Orijinalini görmek için tıklayınız : Forumun Time Out Değeri Hakkında
Uzun bir konu bile okurken hemen time out oluyoruz. Bunun bu kadar kısılması şartmı. Biraz daha makul birşey olsun bu değer. 10 dk yada 15 dk gibi.
Site Bilgiler kısmını aradım göremedim. Şimdi buldum mümkünse oraya taşınsın.
beni hatırla seçeneğini işaretlerseniz kopma yasanmaz ben hiç kopmuyorum bazen oyuna dalıyorum 2-3 saat site arka planda acık kalıyor ama yinede kopma olmuyor..
beni hatırla seçeneğini işaretlerseniz kopma yasanmaz ben hiç kopmuyorum bazen oyuna dalıyorum 2-3 saat site arka planda acık kalıyor ama yinede kopma olmuyor..
:icon_tup:
onursumer
30-09-2010, 22:21
beni hatırla dediğimiz zaman farklı bi pc de girdiğimizde çıkış yap demek gerekiyor bazen atlanabiliyor :)
StyleALP
30-09-2010, 22:22
Hiçbir sorun yaşamıyorum :S
beni hatırla dediğimiz zaman farklı bi pc de girdiğimizde çıkış yap demek gerekiyor bazen atlanabiliyor :)
aynen atlamısım :icon_tup:
hddsheriff
30-09-2010, 22:29
sen oyuna dalıp siteye döndüğünde yeni mesajlara basınca o anda ki yeni mesajlar geliyor siteyi açtığında listelenenler time out tan dolayı eski mesaj olarak görünüyor. Mesaj sirkülasyonu fazla olduğu için çok belli olmuyor ama durum bu :)
Alicanrs
30-09-2010, 22:31
evet özgün el at bunada herşeye el atıosun :D
suan biraz yapılandırma aşamasındayım yeni planlarım var 1 hafta içinde hemen yapabiirim isterseniz :)
hddsheriff
30-09-2010, 22:41
suan biraz yapılandırma aşamasındayım yeni planlarım var 1 hafta içinde hemen yapabiirim isterseniz :)
harf hatası yok gayet düzgün yazılmış garip doğrusu başkası yazmış sanki :D
yoo ben yazdım sadece forum üstünde yoğunlaştığımdan dolayı php lerde yanlış olsun istemem :)
sen oyuna dalıp siteye döndüğünde yeni mesajlara basınca o anda ki yeni mesajlar geliyor siteyi açtığında listelenenler time out tan dolayı eski mesaj olarak görünüyor. Mesaj sirkülasyonu fazla olduğu için çok belli olmuyor ama durum bu :)
time out diyince ben login log out olarak düşündüüm aklım ilk oraya gitti benim hatam o zaman k bakılmasın :)
bence uzun süreli kukiler güvenlik ihlali yaratabilir ama siz bilirsiniz tabi
hddsheriff
30-09-2010, 22:56
yoo ben yazdım sadece forum üstünde yoğunlaştığımdan dolayı php lerde yanlış olsun istemem :)
eyvallah seni böyle düzgün yazarken görmeye alışık değiliz ondan öyle düşündüm :)
hddsheriff
30-09-2010, 22:57
time out diyince ben login log out olarak düşündüüm aklım ilk oraya gitti benim hatam o zaman k bakılmasın :)
estafurullah Evren :)
Beni hatırla seçeneğini elbette biliyorum ama kullanmak istemiyorum.
bence uzun süreli kukiler güvenlik ihlali yaratabilir ama siz bilirsiniz tabi
Kullanıcı açısından bir ihlal olabilir. Ki düşük ihtimal ve önemli birşey değil. Ayrıca arama sonuçları açısındanda her arama sorgusunun süresi artarsa sevinirim. Yenimesajlara tıklayınca maks 20 sayfa arama çıkıyor. Ben 20inci sayfaya gelene kadar sorgum iptal oluyor. Tekrar açmak durumunda kalıyorum.