PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : iphone 3g 8gb tamir?

R.I.P
27-09-2010, 20:51
boardunun değişmesi gerektiği söylenen bir 3g iphone var.ama çok alakasız fiyatlar çıkıyor kimisi klonlamadan falan bahsediyor anlamadım.yapılmasınada neredeyse telefonun kendisi kadar fiyat çekiyorlar.tek bi yerede götürmedim ve açıkcası heryere güvenemiyorum.tanıdığım bi tamirci olmadığından yaptıramadım.

bu işi yapan varsa bu işlemin ne kadar tutacağı yaptırmaya değip değmeyeceği hakkında bilgi verebilirmi?

elpadre
27-09-2010, 21:09
tam olarak ne oldu telefonuza ?

ACTPK
27-09-2010, 21:10

Telefoncumusunuz?

R.I.P
27-09-2010, 22:27

boardu bozulmuş

BERKAY
27-09-2010, 22:29
Senden ötürü

semehe
27-09-2010, 23:03
Senden ötürü

hahdhasdadhhahahha

mrtngn
27-09-2010, 23:07
Board'un bozulmasıyla klonlama ne alaka onu anlayamadım?? Neden öyle birsey demişler ki

UnnAmeD
28-09-2010, 01:31
board degısmesı gerekıyorsa o sekılde hıc ugrasmadan teklıf usulu satmanı tavsıye ederım ,ama tamır yolu varsa ugrasılabılır.3g boardlar tr de 300tl den assagı pek olmuyor.yurtdısından 200tl ve daha assagı paralara gelebılır ama bu seferde pasaport kaydı gerekıcek yıne ugrasmak zorunda kalıcaksın.

R.I.P
28-09-2010, 14:25
board degısmesı gerekıyorsa o sekılde hıc ugrasmadan teklıf usulu satmanı tavsıye ederım ,ama tamır yolu varsa ugrasılabılır.3g boardlar tr de 300tl den assagı pek olmuyor.yurtdısından 200tl ve daha assagı paralara gelebılır ama bu seferde pasaport kaydı gerekıcek yıne ugrasmak zorunda kalıcaksın.

teşekkür ederim.zaten telefonun ederi belli daha önceden 2 kere tamiri var.gidipte buna 300 lira board+işçilik vermenin hiç anlamı olmaz.

MUGENPOWE®
28-09-2010, 14:55
sıtede cumhur bey war kendısı bu konuda ustaddır

B!Rtan
28-09-2010, 14:55
bende arefe günü aldığım yurtdışı pasaport kayıtlı 3gs cihazımı içindeki rehber ve mesajların silinmesi amacıyla fabrika ayarlarına dön dedim. (nokia gibi fabrika ayarlarına dönmeden önce uyarı vericek sanıyodum eğer uyarı verseydi büyük ihtimal çekinir ve yapmazdım.) ama acemisi olduğum için böyle bi şey yaptım. alet sadece bi saat bekle ve gör dedi bana :D
cihaz o gün bu gün iptal. titoyla oturduk itunes dan kastıra kastıra uğraştık yine tık yok.
ben fazla anlamadığım için barış sağolsun elinden geleni yaptı ama nafile. bi tane tamirciye verdim o da beceremedi. şimdi aldığım adama verdim inşallah o halledebilirse bugün alıcam cihazı. ama yapamama olasılığı çok yüksek.
anladığım kadarıyla son çıkan versiyona güncellemişiz cihazı. şimdi de beklemem gerekicek sanırım.
eğer tanıdığınız bildiğiniz bi yer varsa benimde işime yarayabilir.

barutçu
28-09-2010, 15:14
bende arefe günü aldığım yurtdışı pasaport kayıtlı 3gs cihazımı içindeki rehber ve mesajların silinmesi amacıyla fabrika ayarlarına dön dedim. (nokia gibi fabrika ayarlarına dönmeden önce uyarı vericek sanıyodum eğer uyarı verseydi büyük ihtimal çekinir ve yapmazdım.) ama acemisi olduğum için böyle bi şey yaptım. alet sadece bi saat bekle ve gör dedi bana :D
cihaz o gün bu gün iptal. titoyla oturduk itunes dan kastıra kastıra uğraştık yine tık yok.
ben fazla anlamadığım için barış sağolsun elinden geleni yaptı ama nafile. bi tane tamirciye verdim o da beceremedi. şimdi aldığım adama verdim inşallah o halledebilirse bugün alıcam cihazı. ama yapamama olasılığı çok yüksek.
anladığım kadarıyla son çıkan versiyona güncellemişiz cihazı. şimdi de beklemem gerekicek sanırım.

Aynı şey arkadaşımın başına gelmişti. O da yanlışlıkla update etmişti epey bi süre bekledi. Sonunda güncel crack çıkınca yaptırdı.
İzmir'deysen ona ulaşıp yaptırdığı yeri öğreneym.

B!Rtan
28-09-2010, 15:32
Aynı şey arkadaşımın başına gelmişti. O da yanlışlıkla update etmişti epey bi süre bekledi. Sonunda güncel crack çıkınca yaptırdı.
İzmir'deysen ona ulaşıp yaptırdığı yeri öğreneym.

hayır dostum istanbuldayım.
teşekkürler yinede

slayeremre
28-09-2010, 17:03
satmak istersen uygun fiyata alabilirim.. Bana diğer kısımları lazımda :S

nakayama
28-09-2010, 17:05
hayır dostum istanbuldayım.
teşekkürler yinede

aynı şey arkadaşımın başına geldi amerikadan gelmişti telefon oranın hattından buldu taktı ve düzelmişti

otuzdört
28-09-2010, 18:18
board değişicekse hiç elleme dedikleri gibi yeni telf al daha iyi :)

B!Rtan
28-09-2010, 19:18
aynı şey arkadaşımın başına geldi amerikadan gelmişti telefon oranın hattından buldu taktı ve düzelmişti
hmm bu mantıklı.
forumlardan okuyup bişeyler anlamaya çalışıyorum da çok karışık şeylermiş ya(:
turbo sim denen bişey var o da aynı işi görmüyo mu?
at&t hat bulmam gerekli sanırım :/

UnnAmeD
29-09-2010, 01:43

bence cıhazı al ve son surum ıcın jaılbreak bekle hıc kurcalatmadan.egerkı cıhazı fabrıka ayarlarına dondurdukten sonra ıtunes a baglamasaydın bı ıhtımal tekrar jb yapılarak eskı halıne donerdı ama ıtunesta sanırım son surume yukseltmıssınız :)

hmm bu mantıklı.
forumlardan okuyup bişeyler anlamaya çalışıyorum da çok karışık şeylermiş ya(:
turbo sim denen bişey var o da aynı işi görmüyo mu?
at&t hat bulmam gerekli sanırım :/

o kartlar sadece satın alındıgı operatore locked olan telefonların aktıvasyonuna yarar yanı telefonu emergency moddan cıkarmak , hıc olmassa ıpod gıbı kullanabılmek ıcın ıs gorur.sen son surum ıcın jb beklemelısın ,yakında cıkacak zaten.yınede ben ıpod gıbı kullanayım jb cıkana kadar dıyorsan ben yollarım sana at&t kart ,telı aktıf edıp gerı postalarsın bana :)

Kadyr
29-09-2010, 05:50
Kadikoydenpower elektronik var boganin oralarda yaparsa ora yapar guvenilirdir

B!Rtan
29-09-2010, 09:40
bence cıhazı al ve son surum ıcın jaılbreak bekle hıc kurcalatmadan.egerkı cıhazı fabrıka ayarlarına dondurdukten sonra ıtunes a baglamasaydın bı ıhtımal tekrar jb yapılarak eskı halıne donerdı ama ıtunesta sanırım son surume yukseltmıssınız :)

o kartlar sadece satın alındıgı operatore locked olan telefonların aktıvasyonuna yarar yanı telefonu emergency moddan cıkarmak , hıc olmassa ıpod gıbı kullanabılmek ıcın ıs gorur.sen son surum ıcın jb beklemelısın ,yakında cıkacak zaten.yınede ben ıpod gıbı kullanayım jb cıkana kadar dıyorsan ben yollarım sana at&t kart ,telı aktıf edıp gerı postalarsın bana :)

yok o zaman beklemek en mantklısı..
teşekkürler teklifin içinde.

.::EmrE::.
29-09-2010, 15:42
Bende iPhone 1. jenerasyon var 2G olan..Bunu PCye bağladığımda Apple logosu geliyor ama sürekli yanıp sönmeye başlıyor..yani 3 saniye görüyorum gidiyo , 3 saniye sonra gelio gidio....Bir iki kere iTunes'a bağlanabildi ancak restore olmuyor...

Ne yapmalı ki?

sahan
29-09-2010, 15:45
Kadikoydenpower elektronik var boganin oralarda yaparsa ora yapar guvenilirdir

+ben.........