Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaza ve kasko sorunsalı ??
ahmet3425
03-10-2010, 21:50
arkadaslar yakın bi arakadasım trafik kazası gecirdi cok sukur ufak tefek sıyrıklar dısında kimsede bisey yok yalnız arac arac pert durumda ve sorun su ki aracın kaskosu 2 hafta kadar once bitmis.
kasko konusunda su andan itibaren yapılabilek bisey varmı bilgisi olan arkadaslardan yardım bekliyorum aracın değeri yaklasık 30000 tl ciddi zarara ugrayacak arakdasım :(
Vallahi benim bildigim pek yapilacak birsey olmadigi yonunde. Zamaninda bir 2000tl de bana girmisti. cok gecmis olsun
AHMET1907
03-10-2010, 22:04
Eskiye donuk kasko yapabilir belki tanidik bi sigortaci eskiden yapilabiliyodu
ahmet3425
03-10-2010, 22:12
sankı benimde aklımda oyle kalmıs gibi belirli bir sure aralıgına kadar abartmamak kaydıyla kasko yapılabiliyordu bide ztn bu arabanın kaskosu vardı sadece suresi dolmus ve o ve bu sepeplerden yenilemesi yapılamamıs...
sigortacı arkadaslarımızın yorumlarını bekliyorum.
onursumer
03-10-2010, 22:13
yapmak istedikten sonra bi dümen çevrilir yapılır ama normalde oyle bir şansın yok diye biliyorum
belki yenileme bahanesi ile yapılabilir ?
trammerden online sigortalı,kaskolu olduğu görüldüğü için yapılamaz diye biliyorum
ahmet3425
03-10-2010, 22:22
trammerden online sigortalı,kaskolu olduğu görüldüğü için yapılamaz diye biliyorum
evt bu hem cok mantıklı hemde cok uzucu bi yorumdu yinede tşkler...
onursumer
03-10-2010, 22:22
evet oyle birşeyde var
anca zabıt tutulmayacakta vs vs vs bayağı bi uğraşılması lazım çokta legal olmaz ;)
Thracian
03-10-2010, 22:46
Eğer araç hakkında tutanak tutturmamışsa, aracı çekiciyle çekip kaskoyu yaptırıktan 10-15 gün sonra bir yerden sallayıp tutanak tutturulur. Ancak bu olur.
Eğer araç hakkında tutanak tutturmamışsa, aracı çekiciyle çekip kaskoyu yaptırıktan 10-15 gün sonra bir yerden sallayıp tutanak tutturulur. Ancak bu olur.
aynen başka yol yok gibi, ancak kaskoyu yapacak şirketin tanıdık olması gerekir bence genelde kaskoyu yapmadan önce aracı bı gorelım saglammı kazalımı diye bakıyolar..
bu sekılde yapılınca ne kadar legal olur oda tartışılır
onursumer
03-10-2010, 23:07
aracı gormek istemeleride sorun değilki kiralık araç dolu piyasa bi plaka değiştirmeye bakarda
ben boyle şeylerin bi şekilde başka yerden çıkacağını düşünüyorum.
yucelebeci
03-10-2010, 23:12
eğer rapor tutulduysa imkansız rapor tutulmadıysa varsa tanıdık bi sigortacı yapabilir
aracı gormek istemeleride sorun değilki kiralık araç dolu piyasa bi plaka değiştirmeye bakarda
ben boyle şeylerin bi şekilde başka yerden çıkacağını düşünüyorum.
kesinlikle katılıyorum.
dostum gecmıs olsun kaskosu bıttıyse yapıcak pek bısey yok. kaldıkı ben kaskolu aracım ıcın 1 aydır ugrasıyorum. kasko sırketı vermemek ıcın elınden gelenı yapıyor.
eksperler arabanın nasıl nerde kaza yaptığı konusunda baya tecrübe sahibiler kandırmak zordur. Eğer kasko siz fark etmeden bittiyse şirkete başvurulup bişeyler çıkarılmaya çalışılabilir. Ama şirket bittiği için sizi aradı ve yapmadıysanız yapacak bişi yok geçmiş olsun tekrardan.
BosphorusBoys
04-10-2010, 09:33
İmkansız artık eskiye dönük ßir$eyh yok..
Geçmiş olsun ama kasko ile yapılacak birşey yhok...