Orijinalini görmek için tıklayınız : buharla oto yıkama ??
daha önce hiç yaptıran var mı iç ve dış olarak izlenimler neler adam bana öyle bi anllattı ki kelliğe ve kısırada deva olsa nobel alır o derece :D izlenimleriniz nedir ?
araba su ile yıkanır :D Maç TRTde izlenir!!!:D:D:D:D
ygtkrmdnz
01-10-2010, 12:49
suyla kıyaslanamaz tabiki yaptığı iş ama temizlediği doğrudur
utkuselamoglu
01-10-2010, 12:51
para tuzagı değildir inşallah..
ben 1 kez yaptırıdm hiç hoşuma gitmedi jantlara falan bi ilaç sıkıyor pis pis kalıyor suyla kıyaslanmaz ben hıc begenmedım.boşuna para verme kısaca bildiğinden şaşma derim :)
iç temizlikte kısmen işe yarasada dış temizlikte hiç bi işe yaramayan saçma sapan bi sistem arkadaşımın yeri vardı kaç kez şahit olduk neler yaptığına:D
bazı kırlere 200 bar su basıncı artı kımyasalla cıkmıyo kalıyo buharla olucak ıs degıl arac yıkama. sonra orası cızıldı burası soyle olur : )
bazı kırlere 200 bar su basıncı artı kımyasalla cıkmıyo kalıyo buharla olucak ıs degıl arac yıkama. sonra orası cızıldı burası soyle olur : )
buharla belkı kapı ıclerını guzel temızler:)
yaw herseyı su ile yıkayıp temızlıyoruz bulasık camasır,kendimizie bile yıkarken su ile alıyoruz buharla duş alan görmedim,eski köye yeni adetten baska bişi değil su degmeyen araba temiz olmaz,bence boşa harcanan paradır,önyargılı oldum belki ama bence öle..
aracını buharlı yıkamaya götürmeden önce bir yerde güzelce yıkat sonra git ;) çünkü yıkıyoruz diyerek tozu topragı buharlayıp bezle silip çiziyorlar :)
temizlik su ile olur diyenlerdenim..mantığım almıyor buharla döşemeler iç trim parçalarının kiri çıkarılır ama arabada suyla yıkanır :) şöyle su tepeden dökülecek ve köpürecek :D
daha öncede duymustum ama hıc sahıt olmadım
Bence mantıksız nerde görülmüş buharla arabanın yıkandığı?
Basıcan suyu, sabunu köpürte köpürte :)oohh mis gibi :D
he kabul bende vaporex'in buhar tabancası vardı onla jantlarımı yıkamıştım balata tozlarını(veya yağlarını) çok güzel çıkarmıştı ama tüm arabada okadar sıcak buharla felan hem nasıl akıcak o kir? yapışır kalır.? :)
Buhar zarar vermez mi?Ben aşırı tazzikli suyla bile yıkatmıyorum :)
hasan çağri
01-10-2010, 19:45
araba su ile yıkanır :D Maç TRTde izlenir!!!:D:D:D:D
Olay budur... Su ile foşur foşur köpük köpüklü yıkar eve gidip akşamda trt de bira+maç :D