Orijinalini görmek için tıklayınız : Avrupa yakası mauyne istasyonu?
PROMINENT
04-10-2010, 09:39
arkadaşlar avrupa yakası muayne istasyonu için yardımcı olabilecek varmı? araç lotus esprit v8 eksiksiz ama yinede tanıdık vasıtası ile hareket etmek istiyorum.. hem vakitsizlikten hemde çok uğraşmamak adına.yardımcı olabilecek varsa çok iyi olur..anadolu yakasıda olabilir.
ben 3 arac yaptırdım çatalcadakınde. genelde ınsıfıyatıflı ınsanlar war orda bazı seylerı eksıkde olsa gormezden gelebılıyolar. en azından bana oyle denk geldı dıyeyım.
mimarsinan'a gitme diyebilirim sadece :) fena uyuşuklar ve cins tipler var
maxpower
04-10-2010, 11:30
bende bişey sorabilirmiyim müsadenizle
aracın muayenesi 22sinde doluyor. 22sine randevu alsam ve ilk seferde geçmese muayenemin günü geçmiş olacağı için herhangi bir ceza vs olur mu??
bende bişey sorabilirmiyim müsadenizle
aracın muayenesi 22sinde doluyor. 22sine randevu alsam ve ilk seferde geçmese muayenemin günü geçmiş olacağı için herhangi bir ceza vs olur mu??
Aracında eksik olursa sana orda evrak vericekler bu evrakla 30 gün eksiklerini giderebilmek adına zaman veriyorlar.Yani muaeyene bitmiş gib cezai işleme tutmazlar
maxpower
04-10-2010, 11:48
Aracında eksik olursa sana orda evrak vericekler bu evrakla 30 gün eksiklerini giderebilmek adına zaman veriyorlar.Yani muaeyene bitmiş gib cezai işleme tutmazlar
teşekkürler
SPORTING
04-10-2010, 14:51
ben 3 arac yaptırdım çatalcadakınde. genelde ınsıfıyatıflı ınsanlar war orda bazı seylerı eksıkde olsa gormezden gelebılıyolar. en azından bana oyle denk geldı dıyeyım.
aynen bende sıkıntısız geçtim bazı şeyleri görmezden gelmişlerdi.
SekoLive
04-10-2010, 15:04
beyler ceco mu ben mi istisnayım bilmiyorm ama sinir krizi geçirmemek adına çatalcaya gitmeyin dha şehir içinde kalsn gidiceniz yer eksik bişi çıkar ise sanayi yakın bi yer olsn hemen hallettrin çatalca çok fena bozdu sinirlerimi özellikle bitane si var adını yarın evden bulup yazıcam...
serkan demir
04-10-2010, 15:06
zaten randevulu sıstemle gıderseniz eğer hiç vakit kaybetmiyorsunuz.ben 4 -5 kez gittim randevu ile 10 dakika içinde numaranız gelıyor alıyorlar ıcerıye. ben hep silivri kavaklı muayene istasyonuna gittim.
abi anadolu dersen gebzeye git siteden ibrahim ve 34 NZM 88 e pm atarsan yardımcı olurlar hiç bir sıkıntıda yaşamazsın
mimarsinan'a gitme diyebilirim sadece :) fena uyuşuklar ve cins tipler var
evt değişik tipler var orda bende beğenmedim orayı.kendi arabımı esenyurtta ki ne götürmüştüm gayet anlayışlıydı hepsi..
onursumer
04-10-2010, 15:26
ben direk kavaklıdakine gidiyorum pek sorun çıkarmadılar bana hatta arabamın yanına girmiştim o plakayı yapıştırdıkları bandrolude konuştum gostermelik koydular kapının onude çıkardım :)
PROMINENT
04-10-2010, 15:34
abi anadolu dersen gebzeye git siteden ibrahim ve 34 NZM 88 e pm atarsan yardımcı olurlar hiç bir sıkıntıda yaşamazsın
aslında en doğrusu o gibi gözüküyor .. ataköyden oraya yol biraz uzak geldi ondan avrupa dedim..yoksa gidilir. orada rahat edilir o kesin :) saolasın.
PROMINENT
04-10-2010, 15:36
beyler ceco mu ben mi istisnayım bilmiyorm ama sinir krizi geçirmemek adına çatalcaya gitmeyin dha şehir içinde kalsn gidiceniz yer eksik bişi çıkar ise sanayi yakın bi yer olsn hemen hallettrin çatalca çok fena bozdu sinirlerimi özellikle bitane si var adını yarın evden bulup yazıcam...
sanayi şansımız yok o kötü zaten..arada k.konvektör yok zaten tek eksiği o zaten 40 binde bide ona rağmen herşeyi 0 lanmış araba. ama adam şu bu derse garip garip tekrar maslağa gitmek lazım..her ihtimale karşı rahat olabilirsek çok güzel olucak..
SekoLive
04-10-2010, 15:36
aslında en doğrusu o gibi gözüküyor .. ataköyden oraya yol biraz uzak geldi ondan avrupa dedim..yoksa gidilir. orada rahat edilir o kesin :) saolasın.
:) ozaman bi alternatifde pendik frid ve ömers orda çalısıyorlar yardımcı olurlar illaki denk gelirlerse
PROMINENT
04-10-2010, 15:37
telefon açıp alınabiliyor değilmi ? yani ordan birini bulsak o bize gel dese hadımköy de falan. o saatte orda olsak rahat olur sanırım.
:) ozaman bi alternatifde pendik frid ve ömers orda çalısıyorlar yardımcı olurlar illaki denk gelirlerse
ben pendikte calısıyorum ferit pendikte değil :)
PROMINENT
04-10-2010, 19:53
ben pendikte calısıyorum ferit pendikte değil :)
hmm sıkıntı yaşarmıyız peki sıra sistemi nasıl oluyor ?
hmm sıkıntı yaşarmıyız peki sıra sistemi nasıl oluyor ?
internetten randevu alıyorsunuz istasyona gelince ana binadan sıramatikten plakanızı grip sıra numarası alıyorsunuz sıra size gelince gerekli ödemeyi yapıp muayene sıranızı bekliyorsunuz su sıralar bircok istasyon sakin toplam istasyonda kalma süreniz 1 saat civarı sürer.
pendikte degilim seko ben :D
telefon açıp alınabiliyor değilmi ? yani ordan birini bulsak o bize gel dese hadımköy de falan. o saatte orda olsak rahat olur sanırım.
aynı gün içine randevu alabiirsiniz hatta 1 saat sonrasına bile yer varsa elbet :D bu aralar akşam 4 - 5 arası boş randevular maslak sanayi diorsanız 2 ihtimaliniz var e6 dan ya hadımköye yada çatalcaya gideceksiniz çatalca rahat dıye hep konusuluyor ama serkan memnun kalmadı :D bende bişey diyemiyorum artık neresi iyi kötü neresi ciddi neresi laylaylom neresi işini düzgün yapıyor :D
eksik çıkma ihitmali varsada sabah saatlerıne alın kı ufak tefek sorunları aynı gun içinde halledebilesiniz akşam üzeri olursa belki diger güne sarkabilir
+ olarak aldıgınız randevu sizin kaynama olmaz saat veya sıra geldiginde hemen sizin işlemleriniz yapılıyor biraz tolerans var sanırım 15 20 dk geç kalma gibi işler aksarsa zaten siz oraya vaktinde gelmiş iseniz aracınız muayne olmadan asla yollamıyor
+ internete gerek yok 444 8008 hem gerekli sorularıda sorabilirsiniz ;)
PROMINENT
04-10-2010, 20:22
birtek k.konvektör yok okadar başka eksiği yok arabanın..sıkıntı olmaz sanırım...?
birtek k.konvektör yok okadar başka eksiği yok arabanın..sıkıntı olmaz sanırım...?
aracın orijinalinde var ise sorun yaşayabilirsiniz zaten tüvün en çok üstüne düştügü konulardan konvektör