Orijinalini görmek için tıklayınız : 306 gti sorgu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-306-zenginler-mercedese-capkinlar-bmw-ye-kendine-guvenenler-g-t-i-31710480/detay?
bu araç hakkında bilgisi olan arkadaş warmııı?
306 gtı da böle bir renk yok kı zaten..
TolgaEsentepe
01-10-2010, 19:11
keyfe keder boyandığını söylemiş ama zaten :)
OverDose
01-10-2010, 19:13
araca bizzat yakın arkadasım almaya gıttıler aracın durumu pek ıc acıcı degılmıs arka koltukte yırtık varmıs dosemeler kotuymus bır kac sorunu daha vardı tam hatırlayamıorum su anda ama bunu almayıp baska arac almıslardı dusunursenız bende aracımı satıyorum
alfonso4474
01-10-2010, 19:22
zaten boya var ve fiyatı düşük biraz sonucta 99 model arac az cok bakımı masrafı elbet olacak ama güzelce bakmak lazımasıl onemlı yürüyeni
İyi durumda değil diye biliyorum.1 2 kere yolda gördüm.Bir albenisi yoktu rengi dışında
PROMINENT
01-10-2010, 20:03
aynen..cadde de önümden gidiyordu.ne bileyim bu paraya illa ben 306 ya binicem dersen alınır anca..
bu renk 306 gti olması lazım ben daha öncede görmüştüm
bu renk orjinal 306 gti yok bu araba maviydi pert oldu toplandi pert eden kiside ayni kisi toplatti yine biniyo ve bu renge boyandi.3-5 fazla ver daha temizini al.
hep keyfe keder boyuyolar zaten bi kere şöyle oldu boyattım yok kaza yaptım boyattım diyen görmedim:D
eger bu renkten baska yoksa ve bu arac onceden sefakoyde bıyerdeyse alınacak bı arac deıl.
Çok uzun zamandır satık bu araç..
Başına bela almak istiyene bire bir :)
Çok uzun zamandır satık bu araç..
Başına bela almak istiyene bire bir :)
aynen katılıyorum adamın ocana incir agagı diker bu
hep keyfe keder boyuyolar zaten bi kere şöyle oldu boyattım yok kaza yaptım boyattım diyen görmedim:D
Biz önceki aracı ilana koyarken ben belirtmiştim kazadan sonra rrenk uyumunu yakalamak için komple boyandı diye :)
kanka 306 mı almayı düşünüyosun.?? sen bari yapma yaa... :D
34btr1907
02-10-2010, 10:16
araba sahibinide aracıda tanımam ama herkez varsayım yapmış
'tam bilmiyorum,bence,galiba,sanırım,demişlerdi,vs...'n edenleride yazsak ta soran arkadaşın işi tam görülse yada varsa pert hali resim vs...konsa buraya görse herkeze daha iyi daha sağlıklı bilgi olucaktır bende bmw satıyorum şu an her bmw sorgusuna çıkıp bu pert bu tırt diye yazssam soran adamın aklı corba olmazmı? he demiş ki ilanında kesinlikle kazası yok giderim baktırırm pert çıkar bide üstüne kavga eder o onun yav...lığı tamamen... millet aptal değil sonuçta baktırcak bakıcak benim demk istediğim de açık zaten yarın öbürgün bizim araca aynı şekilde başka forumda aynı laflar edilir sen bilirisnki aslı yoktur nasıl hissedersen bence burda da öyle bilgi verilirse daha temiz iş olurhiç olmadı ben lafımın arkasındayım git bak aksi çıkarsa ben burdayım diye not düşülsün ki msja o yazının bi güveni olsun burda kanatindeyim
kanka 306 mı almayı düşünüyosun.?? sen bari yapma yaa... :D
yok krdşim bi arkadaş alıcaktı vazgeçirmek üzereyimmmm ucunda
KoramiraL
03-03-2013, 14:04
Arkadaşlar merhaba Bahçelievler'de 34 va 7071 plakalı bir mavi GTI var 13.750 istiyor bu aracı tanıyan eden kazasını belası bilen varmıdır acaba abim almayi düşünüyor gelmiş 40 yaşına ne yapacaksa artık :D
Sorunu VTS-GTİ sorgulamalarına (http://www.techturkey.com/forum/sohbet/146340-peugeot-106gti-citroen-saxo-vts-sorgulama.html)açman daha uygun olurdu..
İşin ralitesine bakarsan bu rakamlara temiz,masrafsız 306 GTİ bulmak çok zor...
Resimlerden görebildiğimiz kadarıyla diri,temiz durmuyor...
Ertekin evvelce bu araç hakkında yorum yapmıştı...
http://www.techturkey.com/forum/6575381-post13630.html