Orijinalini görmek için tıklayınız : Alışveriş Merkezi İçin Marka?
yucelebeci
28-09-2010, 22:39
arkadaşlar yıllardır mağazacılık sektöründeyim artık kendi mağazamızı açmanın vakti geldi diye düşünüyorum bu yüzden girişimlere başladım öncelikle adidas ve nike düşündük açmak istediğimiz avm de adidas alınmış nike'la yaptığımız görüşmede çok olumlu geçmedi şimdi farklı markalara yönelmek durumundayım şuan;
polo garage
tommy hilfiger(zor bir ihtimal)
diesel
düşünmekteyim
konuyu açmaktaki amacım siz olsanız bu markalardan yada bunların dışında beğendiğiniz hangi markalarla bu işe girerdiniz?
fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim
onursumer
28-09-2010, 22:40
marka seçimini giriceğin avm ye gore yapmak lazım her marka heryerde satmıyor
ayrıca rakipleri değerlendirmekte gerek
hangi avm lere düşünüyorsun ?
avmnin bulundugu semt, avm ici rakip olabilecek markalar ve magazanin acilacagi yerin avmdeki konumuda çok onemli..
hangi avmde düşünüyorsun mesela?
yucelebeci
28-09-2010, 22:44
avm olarak torium avm düşünüyoruz kasım gibi açılacak ama hala boş dükkanlar mevcut konsept olarakta inanılmaz biyer o yüzden potansiyelin yüksek olacağını düşünüyoruz aşagıdaki linkte ufak bir tanıtımı var
http://www.mimdap.org/w/?p=36651
arkadaşlar yıllardır mağazacılık sektöründeyim artık kendi mağazamızı açmanın vakti geldi diye düşünüyorum bu yüzden girişimlere başladım öncelikle adidas ve nike düşündük açmak istediğimiz avm de adidas alınmış nike'la yaptığımız görüşmede çok olumlu geçmedi şimdi farklı markalara yönelmek durumundayım şuan;
polo garage
tommy hilfiger(zor bir ihtimal)
diesel
düşünmekteyim
konuyu açmaktaki amacım siz olsanız bu markalardan yada bunların dışında beğendiğiniz hangi markalarla bu işe girerdiniz?
fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim
deriden tarzı açamıyormusunuz yada hotiç:)
onursumer
28-09-2010, 22:46
güzel bir avm ye benziyor
hangi markalar girmiş oğrenebildinizmi ?
emresener
bershka man & women ;)
Ludacris
Cahilce gelebilir, nerdeki avm ve nasıl bi kitleye hitap edersin bilmem ama LCW çok cazip vatandaş için bence
Cahilce gelebilir, nerdeki avm ve nasıl bi kitleye hitap edersin bilmem ama LCW çok cazip vatandaş için bence
aynen yazmayı unutmuşum:)
polo garage riski en az olucak marka olarak düşünüyorum verdiğiniz markalar arasında...
yucelebeci
28-09-2010, 22:50
LCW inanılmaz karlı bir marka ama ne yazıkki sadece kendileri mağaza açıyolar bayilik vermiyolar bershka, pull and beer, zara bunların hepsi inditekse bağlı markalar ne yazıkki onlarda bayilik vermiyor :) ve ztn bu markaların hepsi yerini aldı avm de
alicancalis
28-09-2010, 22:50
Northface olabilir mi?
yucelebeci
28-09-2010, 22:51
Northface olabilir mi?
abi aslında çok güzel bir marka ama oradaki müsteri kitlesi için çok cazip olacağını düşünmüyorum açıkcası
Polo Garage ya da Pull&Bear
onursumer
28-09-2010, 22:55
bershka man & women ;)
eğer giren olmamışsa kesinlikle iyi satış yapabiliceğin bir marka
mümkünse giriceğin marka kesinlikle bayan ağırlıklı olsun ;)
Sercan AKCAN
28-09-2010, 22:55
söylenmiş ama pull&bear eğer marka değil ykm gibi bir yer açabilirsen daha güzel olabilir.lacoste da olabilir
Torium içinde yer alan Türiye’nin ilk kar eğlence merkezi Snowpark’ta ziyaretçiler dört mevsim kış sporlarının ve kar eğlencesinin keyfini yaşayabilecek. Torium içinde yer alan Snowpark’ta kızaklı tüp kaydırak, 70 metre uzunluğunda 3 sıçrama rampalı snowboard parkuru, çift ahşap kızak rampası, halatlı dağ tırmanışı, kayak eğitim parkuru ve kar oyunları alanı yer alacak.
Snowpark varsa sizde ona uygun bir marka seçebilirsiniz BURTON vs vs.
gökh@n_gr
28-09-2010, 22:56
polo garage tercih ederdim bu markalar arasından.daha geniş kitleye ifade ettiği için maddi anlamda.
yucelebeci
28-09-2010, 22:58
Snowpark varsa sizde ona uygun bir marka seçebilirsiniz BURTON vs vs.
aklıma gelmedi değil sport point gibi bi yer açmak ama ağırlıklı olarak giyim düşünüyorum bayan giyim çok iyi olur dedik batik markasını düşündük ama bizden önce alan olmuş :(
kendin bir markanın distribütörlüğünü almayı düşünmüyormusun?
yucelebeci
28-09-2010, 23:01
söylenmiş ama pull&bear eğer marka değil ykm gibi bir yer açabilirsen daha güzel olabilir.lacoste da olabilir
lacoste'un müsteri kitlesinin biraz üstünde kalacağını düşündüm açıkcası
yucelebeci
28-09-2010, 23:03
kendin bir markanın distribütörlüğünü almayı düşünmüyormusun?
mesela hangi marka olabilir tercihim tabii ki kendini kanıtlamış markalarla bu işe başlamak diğer türlüsü epey riskli olacaktır başlangıçta bu riski almak biraz korkutur beni :)
kaan_cupra
28-09-2010, 23:05
Mango he&she ;)
aslında olabilme imkanı olsa yada nasıl oluyor bilmiyourm ama para kazanmak tek amaç sa şu dünyada açıcan bir LCWaikiki para koycak yer arıycan yan hangi avm olursa olsun bukadar kalabalık bir müşteri kitlesine sahip bir yer görmedim ben arkadaş. hergünmü kalabalık olur oluyor kozyatağı carrefour -palladium -optimum historya forumistanbul bunlara çok giderim hepte kalabalıklar.. keşke olabilse..
Mango yada Stradivarius diyorum...Nezaman kız arkadasımla girsem yada önünden geçsem zibil gibi insan kaynıyor..
yeni açılacak AVM de mağaza açmak dışarıda açmaktan daha riskli ve maaliyetli daha fazla anaparaya bakıyor.Biz istanbul forum için bi optik mağazası atılımında bulunduk arada hatırlı insanlar vardı sahip çıktılar bi güzel akıl verdiler en can alıcısı şu idi; burdaki mağazaların herbiri grup firmalarının mağazaları yani havuz sistemi ile işleyen bi topluluk burdaki mağazası 10 tl zarar vermiş ama diğer bi yerdeki mağazası 40 tl kar etmiş ortalama 30 tl kazanmış, karından zarar etmiş sayılır ama zincirine bi halka daha eklemiş olur ona dayanacak gücü var buraya açacağın mağazanın kendini döndürmesi en az 2 sene o vakte kadar hep senden yiyecek vs. vs....
ersin_srndg
28-09-2010, 23:07
mango kadınların tek adresi
KSK-VTEC
28-09-2010, 23:08
AVM lerde 4 tane mağazası olan biri olarak size yardımcı olabilirim belki
Avm kiralama şartları nelerdir m2 si nekadar kaç m2 kare yer düşünüyorsun
onursumer
kendini kanıtlamış markaların zaten disbiritorluk gibi birşeyi olmaz turkiyeye girmemiş marka bulman lazım oda bayağı uzun iş
franchise en mantıklısı lacoste gibi markalar her avm de zor tutunur çünkü odeme koşulları konusunda mesela hiç esnek değildir tek çekim veya nakit kabul ederler
bazı semt ve kitleye hitab etmez o yüzden
zara pull and bear, bershka gibi markalar kesinlikle oncelikli olabilir eğer giren yoksa ;)
yucelebeci
Mango he&she ;)
kanka he&she mağazası nerde gördün yokki tr de :D
minimal_freak
28-09-2010, 23:09
kuzenim yüzünden az çok bilgim var bu sektörde, ilk başlarda diesel, energie & carnaval tarzı çok tuttu, diesel'in burada üretilmeye başlamasıyla (malı kötülemiyorum, model ve kesimler) bitişininde başlaması bir oldu, bershka veya pull&bear gibi çok iyi tasarımlar (uygun fiyata) bu mağazaları bitirdi, bershka ve pull&bear zara grubunun ve franchising veriyorlar mı yoksa kendileri mi giriyor avm'lere o konuda bilgim yok, eğer böyle bir imkan varsa kesinlikle bershka derim, hafta sonları ne zaman gitsem kasada hep sıra oluyor, kadınlar bu işe ciddi paralar harcıyorlar, alışveriş denildiğinde akla ilk gelen kadınlar, sonrasında bebek sektörü ;) diesel, tommy kategorisine hiç girme derim.
kaan_cupra
28-09-2010, 23:10
kanka he&she mağazası nerde gördün yokki tr de :D
Kanka mango nun hem erkegi hem bayani anlaminda yazdim zaten :)
yucelebeci
28-09-2010, 23:11
Zara, Pull & Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho bu markaların hepsi inditekse bağlı arkadaşlar ve kesinlikle bayiilik vermiyolar bunun dışında LCW, Mango kesinlikle bayilik vermiyolar
yucelebeci
28-09-2010, 23:13
AVM lerde 4 tane mağazası olan biri olarak size yardımcı olabilirim belki
Avm kiralama şartları nelerdir m2 si nekadar kaç m2 kare yer düşünüyorsun
ilk başlarda 90 euro'lardan bahsediyolardı en son nike 'la görüşürken 25 30 eurolar fln konuşuluyordu ben 100 150 m2 bi yer düşünüyorum
hangi markalar var peki sizde?
yucelebeci
28-09-2010, 23:18
yeni açılacak AVM de mağaza açmak dışarıda açmaktan daha riskli ve maaliyetli daha fazla anaparaya bakıyor.Biz istanbul forum için bi optik mağazası atılımında bulunduk arada hatırlı insanlar vardı sahip çıktılar bi güzel akıl verdiler en can alıcısı şu idi; burdaki mağazaların herbiri grup firmalarının mağazaları yani havuz sistemi ile işleyen bi topluluk burdaki mağazası 10 tl zarar vermiş ama diğer bi yerdeki mağazası 40 tl kar etmiş ortalama 30 tl kazanmış, karından zarar etmiş sayılır ama zincirine bi halka daha eklemiş olur ona dayanacak gücü var buraya açacağın mağazanın kendini döndürmesi en az 2 sene o vakte kadar hep senden yiyecek vs. vs....
tecrübelerini paylaştığın için teşekkür ederim yani seninde söylediğin gibi işleyiş hemen hemen böyle tabii ki ilk bir sene kar beklemiyoruz ama yıllardır bu işin içinde olan biri olarak söyliyim bahsettiğimiz bu markalar kolay zarar ettirmeyecek markalardır
KSK-VTEC
28-09-2010, 23:20
Benimki ayakkabı üzerine
avmlerde ilk yatırım maliyeti baya fazladır sana dört kuru duvar verirller komple sen yaparsın herşeyiyle en son 15 gün önce bursa anatoliumda mağaza açtım kendi imkan ve çabalarımla dekor komple 100 bi dolara mal oldu, yinede ben girecem dersen bence gıda sektörünü düşün bayilik veren firma çok fazla var. tekstil yada ayakkabı gibi sektörlerde tecrüben yoksa hiç bulşama derim
yucelebeci
28-09-2010, 23:25
Benimki ayakkabı üzerine
avmlerde ilk yatırım maliyeti baya fazladır sana dört kuru duvar verirller komple sen yaparsın herşeyiyle en son 15 gün önce bursa anatoliumda mağaza açtım kendi imkan ve çabalarımla dekor komple 100 bi dolara mal oldu, yinede ben girecem dersen bence gıda sektörünü düşün bayilik veren firma çok fazla var. tekstil yada ayakkabı gibi sektörlerde tecrüben yoksa hiç bulşama derim
örn polo garage yatırım maliyeti olarak 200 bin istiyo ama sana anahtar teslimi mağaza veriyor gıda sektörü de gerçekten kazançli ama bilmediğim bir sektöre girmek istemem açıkcası yıllardır tekstil üzerine mağazacılık yaptığımız için bildiğim işi yapmak istiyorum
Seven Hıll, Defacto, Tiffany, Kığılı franchise veriyorlarmı bilmiyorum ama orta sınıf ve sirkülasyonu hızlı olan markalar, lokasyon ve hedef tabaka için herhangi bir fikrim yok ama genel olarak söyliyeyim bayan işinden anlıyorsan en iyisi abiye tarzı kendine özgü bi mağazanında çok kazandırdığını biliyorum...
yucelebeci
28-09-2010, 23:55
Seven Hıll, Defacto, Tiffany, Kığılı franchise veriyorlarmı bilmiyorum ama orta sınıf ve sirkülasyonu hızlı olan markalar, lokasyon ve hedef tabaka için herhangi bir fikrim yok ama genel olarak söyliyeyim bayan işinden anlıyorsan en iyisi abiye tarzı kendine özgü bi mağazanında çok kazandırdığını biliyorum...
belirttiğin markalardan tiffany en makul olanı çünkü defacto kiğılı şuan avm de var tiffany'nin kar marjıda kabaca 100 bin tl de (brüt)40 bin tl
mesela hangi marka olabilir tercihim tabii ki kendini kanıtlamış markalarla bu işe başlamak diğer türlüsü epey riskli olacaktır başlangıçta bu riski almak biraz korkutur beni :)
Benim düşündüğüm bir kaç firma var :)
Örnek veremem ama netten araştırırsan çok fazla alternatif ile karşılaşırsın.
turbo&quattro
29-09-2010, 00:00
TR de varmi bilmiyorum ama yoksa ilki yapmak guzeldir....Amerika'da bir marka var begendigim..Kenneth cole...Yine Amerika;da ucuz yollu TR'de ki hala varsa collezione gibi bir marka var IZOD diye o olabilir..***** TRde Amerikan hayranligi had safhada.
Amerikan eagle, old navy, American rag, Aeropostale vs collezione tarzi markalar genelde genclere hitap eden...Bunun yaninda kaliteli olarak Hollister, Abercrombie ve urun cesitliliginden dolayi Tommy hilfiger olabilir.
belirttiğin markalardan tiffany en makul olanı çünkü defacto kiğılı şuan avm de var tiffany'nin kar marjıda kabaca 100 bin tl de (brüt)40 bin tl
iyi bir başlangıç olabilir,
hayırlısı olsun allah utandırmasın
BerkayKamaci
29-09-2010, 00:02
aslında olabilme imkanı olsa yada nasıl oluyor bilmiyourm ama para kazanmak tek amaç sa şu dünyada açıcan bir LCWaikiki para koycak yer arıycan yan hangi avm olursa olsun bukadar kalabalık bir müşteri kitlesine sahip bir yer görmedim ben arkadaş. hergünmü kalabalık olur oluyor kozyatağı carrefour -palladium -optimum historya forumistanbul bunlara çok giderim hepte kalabalıklar.. keşke olabilse..
birde ikitellideki fabrika satış mağazasını görseniz.. adamlar içine çocuklar eğlensin diye park bile yaptılar. LCW ucuz olduğu içinde deli gbi müşterisi var bebek,çocuk,bay ve bayan tüm kesime hitap ediyor.
gokhan035
29-09-2010, 00:06
Accessories vs, marka bir bijuteri mağazası da açabilirsin bence, tabi eğer yok ise, bayanların en uğrak yeri olacaktır, kar marjı da çok yüksek
yucelebeci
29-09-2010, 00:08
kenneth cole'un istanbulda iki mağazası var akmerkez ve city's de ki saten hedef kitleside o bölgede bence beylikdüzü bölgesine ağır gelir gibi
yucelebeci
29-09-2010, 00:09
iyi bir başlangıç olabilir,
hayırlısı olsun allah utandırmasın
allah razı olsun inşallah hayırlı olur
s.alican
29-09-2010, 00:15
kesinlikle ve kesinlikle bu markalarda sorun olmaz.ama açacağın yer hakkında bir bilgim yok.ben herzaman LCW,RODİ,COLLEZİONE,COLİNS Gibi markalara lanet etmişimdir.pazar yeri gibi resmen :D.ama ben olsam
*1*-Abercrombie :D
1-Zara...
2-Bershka...
3-Mavi Jeans...
4-Polo Garage...
S.Özeren
29-09-2010, 00:35
Bu markalar içinde Polo derim ben
jack jones da olabılır aslında .
Bayanlara hitap eden mağaza açmak daha mantıklı.
Marka olarakta;
Adilışık ya da koton olabilir. Bu mağazalar hiç boş kalmaz.
Sercan AKCAN
29-09-2010, 01:33
Mavi,Koton falan orta çapta firmalar oralarda falan epey müşteri bulabilirsin.ama en mantıklısı pull&bear,bershka.elektronik falan aslında olur ama avmde cok tutmaz en iyisi burger king falan hem onlardan şube açmanda kolay :) temiz para :D
CallMeInsane
29-09-2010, 01:42
s oliver acın
ne zaman çarşıdan geçsem defacto ve collezzione ' un içi zibil gibi insan kaynıyor.. ticari anlamda bilemem ama dışardan gördüğüm kadarıyla söyleyebilirim ..
Muharrem C.80
29-09-2010, 02:59
Quicksilver - Billabong - VaNs
GAP ozellıkler su aralar kotlarının kesımıne hayranım.mesela kısın kapsonluları yaz kıs ceplı kargo pantolonları vs vs vs...
valla herkeze hıtap eden fıyatlarıda cok uygun olan erkek -kadı-bebeklere hıtap eden C&A derım
bahadırtelli
29-09-2010, 09:17
tommy olabilir tommy artık burç tekstilde (unitim ) değil büyük bir değişim çabası içinde. Artık global yönetim var ve güzel projeler yapıyoruz.(tommy yönetimi tamamen devraldı) 1-2 yıla biraz daha düzelir.
Kalite olsun istiyorsan - FRED PERRY veya Marks&Spencer
Para kazanmak istiyorsan - LCW (edit yeni okudum bayilik vermiyormuş)
=)
abercrombie nasıl olur acaba ?
white light
29-09-2010, 10:08
kesınlıkle kotonu dusun derım bayan gıyımde su anda onde olan bır marka
+10:icon_tup:
caglarcb
29-09-2010, 10:28
Şahsi fikrim bayilik veriyorlarsa eğer;
1- United Colors of Benetton
2- Prada
3- Tiffany
4- Versace
5- Calvin Klein
mango olabılır kadınlar saldııryor cunkı :)
yada takı olabılır onada kadınlar saldırıyor
tr ye gelen urunler serı sonu yavrum ve pıyasa fake urunlerle dolu
'' pull and bear '' güzel iş yapar bence.
yucelebeci
29-09-2010, 11:58
tr ye gelen urunler serı sonu yavrum ve pıyasa fake urunlerle dolu
aynen öle o yüzden direk vazgeçtim
yucelebeci
29-09-2010, 12:01
şuan avmde bulunan markalar bunlar arkadaşlar
YKM, Migros, Electro World, LCW, C&A, Beymen Business, Altınyıldız Classics, Zara, Bershka, Pull and Bear, Oysho, Stradivarius, De Facto, Teknosa, Boyner Sport, Starpark, Vestel, Genpa, Derimod, Kiğılı, Sarar, Hotiç, Flo, Atasay, Pieces, Koton, Mango, Desa, Ramsey, Damat, Pierre Cardin, Us Polo, Roman, Fabrika, Network, Divarese, Adil Işık, Codentry, Batik, Vera Moda, Sephora, İpekyol, Twist, Toyzz Shop, Benetton, Name It, Accesories, Esse, KRC, Özdilek, Gratis, Collezione, Levi’s, Mavi, Jack&Jones, Only, Adidas, Reebok, Loft, D&R, Burger King, Sbarro, Arbys, Popeyes, Çiçek Izgara, Çıtır Usta, Özsüt, Mc Donalds, KFC, Pizza Hut, Atom Tost, Anadoludan, Baydöner.
barışbazan
29-09-2010, 12:04
Mümkünse Mudoyu da düşünün:)
yucelebeci
29-09-2010, 12:12
Mümkünse Mudoyu da düşünün:)
mudo da bayilik vermiyor ne yazıkki :)
C&A tarzı birşey açsanız ?
Boost Up
29-09-2010, 14:30
Pull&Bear olabilir, AVM nerde açılacak göremedim yazıldıysa kusura bakmayın ama gelecek müşteri kitlesi yüksekse GANT olabilir, Armani olabilir..
ygtkrmdnz
29-09-2010, 14:40
gs store fenerium bjk gibi mağazalarda olabilir bence
yucelebeci
29-09-2010, 14:45
bi cimbomlu olarak GS store düşünmedim değil ama bu tarz mağazalar belirli zamanlar dışında satış rakamları olarak çok büyük iş yapmazlar diye düşünüyorum?
1. 2. sınıf taklit ürün satışıda yapabilirsin. ama tabi bu olay avm deki diğer firmaları üzermi bilmem :D
Polo Garage en mantıklısı gibi duruyor :)
ygtkrmdnz
29-09-2010, 15:04
bi cimbomlu olarak GS store düşünmedim değil ama bu tarz mağazalar belirli zamanlar dışında satış rakamları olarak çok büyük iş yapmazlar diye düşünüyorum?
doğru sezon açılırken, yeni transferler, kazanılan büyük maçlar,özel günler için üretilen ürünler vs.. vs..
ama yinede ülkemizde büyük çoğunluk gs taraftarı bende dahil bence mantıklı olur avm nin bulunduğu yeride araştırmak lazım taraftar yoğunluğu ne durumda ilgi alaka ne durumda sonuçta diğer markalar gibi ilgi topluyor bu store lar hiç belli olmaz :) benim çevremde çok arkadaşım var evinde milyarlar ödenmiş ürünler duruyor kullanılıyor ülkemizde iyi tutulur bu tür yatırımlar..
yucelebeci
29-09-2010, 15:08
1. 2. sınıf taklit ürün satışıda yapabilirsin. ama tabi bu olay avm deki diğer firmaları üzermi bilmem :D
Avm icinde boyle taklit urunler satmak pek mumkun degil gibi bence diger firmalar uzulmez direk bizi uzerler :D
Zara veya mango düşünürdüm.Genelde alışveriş sözcüğü kadınlarla özleşmiştir.Kadınların saldırdığı mağazalar :)
Ferhat_V
29-09-2010, 18:42
gap - gant - american eagle - mavi gençlerin tercih edeceği markalar yada yiyecek içeçek üstüne bir marka tercih ederdim..
bashi geçen markaların, bu tarz bir şubesini açmanın maliyeti nedir ?
Burger king olabilir mi ?
yucelebeci
29-09-2010, 18:50
bashi geçen markaların, bu tarz bir şubesini açmanın maliyeti nedir ?
Burger king olabilir mi ?
büyük markalarda m2 başına maliyet alıyolar genelde m2 başına 100 200 dolar arası bu fiyata sana anahtar teslimi mağaza teslim ediyolar yani 200 bin dolar gibi bi rakama mağazan hazır oluyor bunun yanında birde bankadan teminat mektubu istiyolar 60 bin 100 bin arası
CasabLanca
29-09-2010, 19:37
daha önce duydunuz mu bilmiyorum ama AVVA var yerli marka
ürünleri çok hoş hem anlaşması kolay olur hem satışı
alışeriş merkezinin sözleşmeleri ağırdır yanlız bilgin olsun.. dukkanı kapatmak istediğin zaman direk kapatamıyosun devredemezsen eğer.. çıksan bile sözleşmedekı çıkman için izin verilen süreye kadar kira ödüyosun avm ye.. daha bunun gibi birçok şey var.
ne çok marka varmış ne duydum ne gördüm ben bunları :D
mhmtsrtp
30-09-2010, 01:14
öncelikle umarım herşey istediğin gibi olur çünkü içinde bulunduğumuz sektör tabiri yerindeyse mağazacılık :D avm lerin çoğalması ve çok fazla yabancı firmanın çokluğu yüzünden baya bi sarsıldı açıkcası yani şu dönemde tabi tercih edilen avmnin çok büyük payı var ya 6 ayda patlıyosun yada 6 ay sonunda 2. mağazanı açıyosun neyse. sölediğin bölge için en uygun firma şuan kesinlikle polo. bundan 2 3 yıl öncesi desen kesinlikle diesel derdim ki zaten o dönemde bayilik vermiyolardı bir çok arkadaş bir çok firmadan bahsetmiş ama bahsettiğin avm için bence çok uçuk firmalar bence biraz daha sürümden kazanabileceğin bi firmayla başlaman çok daha mantıklı olur mesela bunlar arasında sana tiffany mantıklı gelmiş ki bencede oluru olan bi firma tabi bayilik şartları falanı fişmanı nedir hiçbir bilgim yok ayrıca bir arkadaşımızda jack and jones demiş bence bi araştır bu firmayı fiyat ve ürün açısından gayet olumlu bir firma en azından genç kesimin hayır diyemiyiceği bir firma neyse benim düşüncelerim bu başındada dediğim gibi umarım herşey istediğin gibi olur...
Sercan AKCAN
30-09-2010, 01:23
adilısık mağazası aç kız arkadaşımla gitmiştim.millet sanki bedavaya veriyolarmışcasına saldırıyo kasanın önünde kuyruk herkesin elinde 6-7 parça mal uzaktan gören bedava veriyolar sanır.kızların büyük ilgisi var adilısığa ;)
Hatemo & veya pierre cardin olabilir
AHMET1907
30-09-2010, 13:02
ilk başlarda 90 euro'lardan bahsediyolardı en son nike 'la görüşürken 25 30 eurolar fln konuşuluyordu ben 100 150 m2 bi yer düşünüyorum
hangi markalar var peki sizde?
Yücelim 150m2 biyere min. 300milyar mal koyman lazim, biliyosun demi?? Bi ara bende çok koşturdum bu işleri
devil_berk22
30-09-2010, 13:23
colins, collezione ve ltb çok tercih ediliyor onlarıda düşünebilirisiniz
zara bayilik vermıyormus firma olarak avm ye acıyorlarmıs magazayı
kesinlikle çok uçuk markalara yönelmeyin,(etiler,bebek,taksim tarafında açacaksanız değişir) lcw,collezione gibi yerlerin sürümden kazandığı para dieseli ikiye katlıyor...
ABERCROMBİE FİTCH derim ben...adanadakı subesındeydım cok ıddalı ve kalıtelı marka alabılrsen al derım kardesım suan adanadakı kapanalı 1 sene olucak hala nereye tasındı dıye soranlar var bıraktıgı ızı sen dusun...
yucelebeci
30-09-2010, 14:58
ABERCROMBİE FİTCH derim ben...adanadakı subesındeydım cok ıddalı ve kalıtelı marka alabılrsen al derım kardesım suan adanadakı kapanalı 1 sene olucak hala nereye tasındı dıye soranlar var bıraktıgı ızı sen dusun...
istanbulda heryerde pazarlar dahil olmak üzere var ayrıca daha önce arkadaşların belirttiği gibi çakması orj. daha çok daha yaygın burda:)
yucelebeci
30-09-2010, 14:59
C&A diyorum ben hala :)
C&A çoktan yerini almış abi :)
bahadırtelli
30-09-2010, 15:04
birde türkiyeye yeni giriş yapmayı planlayan hnm var zara ve mangonun rakibi
yucelebeci
30-09-2010, 15:04
adilısık mağazası aç kız arkadaşımla gitmiştim.millet sanki bedavaya veriyolarmışcasına saldırıyo kasanın önünde kuyruk herkesin elinde 6-7 parça mal uzaktan gören bedava veriyolar sanır.kızların büyük ilgisi var adilısığa ;)
zamanında adil ışıkta çalışmışlığım var güzel paralar kazanıyolar gerçekten ama onlarda bayilik vermiyo diye biliyorum ve avm de yerini almışlar
Hatemo & veya pierre cardin olabilir
klasik giyim hiç düşünmedim yani spor giyim üzerine çalıştım hep klasik zorlar beni
colins, collezione ve ltb çok tercih ediliyor onlarıda düşünebilirisiniz
kesinlikle çok uçuk markalara yönelmeyin,(etiler,bebek,taksim tarafında açacaksanız değişir) lcw,collezione gibi yerlerin sürümden kazandığı para dieseli ikiye katlıyor...
aynen bu söylediğiniz markalar fiyat olarak uygun olduğu için potansiyeli olan markalar ve çoğu türkiye üretimi olan markalar o yüzden büyük tekstil firmaları bu markaları elinde bulunduruyo yani hem üretici hem satıcı kazandıkları parayı siz hesap edin
C&A çoktan yerini almış abi :)
hımm peki waikiki var mı ?
yucelebeci
30-09-2010, 15:07
birde türkiyeye yeni giriş yapmayı planlayan hnm var zara ve mangonun rakibi
aynen öle zaranın tek rakibi H&M şuan açık satış yapan mağazaları yok türkiyede ama tadilati devam eden yerleri var yakında faaliyete geçicek hemde türkiye piyasasına deli gibi girecekler ve büyük ihtimalle zara'yı yerle bir edicek tabii ki böyle büyük bir markayı almak her babayiğitin harci değil :)
yucelebeci
30-09-2010, 15:08
hımm peki waikiki var mı ?
var abi ztn LCW kimseye bayilik vermiyor bütün mağazalar LCW ye bağlı
yucelebeci
30-09-2010, 15:11
Yücelim 150m2 biyere min. 300milyar mal koyman lazim, biliyosun demi?? Bi ara bende çok koşturdum bu işleri
ahmet abim ürünleri zaten markalar koyuyor bazı firmalar örneğin tiffany gibi sana ürünleri gönderirken sana satışını yapmıyor irsaliyeli olarak gönderiyor ay sonunda sen ne kadar adet sattıysan ona göre sana fatura kesiyor bazı firmalarda örneğin nike gibi sana 100 bin tl lik mal veriyor bu parayı 3 ay sonra senden alıyor
var abi ztn LCW kimseye bayilik vermiyor bütün mağazalar LCW ye bağlı
anladım valla gülüm hangi alışveriş merkezine gitsem en çok rağbet gören mağazalar bunlar genelde :D ucuz ama etkili :D
Fred Perry diyorum.
300 TL gibi bir rakama fanila tarzı t-shirt satıyolar :D :D
Bu arada Outlette Fred Perry gömlekler 100 TL civarı...
Serhat Y.
30-09-2010, 15:28
konuyu başından okumadım hangi markalar yazıldı bilmiyorum ama, KOTON u tavsiye edebilirim, biz KOTON mağzalarının yaklaşık 5 senedir krom ürün teşhir standlarını kuruyoruz, bugune kadar 200 tane mağzasını yapmışızdır yurtdışında sayısını benim unuttugum kadar mağazasını açtık, çok tutan ileriye dönuk buyuk yatırımları olan bir marka,
tabi bayilerine yansıyan kar marjları ne kadardır bilmiyorum, aklında bulunsun bi araştır derim
konuyu başından okumadım hangi markalar yazıldı bilmiyorum ama, KOTON u tavsiye edebilirim, biz KOTON mağzalarının yaklaşık 5 senedir krom ürün teşhir standlarını kuruyoruz, bugune kadar 200 tane mağzasını yapmışızdır yurtdışında sayısını benim unuttugum kadar mağazasını açtık, çok tutan ileriye dönuk buyuk yatırımları olan bir marka,
tabi bayilerine yansıyan kar marjları ne kadardır bilmiyorum, aklında bulunsun bi araştır derim
form mevcut sitede veriyor demekki:
http://www.koton.com.tr/TR/form/franchise_basvuru.html
not:
şuan web sitesinde pek güzel bi şarkı barındıran giyim markası.
http://www.koton.com.tr/2010/index.html
acaba şarkının adı ne diye düşünmeye başladım şimdiden..
editasyon: şarkının adı: miley cyrus - the time of our lives
sana 3 vakte kadar polo garage veya koton gorunuyor...Allah utandırmasın
yucelebeci
30-09-2010, 15:45
evet koton bayilik veriyor yeri almışlar bile adamlar daha avm'nin harfiyatı yapılırken anlaşıyolar abi nasıl haberleri oluyosa biz tabi daha çömeziz bu işlerde o yüzden biraz geç kaldık o yüzden seçeneklerin çoğu elden gitti bizde şimdi olmayanların peşine düştük :)
yucelebeci
30-09-2010, 15:46
sana 3 vakte kadar polo garage veya koton gorunuyor...Allah utandırmasın
allah razı olsun inşallah hayırlı olur
evet koton bayilik veriyor yeri almışlar bile adamlar daha avm'nin harfiyatı yapılırken anlaşıyolar abi nasıl haberleri oluyosa biz tabi daha çömeziz bu işlerde o yüzden biraz geç kaldık o yüzden seçeneklerin çoğu elden gitti bizde şimdi olmayanların peşine düştük :)
AVM proje asamasinda kiralama sirketine veriliyor o sirada teklif goturuluyor sorunsuz yatirimcilara :)
mesela ben AVMde kahveci acsam, baska yeni bir projede kiralama islerini ayarlayan sirket teklif getirir bana
AHMET1907
30-09-2010, 16:00
ahmet abim ürünleri zaten markalar koyuyor bazı firmalar örneğin tiffany gibi sana ürünleri gönderirken sana satışını yapmıyor irsaliyeli olarak gönderiyor ay sonunda sen ne kadar adet sattıysan ona göre sana fatura kesiyor bazı firmalarda örneğin nike gibi sana 100 bin tl lik mal veriyor bu parayı 3 ay sonra senden alıyor
Yücelim ben şunu demek istedim, 150m2 lik dükkanda 100bin TL lik mal çok az görünür. Çeşitte az olur. ama dediğin gibi sattığını ödüyorsan bunun önemi yok dayarsım 300-400bin TL lik mal sattıkça ödersin
ygtkrmdnz
30-09-2010, 16:02
yakın bir arkadaşım adil ışık ve miss poem ürünleri satıyor bayii alıcı olarak fena değil bence bayanların gayet ilgi gösterdikleri bir marka
Serhat Y.
30-09-2010, 16:08
şuan çeşitli metal işlerini yaptığımız bikaç AVM var örneğin Avcılar da Pelican Mall , Beylikdüzü nde Perla Vista gibi, ikisininde açılış zamanına çok az kaldı fakat dediğiniz gibi bu iki AVM dede bundan 6 ay kadar önce Koton mağazası hazırlandı kuruldu AVM nin açılmasını bekliyorlar, farklı marka düşünürseniz Perla Vista da haala boş dükkanlar var,, Pelican Mall unda lokasyonu bence çok güzel E-5 üzerinde etrafında birsürü üniversite ve konut var,
yucelebeci
30-09-2010, 16:24
pelican mall yapımı çok uzun sürdü ya adamlar 2 senede avm yi bitiremediler lokasyonu güzel ama torium avm niin açılması orayı yalan etti bence beylikdüzü saten avm çöplüğü oldu nerdeyse konuttan çok avm var :) tabii hepsinin ne kadar potansiyeli olduğu belli hiçbiri migros avm ye rakip olamadı