Orijinalini görmek için tıklayınız : kıbrıs lefkoşa drift yarışı sonrası otopark çıkışı :)
emir-emir
27-09-2010, 20:42
http://www.streetfire.net/video/drift-day-cyprus-show-day_2065652.htm
emir-emir
27-09-2010, 20:46
http://www.streetfire.net/video/drift-day-cyprus-show-day_2065652.htm
buda link i
Gitti 1,000 lt benzin :) , kurbanda geleyim ben bi kıbrısa.
drift organizasyonu yapıldı jdm works ve ıstanbul drift academy geldı show yaptılar hıckımse ılgı gostermedı ızlesın dursunlar 2 evo 2 350z hep aynı yerlerde kıcı bası attırıp gıtmesını ....
JapanVsGermany
27-09-2010, 21:01
tamamını izledim, yanılmıosam EURO R olan bir accord da war video, süper ortammış wesselam :)
Kıbırsda yaşamak varmış..Arabalara bak bee...
Of bütün araçları biliyorum çoğunu canlı gazlarken yada park helinde çok izledim. :) Orada olmak vardı.
saglam makınalar var yw ıntegralar hosuma gıttı :D
OnurÖzden
27-09-2010, 21:37
3 senedir tatile kıbrısa gidiyoruz,hiç böyle araçlar görmedim.Varsa yoksa swift yaris:D
Yalnız girnede apaçilik tavan yapmış:D:D
Aynen bnde tatile gittim 2 defa ama hiç göremedim.
yanlış yerlerdeymişsiniz demekki :D
emir-emir
27-09-2010, 21:58
kıbrısa tatile geldiğinizde yakın doğu üniversitesine gelin ne varsa gariban öğrencilerde var :) okulun içi yarış pisti gibi zaten :)
kıbrıs sacmalık arkadas ulkemızın kıymetını bılın anca araba var baskada bısey yok...
emir-emir
27-09-2010, 22:32
evet haklısın öğrencilik çekilir sadece yaşamak aslaa....
gokcell13
27-09-2010, 22:54
Hastası oldum yaw :)
focus musty35
27-09-2010, 23:00
güzel araclar dan daha cok apaciler mevcut :) zaten kıbrıs polyesterde cıgır acmıs her arabada full bady kıt var nerdeyse bırde guzelım araclarda cok dandık jantlar gordum herhalde kıbrısta guzel bı jantcı yok :)
Oğuzhan Ç.
27-09-2010, 23:19
Body Kitsiz araba yok gibi =)
gürkan18
27-09-2010, 23:38
kıbrısa bi tane jantçı açmak lazım harbiden :) araçlar gerçekten çok güzel ama bodykitler çok itici ve abartılı
burda janti kimse bilincli olarak koymuyor arabamda jant olsun mantigi daha yaygin benim gordugum kadariyla 3 senedir :) ridvan gelmedinmi daha adaya goruselim alp falanda geldigi zaman..
canım türkiyem işte.. vergi üstüne vergi olursa biz böyle çooook video izleriz sanaldan sanaldan :)
güzel araclar dan daha cok apaciler mevcut :) zaten kıbrıs polyesterde cıgır acmıs her arabada full bady kıt var nerdeyse bırde guzelım araclarda cok dandık jantlar gordum herhalde kıbrısta guzel bı jantcı yok :)
o gordugun bodykıtler aracların uzerınde dırek japonyadan gelır 2-3 tane fıbercı var alt tarafı ama onlar da yetıyor.
kıbrısta evet jantcı yok onlarda raca uzerınde gelır gelmezsede sacmasapan cesıtlerı alır takarsın bır tek oz var baskada doru duzgun jant yok...
burda janti kimse bilincli olarak koymuyor arabamda jant olsun mantigi daha yaygin benim gordugum kadariyla 3 senedir :) ridvan gelmedinmi daha adaya goruselim alp falanda geldigi zaman..
ümit alp adada sciroccosuyla mutlu bn arabamı tr ye getırdım haftaya gelıcm 3-4 gun kalıcam alt tarafı tek dersım kaldıgından artık sureklı orda olmıcam ama ınsallah fırsat bulurda gorusuruz...
akbaba78
28-09-2010, 07:18
ohaa yaa asagi Tokyo gibi ayni:cool:
VTec_king
28-09-2010, 07:49
ortam güzelmiş :)
fsunnetci
28-09-2010, 08:50
Kırmızı Mazda RX8 06 plakalı araya kaynamış:D
Ortam çok iyi ne tıkırtı var şıkırtı..:D
kıbrısa tatile geldiğinizde yakın doğu üniversitesine gelin ne varsa gariban öğrencilerde var :) okulun içi yarış pisti gibi zaten :)
Emir aynen dediğin gibi bizim zamanımızdada vardı 2008 mezunuyum bende Yakın Doğu Üni.Hukuk Fak.den okulun içi bambaşkaydı .. :icon_tup:
D16inside
28-09-2010, 23:56
o araçlar trde olmalıydı ahhhahhh
benzın cok ucuz orda + aracları okadar ucuz ve cazıp fiata alıolarkı dudadıngz ucuklar :D
kıbrıs sacmalık arkadas ulkemızın kıymetını bılın anca araba var baskada bısey yok...
o arabalarıda kıbrıs devleti doğru dürüst vergi almadığı için alıyorlar zaten....
kıbrısın zenginleri kıbrısta yaşamıyor doğru rum kesimine gidiyorlar...
milli savunma masrafı yok....
T.C. devleti her yıl nakit para yardımı yapıyor yaklaşık 200 milyon dolar...
tezatlarla dolu bir ülke haline geliyor...bir yanda garibanlık bir yanda lüx sefahat
RottingChrist
02-10-2010, 15:29
3 senedir tatile kıbrısa gidiyoruz,hiç böyle araçlar görmedim.Varsa yoksa swift yaris:D
Yalnız girnede apaçilik tavan yapmış:D:D
evet çok fazla swift var. ben nedenini sordum bir taksiciye o da bilmiyor burda bazı modeller moda oluyor herkez onu alıyor diyor. bu arada ben de 3 gün kaldım sadece dikkatimi çeken taksi yapılmış şekilli merso lar oldu.
Manimillion
02-10-2010, 18:13
Guzel ama bence bos yere ole otoparkta gaza basmalar, burnout yapmaya calismalar biraz apachi geldi.
emir-emir
02-10-2010, 20:30
onlarda türkiyedekilere apaçi diolar :) onlar biraz daha profosynl kalıolar türkiyeye göre...
Guzel ama bence bos yere ole otoparkta gaza basmalar, burnout yapmaya calismalar biraz apachi geldi.
öyle zaten ;)
vay arkadaş kıbrısa gidesim geldi :D burda böyle arabalar görmemizin pek mümkünatı yok... bi de şu 8:31inci dakikada görülen lacivert araba nedir yahu anlayamadım?
emir-emir
05-10-2010, 13:58
8.31 deki araba nissan levia
M///maniac
05-10-2010, 14:21
biraz apaçilik var sanki ortamd amma kesici sewen adam varmıs durdukları yerde atatatatatatata enteresan zevk valla
StyleALP
05-10-2010, 14:39
Kıbrıs o gün inletti ya... Kıbrıs bu işi biliyor tabii arada kaynayan kendini bilmezlerde oluyor... Araçlar harika RSX 'ler, Accord'lar falan filan. 34 plakalı beyaz Sedan Civic 'in sesi bi değişikti :D
Paylaşım için Teşekkürler...
JDM CIVIC R
19-07-2011, 14:29
arkadaslar kıbrıs için bazı negatif yorumlar kötü oldu. suc oranlarını bir karsılastırmak gerek galiba türkiye ile. ne dersiniz ? hersey araba modifiye degil.
arkadaslar kıbrıs için bazı negatif yorumlar kötü oldu. suc oranlarını bir karsılastırmak gerek galiba türkiye ile. ne dersiniz ? hersey araba modifiye degil.
Türkiye ile kıyaslamak bence cok gereksiz olur, nüfüs oranlaması bir degil çünkü. Şu bi gerçekki Türkiye'nin kıbrıs üstündeki ambargosu bu yüzden ticaret kısıtlı sizin acınızdan. Dolayısı ile yardım olarak Türkiye'den yardım gidiyor. Türkiye kendi ekip kendi biçiyo.
Artık yok bu böyle şu şöyle dememek lazım, dış güçler bizi birbirimize düşürmeye çalısırken biz bunların ekmegine yag sürmeyelim.
Türkiye ile kıyaslamak bence cok gereksiz olur, nüfüs oranlaması bir degil çünkü. Şu bi gerçekki Türkiye'nin kıbrıs üstündeki ambargosu bu yüzden ticaret kısıtlı sizin acınızdan. Dolayısı ile yardım olarak Türkiye'den yardım gidiyor. Türkiye kendi ekip kendi biçiyo.
Artık yok bu böyle şu şöyle dememek lazım, dış güçler bizi birbirimize düşürmeye çalısırken biz bunların ekmegine yag sürmeyelim.
aynen öyle
Türkiye kıbrısın üzerinden elini çekerse ne olur biliyormusun ? Türkiye var diye var kıbrıs..
Askerliğimi kıbrısta yaptım..Türk askerini sevmeyen Türk insanını sevmeyen bu kadar insan görmedim..Şahsınız üzerine alınmayın lafım size değil.. Ama Türkiye olmadan kıbrıs bir b.k değil..
Hortlamış konu :O bir senelik konu
Türkiye kıbrısın üzerinden elini çekerse ne olur biliyormusun ? Türkiye var diye var kıbrıs..
Askerliğimi kıbrısta yaptım..Türk askerini sevmeyen Türk insanını sevmeyen bu kadar insan görmedim..Şahsınız üzerine alınmayın lafım size değil.. Ama Türkiye olmadan kıbrıs bir b.k değil..
Cem bende böyle düşünmemek lazım, bakın ortada tamamen kışkırtma var bunlara aldanmamak lazım. KKTC Türkiye tarafından ambargo yapıldıgı için dış ticareti yok zaten bi cok avrupa ülkesi tarafından tanınmıyo. Ney anlaşma saglansın öyle kolay degil toprak anlaşması saglanması için iki tarafın toprak degişimi olması lazım bununda olması imkansız gibi gözüküyo bu yüzden elimizi kolumuzu baglamak zorunda kalıyoruz. Türkiye var diye Kıbrıs var biraz agır olur, ha savaş olayına gelirsen o tamamen ayrı bir konu, o konuda Türk askerinin ve şehitlerimizin topraklar için verdigi mücadeleyi ödemeleri cok zor.:icon_tup:
Murat Özcan
20-07-2011, 00:10
Cem bende böyle düşünmemek lazım, bakın ortada tamamen kışkırtma var bunlara aldanmamak lazım. KKTC Türkiye tarafından ambargo yapıldıgı için dış ticareti yok zaten bi cok avrupa ülkesi tarafından tanınmıyo. Ney anlaşma saglansın öyle kolay degil toprak anlaşması saglanması için iki tarafın toprak degişimi olması lazım bununda olması imkansız gibi gözüküyo bu yüzden elimizi kolumuzu baglamak zorunda kalıyoruz. Türkiye var diye Kıbrıs var biraz agır olur, ha savaş olayına gelirsen o tamamen ayrı bir konu, o konuda Türk askerinin ve şehitlerimizin topraklar için verdigi mücadeleyi ödemeleri cok zor.:icon_tup:
:icon_tup: kelimesi kelimesine katılıyorum
arnawood omer
20-07-2011, 09:54
onlarda türkiyedekilere apaçi diolar :) onlar biraz daha profosynl kalıolar türkiyeye göre...
Kim profesyonel kalıyo kardeşim alayı apaçinin kralı şuraya bak nfs dönemindeki modifiyede kalmışlar nfs2 bile değil yani. 2-3 dakika dayanabildim videoya açık konuşmak gerekirse:)
arnawood omer
20-07-2011, 09:58
Ambargo denmiyor ona kardeşim. Ambargo işgal ettiğin başka bir millete uygulanır İsrail'in Filistin'e uyguladığı gibi. Orası dış işlerinde Türkiye'ye bağlı bir Türk Cumhuriyeti'dir.
JDM CIVIC R
20-07-2011, 18:54
Arkadaslar duzuncelerınıze saygım war. ama bazı dusunceler gercekden sacma ve yersız. neden kıbrıslılar türkleri sewmez triplerine giriliyor? aslında 1 acıklaması war. türkiye 1974 te adaya barış için geldi. ve adada barısı ve asayısı sagladı. 1983 yılına kadar olan gorusmeler ıngıltere yunanstan amerıkanın hep oylama takdıgı sonucunda 15 kasım 1983 te KKTC nın kurulmasıyla ada tam olarak 2 ye bölündü. ve bırlesmıs mılletler ve tum dunya KKTC yı tanımayacaklarını ve ambargo uygulayacaklarını acıkladı. donemın sıyasılerı bunlara hıc aldırıs etmeden yollarına devam eddıler. tum dunyayı karsılarına alarak adaya Türkiyeden ev toprak para yardımı yapılarak insanları kıbrısa göç ettirmeye basladılar. nufus oranı bır anda degıstı. ve zman ıcınde türkiye KKTC yi çıkarları için kullanmaya basladı. bu çıkarlar nelerdır ? ülkemizde sanayi ve ticareti öldürüp ekonomik acıdan bizi kendine bagladı, askeri üs olarak, Gazinolar, gece klupleri, kara para aklama merkezi, mafya, toplumun kotu insanları katiller, hırsızlar, dolandırıcılar, kumar ve sex turizmi, türkiyede üretilen ürünler için burada pazar yaratmak vs vs vs daha adını yazamadıgım bır cok olumsuzluklar. yani türkiye elini neden burdan çekmiyor hiç dusundunuzmu ? kıbrısın stratejık konumu yuznden askerı us olarak kullanıyor. olası bır tehlıkede ortadogu ve arap ulkelerıne ulasmak ıcın. turkıye ıstese 1 gecede tum adaya sahıp olacak gucte suan. adanın 3 te 1 ı asker heryerde askerı bolukler taburlar alaylar cephanelıkler daha neler neler. tıbkı adada 2 tane ingiliz üssü var orta doguya mudahele eden gibi yanı. Yanı turkıye yanlıs kıbrıs polıtıkaları yuzunden kendı imajına zarar verdı cok. rumlar tüm dünyaya TÜRKİYEYİ işgalci olarak pazarladılar ve tanııtılar. yanı uzun lafın kısası her toplumun ıyı ve kotu insanları vardır. suan dıs gucler adada polıtık gergınlıkler yaratmaya basladı. turkıyelı kıbrıslı falan fılan dıye. bazı sol kısımlar bu gergınlıge katılıyor bazı kısımlar karsı gelıyor. bana sorarsanız her insan kardestir. türkün türkten baska dostu olamaz. kıbrıslılar turkiyelileri sewmez dıye bır deyım de yokdur ve olamaz.
JDM CIVIC R
20-07-2011, 19:14
Kim profesyonel kalıyo kardeşim alayı apaçinin kralı şuraya bak nfs dönemindeki modifiyede kalmışlar nfs2 bile değil yani. 2-3 dakika dayanabildim videoya açık konuşmak gerekirse:)
Biz kimseye apaçi veya baska 1 kelıme soylemedık. modifiye kısmına gelirsek ne kadar önde oldugumuzu sizde biliyorsunuz. o videoda basit arabalar çekildi.
ismail_karakas
20-07-2011, 19:19
Hadi typercı abla ses duyalımm:D
Biz kimseye apaçi veya baska 1 kelıme soylemedık. modifiye kısmına gelirsek ne kadar önde oldugumuzu sizde biliyorsunuz. o videoda basit arabalar çekildi.
Modifiye konusunda değil.. Parça fiyatları ve araba seçeneklerinde üstünsünüz..bu bir..
İkincisi..Evet söylediğiniz şeyler de doğruluk payı var..Ama şuna bizzat birçok kere şahit olduğum için söylüyorum..Türk askeri sevilmiyor.. Düşman gibi bakıyorlar orada.. Ben Lefkoşa/Gönyeli'deydim.. Kaç kere şahit oldum.. Girne'de de öyle..
Taksiye binerdim çoğunlukla.. Her zaman aynı noktadan binerdim..Aynı noktaya giderdim..25 tl tutardı..Bi kere 27 tuttu..farklı yoldan geldi taksi.. Son 25 tl vardı cebimde asker hali.. 2 lirayı veremedim diye ne kadar laf söylemişti..
Türkiye'de olsa çoğu taksici lafını bile yapmaz..Hatta parayı almayan adamlar bile çıkabilir bu durumdan sonra..Askerim ben sonuçta..
Muhakkak herkes aynı olmayabilir.. Ama geneli böyleydi..
JDM CIVIC R
20-07-2011, 19:35
Modifiye konusunda değil.. Parça fiyatları ve araba seçeneklerinde üstünsünüz..bu bir..
İkincisi..Evet söylediğiniz şeyler de doğruluk payı var..Ama şuna bizzat birçok kere şahit olduğum için söylüyorum..Türk askeri sevilmiyor.. Düşman gibi bakıyorlar orada.. Ben Lefkoşa/Gönyeli'deydim.. Kaç kere şahit oldum.. Girne'de de öyle..
Taksiye binerdim çoğunlukla.. Her zaman aynı noktadan binerdim..Aynı noktaya giderdim..25 tl tutardı..Bi kere 27 tuttu..farklı yoldan geldi taksi.. Son 25 tl vardı cebimde asker hali.. 2 lirayı veremedim diye ne kadar laf söylemişti..
Türkiye'de olsa çoğu taksici lafını bile yapmaz..Hatta parayı almayan adamlar bile çıkabilir bu durumdan sonra..Askerim ben sonuçta..
Muhakkak herkes aynı olmayabilir.. Ama geneli böyleydi..
Kardes yok oyle bısey türk askeri sevilmez dıye bişey. insan insandır. her toplumun iyi ve gzl insanları oldugu gibi kötü insanlarıda var. sen demek onlardan birine denk gelmissin.
8.31 deki araba nissan levia
toyota levin olması lazım yanılmıyorsam...bır ara borbet jantları vardı uzerınde
F.A.T.İ.H
20-07-2011, 23:48
Geçen sene geldimde harbi ydü nün kampüsünde ne ararsan var :)
Bence hiç uzun uzun anlatmaya gerek yok ne zaman ki hatay lı nüfus adaya göç etti hırsızlık kavga tecavüz vb olaylar arttı sonrasında bu ayrımcılık ortaya çıktı tabi bazı kesimlerde bence en basit açıklaması budur.bende aslen adanalıyım fakat burda doğdum ama asla kimseden ne ayrı gördüm ne de gösterdim arkadaşın dediği gibi insan insandır.bu arada hataylı varsa aramızda kusura bakmasın