Orijinalini görmek için tıklayınız : Turbo Civic 1.6ies Şanzıman Sorunsalı...
Arkadaşlar son İzmir Drag Yarışında Şanzıman sorunu yaşadık,günümüzü rezil etti.Bir kaç kere daha yapmıştı düzelmicek belli oldu.Araç 99 model ve turbo 1 barda yürüyoruz.Soruma gelince araştırdım SI şanzımanının uygun olabileceği sölendi,deniyen var mıdır?Nasıl sonuç alırız?
Not:Teknik bilgiden ziyade daha önce deneyen arkadaşlardan fikir almak babında buraya açtım konuyu.Yine de yanlışsa taşınabilir.
ustam bırısı vtı a crx şanzuman koymuştu uyar herhalde sana bence daha iyi yürür
Talih.b16
28-09-2010, 20:22
sanzımanın ne sıkıntısı varkı..
ustam bırısı vtı a crx şanzuman koymuştu uyar herhalde sana bence daha iyi yürürcrx uymuyomuş,ama sadece dişli değişitirilebilir.vti şanzımanın da oranları kısa kalıo turbo için.En uygunu si gibi duruyo şimdilik.
sanzımanın ne sıkıntısı varkı..Daha önce bronz balata varken muhafazayı dağıtmıştı.Sonra iyi bi şekilde toplanamadı.3. viteste ciddi bi sıkıntı var.Bi de oranlar uzun kalıo özellikle drag için.
oranlar süper aslında ama dayanmıyo işte 3 ve 4 e crx takarsanız kısalacaklar eğer daha da yüklemeyi düşünüyosanız b16 trans swap gerekecek bu durumda uzun süre kırma sorunu rtandan kalkar ama 1 2 tamamen boş gibi olur çok kısalar
bence o şanzumanı adam gıbı bı ustaya gostersen:)
oranlar süper aslında ama dayanmıyo işte 3 ve 4 e crx takarsanız kısalacaklar eğer daha da yüklemeyi düşünüyosanız b16 trans swap gerekecek bu durumda uzun süre kırma sorunu rtandan kalkar ama 1 2 tamamen boş gibi olur çok kısalar
kanka ciddi para tutuyor o swap :)
boosted_pug
28-09-2010, 22:24
tam bilmiyorum ama d to b swap flanşlar war belki aynı şekilde sizin araca olan filanşlarda olabilir
Saolun beyler bilgiler için.şimdilik en uygunu si gibi duruyor araştırıoruz bakalm.
tarantino
29-09-2010, 11:41
benim aracım da takılı si şanzuman oranlar güzel ama ben gene de son dişli ve komple dişli grubunu başka şanzumanlarla topladım son dişliyide bladerk nickli arkadadaştan aldım
yani şunu söyleyebilirim şanzuman direk al tak sıkıntısız oluyor
eklersen seni daha iyi aydınlatabilirim
speed_boy_1982@hotmail.com
benim aracım da takılı si şanzuman oranlar güzel ama ben gene de son dişli ve komple dişli grubunu başka şanzumanlarla topladım son dişliyide bladerk nickli arkadadaştan aldım
yani şunu söyleyebilirim şanzuman direk al tak sıkıntısız oluyor
eklersen seni daha iyi aydınlatabilirim
speed_boy_1982@hotmail.combn de komple değiştirmeyi düşünüyorum zaten.şimdi şirket bil.dayım kendi bil. geçince eklerim konuşuruz.:icon_tup: