Orijinalini görmek için tıklayınız : Tomtom Navigasyon
carpediem
26-09-2010, 17:49
Tomtom kullanan arkadaşlar yada bilgisi olanlar
Radarları noktalarını ikaz etmiyor araştırdım biraz yasal olmadığı için yapmıyor imiş daha önceden I go kullanıyor idim onda bu seçenek var idi
Tomtom üzerindeki haritayı silip te Igo yüklemenin bi yöntemi varmı ? yada radarları aktif hale getiricek bi dosta crack vs.
yolu var doğrudur
yöntemini bilmiyorum ama bi arkadaşım navigasyon sistemleri ile ilgili bi forumdan bakarak benim cihaza yükledi şu an kullanıyorum
BB'lerde biri harita üzerine mobeseleri işaretlemiş ve by harita bb'lerde var bende arkadaşımda gördüm BB kullanıcısı değilim.
Bende radar dedektörü var onu kullanıyorum acelem olduğu zaman. En temizi Amerika'dan 340$ verip bir Cobra radar dedktörü alman derim.
HEm uzun yolda ki radarlar için 1e1
BB'lerde biri harita üzerine mobeseleri işaretlemiş ve by harita bb'lerde var bende arkadaşımda gördüm BB kullanıcısı değilim.
Bende radar dedektörü var onu kullanıyorum acelem olduğu zaman. En temizi Amerika'dan 340$ verip bir Cobra radar dedktörü alman derim.
HEm uzun yolda ki radarlar için 1e1
mesafesi ne bu aletlerin?yani ne akdar once bilebiliyor vede kesinmi?yani bostan yere alarmlar yada radarı karsında gorunce uyarı vs sorunu varmı?
mesafesi ne bu aletlerin?yani ne akdar once bilebiliyor vede kesinmi?yani bostan yere alarmlar yada radarı karsında gorunce uyarı vs sorunu varmı?
Hocam radar dedekötrü ile Jammer arasında bir fark var ynalıs anlasılmasın.
Radar Jammer: radarın gönderdiği sinyali alır ve bozuk olarak iletir. Polis ekranda "Error-200km/h-20km/h-150km/h" gibi sürekli değişken rakamlar gördüğü için kestiremez. Türk polisleri Jammer konusunda eğitimli ve Jammerlar direkt olarak araca monte ediliyor. Sök-tak gibi birşey söz konusu değil malesef.
Radar Dedektörü: Radyo gibi düşünün. Sinyali alırsa öter ve polis anlayamaz. Çünkü sadece alıcıdır. Vericisi yoktur. Ancak bunu kullanırken önünzde hiç araç yokken öterse girdiniz demektir. Öne genellikle bir adet sizle aynı süratte giden "bana bişi olmaz" mantaliteli bir vatandaş alıyoruz (ki yolda çok var bunlardan :D ) o girdiği zaman alet sinyal verip ötüyor siz yavaşlıyorsunuz ve parayı arkadaş ödüyor siz devam ediyorsunuz.
Ben 2006 yılında aldığımdan beridir cihaz açıkken 1 tane bile ceza yemedim radardan
onunde kimse yoksa direk ceza diyosun yani :)
bende tam olarak onu sormustum radara ceee diyincemi otuyor diye :)
onunde kimse yoksa direk ceza diyosun yani :)
bende tam olarak onu sormustum radara ceee diyincemi otuyor diye :)
radar CEEE diyince tek isen yolda kucağa oturdun demektir. Ancak bir süre kullandıktan sonra nerede olur nerede olmaz anlıyorsun zaten.
340$'lık bir cihaz aldığın zaman zaten 4-8 km öteden saçılan sinyalleri alıyorsun ötünce yavaşlıyorsun zaten :D
Ama kullanmaya alışana kadar zorlanıosun biraz :D
bende tom tom kullanıyorum ama oyle bır uygulamayı hıc duymadım
recepserkan43
27-09-2010, 00:46
navigasyonlarda radar noktalarını işaretliyorsun bu işaretleme de sana soruyor okul, market, benzinlik vs bunların içinde radar seçeneği varsa eğer bir sonraki sefer ordan geçerken yaklaşık 300 400 m önce seni uyarıyor hepsi bu yasal bi uygulama daha inceden girilmesi gerekiyor radarın olduğu yer ...
merttepe
27-09-2010, 01:16
radarları gösterme uygulaması ingilterede paket olarak satılıyor. ama türkiyede varmı bilmiyorum. yrn ayarlarını bir kurcalayayım.