Orijinalini görmek için tıklayınız : 106AL&S2K@turkey
MUGENPOWE®
05-04-2007, 11:21
http://www.youtube.com/watch?v=FeSMFfLjKU4
stock s2kve 106 bırıncı vıtesss s2k 4000 dewırde :)
camcar: m5 camman: J's AP1
güzel bi deneme olmuş eline sağlık video için krdesim.
rolingciler sizi :)
güzel deneme sesler iyimiş ;)
eline sağlık hacı kardesim :D
kanka yoldan geçenlerin isimlerinide yazsaydın :)
MUGENPOWE®
05-04-2007, 12:00
uhauaahu olm bu 106 hıc yuruymuyo dıolar lan huahahua bı stock ctr bulda onlada deneme yapalm
sen bul olm biz deneyiciyiz :)
ben murata söledim izmire geLin die :p
izmirde kitle büyük :)
oraya denemeye gelirsek motor yanar heralde denemekten :D
:D :D :D
yancak zaten yakında birisinin burda :hahaha:
masallah AL yine cok iyi kazasız belasız cezasız...
i_could...
tolgahan ures
05-04-2007, 12:32
camman :p
:D :D :D
yancak zaten yakında birisinin burda :hahaha:
ehehe anladım galiba :)
^^ANIL^^
05-04-2007, 13:30
maşşallah ya civciv çok iyi gidiyo vallahi :)
MUGENPOWE®
05-04-2007, 13:32
camman :p
ahuahua aklıam geldı ole yazdm tolgacm :D
TAM35GNY
05-04-2007, 14:46
izmirde kitle büyük :)
oraya denemeye gelirsek motor yanar heralde denemekten :D
Bi gece yakan oldu bilenler bilir..Fazla hırs iyi deil...:)
MUGENPOWE®
05-04-2007, 14:54
Bi gece yakan oldu bilenler bilir..Fazla hırs iyi deil...:)
hırsımız felan yok nerden cıkardn gnycm
Ma$allah cemcim çok güzel yürümü$ araban yine ..
Allah kaza bela vermesin.
tebrıkler ceme
laf bana deıl dimi:):) 3 haftadır gaza basmıom yaw:)
dier 106 mı saxo mu baya geride kalmış...
TAM35GNY
05-04-2007, 15:53
hırsımız felan yok nerden cıkardn gnycm
Yok yaw haşa sizin için demedim herkes için genel konuştum...:icon_tup:
TAM35GNY
05-04-2007, 15:54
tebrıkler ceme
laf bana deıl dimi:):) 3 haftadır gaza basmıom yaw:)
dier 106 mı saxo mu baya geride kalmış...
VT seni bekler seko...:D :D
SertacTDemir
05-04-2007, 16:34
106 guzel yurumus masallah...
bence gayet normal 1. vts de yanyana digerlerinde s2k. sanırsam standart type-r lada fark hemen hemen aynı olur gibi..yada 1 boy düşük. güzel video:icon_tup:
TAM35GNY
05-04-2007, 16:49
S2300 VS Civic touge battle
http://www.youtube.com/watch?v=-G0Z-1FdpuM
bu da neşe olsun birazz...:D:D
bence gayet normal 1. vts de yanyana digerlerinde s2k. sanırsam standart type-r lada fark hemen hemen aynı olur gibi..yada 1 boy düşük. güzel video:icon_tup:
standart typer ın o kadar gideceğini sanmıorum çünkü s2000 hiç sarmıo typer sarar 1 de 2 de
o yüzden baya değişik olabilir :)
standart typer ın o kadar gideceğini sanmıorum çünkü s2000 hiç sarmıo typer sarar 1 de 2 de
o yüzden baya değişik olabilir :)
geçebilirim diyosun yani :)
yani her araba farklıdır nedir nolur bilememde
başka bi typerla ben 2 kişi o tek kişiydi vede 2 de bastık aynı farkı yedim typerında üstünde 2-3 bişiler vardı
bilemiorum denemek lzm :)
bana farketmez geçsemde geçilsemde 135 hp yim sonuçta
gunay vt beklesın benı gelıcem:)
typerla sarmazsa ilk 2 viteste aynı yada kafa atabılır 106...
cem type-r lada 1-2 de başbaşa gidebilirsin deneyin yaw dolu type-r var orda..
MUGENPOWE®
05-04-2007, 18:44
stock ctr warsa deneyılm aratmyn bosuna warsa :)
benim bildiğim bi iki tane stock ctr var .. Bi söyleyelim bakalım denerlermi
gunay vt beklesın benı gelıcem:)
typerla sarmazsa ilk 2 viteste aynı yada kafa atabılır 106...
hangi vt la bu :) guzelyalı vt mi yoxa :D
MUGENPOWE®
05-04-2007, 19:53
denerler nıe denemesnler yaa getırın stoc ctr ıstıyoss
gerçi egsozlu s2kıle böle gidıosa tamamen stock bi typerla 400 m de önde olabilir.gerçi 2 aracı deneyenler daha iyiyorum yapabilir...
kırmızı vardı bı tane benım bıldıım typer videolarda gördum:)
hangi vt la bu :) guzelyalı vt mi yoxa :D
bılmıomkı nerde oturuo:)
siyah hot hatcb. dielım:)
tolgahan ures
05-04-2007, 21:35
maşşallah ya civciv çok iyi gidiyo vallahi :)
Sayende olayı 'içerden' izleme fırsatımız oldu :D :D
^^ANIL^^
05-04-2007, 21:37
Sayende olayı 'içerden' izleme fırsatımız oldu :D :D
ne demek kardeşim ben birazda yavaşladım arkadaşları taciz etmemek için öle şeyleri sevmiyorum :)
tolgahan ures
05-04-2007, 21:39
ne demek kardeşim ben birazda yavaşladım arkadaşları taciz etmemek için öle şeyleri sevmiyorum :)
ehehhe :D
^^ANIL^^
05-04-2007, 21:43
ama sarı civciv harbi iyi gidiyo bitane stock type-r bulsunlarda denesinler mrk ettim :)
MUGENPOWE®
05-04-2007, 21:48
bence s2kla bole yuruyosa standart ctryle cokcokdaha ıyı gıder
tolgahan ures
05-04-2007, 21:48
Bende merak ediyorum .
Maxiboost
05-04-2007, 22:01
maşallah :)
birazmı yavaşladın :)
olm bi ara sağa atcaktım kendimi kimse yoktu bi sola baktım sonra tekrar sağa geçim dedim birisi ışınlanmış geçceğim şeride :D
^^ANIL^^
05-04-2007, 22:28
birazmı yavaşladın :)
olm bi ara sağa atcaktım kendimi kimse yoktu bi sola baktım sonra tekrar sağa geçim dedim birisi ışınlanmış geçceğim şeride :D
ahahah vallah kardeşim yavaşladım sizi taciz etmiyim die bi alt viteslerde bastım onlardada sarıyodum nsl olsa die sonra hep arkadan izledim :):)
cem sen okanla saxo VA denedinmi onla ne sonuş oluyo onun arabada iyi yürüyo
ya sorma o akşam denicektik önümüze araba çıktı
bi ara denicez işallah
daa önce de denemedinizmi hiç
tolgahan ures
06-04-2007, 13:26
bi ara denicez işallah
:) :) :) :) :)
okan_mat
06-04-2007, 13:30
bi ara denicez işallah
daha ne denices kanka ömrüm seninle demekle geçtii :) neticeyi söyle neticeyii :p :p
ya ilk aldığında geçiodum
sonra bikere ataşehirde denedik ben 2 kişiydim o tek kişiydi geçildim olması gereken oldu yani :)
kesin şöyle oldu dememiz için eşit ağırlıklarla denicez bigün o gün söleriz sana
okanın arabası ii gidio ama
okan_mat
06-04-2007, 13:37
ya ilk aldığında geçiodum
sonra bikere ataşehirde denedik ben 2 kişiydim o tek kişiydi geçildim olması gereken oldu yani :)
kesin şöyle oldu dememiz için eşit ağırlıklarla denicez bigün o gün söleriz sana
okanın arabası ii gidio ama
kanka o zaman senin zayıflaman lazımm yada benim kilo almam lazımm :) ben 71 kiloyum sen 91 kilo heheheh
kuzen bide chip yaptırman lazım olcak ozman madem eşit+ağırlık :)
kanka o zaman senin zayıflaman lazımm yada benim kilo almam lazımm :) ben 71 kiloyum sen 91 kilo heheheh
yok yok bagajdaki bass ı atsak yeter ...:)
yaptırın kim yaptırmayın dioki :D
okan_mat
06-04-2007, 13:42
evet bende chip de yokkk :)
okan_mat
06-04-2007, 14:12
simdi konuyu biraz değiştiricem ama, peki sende chip var ben tek kisi sen iki kisiyken seni geçiyorum yani bu bi fark değilmi o zaman bu chip bi işe yaramıyomuu ???
valla çipi ben yazmadım superchipe danışabilirsiniz güç-ağırlık oranını :)
muhabbetide anlamadım çip takarsanız denememmi dedim,her zmn denerim :)
en hızlı araba bnm gibi bi iddiamda yok ayrıca
siz napcağınıza karar verin çipmi takcaksınız yada neyse istediğiniz zmn dener koyarız buraya videoyu
kimin geçtiğini görürüz bana farketmez ben dürüstçe yazdım herşeyi burdan öylemi böylemi die tartışmayada gerek yok...
çünkü o bir kişi fazla bendede çip yok gibi garip bi soruya cevap vercek birisi olduğu sanmıorum :D
okan_mat
06-04-2007, 14:35
valla çipi ben yazmadım superchipe danışabilirsiniz güç-ağırlık oranını :)
muhabbetide anlamadım çip takarsanız denememmi dedim,her zmn denerim :)
en hızlı araba bnm gibi bi iddiamda yok ayrıca
siz napcağınıza karar verin çipmi takcaksınız yada neyse istediğiniz zmn dener koyarız buraya videoyu
kimin geçtiğini görürüz bana farketmez ben dürüstçe yazdım herşeyi burdan öylemi böylemi die tartışmayada gerek yok...
çünkü o bir kişi fazla bendede çip yok gibi garip bi soruya cevap vercek birisi olduğu sanmıorum :D
kanka simdi bakıyorum sizli bizli olmuşuzzz ??? neyse madem sen zayıflamıyosunn ben chip takarımm :) bi ara deneris napimm :9
yok kanka bişi demedik yanii dürüstce yazmişin zaten bende 3 kişi onda 2 kişi demişin ama bende chip var onda yok demeyi unutmuşun ben hatırlattım sadece bi dnersiniz zaten olmadı okan chipler öle daa net görürüz...
Alper D.
06-04-2007, 21:23
kanka simdi bakıyorum sizli bizli olmuşuzzz ??? neyse madem sen zayıflamıyosunn ben chip takarımm :) bi ara deneris napimm :9
ulaa sende başladıysan böyle şeylere daha ne diyim.;)
Alper D.
06-04-2007, 21:38
cem sen okanla saxo VA denedinmi onla ne sonuş oluyo onun arabada iyi yürüyo
yalnız bi şeyi anlamadım onlar zaten sürekli görüşüen arkadaşlar,senin neden kızıştırdığını anlam veremedim çok merak ediyosan okana sorabilirsin sonucunu.buraya yazmana anlam veremedim.hee herkes duysun diyosan o akşam okan geçti.ondan önce teke tekte 3-4 boy civciv açıyodu bi ara.okan ii arkadaşımızdır geçersede canı sağolsun geçmezsede.
MUGENPOWE®
06-04-2007, 22:28
yalnız bi şeyi anlamadım onlar zaten sürekli görüşüen arkadaşlar,senin neden kızıştırdığını anlam veremedim çok merak ediyosan okana sorabilirsin sonucunu.buraya yazmana anlam veremedim.hee herkes duysun diyosan o akşam okan geçti.ondan önce teke tekte 3-4 boy civciv açıyodu bi ara.okan ii arkadaşımızdır geçersede canı sağolsun geçmezsede.
olm sen konusma hıc ogun gelmedn zaten yazdm dewamsıslıııaaa ona gore
va saxo çipsiz al ye yakın aynı vs işte gıdıosa ciddi iyi gidıyo ya o zmn kısa fılanmı var??
Alper D.
06-04-2007, 23:22
olm sen konusma hıc ogun gelmedn zaten yazdm dewamsıslıııaaa ona gore
bırakkk yaa haber vermeyin hiçbiriniz sonra gelmedin de üste çıkmaya çalışş:)bak ben bişi diyommu.heheh
Alper D.
06-04-2007, 23:24
va saxo çipsiz al ye yakın aynı vs işte gıdıosa ciddi iyi gidıyo ya o zmn kısa fılanmı var??
yok yok gerçekten oda güzel giden bi araba eksoz,filtre ve paşaoğlu timing tabiki.maşallah güzel gidiyo okanın arabası he bide civcivin yayları var +10 hp de o tabiii:)heheh okannnnn:)))
MUGENPOWE®
06-04-2007, 23:46
bırakkk yaa haber vermeyin hiçbiriniz sonra gelmedin de üste çıkmaya çalışş:)bak ben bişi diyommu.heheh
olm ekürine soledk calsıyıo malısıyo ayak yaptı bzı ne kabatımız war
Alper D.
06-04-2007, 23:54
olm ekürine soledk calsıyıo malısıyo ayak yaptı bzı ne kabatımız war
heheh vay terbiyesizz bak kaçmış forumdanda ben ona sorarım;)bugünde bensiz fuara gitmiş zaten sen çalışıosun ayağına nse sağlık olsun pazar beraberizzz.körfezde mangal getiricem mangal yaparıs heheheh
evet dedikleri gibi kısa filan yok iman power,inanılmaz gidio gerçektende
okan_mat
07-04-2007, 09:21
yok yok gerçekten oda güzel giden bi araba eksoz,filtre ve paşaoğlu timing tabiki.maşallah güzel gidiyo okanın arabası he bide civcivin yayları var +10 hp de o tabiii:)heheh okannnnn:)))
:) civcivv tayfası öpüyorum sizii :) bizi tanımayan arkadaşlar harbidenn çekişiyoruz sanıcak yalnızz :)
okan_mat
07-04-2007, 09:24
:) 3 kulfü bi elhamla çıkıyorum kanka ben rollingee :)
masallah dıyelım o zaman gerçi istanbulda stock 106 ları gördukten sora çokda sasırmadım şimdi:)
iman power herkes için geçerli:)
ahaha ben neyi kızıştırdım yaww cvp ı çok basit bi soruydu denedim geçtim yada geçildim bukadar basit ama bahanelerle cvp gelirse bende bildimi sölerim...
Maşallah gerçekten çok iyi kazasız belasız
okan_mat
07-04-2007, 11:24
masallah dıyelım o zaman gerçi istanbulda stock 106 ları gördukten sora çokda sasırmadım şimdi:)
iman power herkes için geçerli:)
:) saolasın
MUGENPOWE®
07-04-2007, 11:25
heheh vay terbiyesizz bak kaçmış forumdanda ben ona sorarım;)bugünde bensiz fuara gitmiş zaten sen çalışıosun ayağına nse sağlık olsun pazar beraberizzz.körfezde mangal getiricem mangal yaparıs heheheh
olm oyle bı hata yapma batarsn butyun maası mangala yatıırrssnn ahuahuahuahuahuahuahu
ahaha ben neyi kızıştırdım yaww cvp ı çok basit bi soruydu denedim geçtim yada geçildim bukadar basit ama bahanelerle cvp gelirse bende bildimi sölerim...
bahanelermi... beni tanımamana veriorum bu lafını
neyse kafandaki düşüncelere ben cavap vermiştim ok..
gerisi okanla bnm aramda
sarı 106 nın speclerı neler ??mahsuru yoksa ogrenebılrmıyım?
sarı 106 nın speclerı neler ??mahsuru yoksa ogrenebılrmıyım?
cihp,filtre,egzost+iskender ara borular,timing
cihp,filtre,egzost+iskender ara borular,timing
wallaha bu yazdıklarına gore bayaa ıyı gıdıyo masaallah...
+ iman power dedıklerı bu olsa gerek...
M U R A T
07-04-2007, 19:08
maslak havası yarıyo bu 106 lara...
Gayet güzel..
Yalnız ben bu type-r olaylarını çok iyi okuyamadım, birkaç bisey yazıcam ama yanlış anlaşılma olmasın yani, bilgilendirmek için yazıyorum, sadece aem v2 filtreli type-r'ın, mugen headerslı, hks egzoslu, baskı balatalı fln bi s2000den yol istediğine şahit oldum, iki araçta da 2ser kisi vardı, ve tek bi deneme fln olmadı yani öyle sürüp gitti falan, şartlar eşitti, ilk once sen gaza bastın, ben bastım olayları olmadı, yani type-r değişik bi alem bana kalırsa, ne zmn ne yapacağı hic belli olmuyo, bunu type-r sahipleri veya kullananlar daha iyi bilir.. oyle biseyler iste :)
Gayet güzel..
Yalnız ben bu type-r olaylarını çokyi okuyamadım, birkaç bisey yazıcam ama yanlış anlaşılma olmasın yani, bilgilendirmek için yazıyorum, sadece aem v2 filtreli type-r'ın, mugen headerslı, hks egzoslu, baskı balatalı fln bi s2000den yol istediğine şahit oldum, iki araçta da 2ser kisi vardı, ve tek bi deneme fln olmadı yani öyle sürüp gitti falan, şartlar eşitti, ilk once sen gaza bastın, ben bastım olayları olmadı, yani type-r değişik bi alem bana kalırsa, ne zmn ne yapacağı hic belli olmuyo, bunu type-r sahipleri veya kullananlar daha iyi bilir.. oyle biseyler iste :)
e orda haklısın ne typerlar var m3le stı la yuruo stock olarak..
ama bizim burda bahsetiimiz daha normal giden cinsleri:)
Alper D.
08-04-2007, 19:21
:) 3 kulfü bi elhamla çıkıyorum kanka ben rollingee :)
belli belli senden seken bize geri geliyo.sebebi anlaşıldı ahahaha anladın sen onu;))))
Alper D.
08-04-2007, 19:26
Gayet güzel..
Yalnız ben bu type-r olaylarını çok iyi okuyamadım, birkaç bisey yazıcam ama yanlış anlaşılma olmasın yani, bilgilendirmek için yazıyorum, sadece aem v2 filtreli type-r'ın, mugen headerslı, hks egzoslu, baskı balatalı fln bi s2000den yol istediğine şahit oldum, iki araçta da 2ser kisi vardı, ve tek bi deneme fln olmadı yani öyle sürüp gitti falan, şartlar eşitti, ilk once sen gaza bastın, ben bastım olayları olmadı, yani type-r değişik bi alem bana kalırsa, ne zmn ne yapacağı hic belli olmuyo, bunu type-r sahipleri veya kullananlar daha iyi bilir.. oyle biseyler iste :)
evet nadirde olsa çıkıyo öyleleri ama bugün izmitte s2k fırtına gibi esti beyinli eksozlu type r lara.tutmuyo her araba birbirini gerçekten nedendir bilinmez ama;)
okan_mat
08-04-2007, 19:27
belli belli senden seken bize geri geliyo.sebebi anlaşıldı ahahaha anladın sen onu;))))
benim kedi köpekle işim yok olumm hehehe anladınn sen o köpeğede bi mezar yaptırın olumm kırkı çıktımı onunn hihih :heyoo: :heyoo: :heyoo:
MUGENPOWE®
09-04-2007, 00:00
evet nadirde olsa çıkıyo öyleleri ama bugün izmitte s2k fırtına gibi esti beyinli eksozlu type r lara.tutmuyo her araba birbirini gerçekten nedendir bilinmez ama;)
ewet s2k plakasınınhakkını werdı
alper plakası neydı acaba s2k nın acık mavi olanmı..
beyınlı egsozlu typerı nasıl gecıokı...
öncelikle arkadan iti$ olma avantajı var. TypeR güzel geliyor ama buna rağmen S2000i süren arkada$ın pilotajı öyle güzeldi ki, hiç bir kalkı$ta aracınıı çizgiden çıkarmadı , hiç bir vitesi bırakın kaçırmayı yanlı$ bir devirde atmadı. Canı gönülden tebrik ederim sürücüsünü :icon_tup:
TURBO_S2K
09-04-2007, 07:47
1) M5 106 ya yetisemedimi??? (heralde tam gaz degildin cunku s2k da yi bile gecmesi gerekirdi)
2) 106 nin masallahi var
MUGENPOWE®
09-04-2007, 12:36
1) M5 106 ya yetisemedimi??? (heralde tam gaz degildin cunku s2k da yi bile gecmesi gerekirdi)
2) 106 nin masallahi var
1ci soledınde şaka tyapıyosn kesın heralde oo cam car zaten gecmemesı gerekkı vıdeo ıslensn ve yetıememıs gıbı bı lusku warmı sence ?
tolgahan ures
09-04-2007, 13:02
Araç cam car Bati :D Olm M5 nası yetişemicek :D
öncelikle arkadan iti$ olma avantajı var. TypeR güzel geliyor ama buna rağmen S2000i süren arkada$ın pilotajı öyle güzeldi ki, hiç bir kalkı$ta aracınıı çizgiden çıkarmadı , hiç bir vitesi bırakın kaçırmayı yanlı$ bir devirde atmadı. Canı gönülden tebrik ederim sürücüsünü :icon_tup:
tesekkur ederım açıklama için;)
reşit kardeşimin bmk typerı geçmiş hız plaka s2000,, ayrıca beyın yok typerda vitesde kaçırmış sanırım...
^^ANIL^^
09-04-2007, 17:35
2) 106 nin masallahi var
ahahahahahahahah offf çok güldürdün beni ya sen ben s2000 i 10 12 boy geçiyorum hesap edemiyoruz aradaki boyu sen ne diyosun bi git ya haahahahahahah
tolgahan ures
09-04-2007, 23:18
anıl bey anıl bey . Süperdin valla dragda helal olsun:icon_tup: . Tribünde çıldırtık , millet deli mi bunlar diye bize bakıyodu :D :D
Alper D.
09-04-2007, 23:25
evet serkan hız plaka.ama pilotajı çok iyi gerçekten arkadaşımızın arabasını çok iyi çözmüş.sarmadı bile bi kere.maşallah gerçekten.görkeme katılıyorum.
tunbullah
11-04-2007, 15:50
reşit kardeşimin bmk typerı geçmiş hız plaka s2000,, ayrıca beyın yok typerda vitesde kaçırmış sanırım...
valla kacırmasada gecemezdıı:) cok rahat gecıyoduuu:) s2k:)
^^ANIL^^
11-04-2007, 16:26
anıl bey anıl bey . Süperdin valla dragda helal olsun:icon_tup: . Tribünde çıldırtık , millet deli mi bunlar diye bize bakıyodu :D :D
saol kardeşim allah razı olsun eksik olmayın teşekür ederim :)