PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : I phone 4 kullanıcı yorumları ?

Diyadin
27-09-2010, 20:33
Yarın almayı düşünüyorum daha önceden 3G 16GB kullandım,

4 gerçekten almaya değermi ? 3G lere göre artıları eksileri nelerdir ?

Netten baktım özelliklerini okudum kullanan arkadaşlardan yorumları bekliyorum ...

nakayama
27-09-2010, 20:40
Ekranı daha parlak,Şarjı uzun gidiyor,720p HD video çekiyor,Ele değişik gelir ilk zaman 3g ye göre,Birde çok aşırı hızlı :D

KAAAN
27-09-2010, 20:46
Ekran kalitesi daha guzel,bence en farkedilir farki o.hiz olarak 3gs den birazcik daha hizli.3g ye gore kat kat hizli.fiyat farki orada nekadar bilmiorum,3gs ile arasinda 700 tl lik bir fark ise bence degmez.Ama 200-400 se deger bence.
Yok sol elde cekmyo sagda cekiyo felan olaylarida bos.gayet guzel kullaniyorum 2 aydir neredeyse.

Diyadin
27-09-2010, 21:13
MediaMarkt'de biraz kurcalama fırsatım olmuştu kamerası ve video kalitesi benimde dikkatimi çekmişti. Yeni kasa dizaynıda kılcal çatlakların önlemek için sanırım.

Öncekini vodafone taahütlü almıştım bunuda öyle yapacağım.

Diğeri çalınmıştı bunu alır almaz çalınmaya karşı sigorta yaptıracağım.

typeRace
27-09-2010, 21:31
3g ile arasında dağlar var.. mesela 3g de sahibinden.com a girmeye çalışıyordum kasılıp kalıyordu tel.safariyi filan kullanmıyordum yavaşlıktan.. 4 te inanılmaz hızlı kasılma filan yok,çat diye açıyor her sayfayı.. şarjı en az 2 kat daha fazla gidiyor.. camera vs çok iyi.. tek kötü yanı 3g ye göre elde tutmak daha zor köşeli olmasından.. çekmeme sorunu filanda yaşamadım 3g bile açıkken..

CTG
27-09-2010, 22:45
3g den geçiceksen kesin al çok bambaşka bi telefon

3gs varsa, ben video çekecem görüntülü konuşucam demediğin sürece pek değmez işletim sistemleri birebir aynı oluyo update yapınca.

yasindamar
28-09-2010, 00:09
3G den bence de geçiş yapmaya değer.ciddi hız ve görüntüde netlik farkı var.cam gibi. kamerası da çok iyi.gece çekimi bile harika.ekranda leke yada sağ elde çekmeme gibi problemi de yok.metal ağırlıklı görünümü de çok şık olmuş bence.ayrıca şarj süresi de diğer iphone lara göre baya iyi. tavsiye ederim. nerden alayım dersen vatan bilgisayara bakmadan alma derim.fiyatları gayet iyi gibi.

Diyadin
28-09-2010, 09:39
Vodafone ile alırsam 2682 liraya gelmiş olacak cihaz,

Sahibindende bi kaç kişiyle görüştüm 1200-1300lü rakamlarada var.

2 Ekimde 4.1.2 versiyonun yazılımı gelcek o zaman sorunsuz teslim ederiz dediler sanırım bekleyip bu şekilde alacağım.