PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ataşehir (02.10.2010) ve Bolu (03.10.2010) Denemeleri (cam car SS Rs)

hotsauce
03-10-2010, 22:50
Ataşehir Gecesi

SS Clio Rs : cai,egzos
BP 206 RC : chip,cai,egzos
http://www.streetfire.net/video/ss-clio-rs-bp-206-rc-1-deneme_2068204.htm
http://www.streetfire.net/video/ss-clio-rs-bp-206-rc-2-deneme_2068205.htm

UR Clio Rs : wimmer chip , cai
http://www.streetfire.net/video/ss-clio-rs-ur-clio-rs_2068207.htm

306 GTi lar
http://www.streetfire.net/video/ss-clio-rs-306-gti-lar_2068210.htm

KAA Scirocco : revo chip
AC beyaz 106 gti : cai,egzos
http://www.streetfire.net/video/ss-clio-rs-kaa-scirocco-ac-beyaz-106-gti_2068211.htm

AC 106 GTi : Gırtlak spec. (koltuklar sökük)
http://www.streetfire.net/video/ss-clio-rs-ac-106-gti_2068206.htm

Bolu Rs Buluşmasından

TIC Clio Rs : cai,egzos,15/61 kısa
http://www.streetfire.net/video/ss-clio-rs-tic-clio-rs_2068203.htm

Dönüş yolu bonusu SS clio rs - ferrari :D:D:D
http://www.streetfire.net/video/ss-clio-rs-ferrari-d_2068212.htm
2. deneme :D
http://www.streetfire.net/video/ss-clio-rs-ferrari-vol2-d_2068687.htm

melih
03-10-2010, 22:54
araçlara maşh.

Allah ne verdiyse var spec nasıl oluyo :) ne varmış araçta

Alicanrs
03-10-2010, 22:55
cai yok bende egsoz 13 mm :D

Selcuk_RoL
03-10-2010, 22:55
maşşallah SS gene şaka yapmış... :D

OnurÖzden
03-10-2010, 23:02
Ac hakkaten efsane gidiyor ya :D

Time-R
03-10-2010, 23:17
bordo gti iyi yurumus cidden dopdolu gibi ayriyetten sol serittede birileri gazliyor o sirada :)

harika eglenmissiniz gercekten bolulara kadar helal olsun :)

ysn zkn
03-10-2010, 23:33
bu bp 206 mavi olan mı acaba???

Eray Yümsel
03-10-2010, 23:34
bu bp 206 mavi olan mı acaba???

evt mavi suat ın aracı yeni aldı alışamadı daha zamanla 2 3 boy daha geliştirir pilotajını :)

Bulut Y.
03-10-2010, 23:36
makinalar canalıcı.

hasan çağri
03-10-2010, 23:37
AC çok fena gidiyomuş cidden maşallah ama o arkadan gelen iki araba hangisi acaba?

valla rs videolarını gördükçe bizim genel müdürün RS i alsammı demeye başladım :)

mami_makinen
03-10-2010, 23:39
SS rs e maasallah...ama AC ıle denemen buyuk hata olmus:D:Den son yıne ty saxo ıle denedın aynısı olmustu:D:D

Eray Yümsel
03-10-2010, 23:41
SS rs e maasallah...ama AC ıle denemen buyuk hata olmus:D:Den son yıne ty saxo ıle denedın aynısı olmustu:D:D

adam mami yaa :hehe: şu e30 larada el at da yürüsünler artık be :D

ahop
03-10-2010, 23:42

ty ile ss 17 jantlı haliyle denedi
ac daha iyi gibi ty den

efe_
03-10-2010, 23:44
maşallah araçlara...
rocco 160lıksa daha iyi beklerdim ...

mami_makinen
03-10-2010, 23:45
ty ile ss 17 jantlı haliyle denedi
ac daha iyi gibi ty den

ac tabıkı daha ıyı onu ben gazlıcam dıye kendıme yaptım normaldır o kadar hızlı olması :D:D daha hızlısıda yok ben yenısını yapana kadar :icon_tup::icon_tup:

Cliosportve
03-10-2010, 23:46
SS RS le Ataşehir geceleri tabelası yaptırıyormuş İstanbul Belediyesi çalışanları
Maşallah SS e
Tek AC 106 fena ayrım ayrım ayırmış :)
UR Clio RS ile olan videoda baya baya fark olmuş
Egsozt olmadan kimseylen basmam diyen zihniyet SS RS le neden bastı onuda anlamıyorum :)

Up306Gti
03-10-2010, 23:46
maşallah araçlara güzel denemelrdi birde deneyenlere yol verilse daha iyi olurdu!

bu da sscilo farklı çekim:D
http://www.streetfire.net/video/ac106-vssscilo-rs_2068215.htm

ahop
03-10-2010, 23:47
ac tabıkı daha ıyı onu ben gazlıcam dıye kendıme yaptım normaldır o kadar hızlı olması :D:D daha hızlısıda yok ben yenısını yapana kadar :icon_tup::icon_tup:

ty ile ss şu haliyle denerse eski deneme gibi olmaz yakın gider (ty değişmediyse tabi)

Alicanrs
03-10-2010, 23:48
SS RS le Ataşehir geceleri tabelası yaptırıyormuş İstanbul Belediyesi çalışanları
Maşallah SS e
Tek AC 106 fena ayrım ayrım ayırmış :)
UR Clio RS ile olan videoda baya baya fark olmuş
Egsozt olmadan kimseylen basmam diyen zihniyet SS RS le neden bastı onuda anlamıyorum :)

okanın yanına ben gittim farkı görelim die çnkü cai'm ve egsozum yok 1.2 clio 13mm lik egsoz var araç 140 150 de takılıo kalıo yanımdaki arkadaş 95 kg tabi farkı anlamadığınız için sorun yok bilen bilio ben gittim denemek istedim okan tamam dedi bu kdr basit ...

mami_makinen
03-10-2010, 23:48
ty ile ss şu haliyle denerse eski deneme gibi olmaz yakın gider (ty değişmediyse tabi)

kacan balık buyuk olur

Cliosportve
03-10-2010, 23:51
13 mm lik egsozt mu var 1.2 cliolarda eksozt çapı 43mm diye biliyorum
13 mm bildiğin baş parmak kadar bir deliktir :D

Alicanrs
03-10-2010, 23:54
13 mm lik egsozt mu var 1.2 cliolarda eksozt çapı 43mm diye biliyorum
13 mm bildiğin baş parmak kadar bir deliktir :D

gel egsoza bak hava dolanıo içinde orj son sustururcu deil yan sanayi bişe başım ağırmasın die takmıorm egsoz görmediğin için dışardan knşması kolay ve selçuk son çağırdımda 3-4 hafta çıkmıcam dedin söktüm gitti egsozu olaya gerek yok caim yok egsozum yok geçilmem normal.. size göre son susturucu 1 boy farkediomuş onuda öğrendim çok bilgilisiniz :hahaha::hahaha::hahaha:

Alicanrs
03-10-2010, 23:56
1.6 enjektörü vardı bende yok çok farkemez dediniz 4 boy aldım ;) son susturucu 1 diosnz varsayımlarla ilerliosnz ya sora üzülüosunuz :D egsozsuz takılıo araba 70 mm den o kdr düşüo hava atamıo napıcak gitmez tabi

ahop
03-10-2010, 23:59
1 son susturucu o arayı kapatamaz yinede belki en fazla 2 bilemedin 3 boy oynatır oda zor

Cliosportve
04-10-2010, 00:00
Sana birşey dediğim yok 13 mm eksozt mu olur adaş :D
Hani tamam benzetme yapıyorsun ama 13 mm mobiletlerde bile yok :)
Evet eksoztun 5-6 boy değiştirceğini zannetmiyorum
Senin hesabına göre 4 boy iyileşti dedin 10 boya tekabul ediyor eski haline göre oda sırf eksoztla ise ben bu işi bırakırım Alican ;)

Alicanrs
04-10-2010, 00:00
1 son susturucu o arayı kapatamaz yinede belki en fazla 2 bilemedin 3 boy oynatır oda zor

cai yok son susturucu yok hava akımı yok abarth egsoz yani ve + yanımdaki ark 95 kg o fark kapanmaz diosn ya denediğinz roccoya sorun benim onla denemelerimi o söler size ;)
sidik zoruyla 1 boy geçmişsiniz

ukku
04-10-2010, 00:02
hiç bir egzoz 13 mm değil. ben geyik yaparım bazen ufak egzoz takınca 13 lük egzoz var falan derim, alican öyle bişeyi ciddiye mi aldı acep :)

ayrıca boruları geniş olan bi RS'de sırf son susturucunun 4 boy değiştirdiğini gözlerimizle gördük. te geçen sene. alicanın video ile ilgili yorum yok :)

TIC ile olan videolarda TIC acayip yavaş vites atıyor.. eşit pilotajla geçilmez bence.

Alicanrs
04-10-2010, 00:02
Sana birşey dediğim yok 13 mm eksozt mu olur adaş :D
Hani tamam benzetme yapıyorsun ama 13 mm mobiletlerde bile yok :)
Evet eksoztun 5-6 boy değiştirceğini zannetmiyorum
Senin hesabına göre 4 boy iyileşti dedin 10 boya tekabul ediyor eski haline göre oda sırf eksoztla ise ben bu işi bırakırım Alican ;)

selçuk bişe bilmiosnki bırakcan bu işi 1.6 enjektörü uymaz dedin cuk die oturuo nasıl olcak seni geçtim mi 1.6 enjektörü bi piston fakirdeyken 4 boy aldım mı 5 boy yedin say ;) çağırdım gelmedin mi 3 hafta çıkmıam dedin mi bana forumda millet içinde böle knşmayın sadece gelin deposuna deniyim seninle

Cliosportve
04-10-2010, 00:05
selçuk bişe bilmiosnki bırakcan bu işi 1.6 enjektörü uymaz dedin cuk die oturuo nasıl olcak seni geçtim mi 1.6 enjektörü bi piston fakirdeyken 4 boy aldım mı 5 boy yedin say ;) çağırdım gelmedin mi 3 hafta çıkmıam dedin mi bana forumda millet içinde böle knşmayın sadece gelin deposuna deniyim seninle

Alican senin hesabına göre SS i eski halindeyken formundayken yani bundan 1 ay evveli 2-3 boy geçmen gerekiyor...
Şu an ben videodan gördüğümü söylüyorum 5 boy var
Bu demek oluyor ki senin eksozt sistemin ve filtre sistemin 8 boy geriye düşürmüş seni :soru:
Demek istediğim böyle bir dünya yok :rolleyes:

Alicanrs
04-10-2010, 00:07
Alican senin hesabına göre SS i eski halindeyken formundayken yani bundan 1 ay evveli 2-3 boy geçmen gerekiyor...
Şu an ben videodan gördüğümü söylüyorum 5 boy var
Bu demek oluyor ki senin eksozt sistemin ve filtre sistemin 8 boy geriye düşürmüş seni :soru:
Demek istediğim böyle bir dünya yok :rolleyes:

sen ss i geçiorm diodun ya 2-3 boy hani bende seni geçtim ya 1.6 enjektörüyle hani sora taktım 2.0 lik 4 boy farketti ya tabi son halimle çıkmadınız yaa bilmiosunuz yaa ondan yorum yok takarım egsozumu caimi yaparım teke tek basarız sabaha kdr

OmeR-FE
04-10-2010, 00:08
AC beyaz 106'da bildiğim kadarıyla Egzoz yok.

Ayrıca, Emre'cim maşallah aracına AC farkı :)

Eray Yümsel
04-10-2010, 00:08
alican verdiğin nos bozuk cıktı ayıp yarın paramı geri ver. o gün rs ten sökerkende söledim sana test edelim diye dinlemedin al başına bela şimdi

Alicanrs
04-10-2010, 00:09
alican verdiğin nos bozuk cıktı ayıp yarın paramı geri ver. o gün rs ten sökerkende söledim sana test edelim diye dinlemedin al başına bela şimdi

ahahaha tabi abicim benim :D enjektör deiştik bazı salaklar bagajıma kadar baktı nosmu var die :D:D orda koptum ztn

Eray Yümsel
04-10-2010, 00:09
şaka yapmıyorum alican

Alicanrs
04-10-2010, 00:10
şaka yapmıyorum alican

abi ortalıkta söleme ya :Deli:

ahop
04-10-2010, 00:11
roll geceside ataşehirde 15 kişi sardı ss rs in etrafını kaputu açıp incelediler :)
sonuç : araç stock :)

Cliosportve
04-10-2010, 00:13
sen ss i geçiorm diodun ya 2-3 boy hani bende seni geçtim ya 1.6 enjektörüyle hani sora taktım 2.0 lik 4 boy farketti ya tabi son halimle çıkmadınız yaa bilmiosunuz yaa ondan yorum yok takarım egsozumu caimi yaparım teke tek basarız sabaha kdr

Beni geçtiğin bariz bir video yok
2 kere denedik ne ben adam akıllı vites atabildim nede adam gibi boş bir denencek trafik boşluğu vardı
Hani onu geçtim o günkü denemeler bence keale bile almadım
Çünkü basamadık adaş sende iyi biliyorsun
Aynı cümleyi kullanıyorsun 2 dir yanlış oluyor alıştırma taktiği hesabı :)
Ben her koşulda UR ile deposuna iddaya girerim burdaki arkadaşlarda şahit
Yap madem kötü bir şaka bana bu kadar güveniyorsan
Ama hile yok depoya onu bunu koymak yok bildiğin 97 oktanı alır basarız
Amacım seni yıpratmak değil seni severim Alican söylemek istediklerin çok mantıksız geliyor sadece
2 hafta evveli SS ile kalkışlarımı buram buram izledin neyin nasıl gittiğini çok çok iyi biliyorsun
VE RS - SS RS şu aşamada kafa kafaya giden bazen ben onu geçen bazen SS beni geçen bir yapısı var
Biçimine gelsin yeterki :D

Alicanrs
04-10-2010, 00:15
Beni geçtiğin bariz bir video yok
2 kere denedik ne ben adam akıllı vites atabildim nede adam gibi boş bir denencek trafik boşluğu vardı
Hani onu geçtim o günkü denemeler bence keale bile almadım
Çünkü basamadık adaş sende iyi biliyorsun
Aynı cümleyi kullanıyorsun 2 dir yanlış oluyor alıştırma taktiği hesabı :)
Ben her koşulda UR ile deposuna iddaya girerim burdaki arkadaşlarda şahit
Yap madem kötü bir şaka bana bu kadar güveniyorsan
Ama hile yok depoya onu bunu koymak yok bildiğin 97 oktanı alır basarız
Amacım seni yıpratmak değil seni severim Alican söylemek istediklerin çok mantıksız geliyor sadece
2 hafta evveli SS ile kalkışlarımı buram buram izledin neyin nasıl gittiğini çok çok iyi biliyorsun
VE RS - SS RS şu aşamada kafa kafaya giden bazen ben onu geçen bazen SS beni geçen bir yapısı var
Biçimine gelsin yeterki :D

:icon_tup::icon_tup::icon_tup: selçuk en kral rs sende beni geçtin sen o gece yok vites atamadım yok onu yapamadım yok o yok bu geçtim mi ? ss te beni geçtimi dün geçti tmm tebrikler sen nie kabul etmiosn alican çok ii gidio aracın dedin ? hemde 1.6 enjektörüyle demekki son halime denk gelsen yakıcan arabayı

Cliosportve
04-10-2010, 00:20
:icon_tup::icon_tup::icon_tup: selçuk en kral rs sende beni geçtin sen o gece yok vites atamadım yok onu yapamadım yok o yok bu geçtim mi ? ss te beni geçtimi dün geçti tmm tebrikler sen nie kabul etmiosn alican çok ii gidio aracın dedin ? hemde 1.6 enjektörüyle demekki son halime denk gelsen yakıcan arabayı

Gözümle görmedim şahsen 1.6 enjektörü var mı yok mu ... Sen nasıl benim o anımı kabullenmiyorsan göremediğin için bende göremediğim için kabullenmiyorum
En kral RS davası değil mevzu
Evlermizin arası 4 km var yok 6-7 aydır çağırıyordum sen hiç oralı bile olmuyordun nedenini bilmiyorum ama evlerimiz yakın olduğu halde istemedin hiç bir zaman benimle yarışmak
Hem benimlen kafa kafaya bile gelmiş olsan Chipli bir RS in ne kadar farklı olduğunu bizzat test ettik heleki wimmer ise yazılım :rolleyes:
Arabana madem bu kadar güveniyorsun katkısız yakıtlarımızı alırız efendi gibi basarız mevzu bu kadar basit ben her zaman cagırdım seni 7 ay boyunca gel gel gel diye diye
Ben 3 hafta parasız kaldımda lafı mı oluyor anlamadım

Alicanrs
04-10-2010, 00:23
hala diosn ki katkısız ben katkı koymam hiç ve bende ataşhir çağrıom gelmiosn bende ıo yola gelmiorm eşit şartlar gelmek zorunda deilim sevmiorm orayı ... utku gördü enjektörü sen merak etme can bilio yanımdaydı alırken enjektör deiştirirken inanma sorun deil inandırmak deil amacım sadece boş knşulanlar saçma çok iyisiniz ya susuyorum egsoz takarsam bi gün alo derim 6-7 çağırıorm ne ya o kdr anca tanıştık .. ben çağırdımda 3 haftaçıkmam etmewm dedin bağlandım napım söktüm sattım egsozu yalan oldu deneme keşke deneseydikj geçti artk inş takarsam deneriz nietim yok ama

ukku
04-10-2010, 00:27
Gözümle görmedim şahsen 1.6 enjektörü var mı yok mu ... Sen nasıl benim o anımı kabullenmiyorsan göremediğin için bende göremediğim için kabullenmiyorum

bu tartışmalardan hiç haz etmiyorum araya girmek de istemiyorum..
kimin arabası kimi ne kadar geçer hiç yorum dahi yapmıyorum..
tek söyleyebileceğim enjektör 1.6 enjektörü idi bizzat ben inceledim baktım selçuk şüphen olmasın :icon_tup:

erkin006
04-10-2010, 00:31
maşallah güzel denemeler olmuş...dönüş f430 videosuda yemekten sonra yakılan sigara tadında olmuş:D

Cliosportve
04-10-2010, 00:31
Katkısız diyorum sebebini gayet iyi biliyorum merak etme katkılar dolaşıyor bu aralar ortalıklarda kullanıyorsunuz ve kullanmıyorsunuz demiyorum
Ben hiç bir zaman katkıdır metanoldur odur budur kullanmadım mevzu zaten oraya neden akıyor onuda anlamadım :)
Eksoztunu - CAİ ni yaparsan egerki beni mutlaka ara
Deposuna istersen motor patlatana kadar yarışırım
VE RS i herkez çok iyi biliyor
Okanla önceki denemelerimize göre RS camiası aracı yakından bilirler :):)

VTec_king
04-10-2010, 07:56
başka videolar varmı arkadaşlar hepinize maşallah

Redbull
04-10-2010, 10:02
Tüm deneyen araçları tebrik ederim güzel denemeler olmuş.
AC 106 hepsinle şaka yapmış o ne fark öyle RS'e açıldıkça açılıyor fark hiç durmadan tebrikler.

M///maniac
04-10-2010, 10:50
cai yok son susturucu yok hava akımı yok abarth egsoz yani ve + yanımdaki ark 95 kg o fark kapanmaz diosn ya denediğinz roccoya sorun benim onla denemelerimi o söler size ;)
sidik zoruyla 1 boy geçmişsiniz

1 boymu geçmis ss roccoyu bi daha izle bakalım kardesm bnde ordaydm canlıda gördm;)

Juggernaut
04-10-2010, 11:51
Güzel denemeler olmuş.

bycrm
04-10-2010, 12:06
1 boymu geçmis ss roccoyu bi daha izle bakalım kardesm bnde ordaydm canlıda gördm;)

@ alicanrs

kardş rocco benim arkadaşım okan kendi dedi 1 boy öndeyim die sidik zoru ben ne *** olduğunu biliorm yorma kendini
)

H22Power
04-10-2010, 12:11
okan birini gözüne kestirdi mi denetene kadar peşini bırakmaz o yüzden alicana boş yere gönül koymayın derim ordaki atmosferi soluyan adamda evde forumda denemem desede orda deniyor:D rocco ss denemesine gelince okan bana sordu ne var arabada die kaan bana yazılım yaptırmadı dedim ama revo varsa bilemem sanırm revo var dedi çünkü peşimden baya geldi stock olsa gelemezdi dedi ama boy kaç boy bişi diemem ac 106 baya iyi gitmiş ama ac nin koltuklar söküktü bildiğim kadarı ile şöför koltuğu hariç ss clio da sadece arka koltuk sırtları sökük onuda vaktile sökmüşler takamıyorlar:D gece baya güzeldi ayrıca okan bana ferrari ile bastığını söledi o senden kurtulmak için basmıştır dedim tahminim doğru çıktı:D bu videolar sadece okanın çekimleri neler vardı neler aslında yağmur yağacak gitmeyin boşa diyenlere kapak oldu sanırım:) çağırdım die gelen herkese teşekkürler...

M///maniac
04-10-2010, 12:14
@ alicanrs

kardş rocco benim arkadaşım okan kendi dedi 1 boy öndeyim die sidik zoru ben ne *** olduğunu biliorm yorma kendini
)

sen kimsinde yorma falan yazıosn bana??? bnde ordaydmn gördgmü söledm nie bu kadar alındn onu anlamadım bn alicanla konusuodm he sen alicansan eger uslubuna dikkat et adam gbi surda muhabbet ediorz atarlı giderli konusmaya gerek yok hepi topu roll bu???

Cliosportve
04-10-2010, 12:29
Hepi tepi rol evet
Ama bazı şeyler kabullendirme davasına gidiyor
Gözümüzle videoda görüyoruz rocco 2-2bucuk boy arkada fark açılıyormuş rolling bitmiş
Yanlış gören bizmiyiz ?

http://www.streetfire.net/video/ss-clio-rs-kaa-scirocco-ac-beyaz-106-gti_2068211.htm

Ek.Civic_Spoon
04-10-2010, 13:12
Hepi tepi rol evet
Ama bazı şeyler kabullendirme davasına gidiyor
Gözümüzle videoda görüyoruz rocco 2-2bucuk boy arkada fark açılıyormuş rolling bitmiş
Yanlış gören bizmiyiz ?

evt burda 2 - 2.5 boy fark var nasıl bi göz bu kardeşim 1 boy görüosunuz

chiefkadir
04-10-2010, 13:20
Ac 106 çok güzel yürümüş maşallah..

Up306Gti
04-10-2010, 13:40
başka videolar varmı arkadaşlar hepinize maşallah

bende var 2 s2k bi typr akşam koyarım

ozzi41
04-10-2010, 14:04
Araçarlın hepsine Maşallah fakat AC ye söylenecek söz yok :)
Ferrari & RS videosuda çok güzel olmuş :)

Can's
04-10-2010, 16:33
haftaya yada ondan sonrakı haftaya ayarlayın kendınızı tekrarlayalım su UR rs ın ne oldugunu hep beraber gorelım beyler ;) varsa benım rs ım ıddalı gelırım dıyen yazsın

Cimmeria
04-10-2010, 16:49
ferarri efsane olmuş ya :)

BoraRS
04-10-2010, 16:50
okanın yanına ben gittim farkı görelim die çnkü cai'm ve egsozum yok 1.2 clio 13mm lik egsoz var araç 140 150 de takılıo kalıo yanımdaki arkadaş 95 kg tabi farkı anlamadığınız için sorun yok bilen bilio ben gittim denemek istedim okan tamam dedi bu kdr basit ...

Alican olm sana hakkımı helal etmiyorum RS' lerin yüz karası :D

Kardeşim benim bu mütevaziliğin yok mu seni gerçekten apayrı bir yere oturtuyor kalbimde :D

Dookan
04-10-2010, 17:06
ss cok iyi yuruyodu fakat brutal rs veya rol vtec in veya th700 106 nın orda olmasını isterdim..iynn rs de guzel yuruyen bi araç..o yuzden ss i tebrik edyıorum...gusel bi bulusmaydı abantta o akdar yagmur yagmasına ragmen ve g.. donmasına ragmen

Alicanrs
04-10-2010, 17:29
Alican olm sana hakkımı helal etmiyorum RS' lerin yüz karası :D

Kardeşim benim bu mütevaziliğin yok mu seni gerçekten apayrı bir yere oturtuyor kalbimde :D

abicim boşver böle çakallıklara gerek yok bilen bilio arabamı ben sökünce herşeyi dolaşıo millet
ben okanla bilerek denedim yanına gittim dedim ki deneyelim denemeyebilirdim aracım hazır deil çnkü üst sürat yok şuan egsoz cai olmadığı için ama anlamayan arabadan anlamıo gerçekten şu inanmayanlar gelsin yanıma gözleri önünde takıcam herşeyimi o zmn farkı görcez ;) denedğim araçlar belli son halimle ondan sıkıntı yapmaya gerek yok araba için kimseyle kavga etmiorm sadece millet kendi çizdiği yoldan saz arkadaşlarıyla knşuo boş boş sıkıntı yok

M///maniac
04-10-2010, 17:34
senin arabana kim laf ettide bana bos bos yazılar yazmıs baska nickten biri bn sadece ss le rocco denemesi için konustm???

Alicanrs
04-10-2010, 17:40
senin arabana kim laf ettide bana bos bos yazılar yazmıs baska nickten biri bn sadece ss le rocco denemesi için konustm???

başka nickten ben yazdm serviste oldğm için @alican koydum başına ?
nie uzatıosnki arabama laf edicek adam yok m.etme ;)

M///maniac
04-10-2010, 17:42
alican bak istdgm araca laf ederim istersem bu 1 ben senin aracına laf etmedm etmemde her hafta sonu görüpte slamlastgm adamsın etmem o yuzden ama boklu moklu konusursan işn rengi degisir anladın kardesm bn sadece ss rs le rocco denemsnden bahsettm ur rsle ss den deil bi daha oku

Alicanrs
04-10-2010, 17:45
alican bak istdgm araca laf ederim istersem bu 1 ben senin aracına laf etmedm etmemde her hafta sonu görüpte slamlastgm adamsın etmem o yuzden ama boklu moklu konusursan işn rengi degisir anladın kardesm bn sadece ss rs le rocco denemsnden bahsettm ur rsle ss den deil bi daha oku

sıkıntı yok o zmn ;) ben okana noldu dediğimde yanına gidip 1 boy geçtim dedi ben onun ağzından duyduğumu söledim başka millete göre deil şu videodakini demiorm çnkü 1 kere denemediler anlayan anlasın yani

Cliosportve
04-10-2010, 18:07
Can's a bak gene ortalığı karıştırıyor :)
Yapın arabanızı madem
Görelim UR yi

ByKemo39
04-10-2010, 18:08
AC 106 ya maslalh
SS Rs e de masallah şampiyon rs saplamıs gene :)

Alicanrs
04-10-2010, 18:11
Can's a bak gene ortalığı karıştırıyor :)
Yapın arabanızı madem
Görelim UR yi

ortalığı karıştırmak amaçlı demioki ;) en son halimi bildiği için sölüo

Cliosportve
04-10-2010, 18:14
İyi ozaman hazır oldugunda ALO dersiniz :)

Kaa scirocco
04-10-2010, 18:27

ordaki videoda ben 106 da ki okanla beyaz ac plaka 106 ile bişi konusuodum

rsli geldi dat dat dat yaptı bastı arkadan bastık zaten sonra bıraktım sevlektör attım

iii gorduysen bence ii gormussundur sen :icon_tup::icon_tup::icon_tup:

ahop
04-10-2010, 18:30

rsli geldi dat dat dat yaptı bastı arkadan bastık zaten sonra bıraktım sevlektör attım

ne dat dat dat ı yaw SS Rs te korna yok bi kere hangi korna :D orda korna çalan 106 :D

Kaa scirocco
04-10-2010, 18:34
ne dat dat dat ı yaw SS Rs te korna yok bi kere hangi korna :D orda korna çalan 106 :D

kardeşş sen kmsın tanımam etmemde ben gulmuorum bak şimdii guldum :)

şimdii 1 ben böle ucuz muhabbetlere gelmem ayda yılda 1 cıkarım keyfime sıkarım

evime donerim ss geldi kene gbi yapıştı cocuk gelmiş taa nerden kırmadık denedik

adam olan tebrik eder gecer gider yoluna bakar arabamn gideri belli kimseye

ispatlıcak kanıtlıcak bişeyim yok annadınmı böle polemiklerede hiç gelmem

bilmem yeterince acıkladımmı bende tebrik ediorum kardesm dahada ismm gecmezse

muhabbette cokk sevinirim

Okan D.
04-10-2010, 18:36
beyler denemelr cok gusel gectı ss rs le kornayı caldım calmadan oncede dedımkı 20 boy gecemezsen yak dedım arabayı arabam dedım full stock artı yururune daha hıc dokunmadım dedım sıktım sıkarken camım acık schırocco kaan kardesımlede konusuodum anlasıldı mı arkadaslar ben bastım ama schırocco basmadı sonrdan bastı herneyse maşallah her araca gıtmesı gerektıgı gıbı speclerıne gore gıdıolar

M///maniac
04-10-2010, 18:41

ya alicanla pmlestik tamam uzatma o beni baskasıyla karstrmıs öle yazmıs o ne demek istedigimi anlamıs uzatma hallettk problemi

ahop
04-10-2010, 18:51
böyle videolu geceler gördükçe insanın roll yapası geliyor :D

BoraRS
04-10-2010, 18:52
Arkadaşlar neyi paylaşamıyorsunuz yaw. Alicanda stock egzoz varmış CAI yokmuş adam keyfine denemiş. İsterse gider Clio Symbol alır onunla dener. Gerçi o zaman da Alicanı hakim kararı ile asarsınız kesin :)

Rahat olun hepi topu iki tane roll. Birbirinizi kırmaya üzmeye değer mi?

Maşallah tüm araçlara.

M///maniac
04-10-2010, 18:54
arkadaşlar neyi paylaşamıyorsunuz yaw. Alicanda stock egzoz varmış caı yokmuş adam keyfine denemiş. Isterse gider clio symbol alır onunla dener. Gerçi o zaman da alicanı hakim kararı ile asarsınız kesin :)

rahat olun hepi topu iki tane roll. Birbirinizi kırmaya üzmeye değer mi?

Maşallah tüm araçlara.

+10000000000000000

Okan D.
04-10-2010, 18:55
Arkadaşlar neyi paylaşamıyorsunuz yaw. Alicanda stock egzoz varmış CAI yokmuş adam keyfine denemiş. İsterse gider Clio Symbol alır onunla dener. Gerçi o zaman da Alicanı hakim kararı ile asarsınız kesin :)

Rahat olun hepi topu iki tane roll. Birbirinizi kırmaya üzmeye değer mi?

Maşallah tüm araçlara.

tamamen katılıyorum yaptımız yaptıklarımız sadece zevk arkadaslar

ysn zkn
04-10-2010, 18:59
evt mavi suat ın aracı yeni aldı alışamadı daha zamanla 2 3 boy daha geliştirir pilotajını :)

inş. geliştirir bi rc sahibi olarak bu kdr fark olmasına şaşırdm ss ile pzar günü bolu bulşmasnda bnde dencektm ama hawa şartları el wermedi inş. bi dahakine ;)

derece43
04-10-2010, 19:00
Gti ya maşallah .. Ferrari basınca dünyanın yuvarlaklığı ispatlandı galiba:D:D
Maşallah tüm araçlara

M///maniac
04-10-2010, 19:04
inş. geliştirir bi rc sahibi olarak bu kdr fark olmasına şaşırdm ss ile pzar günü bolu bulşmasnda bnde dencektm ama hawa şartları el wermedi inş. bi dahakine ;)

sanzımanında ufak bi problem var bi kaç eksigi var 206cı arkadasın bide ufak bi plotaj düzltrse çok daha iilesr...

ysn zkn
04-10-2010, 19:08
sanzımanında ufak bi problem var bi kaç eksigi var 206cı arkadasın bide ufak bi plotaj düzltrse çok daha iilesr...

hımmm anladm bundan dolayı o kdr geriye düştü yani :)

M///maniac
04-10-2010, 19:10
bahane amaclı deil yanlıs anlasılmasın arkadasımın aracı ztn fazla olmadı alalı ama eksikleri çözmemiz lazım parada lazım dogal olraak:D

Shellkolik
04-10-2010, 19:12
geçen akşamki istanbul depreminin nedeni belli oldu..

SS Rs İstanbula gelmiş :D

sinan-s
04-10-2010, 19:12
Maşallah araçlara..

dragstar
04-10-2010, 19:41
güzel denemeler olmuş maşallah araçlara

Can's
04-10-2010, 20:15
UR RS zaten herseyı tam bır egsoz takılıcak sızın gibi bagaj da bosaltılıcak denenıcek aslında hata alıcanda deneme neden denıyorsun!!! dıyemedık sonucta keyfı bır durum ama bu boyutlara gelırse olay tamamen degısır kucuk eksıklerı tamamlıyoruz sımdı.... en kısa zamanda bıraya UR hakkında yazan aracına guvenen arkadaslar bence arabaları cıkarında forumda degılde yolda gorelım var kı bı bıldıgım bu kadar ıdda edıyorum uzatmanın manası yok Enn yakın zamanda goruselım pm atın bana hafta sonu yada ondan sonrakı hafta ızleyelım aracları hodrı meydan ;) :icon_tup:

Can's
04-10-2010, 20:21
34AC106 ya gelınce okancıgım(ssokan) cıkar arabanı da benım TT yle bır deneyelım nasıl olsa aracların denk olup olmaması onemlı degıl senın ıcın heralde TT yle deneyelımde DOUBLE CUMSHOOT u hep beraber ızleyelım olmaz boyle sacmalık

34ER2890
04-10-2010, 20:25
Maşallah güzel gece olmuş bende netten bunu buldum bu aracı tanıyan var mı?

http://www.streetfire.net/video/s2000-106-gti-th700_2035277.htm

BoraRS
04-10-2010, 20:41
S2000 bence Ankara havasında kösülmüş :)

Redbull
05-10-2010, 08:35
o videoyu biliyorum s2k 3 te 106 2 de basıyor.

H22Power
05-10-2010, 10:30
alican bu ne rüzgar oğlum grip olduk nen:D gaza gelme paran gidiyor sora boş yere ;)

mcitir
05-10-2010, 13:05
güzel videolar..

vtecburac
05-10-2010, 22:07
AC 106 ya maslalh
SS Rs e de masallah şampiyon rs saplamıs gene :)

lafını bilde konuş dostum saplamış maplamış ne ayaksın sen?!!

H22Power
06-10-2010, 11:12
hepiniz gulübersiniz hahahaha

Shellkolik
07-10-2010, 19:36
ac 106 nın sökük halde geçemediği typer varmı ?

Up306Gti
08-10-2010, 00:31
ac sökükken, geçen kprolu olmadı.

Enes-x
08-10-2010, 00:41

Havalar düzelsin bi deneyelim kanka :)

Selcuk_RoL
08-10-2010, 01:28

:icon_tup::icon_tup: izlemesi zevkli olur:)

cliver
08-10-2010, 10:50
abi cai ne demek yahu ?

ahop
08-10-2010, 11:03
abi cai ne demek yahu ?

turbo :D :beuj:

cliver
08-10-2010, 12:04
turbo :D :beuj:

:D ee neden turbo denmiyorki cai nin acılımı nedir:soru:

ahmet3425
08-10-2010, 12:08

kimle denedi ac k prolu ? benim hatırladıgım biri yok...?

M///maniac
08-10-2010, 12:17
:D ee neden turbo denmiyorki cai nin acılımı nedir:soru:

cold air intake yani filtre:D

Up306Gti
08-10-2010, 13:17

deneyelim kanka ssr ın siftahını benle yap:D

Up306Gti
08-10-2010, 13:27
kimle denedi ac k prolu ? benim hatırladıgım biri yok...?

videosuz denemede yapıyoruz zevkine..

cliver
08-10-2010, 13:49

saol kardeşim bide makaraya alıyolar bilmiyorum die :) bizimkilerde ne avrupa özentisi canım filtre kiti demıyolarda cai diyolar :D

Eray Yümsel
08-10-2010, 14:02

cahil filtre değil soğuk hava filtresi demek :D

cliver
08-10-2010, 15:34
cahil filtre değil soğuk hava filtresi demek :D

filtre kiti değilmi bu yahu:soru:?

M///maniac
08-10-2010, 16:29
filtre kiti kardesm onu bosver sen filtre kiti

YUSUF
08-10-2010, 16:33
bu konuya bir vtec lazım :)

Up306Gti
08-10-2010, 16:45

vtec mi? vtec ne ararla pazarda:D

Shellkolik
08-10-2010, 17:39
Bir vtec in SS ile yürüyebilmesi için sanırım baya sağlam olması gerek :)
Keşke deneselermiş vtec lede :)

hotsauce
08-10-2010, 18:33
Bir vtec in SS ile yürüyebilmesi için sanırım baya sağlam olması gerek :)
Keşke deneselermiş vtec lede :)

merak etme shellkolik istanulda ss i geçicek vtec de var:rolleyes:

V.İ.P
08-10-2010, 18:39
masallah araclar cok guzel gdıyor ferrrari guzelmıs :D

melih
08-10-2010, 18:53

gemi zinciri buldum 5 mtere onunla bağlıyoruz artık ff yi:D

Shellkolik
08-10-2010, 19:12
merak etme shellkolik istanulda ss i geçicek vtec de var:rolleyes:

hangi vtec o ?

cliver
09-10-2010, 09:55
aslında bu konuya eg kasa b18c+turbo lazım :D

ahop
09-10-2010, 10:11
ss rs 2 kişi
vtec 1 kişi

http://www.streetfire.net/video/ss-clio-rs-fth-civic-vti_725841.htm

vtecburac
09-10-2010, 10:22
ss rs 2 kişi
vtec 1 kişi

bu fth vtec deil eski jv vtec 11 mılyara satılan yenisi imhotepdeki BF vtec füme olan ordaki yanlışı düzeltin;)

ahop
09-10-2010, 10:26
anlamadım şimdi hangi vtec miş bu ?

vtecburac
09-10-2010, 10:29
BF vtec füme olan eskiden umutun arabasıydı ondan ankaraya gittin ordan imhotep aldı stage IIfelan yaptı sonra pert oldu felan fıstık:) BF vtec

Boost Up
09-10-2010, 10:29
var mı bu akşam bişiler:rolleyes::D

RsErdi
09-10-2010, 13:28
maşallah okan arabanın maşallahı var bizzat gördm roll de de vardım abantta :)

seko
09-10-2010, 13:50
ss rs 2 kişi
vtec 1 kişi

o gecenin hakkı bu degil muhtemelen ozgur orada vites kacırdı zaten aracıda ayarsızdı yoksa daha iyi gidiyordu o arac :icon_tup:

Shellkolik
09-10-2010, 18:58
o gecenin hakkı bu degil muhtemelen ozgur orada vites kacırdı zaten aracıda ayarsızdı yoksa daha iyi gidiyordu o arac :icon_tup:

hee öledir kesin :D
ya vites kaçırır ya arabası bozuktur araba gününde değildir 2 ye 1 olsada gidemiyordur yan yattı çamura battı ha bide rs nos basmıştır :D

seko
09-10-2010, 19:04
hee öledir kesin :D
ya vites kaçırır ya arabası bozuktur araba gününde değildir 2 ye 1 olsada gidemiyordur yan yattı çamura battı ha bide rs nos basmıştır :D
Ben o gece oradaydım sen nerdeydin :icon_wack

Shellkolik
09-10-2010, 23:02
bilemem nerede olduğumun önemide yok

ama genelde araçlar geçilince sorunlu oluyor normaldir

BoraRS
10-10-2010, 00:11
bilemem nerede olduğumun önemide yok

ama genelde araçlar geçilince sorunlu oluyor normaldir

Normal şartlarda headers cai egzoz üçlüsü olan sağlıklı bir vtec olsa 2 ye tekte bu kadar fark olmaz inan bana. Özgürün arabasında o akşam sorun olduğunu herkes biliyordu forumdan. Bir de Özgür öyle geçilse arabam bozuktu eksikti gibi yorumlarla çamura yatacak kişilikte birisi değildir.

Evet RS iyi yürüyor ama bu video gerçekten kıstas alınacak bir video değil.

chiefkadir
10-10-2010, 00:21
Vtec anıden kösülmüş baz almayın o denemeyı

Kaa scirocco
10-10-2010, 02:18
yusuf FF vtec ne zaman hazır oluo rodajın ne durumda nasıl giido :)

seko
10-10-2010, 08:08
Normal şartlarda headers cai egzoz üçlüsü olan sağlıklı bir vtec olsa 2 ye tekte bu kadar fark olmaz inan bana. Özgürün arabasında o akşam sorun olduğunu herkes biliyordu forumdan. Bir de Özgür öyle geçilse arabam bozuktu eksikti gibi yorumlarla çamura yatacak kişilikte birisi değildir.

Evet RS iyi yürüyor ama bu video gerçekten kıstas alınacak bir video değil.
vtec bu arada stg2 ekzantrikli idi ama ayarsızdı zaten gece sonu kırıldı :(

Vtec anıden kösülmüş baz almayın o denemeyı
ben aynı gece iki araba ilede denedim oradan yazıyorum yoksa agzı olan konusuyor bu aralar :D

BoraRS
10-10-2010, 09:05
vtec bu arada stg2 ekzantrikli idi ama ayarsızdı zaten gece sonu kırıldı :(

ben aynı gece iki araba ilede denedim oradan yazıyorum yoksa agzı olan konusuyor bu aralar :D

Seko senin de ağzın yok mu sen de konuş :D

seko
10-10-2010, 10:16
Seko senin de ağzın yok mu sen de konuş :D

hocam artık iyice gruplasma var yok ole degil diyorsun adam inanmıyor ne yapacan ugrasamazsın :icon_tup: