Orijinalini görmek için tıklayınız : cam filminden geri kalanları temizleme.. yardım pls
pepecura
04-10-2010, 11:24
yancamları temızledımde arka cam cok iz kaldı beyaz beyaz .. rezıstanslara zarar vermeden nasıl temızlerım yardımlarınız ıcın şimdiden teşekkurler..
biraz jilet biraz tiner.. ;)
arka camda jilet rezistanslara zarar vermez mi?
komple kazımıcaksın işçilik :)
jilet degilde bütün halde satılan falcata bıcaklarıyla kazımıstım ben bütün camlarımı ama 1 hafta barnak agrısı cekıosun :D :D
likedead
04-10-2010, 12:18
sıcak su ile dene istersen ben öyle çözmüştüm sorunu..
fatih(fb)
04-10-2010, 14:27
bn sadece tinerle silerek çıkartmıştım hiç uğraştırmadı
benzin le cıkıyor biz öyle yaptk yıkamacıda.bı bez yada süngerimsi bişeye sür ovala işte sonra yıka bezle sil fln gıder
SOMEONESPECIAL
04-10-2010, 14:47
Alkolü yüksek kolonya deneyin...
SifirinciMurat
04-10-2010, 15:38
wd40 sıkacaksın, rezistans çizgilerine paralel şekilde ovalaya ovalaya çıkarırsın.
civic@ef
04-10-2010, 15:55
tiner en gzel çözüm bnce
tinerle jıletle ugrasma ;)
pepecura
04-10-2010, 17:39
kolonya gaz sıcak su falan denedım ama sonuc vermedi.. daha oncekı aracımda tınerle gırmıstım çat çut arka cam dahıl .. ama buna cesaret edemıyorum :) benzın denıcem olmadı ince işçilikle bıde maket bıçagı.. teşekkurler
ispirto ve bezle ovala çıkıyor
GokhanRS
05-10-2010, 09:52
yüksek alkollü kolonya, benzin, veya kaynarsu ile çözebilirsin. ben kaynarsu biraz bekledikten sonra cam sil, ile sorunu çözdüm rezistans kısımlarını zorlamadan sildim cıktı. zorlarsan rezistans mokoko
cam suyu spreyleri warya onun içine 2 damla pril ve ağzına kadar su eline bitanede maket bıçağı al sağa sola doğru temizle sonra bezle sil