Orijinalini görmek için tıklayınız : Hi From Holland :)
Evet arkadaslar uye olduktan 1 yil sonra kendimi tanitma tesebbusunde bulunmak benim ayibim kabul ediyorum ama eminim aranizda beni taniyan arkadaslariniz vardir :)
Adim Caglar size donusumlu olarak Hollanda ve Turkiyeden katiliyorum... Uzun bir suredir Hollanda kara topraklarinda Bmw M3 kullaniyorum... Turkiyede ise 1 yillik vtec tecrubemden sonra 1 yila yakin zamandir Mini Cooper S kullaniyorum... Aranizda olmaktan mutluyum bol bol gorusuruzz Sevgiler Saygilar :D :D
M_PROJECT
04-04-2007, 22:25
hosgeldın .
hoşgeldiniz hollanda güzel yerdir yaa nijmegen forever:D
Hehe saolun arkadaslar ;)
Nijmegen iyidir yaa :D
Hehe saolun arkadaslar ;)
Nijmegen iyidir yaa :D
olmazmı kızları da bi o kadar iyidir :D az önce konustum keyfi yerinde hahahah. yaza orda olucam nijmegen forever
killererkan
05-04-2007, 08:18
Selaç çağlar, hoşgeldin -iyi forumlar
o zaman herkesin merak ettiği soruyu izlinizle ben soriyim
Hollandanın kızları (günlük hayatta) cidden TV lerde gördüğümüz gbi inanılmaz güzeller mi?:D
Tokyo Drift
05-04-2007, 13:10
Hoş geldin ii forumlar kardeş;)
Low-Rider
05-04-2007, 13:47
hoşgeldin
iyi forumlar
Ho$geldin Çağlarcm biraz geç olmu$ ama olsun :) Hadi gel artık TR ye :)
Selaç çağlar, hoşgeldin -iyi forumlar
o zaman herkesin merak ettiği soruyu izlinizle ben soriyim
Hollandanın kızları (günlük hayatta) cidden TV lerde gördüğümüz gbi inanılmaz güzeller mi?:D
ben söliyim cidden güzeller adamı deli ederler :D canlı görsen bi dert web camdan görsen bi dert;)
Hehe hepinize ayri ayri tesekkur ederim arkadaslar...
Valla Hollanda kizlari cok ilginc oluyolar bi bakiyosun guzeller bi bakiyosun cirkinler... Neyle kiyasladigina bagli ama soole Danimarka taraflarina fln kaymanizi tavsiye ederim oralar daha felaket :D:D:D
Gorkemim geliyom yakinda az sabir ;) :D
Hoşgeldin abi, iyi forumlar. Hollanda kızları mevzusuna katılmak istedimde kısaca onlar bana gelmez benim için genellikle kısa oluyolar :) Benim tercihim Kiev'dir her zaman :D
Aaaa Çaalar :):)
Hoş geldin .....:)
hoşgeldin, coperrinin nette ilanımı var saatılıkmıydı , senmi satıyorsun yoksa senmi aldın
Hoşgeldiniz,iyi forumlar...
i_could...
Hosbulduk arkadaslar ;)
Kiev kizlari bencede tercihh ;)
Hosbulduk Erkin burdada rahat birakmiyorum :)
SSerkan ben araci gecen sene aldim ama israrla kim koyduysa ilani uzunca bi sure kaldi Sahibindende tesekurler ;)
hoşgeldin caglar kardes..laguna seca blue m3 te en kral renk zevkin çok iyi...iyi forumlar...:icon_tup:
Eywallah saolasin Jengoo benim gibi dusunen oldugunu gormek guzel... Araban cok guzel ama siyah coupe olsaydi diyen cok olduda :D:D:D
^^ANIL^^
10-04-2007, 11:01
hoşgeldin kardeşim ben senin cooper ı bizim floryada görüyodum hatta hemen bizim sokakta görüyodum şimdi o bendim dersen yarılırım :):):)
hoşgeldin kardeşim ben senin cooper ı bizim floryada görüyodum hatta hemen bizim sokakta görüyodum şimdi o bendim dersen yarılırım :):):)
Eueheuheu yok yok o ben deilim korkma :D :D