Orijinalini görmek için tıklayınız : cam filmi +130tl + tüv +trafik polisi + ben = ? ( ANALI BABALI BUYUTSUN AMİN )
pepecura
27-09-2010, 08:58
arkadaşlar elimde bi ceza var filmden yazdı sadece ama 7 gün içinde tüve gidip muayeneden geçmem gerekıyormuş..dırek söküp filmleri trafik şubeye gitsem olurmu? en son kanunları bilen bırı yardım edebilirmi acaba? teşekkurler
Filimleri sokmeden gitmistim ben cezayi yazan ekibin bagli oldugu karakola soktum diip 50 lira para vErdim sokmeden sildiler sistemden tuv e de gitmedim
Film için seni TÜV'e gönderemez bildiğim kadarı ile.çünkü Tüv den aracında en koyu film bile olsa Hafif kusur olarak geçiyorsun.tüve gideceksin hafif kusurda olsa geçeceksin sonra polis gelip sana bidaha yazacak:D ya saçmalığa bak arkadaş yaa.nasıl bir ülkedeyiz anlamış değilim.madem bu hafif kusur muayene istasyonundan onaylanarak geçiyor,polis nedne ceza yazıyor.yok madem polise göre yasak,ozaman neden TÜV hafif kusur diyip geçiriyor????
2009 aralık ayında banada oldu aynı olay cezayı odedem selamıçeşmeye ama arabanın tekrar muayene ıstasyonuna gıtmesı gerektıgını soyledıler gıttım muayeneye Ek1 belgesi ile halloluyor dendi 15 lıra ona verdım içeri girdim memur dedi o sistem kalktı tekrar muayeneye girecek 120küsürde muayeneye verdik 100kusurde ceza verdim bana 3gun müddet vermişlerdi yoksa araba aranıyor gordugu yerde baglıyor ilk 2gun işim oldugundan 3.gune kaldı 3.gunde sadece şile boşmuş taaaaa muayeneye bide şileye gittim baya bi gzl oldu benim için birdahada film çektrmediM
Film için seni TÜV'e gönderemez bildiğim kadarı ile.çünkü Tüv den aracında en koyu film bile olsa Hafif kusur olarak geçiyorsun.tüve gideceksin hafif kusurda olsa geçeceksin sonra polis gelip sana bidaha yazacak:D ya saçmalığa bak arkadaş yaa.nasıl bir ülkedeyiz anlamış değilim.madem bu hafif kusur muayene istasyonundan onaylanarak geçiyor,polis nedne ceza yazıyor.yok madem polise göre yasak,ozaman neden TÜV hafif kusur diyip geçiriyor????
Tüv'deki memeur diyorki biz hafif kusurla geçiriyoruz ama kapıda polis çevirse yine sizi muayeneye yolluycak ondan hiç takmayın dedi bana.
Kaldıki dediğin gibi bendede hafif kusurla gecmiş gozukuyorrdu filmden ceza yedıgımde gıttım fılm'den ceza yıyıp geldıgın ıcın camlarda hala fılm warsa muayeneden gectı belgesı vermıyoR.
Yada tanıdık polıs bulup sıstemden dırek sıldırıceksın baska yolu yok bunun
ogunozcan
27-09-2010, 10:19
bence cezayı ode eger tekrar fılm cektırmıceksen:Dyok cektırıcem fılm dıyosan bıyon ugrasıcan tekrar cekılmesı ıcın hemde para verıcen.ama fılm kotu ıse sok ceza parası ıle daha ıı fılm cektırD:
34 NZM 88
27-09-2010, 10:38
Ara beni çözelim sorununu kardeş 0n 535 970 80 43
Fatih Kavak
27-09-2010, 10:38
T.Ü.V e göndermesinin sebebini bana memurun biri orj. raporu alıcaksın bu araçtan filmleri sökülmüştür diye ama sen kendin sökersende aynı kapıya çıkar söküp git yada herşeyin bir çözümü vardır sonuçta pc den düşücek olanda bir insan ;)
bncede cezayı ode tekrar ugrasma flimle
muayenede evet hafif kusur ama bu gibi durumlarda onayı vermiyorlar
tüve gidilecekse bu durumdan ötürü sökmek şart..
ama karakoldan direkt halledebilirsin de.
pepecura
27-09-2010, 11:11
filmler söküldü cezayıda öderim ama muayene ye girip cıkmak paha biçilemez.. tüve girmeden halletmek çok büyük şans. denıcem artık teşekkurler..
sökün şu filmleri zaten yaa...başınız ağrımasın...
filmler söküldü cezayıda öderim ama muayene ye girip cıkmak paha biçilemez.. tüve girmeden halletmek çok büyük şans. denıcem artık teşekkurler..
muayene olmuyor
sadece tespit yapıp yolluyorlar diye biliyorum ben
değişmediyse hala tabi
muayene olmuyor
sadece tespit yapıp yolluyorlar diye biliyorum ben
değişmediyse hala tabi
tüvde öyle bir tespit yok komple muayene olacak araç :D
caner8958
27-09-2010, 11:49
aynısı benımde basıma geldı.fılmlerı soktukten sonra baglı oldugun trafık subeye gıdıp.benım muddetlı cezam wardı fılmlerı soktum bı bakıp duşum yaparmısınız dıye rıca edeceksın memur gelıp bakacak we duşecek.muayneyle ugrsmana gerek yok tatlı dıl ısı cozer.aksı taktırde 1 hafta sonra arac 31.maddeden trafıkten men olur we baglanır.başıma geldı :)
tüvde öyle bir tespit yok komple muayene olacak araç :D
hadi ya?
daha evvel egzosla ilgili sorun yaşamıştık biz ama 1 seneden fazla oluyor
sadece egzosa bakıp yollamışlardı geri
yeni mi değişti sistem?_
hadi ya?
yeni mi değişti sistem?_
Aynen bende de öyle olmuştu. Son susturucuyu sökmeden gitmiştik sonraki gün gene geldik orjinali ile geçtik.Sadece baktılar bahçede içeride girmedim.
hadi ya?
yeni mi değişti sistem?_
araç istasyonun içine girmişse muayene olmuştur arka bahçede bakıldı ise tespit yapılmıştır ama egzoz içinde tespit yok cam film i içinde sadece motor blok degişimi renk degişimi logo demişimde tespit oluyor + olark trafıkten çekme hurdaya ayırma
sizin ki söylede olmuş olabilir araç muayne tekrarına kalmıştır fakat tekrarı içeri almadanda sadece egzoz kusuruna bakıp yollamış olabilirler tek kusur o ise ama bu zor bir ihtimal hangi istasyondaydı işlem ?
valla dudulluda yapmışlardı
egzosdan bağlanmıştı araç,
sadece egzos a baktılar yolladılar ek1le idi yanılmıyorsam... tabi bu olay 1 seneden fazla oluyor başımıza geleli
redbaron
27-09-2010, 12:39
:icon_tup: beyin özürlülerin yönettiği bir ülkede yaşıyoruz
valla dudulluda yapmışlardı
egzosdan bağlanmıştı araç,
sadece egzos a baktılar yolladılar ek1le idi yanılmıyorsam... tabi bu olay 1 seneden fazla oluyor başımıza geleli
işte ek1 belgesine öyle bir tespit yapılmıyor sürekli genelge yayınlıyor tüv istasyonlara bu konuda, birsene öncesini ben bilemiyorum ozamanlar tüvde yoktum :D
hanı ek1 gelgesinin kısımlarına yazılmıyor camfilm + egzoz görülmemiştir ya görülmüştür diye yazılmıyor :D
sitemizde ibrahım arkadasmız var gebzeli.o bu ısler halledıyo galıba
sitemizde ibrahım arkadasmız var gebzeli.o bu ısler halledıyo galıba
Evet İbrahim abi halleder ;)
fastchild
27-09-2010, 20:45
34nzm88 nazmi abide hallediyor zaten yazmış