Orijinalini görmek için tıklayınız : Golf gti dsg arızası
merhaba 2006 golf gti dsg sahibiyim dün aksam aracımı çalıştırdım p konumdan d ye aldım araç ilerlemedi sanki vites takılı kalmıstı stop ettm tekrar çalıştırdım gene aynı p den d ye alıcam vites mandalı sankı sıkışmıs gibi zorlayınca p den d ye alabiliyorum r n d araları geçişlerinde normalde mandala basınca geçmesi gerekirken şimdi vites mandalı sanki hep basılı gibi geçiyor hiç bir şekilde ne ileri ne geri gidiyor arac ekranında hiçbir arıza ısığıda yanmıyordu motor çalışmasındada bir problem yoktu çekici çağırdık aracı yükledik pazartesi ne olduğuna bakılıcak umarım büyük bir problem çıkmaz sizce ne gibi problem vardır böle bir durumla karşılaşan varmı
muhtemelen mekatronik arızası.. gecmiş olsun :(
geçmiş olsun dsg biraz külfetli bi şanzuman aracı yetkili servise mı cekiyorsunuz
Xenomorph
03-10-2010, 16:35
İnşallah Garantin Bitmemiştir...
DSG arızlarında P N D 1 2 3 4 yazan yerin yanması lazım. Klasik DSG arızalarında bunlar bazı ipuçları. Senin daha mekanik bir arızaya benziyor. Geçmiş olsun.
geçmiş olsun dsg biraz külfetli bi şanzuman aracı yetkili servise mı cekiyorsunuz
sağolun hayır tanıdığımız bi servis var oraya çektirdik çözemezlerse yetkili servise gidicem
İnşallah Garantin Bitmemiştir...
araç 2006 garanti biteli çok oldu
DSG arızlarında P N D 1 2 3 4 yazan yerin yanması lazım. Klasik DSG arızalarında bunlar bazı ipuçları. Senin daha mekanik bir arızaya benziyor. Geçmiş olsun.
ekranda hiçbir anormallik yok sanki araç viteste takılı kalmıs gibi yarın bakıcaklar inş büyük bi maliyet açmaz başıma
TorqueTuning
03-10-2010, 23:03
Vitesin takılı kalması şanzumanın beyni ile alakalı olma olasılığı yüksek. Mekatronikler bu konuda biraz mimli ve sorunlu üniteler... Geçmiş olsun..