Orijinalini görmek için tıklayınız : Cvk Clio Rs-Rv Saxo Vts..
http://www.streetfire.net/video/saxo-vts-vs-clio-rs_2067769.htm
http://www.streetfire.net/video/clio-rs-vs-saxo-vts_2067765.htm
İlk video 2 ye 2 saxo dan cekim,2.videoda farları yanmayan saxo..
Clio Rs:C&B EGZANTRİK,KOMPLE EGSOZ,İTG FİLTRE KİTİ,CLİO RAGNOTTİ ŞANZUMAN
Saxo Vts: PT 52 EGZANTRİK,13/59 KISA SANZUMAN,WİSECO PİSTON,BEYİN,(Bagaj,Arka koltuklar sökük)
Rs'in devirlerine göre Basılmıştır,Dosthane yapılmış bi denemedir ona gore yorum yapalım Arkadaslar,Araclara maasallah..
linklerinde hata var.. düzeltir misin?
masallah guzel gitmis saxo, kac kg saxo?
ben tıklayınca direk acıyo,link eklerken baslarına veya sonlarına herhangi bişey yazmak gerekiyo mu?
saxo da max. 100 kilo eksik var.
tebrikler saxo'ya... teke tek denesen fark daha fazla olurdu...
alper abicim bagaj,arka koltuklar, kapı döşemeleri falan yok. ıvır zıvır şeyler işte.
mşllh iki aracada..
saxo gayet iyi yürümüş sökük oluşu + bir avantaj heleki 100 kg. sökük ise 4 boy iyileştiriyor aracı daha evvelden denedik 75 kg. 3 boy
ahhh ulen gelde benim hafif sikleti arama :D
maşallah araçlara güzel denemeler oldu bu cuma,cidden çok keyifliydi seviyoruz düzlükleri :)
hırbolarıda bekliyoruz artık :heyoo:
SercanTurkoz
03-10-2010, 13:27
Maşallah maşallah =)
hızlı gonzales gibiler :)
hsyn_çvk
03-10-2010, 13:35
rv saxo onunla ilk denememizden sonra kendini çok geliştirmiş gerçekten eskiye göre bariz hızlanmış tebrikler rv'ye :icon_tup: fakat şunu sorarım haluğa ''ilk video 2'ye 2 dediğin video o kadar mı haluk?? hani zevkine makarasına deniyoduk? zevkine deniyoduysak neden en zevkli ve en çekişmeli yerlerimizi keserek koydun videoyu? rv saxo beni geçemedi gibi bir söylemim olmadığı halde neden en zevkli videomuz üstünde oynayarak koydun? benim senin ''hani diodun ya zevkine makarasına basıoz biz olm nazımız sana geçio'' sözlerine inanmamı istiosan,benim seninle aracım ne olursa olsun bidaha denememi istiyosan lütfen o videonun gerçek boyutlusunu yani kesilmemişini koy!!ama diosanki hüso vallahada billahada o video o kadar (ki o videonun ne kadar olduğunu benimle beraber ayhanda bilio ;) bende en son seni geçerken kameraya el salladığımıda biliom :D ) bana bidaha allahın selamını bile verme!varsın rv beni geçmiş sayılsın bitane daha şehir efsanesi oluşsun :heyoo:
not:saxo ne kadar sökük diyenlere ''bagajı polyester,sadece önde 2 koltuk var,arka taraf komple sökük saç görünüyor bakalitlerine kadar yok ön tarafta kapı bakalitleri duruyor airbagler yok ;) clio rs herşey yerli yerinde :D
Saxo Vts: PT 52 EGZANTRİK,13/59 KISA SANZUMAN,WİSECO PİSTON,BEYİN,(Bagaj,Arka koltuklar sökük)
Rs'in devirlerine göre Basılmıştır,Dosthane yapılmış bi denemedir ona gore yorum yapalım Arkadaslar,Araclara maasallah..
Birinci videoda tam RS gelmeye başladığı saniyede video bitmiş. Hayırdır pili mi bitti kameranın da tam da o saniyede kesilmiş :)
Maşallah araçlara.
stock 106 geçer seni :) senin arkadaş :)
-Günalp-
03-10-2010, 14:19
masallah araclara.. ikiside cok guzel yurumus.. saxo cok hizlanmis belli.. husam brz clioyu gidiklama zamani gelmis mi ne?
UĞUR_GSI
03-10-2010, 14:28
araclara maşallah ama cekım bı anda neden kesılmıs gaz kesme yok bısey yok ve yanlıs saymadıysam saxo 5 atmıs ve kesmıs yanı clıo gelmeye basladıgı an saxo dakı kısayıda sayarsak cok cabuk vıdeo kesılmıs buna gore pek saglıklı olmamıs gıbı vıdeo
WhiteCupra
03-10-2010, 14:50
iki aracada maşşallah ....
alpergti
03-10-2010, 15:22
maşallah araçlarada rs in şanzumanı 250 yapıyo saxonunki 200 denemeden önce ya konuşun sürati yada denemeye gerek yok rs zaten geçecek 250 topspeed:icon_tup:standart vtecte geçer saxoyu otobanın sonuna doğru.saxo 6000-6500 aralığında basarsan hep 1 vites eksik gelir.isterseniz saxo 4000-4500 deyken bi basın ;)
Selcuk_RoL
03-10-2010, 15:32
iki aracada maşşallah vts güzel yürümüş kaç hp acaba varmı bi dyno değeri?
GokHan35
03-10-2010, 18:20
Rs devirlerine göre basılmasına rağmen saxo iyi yürümüş keşke bide saxonun devrinde basılsaydı herşey belli olurdu böyle kimse konuşmazdı yok o öyle bu böyle diye:D Hadi ilk videoda video kesilmiş falann deniliyo 2.videoda belli neyin ne kadar yürüdüğü ona göre yorum yapılsın oda video sonuçta demi:Dkazasız belasız 2 aracada:Dama bidahakine saxonun dewrinde basında görelim asıl sonucu...:D
UĞUR_GSI
03-10-2010, 18:48
Rs devirlerine göre basılmasına rağmen saxo iyi yürümüş keşke bide saxonun devrinde basılsaydı herşey belli olurdu böyle kimse konuşmazdı yok o öyle bu böyle diye:D Hadi ilk videoda video kesilmiş falann deniliyo 2.videoda belli neyin ne kadar yürüdüğü ona göre yorum yapılsın oda video sonuçta demi:Dkazasız belasız 2 aracada:Dama bidahakine saxonun dewrinde basında görelim asıl sonucu...:D
saxonun devrınde dıyorsun basılmadı saxo zaten hafıfletılmıs hangı devırde basarsan fırlıcak kı aracta egzantrık var arac devırde cevırıyor o kıyas degıl .madem bu kadar hazırlanılmıs saxo ıcın dıyorum ozaman dıcektınız kı 60 220 yada 70 220.devır yazılmamıs hız soylenmemıs vıdeo kesılmıs ıkıncı vıdeoda ne anladın sen kacla gecıldı ordan bunları bılmeden anlasıldımı dıyorsun yanlıs anlasılmasın arac yada kısı savunmuyorum ama makulu bu bence
derece43
03-10-2010, 18:58
Bence şu bu beni geçemez demiyeceksin bu işlerde para konuşur kısaca;)
By_MuGeN
03-10-2010, 19:05
saxo deli yürümüş en iyi ve en ucuz modifiye bence kilo hafifletmek
HaLuK-35
03-10-2010, 19:34
saxonun devrınde dıyorsun basılmadı saxo zaten hafıfletılmıs hangı devırde basarsan fırlıcak kı aracta egzantrık var arac devırde cevırıyor o kıyas degıl .madem bu kadar hazırlanılmıs saxo ıcın dıyorum ozaman dıcektınız kı 60 220 yada 70 220.devır yazılmamıs hız soylenmemıs vıdeo kesılmıs ıkıncı vıdeoda ne anladın sen kacla gecıldı ordan bunları bılmeden anlasıldımı dıyorsun yanlıs anlasılmasın arac yada kısı savunmuyorum ama makulu bu bence
60-200 dye konusuldu bizim arabanın bittiği yerde benm için roll biter dedim 50 kere de söyledim,saxo istediği kadar hafiflesin kmsenin gecemediği clio rs le yurumek kolay mı? arada 1 tebrk edeblmekte lazım..ayrıca saxonun hacmi belli hp si belli hafiflkte olmazsa nasıl olcak? devir öyle bi ölçü ki :)
HaLuK-35
03-10-2010, 19:35
rv saxo onunla ilk denememizden sonra kendini çok geliştirmiş gerçekten eskiye göre bariz hızlanmış tebrikler rv'ye :icon_tup: fakat şunu sorarım haluğa ''ilk video 2'ye 2 dediğin video o kadar mı haluk?? hani zevkine makarasına deniyoduk? zevkine deniyoduysak neden en zevkli ve en çekişmeli yerlerimizi keserek koydun videoyu? rv saxo beni geçemedi gibi bir söylemim olmadığı halde neden en zevkli videomuz üstünde oynayarak koydun? benim senin ''hani diodun ya zevkine makarasına basıoz biz olm nazımız sana geçio'' sözlerine inanmamı istiosan,benim seninle aracım ne olursa olsun bidaha denememi istiyosan lütfen o videonun gerçek boyutlusunu yani kesilmemişini koy!!ama diosanki hüso vallahada billahada o video o kadar (ki o videonun ne kadar olduğunu benimle beraber ayhanda bilio ;) bende en son seni geçerken kameraya el salladığımıda biliom :D ) bana bidaha allahın selamını bile verme!varsın rv beni geçmiş sayılsın bitane daha şehir efsanesi oluşsun :heyoo:
not:saxo ne kadar sökük diyenlere ''bagajı polyester,sadece önde 2 koltuk var,arka taraf komple sökük saç görünüyor bakalitlerine kadar yok ön tarafta kapı bakalitleri duruyor airbagler yok ;) clio rs herşey yerli yerinde :D
huso hırs yapmıyorum dyosun ama 7 duvelle araba aldıından beri ilgnc dialoga grdin sasrtysn beni.ben bas bas bagırıyorum herseyi acıkca bugune kadar kolpalık yapmadık yapmayız da..Arabanın ustundeki parcaları da soyledik sokcegimizi de soyledik yine de sokerz senin devrinde de bastık bizi gectkleri zaman TEBRK ettik inanılmaz farklarda yedik ama hc bi zaman emegmze saygıyı goremedik uzucu bsey.aynı ortamın arabaları bunlar insan maasallah guzel olmuş lafını duyunca tesvk edlmiş oluyo bu sekilde bi daha canımızda istemiyo senn için bu kadar hayat memat meselesymiş demekki.fotograf makinesiyle cekildi video lafıma inanmıyosan makineyi getireyim videonun erde kesldiini gör ben hiç bi pc programını kullanmayı blmem gerekte duymam zaten acıkca yazıyorum da sana da bin defa soyledim bizim arabaların bttiği yer belli videodaki vtes sesinden de anlaşılıyo senin o suratten sonra gecmen kadar normal daha nolablir.en zevkli yerler demşsn de inanılmaz kısa sanzumanlı saxoyla deniyosun zevk roll basladıında baslar araba bttiğinde biter sonra sen 300 yap istiyosan o bizi baglamaz yine de kotu nyetle yazdıgını dusunmuyorum sen muhabbetini kşiliğini sevdgmz bi insansın bi araba için selamını kesceksen de dcek bsey yok ama sende bizi iyi tanı öle yargıla kırıcı olmasın..
not:huseyin sen ne kadar sokuk oldugunu istediğin kadar anlat o saydıgın seyler 500 kg ya dusurmuyo arabayı,dediğim gibi istersen 4 teker 1 mootor getir sende bizim devrde bascaz bakalım hafiflk neye yarıcak..
HaLuK-35
03-10-2010, 19:36
Birinci videoda tam RS gelmeye başladığı saniyede video bitmiş. Hayırdır pili mi bitti kameranın da tam da o saniyede kesilmiş :)
Maşallah araçlara.
200 de roll bitince pilin btmesine gerek kalmıyo,roll biter video biter o saatten snra da gecmesin mi rs? maasallah araclara:)
Juggernaut
03-10-2010, 19:43
Maşallah araçlara.Saxo 200 de kesiciye mi giriyor?
Hüseyin ABİ. bana kırılmışsın bazı şeyler için öyle duydum. ama en azından aramızda belki 3 belki 4 yaş vardır. buna rağmen abi diyorum. Ayrıca hatırladığım kadarıyla yaptığım konuşma yada hareket her neyse samimiyetten kaynaklanan bişeydi. bence bunlara takılma ;) takılcaksanda benden küçük olupta sana kardeşim diyen adamlara takılmanı tavsiye ederim kardeşin olarak. ayrıca hatırlarsın geçen günlerde konuştuğumuz şeyi. (Hiç bi Saxo/106 doluda olsa sökükte olsa hard ta olsa beni GEÇEMEZ demiştin.) el sallama konusunu zaten hiç saymıyorum. bi 106 nın saxonun yapabileceği 200 dür. video tam yerinde kesilmiş diyen arkadaşlara sesleniyorum. videonun kesildiği yerde araçta kesilmiştir. sen bizden daha iyi biliyosun bu işleri kapı bakalitinin ağırlığını falanı filanı.
HaLuK-35
03-10-2010, 19:56
stock 106 geçer seni :) senin arkadaş :)
arabayı yapana kadar durum oyleydi zaten,arabalarımız cok farklı Allah'a sukur :) yapılısı da orjinali de ..
guzel hazırlanmıs bir saxo 200 e kadar gecirtmez olay bu kadar ..
araclara masallah ..
hsyn_çvk
03-10-2010, 21:19
konu araba deil haluk bende bu hafta pistonlasam tablo birden değişir,konu insanların kişiliği ve yalan atması,ben araba aldığımdan beri neden yedi düvenle tartışıyom biliyonmu herkes kaypak olmuş,gerçekleri sölemez olmuş,geçilen geçildim demiyo,1 boy geçen 5 boy geçtim dio,ee tabi benim gibi bi doğrucu davut çıkıncada böle oluyo;
-sizin videoyu çektiğiniz cihaz fotoğraf makinası deildi lütfen yapma samimi ol,cep telefonu ile çekim yapıyodunuz son denememizden sonra otobanda duruduğumuzda çekim yapan arkadaşın elinde duruyordu telefon hatta ve çekim yapan arkadaş acemi olucakki ben seni geçerken hala beni çekiodu bende el salladım hatta
-bana diosun 210 da ben biterim ben seni geçerken ve seni arka tamponuma aldıgımda ben daha 4.vitesdeyim ve benim 4.vitesim 200 km'de bitio benim 4.vitesim bitmeden seni geçiosam demekki 200 km'den düşük süratte seni geçiyorum bu sırada sen nasıl 210 da oluosun?ben seni geçerken sen benden hızlımısın yani?ya senin fizik kanunları konusundaki bilginde yada benim matematiğimde bir sorun var galiba :D
-sende bu videonun orjinali olduğunu çok çok ii biliyorum ve bunu sende biliyosun,bende haluk beni 4.vitesime kadar geçiyo diyede herkese sölüyorum,ben bu kadar samimi ve açık olurken senin bu kadar samimiyetsiz olman beni şaşırttı ve buna istinaden iddaamın ve lafımın arkasındayım video'nun orjinalini eklemeyen haluk benim için o kavga ettiğim yedi düvendeki insanlardan farksız ve onlardan biri ama videonun tamamını ekleyen haluk bana kendini anlatan,tanıtan,biz makarasına araba yapar deneriz diyen benim eskiden düşündüğüm gibi,her zaman her yerde arabamı deniyeceğim haluk ;)
HaLuK-35
03-10-2010, 21:26
Huso yarın hep beraber buluşalım sana videoyu cektiğimiz foto makinesini de getircem Allah'ın sevgili kuluymuşuz ki silmedik videoları,haala bana yalancı muamelesi yapıyosun.lutfen denerken ayhan abi benim yanımda otursun bu sefer o da gorsun senin beni ne zaman gectiğini sanıyorum o zaman bi sorun kalmıcaktır.Ayrıca sen bana el sallarken hadi devam et işareti yaparken bende sana ellerimi kaldrıp araba btti diye yrtındım o saatten snra gectiğini de mahalledeki caminin tepesine cıkıp bagrym istiyosan
şu denemeyi keşke gündüz gözüyle yapsaydınız...
hsyn_çvk
03-10-2010, 21:35
Huso yarın hep beraber buluşalım sana videoyu cektiğimiz foto makinesini de getircem Allah'ın sevgili kuluymuşuz ki silmedik videoları,haala bana yalancı muamelesi yapıyosun.lutfen denerken ayhan abi benim yanımda otursun bu sefer o da gorsun senin beni ne zaman gectiğini sanıyorum o zaman bi sorun kalmıcaktır.Ayrıca sen bana el sallarken hadi devam et işareti yaparken bende sana ellerimi kaldrıp araba btti diye yrtındım o saatten snra gectiğini de mahalledeki caminin tepesine cıkıp bagrym istiyosan
haluk ben sana el salladığımda ben 4.vitesdeydim yani 200 olmamıştım,bana dıosun 210 da bıterım ben senı 4.vitesde geçiyosam yani 200 km'den düşük süratte geçiyorum 210 da bitiyorsan ben seni 210 olmadan (210 olmadığından ben seni 4.vitesde geçtiğim için eminim) geçiyorum ve sende otomatikman 210 olmadan bırakıyorsun ve sana soruyorum neden bırakıyorsun 210 olmadan diyorum??
Cliosportve
03-10-2010, 21:35
İki aracada maşallah yalnız Clio RS in hakkı bariz yenilmiş
İlk video tam geliyor en güzel yerde kesiliyor
hüseyin abicim bu iş böyle olmucak. sevdiğimiz bi insansın. sen bu hafta arabanı sök. bizde sökelim yine, bu sefer 2 türlü abilik yap. bizim devrimize göre deneyelim, senin araban 2.0lt. bizimki 1.6. bunuda göz önünde bulundur.
kavgaya gurultuye gerek varmı hafta denersınız tekrar olur bıter.
HaLuK-35
03-10-2010, 21:41
haluk ben sana el salladığımda ben 4.vitesdeydim yani 200 olmamıştım,bana dıosun 210 da bıterım ben senı 4.vitesde geçiyosam yani 200 km'den düşük süratte geçiyorum 210 da bitiyorsan ben seni 210 olmadan (210 olmadığından ben seni 4.vitesde geçtiğim için eminim) geçiyorum ve sende otomatikman 210 olmadan bırakıyorsun ve sana soruyorum neden bırakıyorsun 210 olmadan diyorum??
ya araba kendi kendini bitiriyo ne brakcam ben,yanlız senin hesabında bi yanlışlık var 200 u ben gormeden sen gecemiyosun beni.200 der gecersn zaten benm amacımda bu kadarı fazlasını beklemek yanlış olur.ama smdi bu da olmucak sana gre dogal olarak bende dyorum ki burdn smdi birbirini tanımayan insanlar gibi yazıp çizip bsey kanıtlamaya gerek yok her zaman irtibatta olan insanlarız istersen cumayı bile beklemeyelim ayhan abiden de rica edelim gelsin gozuyle gorsun bi daha da uzun uzun yazıp yorulmak zrunda kalmayalım
İki aracada maşallah yalnız Clio RS in hakkı bariz yenilmiş
İlk video tam geliyor en güzel yerde kesiliyor
clio nun hakkı ne gibi yenilmiş ?
HaLuK-35
03-10-2010, 21:42
kavgaya gurultuye gerek varmı hafta denersınız tekrar olur bıter.
kavga gurultu yapcak insanlar deiliz,bu tur ortamlarda olablen seyler bazen,huso blir onu ne kadar sevdiğimizi..
chiefkadir
03-10-2010, 21:44
Clio'nun speclere eklenen Ragnotti şanzıman yerine yazılım yazılsadaha manalı olur ..O şanzımanın pek bi getirisi yok bu roll de..
Hüseyin yazılım için baturalple görüş üstündeki yazılım binane değilmiş(boradan öğrendim) ;)
hsyn_çvk
03-10-2010, 21:46
Clio'nun speclere eklenen Ragnotti şanzıman yerine yazılım yazılsadaha manalı olur ..O şanzımanın pek bi getirisi yok bu roll de..
Hüseyin yazılım için baturalple görüş mevcut yazılım binane değil bence tırsık henkin yazılımıymış(boradan öğrendim) ;)
evet abi bu yazılım konusunda uyarı yapan 2.kişisin dikkate alıcam bu tavsiyelerinizi :icon_tup:
Cliosportve
03-10-2010, 21:54
clio nun hakkı ne gibi yenilmiş ?
Videoyu kapatmışsınız
CVC RS derki video devam ediyor videonun devamı nerde ?
teke tek ve farklı devirlerde ve gündüz deneyin..
2 ye 2 denemede saxo için dezavantaj olur... hacim yok :D
Videoyu kapatmışsınız
CVC RS derki video devam ediyor videonun devamı nerde ?
clionun devrine göre ayarlanıp 200e video bitirildi, o adam isterse 300e kadar video çeker o onun problemi .
videonun orjinali budur. inanmayana izletilir vs. kesme biçme kopyala yapıştır yoktur.
soner abii konus anlattt anladın sen biziii ve arabalarıı....
yaw sizde hacim yok neden 2ye 2 denedinizkine.. :) hata sizde :D
yaw sizde hacim yok neden 2ye 2 denedinizkine.. :) hata sizde :D
RS in kurallarına göre oynadık hepsi bu :D
İki araçta çok iyi yürümüş Maşallah,gerginlik yapmaya gerek yok 0'dan bi şans daha verilcekmiş işte! herşeyin açıklaması yapılmış ve gayette mantıklı geliyo neden video kapatıldığınıda sölemişler kurallarına göre çekilmiş ve kapatılmış bi video bence saygılar.
Saxo cidden iyi yürümüş. Rs zaten bilindik araba üstünde çok çalışılmış ve emek olan araba saxoda öyle 1.6 araba çok çok ama çok iyi yürümüş top speed de zaten geciceği belli. Birde saxo devrinde basın saxo 5.viteste kesiciye kadar yürüsün!!
GokHan35
03-10-2010, 22:57
Saxo gerçekten iyi yürümüş:D allah kaza bela vermesin iki aracada bu kadar yorum yapmak gereksiz çıksın iki araçta neyi söküyosa söksün sökmeyen sökmesin herşey belli olur ve gündüz olsun daha net belli olur herşey:DHerkeste görür kim nereye kadar basıyo
Madem video kesildi diyorsunuz o zaman redhawk ın dediği gibi kendi adamınızı koyun vts ye iki tarafta ceksin video bakalım kim kimi ne zaman gecmiş nasıl geçmiş.. Burda kimse boş yere konusmaz araba bitti diyor şahıslar birbirini tanıyor ama uyuşmazlık var en güzel cevap bence tekrardır... Tekrardada 4 video yapın bi rs in devirlerine göre bi vts nin devirlerine göre herkes kendini belli etsin. araçlara maşallah
UĞUR_GSI
04-10-2010, 07:53
60-200 dye konusuldu bizim arabanın bittiği yerde benm için roll biter dedim 50 kere de söyledim,saxo istediği kadar hafiflesin kmsenin gecemediği clio rs le yurumek kolay mı? arada 1 tebrk edeblmekte lazım..ayrıca saxonun hacmi belli hp si belli hafiflkte olmazsa nasıl olcak? devir öyle bi ölçü ki :)
ben tebrık ettım masallah dedım ama burda bı yanılsama var senın arac nasıl 200 de bıtıyor ben anlamadım 13 59 da olsa kı senın aracında yazılım var zaten orjınal donmuyosun devırı ve 5 vıteste 200 bıtıyor dıyorsun. saxo veya 106 tım olmadı ama neyın ne oldugunu bırazcıka olsa bılıyorum onun ıcın bence arac 200 bıtıyor lafı dogru degıl onun ıcın 210 ve uzerı hız deyın 215 olur fılan ve ben dedım gene dıyorum sen 5 atıyosun gaza basıyosun 2,3 sanıye ıcınde vıdeo kesılıyor ve clıo yaklasmaya basladıgı an oluyor.senın devrınde basılsa gene fırlıcaksın ama rs senı sen bıtmeden gecıcektır dıye dusunuyorum
chiefkadir
04-10-2010, 13:22
evet abi bu yazılım konusunda uyarı yapan 2.kişisin dikkate alıcam bu tavsiyelerinizi :icon_tup:Sen SS Rs Okandan tavsiye al bro ..Arabanın önünü bas totosunu kaldır :hahaha:
Cglrgncl
04-10-2010, 18:42
Maşallah 2araçada çok iyi yürmüş;) ama lütfen bazı şeyleri göz önüne alın biri rs 2.0 & rv-saxo 1.6! Bence ortada yalan bişey yok kurallarına göre yapılmış bi roll olmuş maşallah 2araçada gerginlikte yaratmaya gerek yok en güzeli 0'dan tekrar yapmak:)
herseferınde nedenn rs devrınde yurumekk zorundasınız kııı he dıyorsanız onun devrınde de yurusekte gecıoz bızım devrınde de ooo baska tabıııı.Her ıkı arabada guzel yurumus ama rs sonucta saxoya kafa tutmasıı ve yurumesıı buyukk cesaret arakadasıı tebrık ederımm saxooyu bı ıhtımal gecebılırmıyım cabasııı gosterdıgı ıcınn...
arkadaşlar gercekten tarafsız olarak yazıyorum bursadan saxo yu ben ızmırde mahallı dede gordum gayet guzel yuruyor kaldıkı 53 lü 1600 cc bırıncısı arabaya dragda en yakın gıdern arabaydı sanırım 1,5 boydu herneyse dıgerlerı bunu da yapamadı ama arkadasların dedıgı gıbı 13/59 sanzumanın son hızı bellıdır taş catlasın 200 ve orası sokuk burası sokuk dıyorsunuzda arka koltuklar ve bagajı toplasan toplasan 75 kg yı gecmez hadı onada 100 kg dıyelım ama denedıgı arabada 2000 cc bunu neden kımse gormuyor bence 200 de bıter yarıs cunku adamın sanzumanı o kadar daha ne yapsın ve clıo gıbı bı arabayla üzerinde C&B EGZANTRİK,KOMPLE EGSOZ,İTG FİLTRE KİTİ,CLİO RAGNOTTİ ŞANZUMAN olmasına ragmen 200 e kadar yürüyorsa burda tebrıkten baska bır laf soylenmemesı lazım arkdaşım gercekten tebrıkler araban çok güzel yuruyor ++ birdahakıne stock bı typer da alın yanınıza bakalım neler olucak bence saxo yıne 200 e kadar önde olur gibime gelıyo yada typer la 200 e kadar yan yana yürür en kotu ıhtımal
JumboAli
07-10-2010, 18:55
Rv Guzel gıtmıs ellerıne saglık Hakancm.
Rv Guzel gıtmıs ellerıne saglık Hakancm.
Tşk. ederim jumbocum ama Devamı gelecek merak etme sen :D bunlar kötü yürüyo halleri daha :)
arkadaşlar gercekten tarafsız olarak yazıyorum bursadan saxo yu ben ızmırde mahallı dede gordum gayet guzel yuruyor kaldıkı 53 lü 1600 cc bırıncısı arabaya dragda en yakın gıdern arabaydı sanırım 1,5 boydu herneyse dıgerlerı bunu da yapamadı ama arkadasların dedıgı gıbı 13/59 sanzumanın son hızı bellıdır taş catlasın 200 ve orası sokuk burası sokuk dıyorsunuzda arka koltuklar ve bagajı toplasan toplasan 75 kg yı gecmez hadı onada 100 kg dıyelım ama denedıgı arabada 2000 cc bunu neden kımse gormuyor bence 200 de bıter yarıs cunku adamın sanzumanı o kadar daha ne yapsın ve clıo gıbı bı arabayla üzerinde C&B EGZANTRİK,KOMPLE EGSOZ,İTG FİLTRE KİTİ,CLİO RAGNOTTİ ŞANZUMAN olmasına ragmen 200 e kadar yürüyorsa burda tebrıkten baska bır laf soylenmemesı lazım arkdaşım gercekten tebrıkler araban çok güzel yuruyor ++ birdahakıne stock bı typer da alın yanınıza bakalım neler olucak bence saxo yıne 200 e kadar önde olur gibime gelıyo yada typer la 200 e kadar yan yana yürür en kotu ıhtımal
tşk. ederim. stock typer ı geçiyorum hatta headers lı caili falanlada yürüyorum. benm arabam 200 e kadar ***** 13/59 :D
maşallah.. hangi typer merak ettim ??
izmirden değil ist dan yakın bi arkadaşım.
tşk. ederim. stock typer ı geçiyorum hatta headers lı caili falanlada yürüyorum. benm arabam 200 e kadar ***** 13/59 :D
hocam senin araban harbiden iyi yürüyor maşallah ya allah benim kermitede böyle yürümeyi nasip etsin:)
halilkarakas
08-10-2010, 12:00
ne saxoymuş beee :D maşallah araçlara
RECEP DİKEN
09-10-2010, 15:51
RV sakso gerçekten güzel yürümüş ama şöle bi gerçek var kimse anlamak istemio 106 sakso en dolusu en boşu taş çatlasın en verimli hız araalığı 200 belki 210 dur oda belki devir bandı bi 106 saksonuz yoksa asla anlaymassınız çünki her 106 saksonun bile devir bandı farklıdır orta susturucu da ayrı bi devir bandı yakalar araça düz boruda ayrı.böle ufak şeylerden bile oynar kendi, arasında araçta pt 52 var nası bi egzantirik olursa olsun zaten 2 vites 7 binde basıtığın zaman ilah bi egzantirik olsa bile en fazla döneceğin bin devir biras daha fazlasıdır ki ozaman vites değiştirceksin küllüyen bi zaman kaybı yani RS zaten galip başlıo kendi devrinde rolling e ki sakso buna rağmen nası gidio ilk video da bravo zaten 200 den sona istersen 10 boy geç onu çekse ne olur çekmese ne olur ki farları kapalı video da 200 e kadar o aracı geçmen imkansızzz.zaten idaaa edilen yerde Sevgili haluk gerekeni yapmış.1600 cc bi araç bu ama gerçekten bütün büyük hacimli araçları kızdırcak bi çok şey yapıo ve hazmedilemio işi bilmeyenlere allem galem yapılıo bi şekilde madik atılıo adı geçti geçilemez oluooo.nese konuşmaya başlarsam sabah olur hiç gereği yok görünen köy klavuzz istemezzz.RV saksoya helal olsun başarılarının geçrçekten devamını bekliozzz.bi daha denemektende zarar çıkmaz bu hikayede son bulur.
Gokalp-M
09-10-2010, 15:59
maşşallah rv saxoya çok güzel yürüyor...
video çekılmıs dha yenı gordum :D maşallah dahada cok guzel yürüsün dileğiyle :):)
saxo deli yürümüş en iyi ve en ucuz modifiye bence kilo hafifletmek
En güzel Modifiye 70 Km hızla gitmek :)
Hocam Koy Bagaja bi 2.5 STİ Motoruda Vts diyelim aşka bişe demiyelim :)
dark ghost
02-03-2011, 02:33
Arabalar birbirlerini geçer öyle yada böyle hafif yada dolu yüklü yada yüksüz.Arkadaşlık,dostluk bakii kalır kimseler kırmasın birbirini izmirde bu olmasın bari destek olalım,bilgi paylaşalım,daha hızlı olalım:) çok mu pooliannayım yavv=))
Maşallah 2 aracada.hüso biliyoruz iyi gittiğini ancak saxo'nunda maşallahı var..
Tebrikler her 2 tarafada...
hsyn_çvk
02-03-2011, 07:43
konu hortlamış,biz rv saxo ile yakın zamanda deneme yapmadık arkadaşlar ;)
yürüyen yürümüş bence,ki RS'dede sağlam parçalar var ki RS'den bahsediyoruz.. Motor hacmine göre hafifletme mantıklı olmuş maşallah:icon_tup:
videoo ceken benimm kesende benim 3 e böldüm 4 le carptım sonra sonra hüseyin beyee video sundumm.....hakan ellerine sağlık kardesim emeklerine deydi seviyorum senii:)))
Video açılmıyor acaba bendemi sıkıntı var :D
yeni videoda cekelimmm sıkıntısız sekilde ama denemeyee gelmek gerek ama demi kacmamak lazımm
Video açılmıyor acaba bendemi sıkıntı var :D
sende sıkıntı var:D:D maşallah diyelim çekişmeli olmuş valla setup,lara bakarsan 2 side sıkı araçlar:icon_tup:
sende sıkıntı var:D:D maşallah diyelim çekişmeli olmuş valla setup,lara bakarsan 2 side sıkı araçlar:icon_tup:
:D:D Tamam dır şeref abi :D izleyemedim ama maşAllah 2 aracada :)
Saxo Vts: pt52EGZANTRİK,13/59 KISA SANZUMAN,WİSECO PİSTON,BEYİN,(Bagaj,Arka koltuklar sökük daha ne kaldıkı herşeyı sokmüş zaten
Saxo Vts: pt52EGZANTRİK,13/59 KISA SANZUMAN,WİSECO PİSTON,BEYİN,(Bagaj,Arka koltuklar sökük daha ne kaldıkı herşeyı sokmüş zaten
kusura bakmaa ama rs sökük haliylede cağırdık nedense kediyi köpek kovalıyomus gibi kacıyolarrdı..
onursoytam
02-03-2011, 20:43
haakaanıım tebrikler.. civ civ can yakıyor
mad_max1978
03-03-2011, 01:01
maşallah her iki aracada.bu setupa göre 13/59 çok kısa kalmıyomu saxoda?
maşallah her iki aracada.bu setupa göre 13/59 çok kısa kalmıyomu saxoda?
kardeşim drag koşturduğum için bana iyi bu şanzıman.
Gokalp-M
04-03-2011, 11:48
maşallah rv'mize güzel koşuyorrr.... :D
kusura bakmaa ama rs sökük haliylede cağırdık nedense kediyi köpek kovalıyomus gibi kacıyolarrdı..
bak nasıldagelıyo rs http://www.streetfire.net/video/saxo...rs_2067769.htm
[QUOTE=boss_rs;2103968]bak nasıldagelıyo rs http://www.streetfire.net/video/saxo...rs_2067769.htm[/
video acılmıyoooo