen bağlatın araçta ne var ne yok sökün depoya koyun sadece şase no okunsun yeter aracı takip edin ihalesine girin 100.000 tl lik aracı 5 bin tl ye alın kendi üstünüze geçirin depoya koyduğunuz parçaları montaj yaptırın 10-15 bin tl ye 100bin lik bi arabaya sahip olun
Nerden mi biliyorum dayımın yediemin deposu var
allah aşkına katılım payını geri alamazsınız nedir ya. Ne oluyor katılım payı?
Ben 3 arac ihalesine girdim hepsinde geri aldim parami
Sadece ihaleyi kazanip araci almazsaniz parayi alamazsiniz
aynn. para geri alınabiliyor,teminat için alınıyor zaten katılım payı...
ihale sizde kalırsa yapılan masraf için zaten ödediğiniz para,yani devlet hertürlü kazanıyor ordaki memurun maaşı,tavanda yanan lambaya kadar sizin cebinizden çıkıyor yani para.
Burak Kasim
20-02-2014, 14:14
Nasil bir prosedur war, aciklar misin?
lnd_samet
20-02-2014, 14:35
ne demek ya teminat alınamıyor. bize, enayimi bu gümrükçüler her seferinde katılımı ödüyorlar:)
Teminat alınamıyor diye birşey yok.Bende teminat yatırdım kazanamadım yatırdığım paranın makbuzunu verdim paramı geri aldım.
Ben 3 arac ihalesine girdim hepsinde geri aldim parami
Sadece ihaleyi kazanip araci almazsaniz parayi alamazsiniz
aynen öyle bende bu şekilde paramı geri almıştım ihaleyi kazanamayınca.
academian97
20-02-2014, 21:59
Açık artırmayı kazanamazsanız teminatı geri alırsınız, eğer açık artırmayı kazanırsanız aracın fiyatından yatırdığınız miktarı düşerler.
3 ay icinde alip geri mi goturmem lazim yoksa vergisi zart zurtu verip, Turkiye plakasina cevirebiliyor muyum?
Amacim bunlar gibi gelmis bir araci Turkiye plakasina cevirmek ama getirip sonra baskasinin almasi riskine girmekte istemem.
USA den kesin dönüş yaparsan şayet orada surdugun aracını buraya getirip vergisini verip tr plaka çıkartabiliyorsun bu senin yasal hakkın ama orayla kesinlikle ilişkin kalmıcak sadece turist olucaksın USA ye giderken
bunu aracını getirip bırakıp yapmana gerek yok oradan gelirken artık kesin dönüş yapıyorum diyip aracını da kargoya yükleyip getireblirsin basit bir prosedürü var gümrük vergileri ötv falan ödüyorsun
tabi bir güzelligi var USA den aracını çok uyguna almış gösterebilirsin
birde yanlış olmasın ama sanırsam 1 seneyi aşkın biniyor olman gerekiyor araca
Kulaktan dolma bilgilerle sallama yapmayalım. Yatırdığınız teminatı geri alırsınız ...
turbo&quattro
20-02-2014, 22:20
O kesin donus nasil oluyor ? Amerikan pasaportum var nasil olacak?
academian97
20-02-2014, 22:20
:icon13:
Araç satın alındığında 3 yaşını geçmemiş ve kesin dönüş yapmadan en az 6 ay önce üzerinize alınmış olacak.
Şurayı inceleyebilirsiniz;
Bedelsiz ithalat nedir?Kimler bedelsiz araç ithali yapabilir?Bedelsiz ithalatı yapılacak araca ilişkin şartlar nelerdir? Bedelsiz araç ithalatında vergi muafiyetinin kapsamı nedir? (http://www.mevzuat.net/fayda/bedelsiz-arac-ithalati.aspx)
hayır geri alınamıyor zaten milleti caydıranda o katılım payı adam ihaleyi kazanamazsam verdiğim para boşa gidicek diye girmiyor ihaleye biz ankarada bi ek honda için girdik 8.000 tlydi ihalesi 800 tl takılım payı ödedik ihaleyi kazanamadık 800 tl buhar oldu uçtu iyikide kazanamamışız alan galerici çok masraf yaptı
Kardeşim atıyorsun
Burda birşeyleri bilmeden biliyormuş tarzında kesin ve net olarak nasıl yazarda insanları korkutursun ?
Herkes ihaleye katılabilir her aracın bir bedeli vardır ve hangi arac için el kaldırıcaksan o araç adına bir katılım bedeli ödersin mesela arac ihale bedelinin yüzde 10 kadar
egerki aracı satın alırsan o para orda kalır ve aracı aldıgın mebladan o parayı düşerler
şayetki aracı alamadın diyelim ihale sonunda hemen vermezler yaklaşık olarak 1 hafta sürüyor paranı geri alırsın
senden katılım ücreti almasının sebebide şudur diyelimki araç 20.000 tl
sen 2000 tl katılım ücreti yatırdın aracta ihalede sana kaldı ve sende aracı almaktan vazgectin o parayı yaktın yada olduda paranın gerisini tamamlıyamadın aracı alamadın devlet o aracın yatıp bir sonraki ihaleye cıkana kadarki çürüme riskinden olayı senin o parana el koyar yani paran ancak o şekilde yanar
ihaleye girdin satın almadın yada alamadın yatırdıgın paranı geri alırsın
diğer mevzuya geliyorum
sen hacizli bir aracı nasıl bağlatıyorsun ?
Adamın borcu sana değilse sen sadece ihbar edebilirsin aracı bağlatamazsın
ihbar ettiğin aracıda hiçbir yeddieminden çıkarıp sökemezsin
Devlet önce borcu olan adama hak tanır bir kaç ay borcunu ödeyip aracını geri alabilmesi için baktiki adam borcunu ödeyemiyor aracı satışa çıkartır
Yeddiemin garajından hiçbirşey çalamazsın o otoparkı işletenin tabiri caizse anası bellenir bir dünya cezası var bu işlerin yeddiemin otoparkı olmak kolaymı
sadece atıyorsun
M_PROJECT
20-02-2014, 22:24
O kesin donus nasil oluyor ? Amerikan pasaportum var nasil olacak?
vatandasliktan cikican , vatandas ve greencard li lari kapsamaz bu durum , ogrenci vizesi olan kisiler , gecici calisma vizesi olan kisiler , konsolosluktan donus yazisi alip , arac ve orda yasarken aldiklari esyalarini ( tv , pc , koltuk takimi buz dolabi vsvsv ) gumruksuz sokabilirler , arac icin bi iki kalemden muhaf tutuluyorlar ama yine verilen paralar ciddi rakamlari buluyor , esya icin konteyner kiralayip ordaki evi direk buryaa tasiyabilirsin vsvs
yani bu donus isleri seni beni kapsamaz :)
:icon13:
Araç satın alındığında 3 yaşını geçmemiş ve kesin dönüş yapmadan en az 6 ay önce üzerinize alınmış olacak.
Şurayı inceleyebilirsiniz;
Bedelsiz ithalat nedir?Kimler bedelsiz araç ithali yapabilir?Bedelsiz ithalatı yapılacak araca ilişkin şartlar nelerdir? Bedelsiz araç ithalatında vergi muafiyetinin kapsamı nedir? (http://www.mevzuat.net/fayda/bedelsiz-arac-ithalati.aspx)
Doğrdur benim okumama gerek yok yurt dışında aracı olan okusun ben sadece bildiklerimi paylaştım
Burak Kasim
20-02-2014, 23:52
USA den kesin dönüş yaparsan şayet orada surdugun aracını buraya getirip vergisini verip tr plaka çıkartabiliyorsun bu senin yasal hakkın ama orayla kesinlikle ilişkin kalmıcak sadece turist olucaksın USA ye giderken
bunu aracını getirip bırakıp yapmana gerek yok oradan gelirken artık kesin dönüş yapıyorum diyip aracını da kargoya yükleyip getireblirsin basit bir prosedürü var gümrük vergileri ötv falan ödüyorsun
tabi bir güzelligi var USA den aracını çok uyguna almış gösterebilirsin
Anladim, bilgiler icin tesekkurler.
2 yıldır antalyadaki bütün ihalelere girdim daha bişey alamadım bir örnek vereyim ( 87 300E Mercedes 18.000TL ye satıldı ve hatta erken kapattın ihaleyi diye tartışma çıktı)
şu muhabbet ne kadar doğru kime sorduysam hep aynısını söyledi çünkü.
mesela bir aracı almaya niyetlendik aldık. buraya kadar her şey normal ama duyduğum şu "sana o aracı satana kadar parçası kalmaz, bütün parçalarını söküp çıplak araç verirler sende mecbur alırsın." bu ve benzeri şeyler duydum sizin de kulağınıza gelmiştir mutlaka, bu işleri iyi bilen biri açıklayabilir mi zira ciddi meraktayım.
academian97
21-02-2014, 01:02
Araçlar gümrüğe çeşitli sebeplerden düşmektedir; Haciz, Kamu, 5609 ve Gümrük.
Haciz isminden belli zaten,
Kamu da öyle; kamunun veya bir şekilde kamulaşmış olan, kamuya geçmiş olan araç ve malların satışı,
5609 ise 5609 sayılı Kaçakçılık kanununa muhalefetten devletin el koyduğu araçlar, genelde kamyon tarzı araçlar oluyor farkettiyseniz,
Gümrük ise TRde süresini geçirmiş, kaza yapmış, aracını yurtdışına çıkar(a)mayacak durumda olanların bıraktığı araçlar, gümrüklemede sıkıntı yaşayıp aracını vs gümrükten yasal süre içinde çekememiş olanlardan kalan araçlar.
Parça sökülme olayı da şansınıza.
Kanunen, satıştan 1-2 gün önce araçları inceleyebilmek için depolar, parklar açılır ve vatandaşların araçları yakından görmesine izin verilir. Bunun bir prosedürü var ama bilmiyorum, tasişin sitesinden araştırmak gerek. Ben meslek itibariyle direk girip bakmıştım, izin almak gerekebilir, yanlış yönlendirmiş olmayım.
Bakacağınız aracın genelde kapıları kilitli oluyor ama dışarıdan istediğiniz gibi inceleyebiliyorsunuz. Baktığınız aracın kaportası düzgün olsa da şansınıza motor yemiş bir araba da olabilir, hasar yüzdesi size bu konuda bir fikir verebilir. Bu yüzde verme olayının bile bir yönetmeliği, kuralı var. Mesela yukarıda dediğim gibi kaporta düzgün fakat % 10 hasar vermişler arabaya, bakıyorsunuz motor yemiş.
Bir tek merak ettiğim bir şey var, o da fiyatlandırmayı nasıl yaptıklarıdır. saçma sapan arabalara saçma saçma fiyat çeken gümrükler var...
metehancihangir
21-02-2014, 19:01
Kardeşim atıyorsun
Burda birşeyleri bilmeden biliyormuş tarzında kesin ve net olarak nasıl yazarda insanları korkutursun ?
Herkes ihaleye katılabilir her aracın bir bedeli vardır ve hangi arac için el kaldırıcaksan o araç adına bir katılım bedeli ödersin mesela arac ihale bedelinin yüzde 10 kadar
egerki aracı satın alırsan o para orda kalır ve aracı aldıgın mebladan o parayı düşerler
şayetki aracı alamadın diyelim ihale sonunda hemen vermezler yaklaşık olarak 1 hafta sürüyor paranı geri alırsın
sen 2000 tl katılım ücreti yatırdın aracta ihalede sana kaldı ve sende aracı almaktan vazgectin o parayı yaktın yada olduda paranın gerisini tamamlıyamadın aracı alamadın devlet o aracın yatıp bir sonraki ihaleye cıkana kadarki çürüme riskinden olayı senin o parana el koyar yani paran ancak o şekilde yanar
diğer mevzuya geliyorum
Devlet önce borcu olan adama hak tanır bir kaç ay borcunu ödeyip aracını geri alabilmesi için baktiki adam borcunu ödeyemiyor aracı satışa çıkartır
Yeddiemin garajından hiçbirşey çalamazsın o otoparkı işletenin tabiri caizse anası bellenir bir dünya cezası var bu işlerin yeddiemin otoparkı olmak kolaymı
sadece atıyorsun
Bilmeden biliyormuş gibi konuşmuyorum az önce babamada sordum sen verdiğin 800 lirayı geri aldın mı diye hayır almadım dedi bu bir ikinciside aracı bağlatın dediğim git otoparka ben bu aracı bağlatıcam de demiyorum ben diyorumki aracı çek bi binanın otoparkına sonra o binanın sakini gibi ara polisi burda 2 haftadır park halinde ve binadan olmayan bi araç var çalıntı olabilir gelin bakın diye ara polisi polis gelsin araçta haciz bağlanma yakalama emri falan varsa alıcak götürücek üçüncüsüde gebzeye yolun düşerse beklerim gel gezidiriyim seni otoparkta 7 8 yıldır yatan araçlardan istediğini sök götür akü vebasto klima beyni körük beyni marş motoro şarj dinamosu ihtiyacın falan varsa bana özel mesaj at ayarlıyım bak bakalım sökülüyomu sökülmüyo mu gör :D (söken kesinlikle ben değilim bu arada haramda gözüm olsa kendi tırımıza vebasto söktürüp takardım şu an vebastomuz yok)
O senin bahsettiğin Hırsızlık
Babanda parasını alsaymış yasal hakkı bilmediginden parayı orda bırakmış
Yani kaçtane ihaleye girdim daha paramı orda bırakmadım
araçta aldım
muratbalci
21-02-2014, 22:52
Bilmeden biliyormuş gibi konuşmuyorum az önce babamada sordum sen verdiğin 800 lirayı geri aldın mı diye hayır almadım dedi bu bir ikinciside aracı bağlatın dediğim git otoparka ben bu aracı bağlatıcam de demiyorum ben diyorumki aracı çek bi binanın otoparkına sonra o binanın sakini gibi ara polisi burda 2 haftadır park halinde ve binadan olmayan bi araç var çalıntı olabilir gelin bakın diye ara polisi polis gelsin araçta haciz bağlanma yakalama emri falan varsa alıcak götürücek üçüncüsüde gebzeye yolun düşerse beklerim gel gezidiriyim seni otoparkta 7 8 yıldır yatan araçlardan istediğini sök götür akü vebasto klima beyni körük beyni marş motoro şarj dinamosu ihtiyacın falan varsa bana özel mesaj at ayarlıyım bak bakalım sökülüyomu sökülmüyo mu gör :D (söken kesinlikle ben değilim bu arada haramda gözüm olsa kendi tırımıza vebasto söktürüp takardım şu an vebastomuz yok)
Geçtiğimiz yıl İstanbul da bir kaç yediemine operasyon yapılmıştı, sırf sizin bahsettiğiniz bu sökme satma muhabbetlerinden dolayı. Nette, yediemin operasyonu diye aratırsanız görürsünüz. Tutuklananlar da oldu.
Size bir tavsiye; Burası arkadaş arası değil, kamusal bir alan, söylediğiniz şeyler de kamuyu bağlar, İsterseniz bu konuda ısrarcı olmayın, kendinizin ve tanıdıklarınızın başını belaya sokmayın.
academian97
22-02-2014, 01:39
Geçtiğimiz yıl İstanbul da bir kaç yediemine operasyon yapılmıştı, sırf sizin bahsettiğiniz bu sökme satma muhabbetlerinden dolayı. Nette, yediemin operasyonu diye aratırsanız görürsünüz. Tutuklananlar da oldu.
Size bir tavsiye; Burası arkadaş arası değil, kamusal bir alan, söylediğiniz şeyler de kamuyu bağlar, İsterseniz bu konuda ısrarcı olmayın, kendinizin ve tanıdıklarınızın başını belaya sokmayın.
Nedense şu gençler aklıma geldi birden :D
Şaşkın Türkler Vegas'ta Kendini İhbar Etti! - Dailymotion video (http://www.dailymotion.com/video/xnr0nh_saskin-turkler-vegas-ta-kendini-ihbar-etti_fun)
metehancihangir
22-02-2014, 15:30
bu da demek oluyoki benim söylediklerim doğru yani benim yorumuma yapılan cevapta ben biliyomuş gibi konuşuyomuşum oysaki bilmiyomuşum tezi çürüdü ben ona bakarım
lnd_samet
22-02-2014, 16:22
tezi mezi boşverde sen şu parayı geri alamıyorlar olayını açıkla :) o tez ne olacak?
tezekten başka bişey olmazda bana göre.
powerfuL
22-02-2014, 18:30
Kardeşim atıyorsun
diğer mevzuya geliyorum
sadece atıyorsun
ihaleden 2 ay once aldım araba aynen bu sekilde
muratbalci
22-02-2014, 21:35
Nedense şu gençler aklıma geldi birden :D
Şaşkın Türkler Vegas'ta Kendini İhbar Etti! - Dailymotion video (http://www.dailymotion.com/video/xnr0nh_saskin-turkler-vegas-ta-kendini-ihbar-etti_fun)
Çok iyiymiş :D
arifozcelik
09-04-2014, 02:16
astra gtc
http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/resimus/ank560715042014/c49.jpg
http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/resimus/ank560715042014/49.jpg
va SL350
http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/resimus/ank560715042014/a48.jpg
http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/resimus/ank560715042014/c48.jpg
edemirbas
12-04-2014, 17:28
Skyline GTS-T var şu an tasiş'te
aramaya " B.OTO 1989 Nissan SKYLINE GTS-T " yazın :D
ilbeyyagci
12-04-2014, 17:44
Ohannes ! Durumu da iyi gözüküyor ve 6 lira
edemirbas
12-04-2014, 17:56
Ohannes ! Durumu da iyi gözüküyor ve 6 lira
Şaşkınım :D
chatlaxs
12-04-2014, 18:04
http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/resimus/merga17042014/24.jpg http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/resimus/merga17042014/a24.jpg
http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/resimus/merga17042014/b24.jpg http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/resimus/merga17042014/c24.jpg
Sedan, ayrica da sr20 bu. Otomatik ve de. 6 lira bile etmez. Hadi coupe olaydi en azindan swaplanirdi, disi da gtra cevrilirdi tat verirdi. Gerci bunu 11 12 ye alirlar 45 e satmaya calisirlar yakinda, 1.4 civicler 20 lira s2000ler 100 lira ediyorsa...
YunuscanVg
12-04-2014, 18:28
o r32 de sr20 yoktur bence ya rb20 yada rb25 vardır ki 2side bence iyi motorlar
o r32 de sr20 yoktur bence ya rb20 yada rb25 vardır ki 2side bence iyi motorlar
Dogru haklisin yanlis yazmisim. 200sx lere gitti aklim. Rb20 olacakti.
Sorun, rb20 nin rb26ya ya da 25e cevrilemiyor olusu, ve parcalarin cok pahali ve bulunmuyor olusu zaten. Swaplasan sedan kasayi napacaksin. Bu arabafan hic bise olmaz malesef.
ilbeyyagci
12-04-2014, 19:03
Sorun, rb20 nin rb26ya ya da 25e cevrilemiyor olusu, ve parcalarin cok pahali ve bulunmuyor olusu zaten. Swaplasan sedan kasayi napacaksin. Bu arabafan hic bise olmaz malesef.
1.4 is'e 20 lira vermeye devam o zaman :)
Bunların direksiyon kiti var mı acaba? Sağdan direksiyon artık sıkıntı oluyordu sanki, muayenede ya da plaka çıkmasında?
http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/resimus/merga17042014/a15.jpg
orjinal legacy b4 gibi duruyor:eek:
nıye zoruna gıttıkı bu kadar neden takıldınkı sen bu arabalara anlamadımm:soru:
Skyline hiç bir şeye yaramaz maalesef ...
nıye zoruna gıttıkı bu kadar neden takıldınkı sen bu arabalara anlamadımm:soru:
Bir araca takılmadım, isteyen gider alır bana ne :) Hayırlısı olsun. Ben sadece her gördüğünüz sakallıyı dede sanmayın diyorum. Sözüm meclisten dışarı. Alıp denemesi bana bedava :)
İyi günler :)
Bir araca takılmadım, isteyen gider alır bana ne :) Hayırlısı olsun. Ben sadece her gördüğünüz sakallıyı dede sanmayın diyorum. Sözüm meclisten dışarı. Alıp denemesi bana bedava :)
İyi günler :)
Kendini deliye mi vuruyorsun acaba? Anlamamazlıktan mı geliyorsun? Hayır ben de çok merak ettim konuyu nasıl Honda fiyatlarına bağladığını...
Sedan, ayrica da sr20 bu. Otomatik ve de. 6 lira bile etmez. Hadi coupe olaydi en azindan swaplanirdi, disi da gtra cevrilirdi tat verirdi. Gerci bunu 11 12 ye alirlar 45 e satmaya calisirlar yakinda, 1.4 civicler 20 lira s2000ler 100 lira ediyorsa...
skyline rb20 li.sola alinip gündelik binerim valla :D
Emre İlbi
13-04-2014, 11:16
Kafayı yemiş olmalılar 2005 Astra GTC 56 bin lira :icon_wack
ghibli06
13-04-2014, 12:07
bu anormal fiyatlı olup satılamayan araçlar, 2. ihaleye aynı gün içinde mi çıkıyor daha sonra mı bilen var mı acaba?
arifozcelik
13-04-2014, 12:52
http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/resimus/ankga21102011/12.jpg
http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/resimus/ankga21102011/c12.jpg
haydaaa içime sıkıntı geldi :D
bilmiyenlere araç daha önce nisan 2012'de satışa çıkmıştı birileri gidip bakmıştı bağzı sıkıntılarının olduğunu hatırlıyorum örnegin motor kodu RB20 ama motor hacmi 2400cc görünüyor birde araç sağdan direksiyonlu çürüğü çarığı cabası fotoğraflarda 2012'deki fotoğraflar gerisini siz düşünün
o tarihde alınmadıysa demekki varmış bir sıkıntısı
20. sayfaya bakarsanız öncesini görürsünüz
gokberkeren
13-04-2014, 13:52
bu anormal fiyatlı olup satılamayan araçlar, 2. ihaleye aynı gün içinde mi çıkıyor daha sonra mı bilen var mı acaba?
İleri ki ihalelere çıkıyor,aynı gün değil yani.
abi bu sökülme takılma konusunda hakkınız var sanırım. hangi ilana baksam kaputu mutlaka açık
OMTechJr.
13-04-2014, 18:04
takribi 2 ay 10 gün sonra tekrar ihaleye giriyorlar. fakat eski usül yok ilk ihaledeki muammen bedelin %50si neyse 2. ihaledede aynı fiyata çıkıyor. düşündüğünüz araba olursa yardımcı olmak isterim :)
ilbeyyagci
13-04-2014, 18:07
takribi 2 ay 10 gün sonra tekrar ihaleye giriyorlar. fakat eski usül yok ilk ihaledeki muammen bedelin %50si neyse 2. ihaledede aynı fiyata çıkıyor. düşündüğünüz araba olursa yardımcı olmak isterim :)
Bu işlerden anlıyorsanız bi iletişelim :)
fiyat düşmeden mi çıkıyor yani ihaleye tekrar?
skyline rb20 li.sola alinip gündelik binerim valla :D
Sagdan direksiyon gümrük şehadetnamesi aldığın skyline sola alamazsın Soldan modeli olmayan aracı sola alamıyorsun Tuv izin vermiyor daha öncede bu arac satışa çıkmıştı Bu sebepten kimse almadı trafikte değilde farklı bir amac icin olur drag arabası pist arabası plakasız kullanmak icin ama asla Türkiye'de trafiğe çıkamaz illegal isler yapılmazsa
OMTechJr.
13-04-2014, 20:19
Bu işlerden anlıyorsanız bi iletişelim :)
yardımcı olabileceğim danışmak istediğiniz bişeyler olursa pm atabilirsiniz.
fiyat düşmeden mi çıkıyor yani ihaleye tekrar?
Evet. Eskiden aracın ilk ihale tarihinde koyulan muhammen bedelin %75inden (di sanırım) çıkıyordu. Satılmazsa 2. ihale %50 idi (başlangıç fiyatı). Şuanda ilk ihalede 2. ihalede %50 den başlıyor. İhaleye girmek içinse muhammen bedelin %20'si kadar teminatın nakit olarak yanınızda olması yeterli. Elinizi kolunuzu sallayarak giderseniz fiyat vurdururlar yine araç fahiş fiyatlara gelir.
Sagdan direksiyon gümrük şehadetnamesi aldığın skyline sola alamazsın Soldan modeli olmayan aracı sola alamıyorsun Tuv izin vermiyor daha öncede bu arac satışa çıkmıştı Bu sebepten kimse almadı trafikte değilde farklı bir amac icin olur drag arabası pist arabası plakasız kullanmak icin ama asla Türkiye'de trafiğe çıkamaz illegal isler yapılmazsa
Bu durumda haklısınız. Sadece aracın üretimde sol, sonradan sağ direksiyona çevirildiğini gösterebilir tekrar orijinale çevirebileceğinizi kanıtlarsanız çıkartabiliyorsunuz. oda dünyanın en gereksiz prosedürü yani. zaten artık yürürlüğü kalmadı. yada illegal olursa olur. onada bi araç için gerek yok zaten.
Kısmetse Mersin'e farklı araçlar için gideceğim fakat Skyline'ı da almayı düşünüyorum. Gelen olursa çarpışırız affetmem :D, kısmet işi.
Dipnot;
Tasiş artık eskisi gibi değil, heleki şimdi online sisteme geçiyorlar ortalık daha da kötü olacak. İşi gücü olmayan adam doluştu iyice. Piyasada plakalı yürüyen 20.000TL'lik araçları sağolsun emekli-evde oturan(sözüm meclisten dışarı) amcalar 25.000TL'ye almaya başladı. Hiç tadı tuzu kalmadı yani.
Ekstra dipnot;
Gelen araçlar soyulmuşsa önceden soyulur, gümrük sundurmasında/ambarında araba soyacak memur veya şahısın alnını karışlarlar. Bunu da buraya direk yazayım.
gemsazr9
13-04-2014, 21:58
online sistem ne ki? gitti gidiyor gibi evden attırmaya girilecek?
İbrahim Erdem
13-04-2014, 22:21
http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/resimus/ank560715042014/13.jpg
http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/resimus/ank560715042014/c13.jpg
9k tl fiyatı var.
535
http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/resimus/ank560715042014/44.jpg
190D
http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/resimus/ank560715042014/c47.jpg
ghibli06
13-04-2014, 22:28
535in fiyatı astronomik... bu komik fiyatları kim belirliyor gerçekten merak ediyorum...
Risendark
13-04-2014, 23:27
bişey sorcam bu ihale işlerinde sıkıntılı adamlar oluyo mu yani ihaleye girsek arabayı alsak sıkıntı yapacak adamlar var mı ? yoksa herşey sıkıntısız yürüyor mu ?
bişey sorcam bu ihale işlerinde sıkıntılı adamlar oluyo mu yani ihaleye girsek arabayı alsak sıkıntı yapacak adamlar var mı ? yoksa herşey sıkıntısız yürüyor mu ?
Şehir efsanesi o hikayelerin çoğu..Ancak işini çok iyi bilen, inatçı adamların olduğu ve size pek şans bırakmayacakları doğru..
Risendark
14-04-2014, 00:19
Şehir efsanesi o hikayelerin çoğu..Ancak işini çok iyi bilen, inatçı adamların olduğu ve size pek şans bırakmayacakları doğru..
anladım bu işinde kurdu olmuş adamlar var düşeni kapıyorlar yani bize ekmek çıkmaz burdan :) bilgi için teşekkürler :)
Aynen oyle 3 senedir edirnede 4 defa tasis ihalesine gittik artik acik arttirmanin verdigi stresten mi bilmiyorum ama piyasa da cok rahat temizini bulabileceginiz paraya hasarli araclarin satildigini gordum
CasabLanca
14-04-2014, 01:05
yarın ankara gümrüğe gidip araçları inceleyeceğim
Aynen oyle 3 senedir edirnede 4 defa tasis ihalesine gittik artik acik arttirmanin verdigi stresten mi bilmiyorum ama piyasa da cok rahat temizini bulabileceginiz paraya hasarli araclarin satildigini gordum
Biraz gaza geliyor insanlar sanırım teklif verirken ,arkadaşlarım gittiklerinde öyle tektifler vermişlerki çıktıklarında kendileri bile inanamadılar..
B.Aktepe
14-04-2014, 06:57
Gercekten teklif asamasi heyecanli ve stresli geçiyor. Muhakkak tecrube edilmeli ama :)
535 e 31 bin yazmışlar bu neyin kafası? neye göre belirleniyo fiyatlar, 1-2 sene öncesine göre daha uçuk fiyatlar görmeye başladım.
Ahmet Bby
14-04-2014, 13:26
Mersin tasişteki e36 - cabrio hakkında bilgi sahibi olan varmı ?
bu tasişe motosiklet falan da geliyor mu ? ben mi denk gelmedim bilmiyorum da hiç görmedim sanki. arabaları pek bırakmazlar da motosiklet düşürürüz sanki varsa :D
edemirbas
14-04-2014, 16:10
bu tasişe motosiklet falan da geliyor mu ? ben mi denk gelmedim bilmiyorum da hiç görmedim sanki. arabaları pek bırakmazlar da motosiklet düşürürüz sanki varsa :D
Cup'lar geliyor genelde demonte şekilde, 1600'e falan satılıyor. Çin malı ama.
Bir tane Honda'nın scooter'ına rastladım ama o da hafif hasarlıydı.
sadece çin malı düşüyorsa uğraşmaya değmez o zaman. teşekkürler cevap için :)
edemirbas
14-04-2014, 17:18
Sadece çin diyip geçmek yanlış olur, benim rastladıklarım duymadığım markalardı ama motorlar bizdeki mondial tarzı. Başka markalar ilaki geliyordur geldiğindene alt alta oluyor zaten, bakmakta fayda var yine de :)
CasabLanca
14-04-2014, 17:54
bugün ankara gümrüğündeki araçları inceledik
birkaç araç dışında ele gelir dişe dokunur araç yok
neziroğlu çıkışlı fluence var hatasız herkes onun için kapışacak gibi
http://i624.photobucket.com/albums/tt329/CasabLanca7/10264866_632000320204025_1735117511_n.jpg
http://i624.photobucket.com/albums/tt329/CasabLanca7/10268200_632000310204026_2010411467_n.jpg
http://i624.photobucket.com/albums/tt329/CasabLanca7/10268200_632000306870693_1595828720_n.jpg
http://i624.photobucket.com/albums/tt329/CasabLanca7/10178173_632000313537359_536983734_n.jpg
http://i624.photobucket.com/albums/tt329/CasabLanca7/10264866_632000323537358_217455740_n.jpg
http://i624.photobucket.com/albums/tt329/CasabLanca7/10264437_632000316870692_948385328_n.jpg
gokberkeren
14-04-2014, 18:04
İyi takip etmek gerekiyor,tek tük de olsa iyi motosikletler de düşüyor.Geçen sene GSR600 çıkarttık tasişten.İki üç hafta önce 1150GS vardı mesela.
aykutsafakyaman
14-04-2014, 20:31
bende harley görmüştüm ama tek tük düşüyor :)
Sadece çin diyip geçmek yanlış olur, benim rastladıklarım duymadığım markalardı ama motorlar bizdeki mondial tarzı. Başka markalar ilaki geliyordur geldiğindene alt alta oluyor zaten, bakmakta fayda var yine de :)
baktığımız zaman bizim mondial de çin aslında :D
İyi takip etmek gerekiyor,tek tük de olsa iyi motosikletler de düşüyor.Geçen sene GSR600 çıkarttık tasişten.İki üç hafta önce 1150GS vardı mesela.
benim o kadar büyük makinelerde gözüm yok :D 2 teker olarak anca bisiklete bindim bu zamana kadar :D kaç senedir bastırıyorum hevesimi ama alıcam bu yaz artık kafaya koydum. sağlam, güzel, uygun fiyatlı bir şey düşer mi diye aklıma geldi.
bende harley görmüştüm ama tek tük düşüyor :)
takip etmek lazım demekki :D
bu arada tasişin araç listesi açılmıyor şu an sitesinden. bende mi açılmıyor bir tek ? ya da başka bakabileceğimiz bir yer var mı ?
bugün ankara gümrüğündeki araçları inceledik
birkaç araç dışında ele gelir dişe dokunur araç yok
neziroğlu çıkışlı fluence var hatasız herkes onun için kapışacak gibi
http://i624.photobucket.com/albums/tt329/CasabLanca7/10264866_632000320204025_1735117511_n.jpg
http://i624.photobucket.com/albums/tt329/CasabLanca7/10268200_632000310204026_2010411467_n.jpg
http://i624.photobucket.com/albums/tt329/CasabLanca7/10268200_632000306870693_1595828720_n.jpg
http://i624.photobucket.com/albums/tt329/CasabLanca7/10178173_632000313537359_536983734_n.jpg
http://i624.photobucket.com/albums/tt329/CasabLanca7/10264866_632000323537358_217455740_n.jpg
http://i624.photobucket.com/albums/tt329/CasabLanca7/10264437_632000316870692_948385328_n.jpg
mersolardan elle tutulur binici dostu bişeyler yokmudur başgan yaww ne düşünüosun fotodakinlerden filan bişey cıkmaz mı :)
Ben araçları inceleyemiyoruz diye biliyordum, mevzuat değişti mi? Tek tük inceleyebilenler işi bilenler hep oluyordu ama fotoğraflarda onlarca insan var.
CasabLanca
15-04-2014, 01:29
yarın ihaleye çıkacak araçlar içinde 3-4 tane iş yapacak olan var
araçlar rahatlıkla incelenebiliyor, hatta mercedesin benzini bitmiş benzin alıp akü şarj edildi çalıştırıldı 19bin kmde
timucintt
15-04-2014, 01:53
Ben araçları inceleyemiyoruz diye biliyordum, mevzuat değişti mi? Tek tük inceleyebilenler işi bilenler hep oluyordu ama fotoğraflarda onlarca insan var.
20 yıldır babam tasişten araç çeker... bende 2 tane araç çektim zamanında ve 20 yıldırda heryerini inceleyebiliyorsunuz araçların... her zaman incelenebiliyor araçlar kilitliysede sundurmanın görevlisinden anahtarı istenip sundurma görevlisiyle birlikte araç incelenebiliyor... istediğin kadar adamla git incele ilk önce satış listesini alıyorsun en son 1 liraydı... onu alıp sundurmaya girip satışta olan bütün araçları inceleyebiliyorsun... teminat ödersenizde aracı çalıştırırlar senin için....
20 yıldır babam tasişten araç çeker... bende 2 tane araç çektim zamanında ve 20 yıldırda heryerini inceleyebiliyorsunuz araçların... her zaman incelenebiliyor araçlar kilitliysede sundurmanın görevlisinden anahtarı istenip sundurma görevlisiyle birlikte araç incelenebiliyor... istediğin kadar adamla git incele ilk önce satış listesini alıyorsun en son 1 liraydı... onu alıp sundurmaya girip satışta olan bütün araçları inceleyebiliyorsun... teminat ödersenizde aracı çalıştırırlar senin için....
Allah allah bizi bos yere korkutmuslar o zaman. Ben direk kapali kutu girilip sansina ne cikarsa saniyordum. Kaputlarinin falan acik olmasini da buna bagliyordum. Eger boyleyse guzel.
Tabi normal piyasa araci bir ise yaramaz bence masraflariyla fakat diyelim ki hayalini kurdugunuz bir arac dustu, olsa da toplasam yavas yavas dediniz. O zaman bakilabilirmis. Ben hep korkardim.
casab eray ısı bılen bır arkadasımızdır :D
Cıhat YAVAS
15-04-2014, 12:06
Bizde bugün gebze'de girdik fakat piyasa fiyatlarından bile yüksek rakamlara gitti araçlar 2002 1.9 tdı golf kazalı 19.500 gördü bu piyasada tasiş ten araç almak sıkıntılı geliyor bana
şu anda izmirde var demonte sıfır alınabılır heralde
Cilvegözü suriyelilerden dolayı hareketli. bi kaç araba var ama bu iyi gibi duruyo
http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/resimus/cil560702052014/6.jpg
Mersindekiler buna baksın bence
http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/resimus/merga17042014/a26.jpg
http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/resimus/merga17042014/b26.jpg
uvvvv
http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/resimus/merga17042014/24.jpg
lnd_samet
15-04-2014, 14:39
önceden güzel ekmek yenilirdi ama boku çıktı işin çok yüksek rakamlardönüyor. anlamsız yani
gokberkeren
15-04-2014, 15:40
İzmir'deki demonteler yıllardır ihaleye çıkıyor.Satış bedeli haricinde 200-250$ masrafı vardı yanlış hatırlamıyorsam.Piyasa fiyatlarına denk geliyor,çok da mantıklı değil yani.
Backstage
15-04-2014, 16:23
şu anda izmirde var demonte sıfır alınabılır heralde
Cilvegözü suriyelilerden dolayı hareketli. bi kaç araba var ama bu iyi gibi duruyo
Mersindekiler buna baksın bence
http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/resimus/merga17042014/a26.jpg
http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/resimus/merga17042014/b26.jpg
uvvvv
http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/resimus/merga17042014/24.jpg
Mersindeki cabrioya bi abim gitmişti motor şanzuman yok demişti.Kaçıncı satılışı bilmiyorum :icon13:
abdullahduymaz
15-04-2014, 20:19
mersoların hiçbirinde mi umut yoktu ?
R32 ye mi gidiyorsun onuralp?
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-ash2/t1.0-9/p417x417/420000_10150506516327251_632295993_n.jpg
3 sene falan olacak heralde ben çekmiştim R32'nin kaput altından :)
CasabLanca
15-04-2014, 23:26
ankaradan ihaleye çıkacak çok kupon arabalar var, onlar ihaledeyken kıran kırana döner mevzular
Sagdan direksiyonlu araclarin tescili yapilmiyor artik bunu goze alin unutmayin..
Edirne deki ihaleye gelicek olan varmi ? Ben girmicem ama iki galerici arkadasimla orda olucam techten gelicek olan varsa tanisalim :-D
yarın ihaleye çıkacak araçlar içinde 3-4 tane iş yapacak olan var
araçlar rahatlıkla incelenebiliyor, hatta mercedesin benzini bitmiş benzin alıp akü şarj edildi çalıştırıldı 19bin kmde
bu saatten sonra mersolar düzgün olsada gelemiyok gari :D :D
halilkarakas
16-04-2014, 02:15
R32 gasp :D
Ahmet Bby
16-04-2014, 08:02
Mersindeki cabrio ne oldu arkadaşlar hiç mi gören bilen yok ?
Ankara'da gidecek olan var mı? :D
onursumer
16-04-2014, 08:51
Tasisde istedigim gibi bir arac daha bulamadim ama su ihalelere bende sirf meraktan girmek istiyorum duzgun birsey denk gelse onun ici gidicem :)
aykutsafakyaman
16-04-2014, 09:02
Gecen baktigimda mugladaydi sanirim bi integra coupe vardi duruyo mu hala ?
Skyline bendeeeee....
Bi kac bisiler daha :)
Skyline bendeeeee....
Hadi hayırlı olsun. :icon_tup:
İhale nasıl geçti:soru:
Iidi cenabet 320 cabrioyu 17ye binici aldi. B4 legacye cok kuruldum da cesaret edemedim 8bine gitti.
Skyline bendeeeee....
hadi hayırlı uğurlu olsun:)
Iidi cenabet 320 cabrioyu 17ye binici aldi. B4 legacye cok kuruldum da cesaret edemedim 8bine gitti.
abi o arabanın durumu nasıldı 8000 ne yaw :( alan hayrını görsün söküp parçalamasa bari
Emre İlbi
17-04-2014, 16:52
Abi o Cabrio yine kalır, daha önceden 14-15 bin gibi bir rakama satılmış, adam almamış,
geçen ihaleyede ben yoğunluktan gidemedim ama bir arkadaşım gitti,
arabada şanzıman, motor içi vs.. yok, sadece kupası düzgün demişti, zaten görevlide, "bunu ayağa kaldırabilmek için, bir tane daha bu arabadan lazım" demiş :D arkadaşımın söylediklerine göre o zaman hesap kitap yaptık, max. 10 bin gibi alınırsa, uğraşılmaya değer gibiydi, ihaleye 5bin küsürden çıkmıştı,
o ihaledede 14250'ye satılmıştı yanılmıyorsam, alan adam parçacıymış, o bile almadıysa, 17'ye alan geri bırakmazsa, Allah sabır versin :)
Skyline bendeeeee....
Özel olmazsa skyline neye bitti merak ettim
Emre Akçay
17-04-2014, 17:25
Edirne deki ihaleye gelicek olan varmi ? Ben girmicem ama iki galerici arkadasimla orda olucam techten gelicek olan varsa tanisalim :-D
Ne zaman ihale? Haftaya izinliyim gelirim ben ihaleye :)
Oldschool
17-04-2014, 19:33
skyline nekadara bitti merak ediyoruz ve resim bekkliyoruz heycanla
exvitermini
17-04-2014, 19:38
bugün mersinde ihalede ef vtec varmış bilen biri almıştır umarım.
Ne zaman ihale? Haftaya izinliyim gelirim ben ihaleye :)
24 un de hoş elle tutulur özel bir araç yok ama yıne de arkadaşlar 6 araç için temınat yatırdı. bakalım şansımıza :)
Resimler iki hafta sonra. Cunku hepsini cekiciyle getiricem. Bir de İstanbuldan Mertcan kim bilen var mi baya sündürdü Skyline'ı.
Resimler iki hafta sonra. Cunku hepsini cekiciyle getiricem. Bir de İstanbuldan Mertcan kim bilen var mi baya sündürdü Skyline'ı.
aklıma geliyor sorcam sorcam unutuyorm konuyla alakasız ama Mk2 noldu :)
ufuksaracci
17-04-2014, 23:31
Legacy'i son anda farkettim bir hafta kadar önce farketseydim kesin onun için girerdim cidden çok ucuza gitmiş. Alan arkadaş umarım ki direksiyoun sola alıp sti swap ile devam eder. Bence çok kıymetli bir araba
legacy bedavaya gitmiş üzüldüm,alan hayrını görsün,toplayıp binsin bari :)
1999 - 2000 model 2 tane legacy vardı sanırım,ikiside mi satıldı?
ulu_cupra
18-04-2014, 00:30
02 Mayis ta Antakya'da yapilacak ihaleye katilmayi dusunuyorum.
Yapmam,dikkat etmem gerekenler hakkinda bilgi verebilecek olan var mi?
kickbuttowski
18-04-2014, 02:09
GTR hayırlı olsun :)
Gtr değil gts. Ben de merak ediyorum kaça gittiğini. Üstündeki det motor için bile alınır o araba.
İşten güçten vakit bulsam MK2'yi bitireceğim sonrada satacağım. Yeter bindik bineceğimizi.
Îyi dilekler için teşekkür ederim.
RB20DET var üzerinde 212'lik mi 170'lik mi çözemedim. Araç GTS-t
Hayirli olsun onuralp. Sana gitmesi iyi olmus.
Gule gule kullan .
Sendeki 212 hp.
170 hp olan single cam . R31 de cikiyor . Rb20et
bugün mersinde ihalede ef vtec varmış bilen biri almıştır umarım.
siyah olanı diyosanız, motoru 1.4 tü.
şimdi diyelim
teminat tutarı 8 bin tl
satışa esas bedel 80 bin tl yazan bi araç var.
ben şimdi buna 8bintl teminat mı yatıracam? eğer öyleyse, 10 bin teklif ettim ve bana kaldı diyelim, 2 daha verip alıyor muyum yoksa 10 bin verip o 8 bin teminatı sonra mı geri alıyorum?
freelife
18-04-2014, 09:53
Kardeşim atıyorsun
diğer mevzuya geliyorum
sadece atıyorsun
şimdi diyelim
teminat tutarı 8 bin tl
satışa esas bedel 80 bin tl yazan bi araç var.
ben şimdi buna 8bintl teminat mı yatıracam? eğer öyleyse, 10 bin teklif ettim ve bana kaldı diyelim, 2 daha verip alıyor muyum yoksa 10 bin verip o 8 bin teminatı sonra mı geri alıyorum?
sanırım cevabı üstte yazılı ..( bende ona bakıyordum )
ooo tamam gözden kaçmış demek ki sağolasın:)
İhaleye katılım bedeli ödenmeden araçlara bakılabiliyor mu?
siyah olanı diyosanız, motoru 1.4 tü.
Crx motoru vardı. Hatta arabanin yaninda special edition fln yaziodu.
aykutsafakyaman
26-04-2014, 21:58
Mersindeki coupe integrayi forumdan biri alsin yav :D hasarsiz gozukuyo sıkıntısı mi var arabanin :)
skyline alındı ise cok sevındım alan kişi adına rb 26 koy bın gercekten keyıf
exvitermini
27-04-2014, 00:11
Crx motoru vardı. Hatta arabanin yaninda special edition fln yaziodu.
d16 olması bile yeter.1.4 olsa bile önü vtec kasa tr de yok sayılır :) .bu arada iyi günlerde kullanın gts i oda nadir bi araç.
Mersindeki coupe integrayi forumdan biri alsin yav :D hasarsiz gozukuyo sıkıntısı mi var arabanin :)
Resmi varmı ben bulamadımda
aykutsafakyaman
27-04-2014, 13:29
Resmi varmı ben bulamadımda
Tasisin sitesinde mersindekilere bakarsan gozukuyo beyaz olmasi lazim
Baktım bulamadı. Eger integra typer ı diyorsan satıldı o
DC5 Type R satılalı çok oldu.
araçların kaça satılığını görebiliyor muyuz?
aykutsafakyaman
28-04-2014, 19:52
Baktım bulamadı. Eger integra typer ı diyorsan satıldı o
Sitede gözüken hangisi o zaman ?
şimdi listeye baktımda baya bi satış dışı araç var neden satış dışılar acaba bilen var mı ??
lnd_samet
28-04-2014, 21:39
istanbul komple jeep grubu olmuş, galericiler iyi kapışır.
ilbeyyagci
01-05-2014, 16:56
Misss :) an itibariyle.
http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/resimus/izmga07052014/a1.jpg
http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/resimus/izmga07052014/a18.jpg
silent furious
01-05-2014, 17:54
DC5 Type R satılalı çok oldu.
DC2 type r değilmiydi o yoksa benim gözümden kaçan DC5 type r mı satıldı ?
aykutsafakyaman
01-05-2014, 19:27
O Fiat 500 in orda isi ne :)
ilbeyyagci
01-05-2014, 19:36
O Fiat 500 in orda isi ne :)
Suriye plaka :D
h.guroglu
01-05-2014, 21:09
https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/10171058_681569901880559_1476595498594145329_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1.0-9/10175075_681569918547224_2018387172472946292_n.jpg
https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/10011422_681569931880556_1332320121983062034_n.jpg
DC2 type r değilmiydi o yoksa benim gözümden kaçan DC5 type r mı satıldı ?
DC2 haklisin.....
8.000rpm
03-05-2014, 17:12
İntegra ne zaman piyasaya cıkacak acaba..
edemirbas
03-05-2014, 17:23
http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/resimus/izmga07052014/15.jpg
http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/resimus/izmga07052014/c15.jpg
İngiltere ayağınıza geldi :D
http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/resimus/merga08052014/a20.jpg
http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/resimus/merga08052014/c20.jpg
http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/resimus/bak560709052014/15.jpg
İntegra ne zaman piyasaya cıkacak acaba..
peak garage ın aracından bahsediliyorsa, körfez videoları var serdarconun kendi youtube kanalında abi,
Integra Type-R@Korfez / SCO / Session:2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=hSoaNZFXyFw)
gibi.. :)
8.000rpm
03-05-2014, 17:48
Çok uzak kalmışız yahu...
Backstage
05-05-2014, 12:04
Hatayda 2003 Şahin var :)
Izmirdeki mitsubishi pajero'nun durumu hakkinda bilgi sahibi olan varmi acaba?Hastane isleri yuzunden bakmaya gidemedik ama bilgi sahibi olan varsa bakmadan gitmeyi dusunuyoruz.
Cıhat YAVAS
07-05-2014, 20:22
Daha önce samsun'da ihaleye girmiş olanlar varmı arkadaşlar yoğunluk nedir samsunda bazı illerde fiyatlar tavan yapıyor bazılarında çok komik rakamlara alınabiliyor samsun'da ne durumdadır
Bir senedir her Tasiş'te fiyatlar tavan.
BthnKrkt
11-05-2014, 11:43
Izmirdeki mitsubishi pajero'nun durumu hakkinda bilgi sahibi olan varmi acaba?Hastane isleri yuzunden bakmaya gidemedik ama bilgi sahibi olan varsa bakmadan gitmeyi dusunuyoruz.
Durumunu bikmiyorum fakat 4 pajero sahibi olmuş ve 3 kere pajero için ihaleye girmiş biri olarak bence en kötü görceği rakam 26 27 bin olur
hakan_41
11-05-2014, 19:57
belki bettle kullanıcıları varsa aramızda işine yarar, teminat 112 lira , mersinde %70 , ayrıca başka bettle ler de var
http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/resimus/merga29012013/19.jpg http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/resimus/merga29012013/a19.jpg
http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/resimus/merga29012013/b19.jpg http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/resimus/merga29012013/c19.jpg
belki bettle kullanıcıları varsa aramızda işine yarar, teminat 112 lira , mersinde %70 , ayrıca başka bettle ler de var
http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/resimus/merga29012013/19.jpg http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/resimus/merga29012013/a19.jpg
http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/resimus/merga29012013/b19.jpg http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/resimus/merga29012013/c19.jpg
%65 ustu hurda belgeli veriliyor...
Nightfish
11-05-2014, 20:04
Beetle'lar James Bond Skyfall'dan kalma olanlar sanırsam.
hakan_41
11-05-2014, 20:04
%65 ustu hurda belgeli veriliyor...
parça niyetine alınacağı için belgenin bir önemi yok ne de olsa :)
ilbeyyagci
11-05-2014, 22:30
İşe yararsa alınabilir :)
Onuralp aldın mı arabayı ?
CasabLanca
12-05-2014, 01:13
Beetle'lar James Bond Skyfall'dan kalma olanlar sanırsam.
aynen ben yazacaktım tren sahnesi mağdurları :D
Tasise baktikda goremedim bettlelari
Onuralp aldın mı arabayı ?
Aldım, almam mı? :D Çektim sanayiye duruyor, teklifleri değerlendiriyorum.
onursumer
13-05-2014, 09:21
Bettlee den guzel dekor olur :D
Aldım, almam mı? :D Çektim sanayiye duruyor, teklifleri değerlendiriyorum.
bi fotoğraf birşey koy da ortalık şenlensin birader :)
sola alma planın var mı ? nedir durum ?
teklifleri konuşalım :)
bi fotoğraf birşey koy da ortalık şenlensin birader :)
sola alma planın var mı ? nedir durum ?
teklifleri konuşalım :)
Konuşalım, tekliflere açığım kardeşim. Zaten direksiyonu sola alacağım, öteki türlü satış veremem.
Burak Kasim
13-05-2014, 14:21
Su Tasis'den birgunde bir VW R32 cikmaz mi arkadasim, kac Skyline girdi bir VW R32 yok arkadas :)
Konuşalım, tekliflere açığım kardeşim. Zaten direksiyonu sola alacağım, öteki türlü satış veremem.
Direksiyonu sola almak fayda etmiyor diye biliyorum,yanılıyormuyum :)
edemirbas
13-05-2014, 14:37
Direksiyonu sola almak fayda etmiyor diye biliyorum,yanılıyormuyum :)
Benim bildiğim orjinalinde soldan direksiyon olmayan araçlar için o kural. Ama aracınız sağdan direksiyonluysa ve çevirmek istiyorsanız, fabrikanın o modelin soldan direksiyonlu olarak seri üretimini yapmış olması gerekiyor. :)
Su Tasis'den birgunde bir VW R32 cikmaz mi arkadasim, kac Skyline girdi bir VW R32 yok arkadas :)
seneler once gordum ben satılmıstır herhalde mkv yanlardan hasarlıydı sankı dar bı boruya gırmıs gıbıydı yanılmıyosam oydu :)
Burak Kasim
13-05-2014, 14:56
seneler once gordum ben satılmıstır herhalde mkv yanlardan hasarlıydı sankı dar bı boruya gırmıs gıbıydı yanılmıyosam oydu :)
MK4 ariyorum ben, yazmayi unutmusum.
MK5 olarak bulunabiliyorda, MK4 yok.
M_PROJECT
13-05-2014, 15:07
getir bir tane , bırak gümrüğe , forumca girer bir şekilde alır çıkartırız :) bizde kalır yani ihale :)
Burak Kasim
13-05-2014, 15:09
getir bir tane , bırak gümrüğe , forumca girer bir şekilde alır çıkartırız :) bizde kalır yani ihale :)
Walla onu dusunuyorumda aslinda mantiklida geliyor ama beni biri egale ederse acik arttirmada, cok uzulurum :)
Cok riskli is ama olmicak is degil, o hep aklimda.
M_PROJECT
13-05-2014, 15:10
ihalede arabayı kötüleriz hep bir ağızdan bişi olmaz :)
lnd_samet
13-05-2014, 15:11
gümrüğe bıraktıgınız aracı sanırım ilk sizin almanız için bir hakkınız vardı.
Burak 4motion 1.8 den çevirmek daha maliyetli olur değil mi :D
Gümrüğe cümleten girme olayı mantıklıymış ama :)
Burak Kasim
13-05-2014, 15:20
ihalede arabayı kötüleriz hep bir ağızdan bişi olmaz :)
Iyi dusuncelerin icin tesekkurler ama inan o arabayi benden baska biri alsin bu forumdan, benim bu kadar cok istedigimi bildigi icin bana saplamaya calisir, eminim :)
Benim istegimden sonra kirik R32'ler 10K TL piyasa arttirdi, kime sorsam fazla fiyat cekiyor :D
gümrüğe bıraktıgınız aracı sanırım ilk sizin almanız için bir hakkınız vardı.
Bunu sordum ama tam cewabi alamadim acikcasi, ole bir hakkim varsa gozum kapali girerim bu ise ama tam tatmin olamadim aldigim cevaplardan.
Burak 4motion 1.8 den çevirmek daha maliyetli olur değil mi :D
Gümrüğe cümleten girme olayı mantıklıymış ama :)
Maliyetinde degilim isin ama tek kapi 1.8 4 Motion yok, ben goremedim acikcasi, yoksa olur cokta guzel olur maliyetli olur ama bu araclari maliyet uzerine yapmadigimiz icin pekte sorun olmaz diye dusunuyorum. :D
ben alayım sırbıstandan tr ye gelınce kıralarım sıze :D beraber modlarız :)
bu arada yıne gormus olabılırm tek kapı 4 motıon mavıydı herhalde gercı satmayacagınız ıcın tek kapıya cevırebılırsınız aracı 1.9 tdı 130 tek kapı mk4 bıle varken 1.8 vardır kuytu koselerde
Burak Kasim
13-05-2014, 15:50
ben alayım sırbıstandan tr ye gelınce kıralarım sıze :D beraber modlarız :)
bu arada yıne gormus olabılırm tek kapı 4 motıon mavıydı herhalde gercı satmayacagınız ıcın tek kapıya cevırebılırsınız aracı 1.9 tdı 130 tek kapı mk4 bıle varken 1.8 vardır kuytu koselerde
Nasil tek kapiya ceviricez, kesip bicmek istesem GTI alir 4 ceker yaparim ama ole arabanin sasesiyle oynicak hareketle yapmak istemiyorum.
Walla tek kapi 4 motion ben gormedim ama alperkirman ben gordum diyor, bulursam alirim ama bende sahibindeni takip ediorum yillardir, goremedim acikcasi belki bana denk gelmedi.
Geçenlerde VR6 çıktı ama R32'ye hiç rastlamadım.
Bu arada gerçekçi olup hayal kurmamak lazım, R32 de olsa Alman arabası deyip bir sürü adam girer bıraktığınız aracın ihalesine. Yokuş yapmak için söylemiyorum, ismini vermek istemediğim bazı abilerimizin M5 olayı vardı geçmişlerde. :D Bire alırız deyipte yüze aldıkları. :D
Nasyonel (http://www.nasyonel.com/default.asp?x=ilan_detay&ilan_id=8788)
ilk resimdeki araç bu sanırım???
ilbeyyagci
14-05-2014, 08:54
http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/resimus/burga22052014/b10.jpg
http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/resimus/burga22052014/b3.jpg
http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/resimus/burga22052014/b5.jpg
Güncel olarak bunlar var şu an Bursa'da
bakırköyde 850 var bi tane durumu nedir ?
burak verebiliceğin tutar nedir ? gümrüğe terkedebilirim istersen alıp.
onursumer
14-05-2014, 10:59
Bakirkoydeki 3k 307 1.6hdi ise fiyat duserse alinabilir durumuna bakip
Burak Kasim
14-05-2014, 12:37
Geçenlerde VR6 çıktı ama R32'ye hiç rastlamadım.
Bu arada gerçekçi olup hayal kurmamak lazım, R32 de olsa Alman arabası deyip bir sürü adam girer bıraktığınız aracın ihalesine. Yokuş yapmak için söylemiyorum, ismini vermek istemediğim bazı abilerimizin M5 olayı vardı geçmişlerde. :D Bire alırız deyipte yüze aldıkları. :D
Iste bende ondan girmedim yillardir bu ise yoksa yurtdisindan getirmek benim icin en kolayi ama o isin garanti oldugunu sanmiyorum ki benim getiricegim arac duzgun olucagi icin beni bitirirler.
Ayriyetten senin olan araci bir daha aliorsun, ole astari yuzunden pahaliya gelir kesin, acikcasi aracin hakki neyse onu vermek istiyorum yoksa 2 katini vermek gibi bir niyetim yok. :)
Aciklamalar icin tesekkurler.
burak verebiliceğin tutar nedir ? gümrüğe terkedebilirim istersen alıp.
Gumruge terketmek olay degil, bende yurtdisinda yasiyorum bende alip terkederim.
Onemli olan o arabayi ordan kim geri alicak :)
Abi arabayı TR soktugun soyup dımdızlak bırak gümrüge olmuyo mu peki?
Burak Kasim
14-05-2014, 13:29
O isler sakat isler, girmek istemem ole islere ben.
Normal yoldan bir R32 ariyorum, isin uc kagidina girmek sikinti cikarir.
Biri satsa aliyim onun derdindeyim :)
Tabiki, benimkisi sadece bir fikirdi. Yalnış yönlendirmek istemem kusura bakma. :)
h.guroglu
14-05-2014, 20:07
valla yurt dışından dolu dolu araçlar getirip düm donanım larını yada her nesi lazımsa diğer aracınkiyle değiştirip geri götürdüklerini veyahut bile bile kaza yapıp gümrüğe terkedildiğini biliyorum hatta adamlar bu işi sektör haline getirmişler o derece
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-opel-otomobil-ruhsatli-hatasiz-boyasiz-44.000-km-de-164362217/detay/)
Denk gelen var mı buna ihalede almayı düşünüyoruz ama fiyat aşırı abartı
Oldschool
13-06-2014, 09:30
Bakırköy tasis de 18.06.14 de ihaledeler fiyatlar 150bin 15 bin teminat gerek :)
B.OTO 1967 FORD MUSTANG
http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/resimus/bak560718062014/8.jpg
http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/resimus/bak560718062014/a8.jpg
B.OTO 1972 PLEYMOUTH CUDA
http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/resimus/bak560718062014/9.jpg
http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/resimus/bak560718062014/a9.jpg
http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/resimus/bak560718062014/c9.jpg
Hemi Cuda çok iyi duruyo rengide orjinal :(
Tayfun.O
13-06-2014, 10:38
Mustang fast-back olaydı iyidi bu kasaları sevmiyorum
hemi cuda ya diyecek bir şey yok :D
El konulan araclar filan mi acaba boyle denk dusmus.Cuda cok iyi duruyor be
lnd_samet
13-06-2014, 15:54
fiyatların hepsi sabit dikkat ettiyseniz,
araçlar bilinçli olarak yurtdışından şahısların ithal ettiği klasik araçlar.
yani satışa konulmayacak ilk etapta. getirtip gümrüğe bırakan kişi gümrük vergisini ıvırını zıvırını ödeyip alacak. yok almazsa. gümrüğe kalmış olacak satışa çıkacak.
haa niye nette yazılmış o zaman derseniz kaun gereği ilana koyulmak zorunda.
ve iyisi kötüsü olmadan hepsinin satış değeri 150.000 tl
http://i.hizliresim.com/glJZQ5.png (http://hizliresim.com/glJZQ5)
Benim merak ettiğim şey şu teminat misal 1.500 tl ben bu arabayı 1.500 alma imkanım katılan sayısına göremi ve teminat geri alınıyormu biri demiş alınmıyor benim akrabam yapıyor bu işi Trabzonda alıyor pederde alınıyor dedi ilk sorumun cevabı da önemli teşekkürler cevaplar için şimdiden
Ozan Özer
13-06-2014, 17:14
Cuda direk olayı bitirmiş..Süper bir araç..
Yeşilköy'e araç almak için değil bakmak için girilebiliyor mu ?
aykutsafakyaman
13-06-2014, 18:59
Bu integranın hala duruyo olması şaşırtıcı . Taşındığımda bi bakayım
http://i57.tinypic.com/fzb67d.png
Yeşilköy'e araç almak için değil bakmak için girilebiliyor mu ?
ben gitmiştim,, 3-5 resim çekim dedim izin vermediler....
aralarında dolaşıp bakim dedim ona da izin vermediler..
haber edim dedim
Rıdvan :icon_tup:
ilbeyyagci
14-06-2014, 08:44
Bu kadar klasik amerikan bir anda nasıl girmiş anlamadım
Edit: Anladım.
eyuparsln
14-06-2014, 08:52
Bu integranın hala duruyo olması şaşırtıcı . Taşındığımda bi bakayım
http://i57.tinypic.com/fzb67d.png
integra satılmıştı heralde
bu başka integramı?
onursumer
14-06-2014, 09:10
Integra satildi resim eski
aykutsafakyaman
14-06-2014, 10:25
integra satılmıştı heralde
bu başka integramı?
Aynı cevabı bende aldım ama aylardır tasiste. Fiyatı da düşmüş geçen baktığımdan bu yana . Alan kişi vazgeçmiş heralde
onursumer
14-06-2014, 10:59
Eklediginiz resimde ihale tarihi 2013 alindi el bile degistirmis olmasi lazim
tuner faruk
14-06-2014, 11:11
http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/resimus/ant560720062014/b13.jpg
8.50 Alpina :)
aykutsafakyaman
14-06-2014, 13:26
Eklediginiz resimde ihale tarihi 2013 alindi el bile degistirmis olmasi lazim
E ne diye duruyor hala anlamadim
E ne diye duruyor hala anlamadim
güncel listeye bak birde eskisi oluyor bazen
arifozcelik
16-06-2014, 02:43
bu hemi yanlış hatırlamıyorsam geçtiğimiz yıllarda ***** sitede ilanı vardı
o değil yanındakilerde iyiymiş :)
ilbeyyagci
21-06-2014, 15:39
http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/resimus/bakga25062014/a8.jpg
Hadi hayırlı traşlar :)
Evo icin link alabilirmiyim tessekurler
BurakCengizhanoğlu
21-06-2014, 16:02
BurakCengizhanoğlu
21-06-2014, 16:03
% 30 hasar yazmışlar? kaça kadar verilir?
M.Can Çimir
21-06-2014, 16:44
http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/resimus/bakga25062014/a8.jpg
Hadi hayırlı traşlar :)
ST Racing'den çıkma. bildiğim kadarıyla motoru yok. eski ralli otomobili.
arifozcelik
30-07-2014, 01:28
http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/resimus/bak560706082014/c14.jpg
MOTORSİKLET 1995 BMW H 1100 HS ama benim dikkatimi çeken sizinkinide çekmiştir heralde
http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/resimus/bak560706082014/b9.jpg
arifozcelik
30-07-2014, 01:31
Bakırköy tasis de 18.06.14 de ihaledeler fiyatlar 150bin 15 bin teminat gerek :)
yeni sahibi buradan birileri umarım sıkıntı olmaz
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-klasik-araclar-klasik-otomobiller-usa-dan-yeni-ithalat-barcuda-340-six-pack-emsalsiz-171979197/detay)
ferrari daha önce istanbulda bir servisteydi,fotomu eski yoksa gümrügemi bıraktılar acaba
1972 Ford Mustang
İlk ihalede ve ikinci ihalede alan olmazsa son fiyat 37.500 tl + masraflar Tahmini toplam : 70.000 tl
Cok ilginc arabalar var. Ihaleleri dikkatlice takip etmek lazim sanki..
chatlaxs
14-11-2014, 20:07
bu nerden düştü acaba :confused:
115-BİNEK OTO 2007 BMW 3.35 İ (Benzinli)
http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/resimus/ediga19112014/10.jpg
http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/resimus/ediga19112014/b10.jpg
http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/resimus/ediga19112014/a10.jpg
http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/resimus/ediga19112014/c10.jpg
arada sırada bakıyorum çoğu pahalı bence . alıp satsan zarar edersin . ama konuyu okuyorum bazı arabalar çok ucuza satılmış .
nasıl oluyor fiyatı neye göre belirliyorlar sürekli bakıp kovalamak mı lazım ?
veya ben yanlış anladım . SATISA ESAS BEDEL TL dediği ihale başlangıç fiyatı değil galiba . biri aydınlatırsa sevinirim :)
bi esprisi kalmadı bence anca çok kıymetli bulunmayan araçlar düşünce tadı olur diye düşünüyorum adamlar internette 35bin tl lik arabayı 34 bin tlye satışa sunuyorlar:D zaten sana geliyor 38 40 bin tlye ne anladım o işten:D
rekord2000
15-11-2014, 09:42
veya ben yanlış anladım . SATISA ESAS BEDEL TL dediği ihale başlangıç fiyatı değil galiba . biri aydınlatırsa sevinirim :)
Satışa esas bedel veriliyor, araç ihaleye direk o fiyat ile çıkıyor, ihale başlaması ile "satışa esas bedel" ödenir ise arttırma o fiyat üzerinden devam ediyor, ama "s.e.b." veren çıkmaz ise, teklifler alınıyor, ilk teklifi verenden itibaren arttırma başlıyor takı biri pes edene kadar. Lakin eskiden mafya olurdu, mafya gitti esnaf el atmaya başladı, ihaleler güzeldi, fakat artık millet piyasadan araba alıp biteceğine tasıs ihalesine gidiyor. Son gittiğim ihalede 13 araba vardı 200 katılımcı vardı ve hiç bir masrafı olmayan araç bile 1000 lira masrafı vardır. Ama vatandaş sanki bu arabalar 0 km imiş gibi piyasa değerine kadar çılgınca arttırıyorlar. Yani burdan ekmek yemek zor, şansa denk gelir anca öyle çok kovalayıp az kazanırsınız yani.
snan1910
15-11-2014, 09:43
Satışa esas bedel piyasa fiyatı, o fiyattan daha düşük fiyat veriyorsunuz en yüksek fiyatı verende kalıyor.
GTB e ihale de sonuçlann ihalelere bakarsanız çok komik rakamlara sonuçlanan ihalelerde var
Satışa esas bedel veriliyor, araç ihaleye direk o fiyat ile çıkıyor, ihale başlaması ile "satışa esas bedel" ödenir ise arttırma o fiyat üzerinden devam ediyor, ama "s.e.b." veren çıkmaz ise, teklifler alınıyor, ilk teklifi verenden itibaren arttırma başlıyor takı biri pes edene kadar. Lakin eskiden mafya olurdu, mafya gitti esnaf el atmaya başladı, ihaleler güzeldi, fakat artık millet piyasadan araba alıp biteceğine tasıs ihalesine gidiyor. Son gittiğim ihalede 13 araba vardı 200 katılımcı vardı ve hiç bir masrafı olmayan araç bile 1000 lira masrafı vardır. Ama vatandaş sanki bu arabalar 0 km imiş gibi piyasa değerine kadar çılgınca arttırıyorlar. Yani burdan ekmek yemek zor, şansa denk gelir anca öyle çok kovalayıp az kazanırsınız yani.
Satışa esas bedel piyasa fiyatı, o fiyattan daha düşük fiyat veriyorsunuz en yüksek fiyatı verende kalıyor.
GTB e ihale de sonuçlann ihalelere bakarsanız çok komik rakamlara sonuçlanan ihalelerde var
anladım teşekkür ederim
Shadow_Dancer
15-11-2014, 13:28
ARabaların durumunu incelemek gibi bir şey söz konusu olmuyor degil mi ?
Geçtiğimiz sayfalarda teminat yatırdığımız aracı inceleyebilğimiz yazıyor. Benzin ve akü takviyesi yapmak gerekiyorsa yapabiliyormuşuz.
bi esprisi kalmadı bence anca çok kıymetli bulunmayan araçlar düşünce tadı olur diye düşünüyorum adamlar internette 35bin tl lik arabayı 34 bin tlye satışa sunuyorlar:D zaten sana geliyor 38 40 bin tlye ne anladım o işten:D
Teminat belirlemede o rakam kullanılıyor. Satış o miktarın altında veya üstünde olabiliyor ihale sonucunda.
snan1910
15-11-2014, 14:44
E ihaledeki tüm araçların ekspertiz raporu var. İhale sizde kalıp yazılandan farklı birşey çıkarsa almakdan vazgeçebiliyosunuz
rekord2000
15-11-2014, 18:58
Açık ihalede teminat yatırdı iseniz araçları gidip görebilirsiniz makbuzunuzla, ama kesinlikle calıstıramazsınız, dışına içine bakar cıkarsınız, e ihale için ekspetız raporu var baya güvenilir görünüyor, lakin motor arızası bulunan araçlarda arıza tespiti belli değil, yatak sarmış da olabilir, sensör arızası da olabilir. E ihale konusunda da büyük bir 3 kağıt var diye düşünüyorum, onuda yakın zaman sonra burdan paylaşırım çok merak edenler için detaylı bir yazı yazıcam.