Orijinalini görmek için tıklayınız : Antalya'ya geliyorum bişey isteyen? :)
Cihan Çizmeci
27-09-2010, 13:56
Antalya'ya geliyorum yarın 28'inde yani öğlen uçağım var eğer bugün yada yarın sabah birşey isteyen varsa o taraftan yazarsa elimden geldiğince yardımcı olurum :icon_tup:
Gelidğimde boş vaktim oldukça olucak.Siteden görüşmek isteyene arkadaşlarlada görüşmek isterim :icon_tup:
dragon07
27-09-2010, 14:02
indiginde beni ara cihan havalimanindayim ben yardimci olmak isterim
Cihan Çizmeci
27-09-2010, 14:09
indiginde beni ara cihan havalimanindayim ben yardimci olmak isterim
Çoook saol kanka arıyacağım telin bende ve benimki sende mevcut :) İlginden dolayı çok tşk.ler :icon_tup:
Geldiğimde indiğim gibi hayırlısıyla seni ve kız arkadaşımı görmek iyi gelecektir :)
Cihancım benim yerimede gez olurmu:D Antalyalı arkadaşlar gereken ilgi sıcaklığı göstereceklerdir:):icon_tup:
ahmet3425
27-09-2010, 14:11
bende cuma aksam antalyadayım arkadaslar ucagım 16:45 de kalkıyor saat 18 gibi bende antalyada olucam musait olabilirsem bende gorusmek isterim sizlerle :)
Cihan Çizmeci
27-09-2010, 14:16
bende cuma aksam antalyadayım arkadaslar ucagım 16:45 de kalkıyor saat 18 gibi bende antalyada olucam musait olabilirsem bende gorusmek isterim sizlerle :)
Özelden no. geçiyorum bekleriz haberleşelim en azından :icon_tup:
Cihancım benim yerimede gez olurmu:D Antalyalı arkadaşlar gereken ilgi sıcaklığı göstereceklerdir:):icon_tup:
Ne demek buyrun gelin başımın üstünde yerin var gidelim beraber :D Walla mümkün olduğunca gezicem 2 senedir adam gibi tatil yapamadım ondan önce Thailand'daydım mod. cennetinde araba kullanamadığıma uyuz olmuştum Antalya'yada arabasız gidiyorum tek başıma gidicem yolda lastik mastik sıkıntı olması kafama takıldı gittim hışımla bilet aldım bide Antalya polisi ciddi sıkıntıymış yabancılar için :) Ama şimdi düşünüyorumda keşke araba ile gitseydim :D :D
Antalya'lı arkadaşlarımızın sıcaklığı burdan ile belli karşılamasalarda olur canları saolsun :icon_tup:
cihanım bekliyorum seni :) canının sağlığı sağ sağlim gel yeterli kardeşim :)
Cihan Çizmeci
27-09-2010, 14:46
cihanım bekliyorum seni :) canının sağlığı sağ sağlim gel yeterli kardeşim :)
Eywallah abicim :) Sorun olmaz ise yarın ordayım inşallah :) Uçak biletleride ucuz bu arada arabayla mı gelsem çaktırmadan bizimkilere :D :D İçimde kalcak gibi valla :)
SekoLive
27-09-2010, 14:47
cihan 6 kol jant bak :D
Eywallah abicim :) Sorun olmaz ise yarın ordayım inşallah :) Uçak biletleride ucuz bu arada arabayla mı gelsem çaktırmadan bizimkilere :D :D İçimde kalcak gibi valla :)
yok yok arabayla gelme cihan hiç gerek yok mis gibi uçakla gel sen :) o egzozla zaten 1 saat sonra bana telefon açardın bağladılar diye :D:D işyerinde yalnız olmasam seni alırdım inan :)
Cihan Çizmeci
27-09-2010, 14:53
yok yok arabayla gelme cihan hiç gerek yok mis gibi uçakla gel sen :) o egzozla zaten 1 saat sonra bana telefon açardın bağladılar diye :D:D işyerinde yalnız olmasam seni alırdım inan :)
Abi ne demek sorun değil :) Ben bulurum yolumu :) Kalcak yer bile ayarlamadım kafama göre çıkıp geliyorum illaha güzel bir yer bulurum heryere yakın :icon_tup: Motor falan kiralıyorlardır oralarda onlarla gidip gelirim yanınıza biri beni biçmezse :D
Benim eksozla Antalya'da yaşama ihtimalim 1 günmüş bunu herkeze sordum :D
Arabamı orda bağlatmaktansa kullanmam daha iyi ama eminim araçsızda zor olucak benim için , olsun.
SAFCII falan lazımsa getiriyim bagajda duruyor bir türlü takamadım dönüşte takıcam Cem abi ile Widebadı da alıp inş :)
Tamam :D :D
kimle görüşüyorsun açsana telefonunu :D:D senin yer işini ayarlıyalım :)
Jön Türk
27-09-2010, 15:21
Kesin görüşelim :D
Pazar lanet slalom var ordayız Alper abiyle :)
Jön Türk
27-09-2010, 15:22
Bird Serieslere hayran kalır :)
Yanlız 6 kol yok :D
Cihan Çizmeci
27-09-2010, 16:04
Kesin görüşelim :D
Pazar lanet slalom var ordayız Alper abiyle :)
Geliyorum abi :D
Alper abi ile demin telde konuştuk söyledi slalomu Pazar ordayız :icon_tup:
kimle görüşüyorsun açsana telefonunu :D:D senin yer işini ayarlıyalım :)
Tech'ten biriyle konuşuyorduk abi :) Yay lazım olmuş birine yönlendirdim şimdi tel açtı gene almış :icon_tup:
Cihan Çizmeci
27-09-2010, 16:17
Evden çıkıyorum gece girerim artık birde sabah 9 gibi.Ulaşmak isteyenler 0 554 464 00 8 dokuz ;)
Cihan Çizmeci
27-09-2010, 17:15
hayırlı yolculuklar
Çok tşk.ler :icon_tup:
yanında bi deniz şortu,bide gözlük yeterli :D
Cihan Çizmeci
30-09-2010, 09:51
yanında bi deniz şortu,bide gözlük yeterli :D
Koca 2 çantayla geldim :)
Bu arada beni havalimanında karşılayan ve güzel bir yemek ve çay ısmarlayan Dragon07 nickli Efe kardeşime çok tşk.ler burdanda bir kere daha :) Saol Efe çok yardımın dokundu :icon_tup: Roling yapılan yola baktık biraz dolaştık araba ile :)
dragon07
30-09-2010, 10:17
kardesim müsait olunca ara yine gezeriz...:)
ahmet3425
30-09-2010, 11:41
efe kardesim bende ant ilk kez ucakla gelecegim sen havalimanında calısıyorsun sanırım cuma aksam oralarda olursan bi tanısalım oyle geceyim sehir merkezine :)
Jön Türk
30-09-2010, 11:43
Koca 2 çantayla geldim :)
Bu arada beni havalimanında karşılayan ve güzel bir yemek ve çay ısmarlayan Dragon07 nickli Efe kardeşime çok tşk.ler burdanda bir kere daha :) Saol Efe çok yardımın dokundu :icon_tup: Roling yapılan yola baktık biraz dolaştık araba ile :)
Şansına hava bozdu :)
dragon07
30-09-2010, 13:45
efe kardesim bende ant ilk kez ucakla gelecegim sen havalimanında calısıyorsun sanırım cuma aksam oralarda olursan bi tanısalım oyle geceyim sehir merkezine :)
tmm ahmet 0543 582 3006 7-24 açıktır beklerim...