Orijinalini görmek için tıklayınız : Full Sequential için hangi Coil?
oluşan ihtiyaç doğrultusunda wasted spark sistemden vazgeçtim. MS ile sequential olarak sürebileceğim, tecrübe ettiğiniz OEM hangi bobinleri önerirsiniz?
edit: ben audi bobinlerinden yanayım ama tecrübeleri fikirleri bilmek istedim?
utkuselamoglu
01-10-2010, 19:15
biz ls-1 kullandık çok memnun kaldık.
ls1 de aklımı çeliyor ama braz pahalı sanki. oem de ls1 in üreticisi fln kimdir nedir? çakma ls1 bobinler varmıdır?
dragstar
02-10-2010, 00:18
murat abi neden squental ateşleme sürmek istiyorsun
az yaksın :P
şaka bi yana araç zaten orjinde sq enjeksiyon.egz sensörüm var yani. enjektörüm orjin iken sıkıntı olur belki diye semi-sq sürmüştüm. şimdi enjektörleri yeniledim. ayrıca hesap kitaba göre 22-25K V ihtiyacım var. orjin yaşlı orjin wastedspark bobinim bunu karşılayacak düzeyde değil. yapmışken kontrolü daha sağlıklı, tam olsun bari dedim.
sanırım GM 19005218 LS-2 de karar kıldım gbi.
dragstar
02-10-2010, 01:14
bende orjinal bobinim bozulunca msd coil pack almıştım ztn:D
biz ls-1 kullandık çok memnun kaldık.
LS-1 kullanıyoruz gayet iyi,
fiyatlar dediğin gibi ucuz değil yalnız
kaçpara misal? siz kaça almıştınız? msd mi GM mi seninki?
benim GM'di, diğer firmaların sattıkları da aslında GM olması lazım mesela haltech. msdninkiler nasıl bilmiyom ama
ben 2.el aldım, 300 lira verdim
annadım. oke.
ben sıfır kabloları ile fln takımı 250 ye buldum. uygun o zaman fiyat.
siz kablo ile mi yoksa probla drek bujinin tepeyemi koydunuz?
edit:
elimde 11000KM kullanılmış fazladan 4 adet LS-2 var isteyene satarım. :D komple kabloları ve rayı fln dahil.
http://info.rockauto.com/getimage/getimage.php?imagekey=1003013&imageurl=http%3A//info.rockauto.com/SMP/UF413_FULL.jpg
ls1 olur S2k olur EP3 Olur bunun yanında
igniter ile kullanabilirsin bir cok unit ignitersız olduğu için Sr20 RB20 Rb26 ucuz yollu bunların igniterını bulup dah ucuza coil alıp 70$ igniter +70$ Coil olarak yapabiliriz
thx üstad. 4 dene takmak için. 4 dene de yedekde dursun die LS-2 aldım :)
Bakalım nasıl olacak :)