Orijinalini görmek için tıklayınız : ROL VTEC vs LANCIA DELTA HF Turbo
JapanVsGermany
04-10-2010, 13:15
http://www.streetfire.net/video/rol-vtec-vs-lancia-turbo_2068503.htm
http://www.streetfire.net/video/rol-vtec-vs-lancia-turbo-2_2068505.htm
http://www.streetfire.net/video/rol-vtec-vs-lancia-turbo-3_2068506.htm
http://www.streetfire.net/video/rol-vtec-vs-lancia-turbo-4_2068507.htm
Delta sorunlu büyük ihtimalle. Çok yavaş geldi bana...
başka ihtimal varmı;)
Mesela 2.mi 3.mü ne videoda tutunuyor dikkat ederseniz, sonrakinde tutunamıyor.
Q4 ve Delta'ların en büyük derdi basınç kaçırmaları. Bilhassa emme manifoldununun altındaki 4 silikon boru ve boost hattındaki salak S şeklindeki borular hem yırtılmaya, hem de kaçırmaya müsait.
Ludacris
04-10-2010, 13:37
maşallah araçlara.
gardaş uzun marlboro mu o :)
JapanVsGermany
04-10-2010, 13:42
2 denemede wites değiştikten sonra gaz yemedi lancia. Acil yazılım yazılım desteği lazım araca,sahibi de hem fikir ama yine de güzel eğlenceli zewkli bir lancia :)
Bir de araç HF INTEGRALE değil. Sonradan turbolanmış. Abi anlattı baya da aklımda pek kalmadı :)
Ayrıca "stock" bir hf integrale ile denesek sonuçtan bundan farklı olmazdı :)
JapanVsGermany
04-10-2010, 13:43
maşallah araçlara.
gardaş uzun marlboro mu o :)
Uzun Marlboro Lights :D sende de ne göz warmış birader korktum walla :)
2 denemede wites değiştikten sonra gaz yemedi lancia. Acil yazılım yazılım desteği lazım araca,sahibi de hem fikir ama yine de güzel eğlenceli zewkli bir lancia :)
Bir de araç HF INTEGRALE değil. Sonradan turbolanmış. Abi anlattı baya da aklımda pek kalmadı :)
Ayrıca "stock" bir hf integrale ile denesek sonuçtan bundan farklı olmazdı :)
HF integrale değil mi? Bir tane 1.6 turbo vardı, orjinal HF turbo diye geçer, 1.6 8v turbo ve toplam 160 HP'mi öyle bir şey. Eğer onunla yarıştıysan da büyük başarı Hf turbo için.
Ahhh siz Hondacı kardeşlerim ahhh, her şeyi geçersiniz. Sağlam ama stock bir HF integrale ile yarıştığın zaman bana inan zor geçersin. Arabanda neler var bilemiyorum ama sağlıklı yürüyen bir integrale karşısında şansın olmaz...
JapanVsGermany
04-10-2010, 13:51
abicim muhtemelen bahsettiğin araba bu araba. Kullanan abi turbo basıncını filan arttırmış , custom manifold ws. 1 seneye yakın uğraşmış ama yetiştiremiyor mewcut ayarlar ile.
İnan olay honda fanatizmi ile alakalı değil, az önce tekrar baktım hf inregrale teknik werilerine, stock olan bir hf integrale geçemez rol vtec'i. ama bak zır stock diyorum, yoksa bi ayar ufak 2 dokunuş yarar gider ona sözüm yok :)
Araba petrol yeşili miydi? İçinde sizin vti'a benzer döşemeleri olan Recaro koltuklar olması lazım.
Maşşalah rol'e..
Abi bu araç pesoflee'nin orda duran vti değil mi? Eğer oysa sürekli görüyorum..
JapanVsGermany
04-10-2010, 13:58
Maşşalah rol'e..
Abi bu araç pesoflee'nin orda duran vti değil mi? Eğer oysa sürekli görüyorum..
bu araba o araba :) arkasında yazan 1.4is aldatmasın sakın seni :D
bu araba o araba :) arkasında yazan 1.4is aldatmasın sakın seni :D
Yok tahmin ediyordum onun olduğunu 1.4e aldanıp yanaşmam :D
JapanVsGermany
04-10-2010, 14:02
Araba petrol yeşili miydi? İçinde sizin vti'a benzer döşemeleri olan Recaro koltuklar olması lazım.
walla gürsel abi akşam ışıklar filan tam rengi kestiremedim ama füme gibiydi sankim :)
welhasıl çok güzel araba lancia, dediğim gibi arabada muhtemel ayar sorunu war zira turbo basıncı filan arttırılmış. Sahibine de dedim drecu.com'a bi gir danış istersen bir ayar wersin arabana,sen de bana ayar werirsin die :)
chiefkadir
04-10-2010, 14:02
Araba o akşam gelense HF değil,
HF in stock ne gideceğini daha önce gören bilir burdanda ben gördüm şööle yürüyodu diyen zor çıkar o yüzden boş muhabbet :) Youtube da felan stock kadran videosu varsa bakmak lazım..
maşallah 2 aracada.. rol vtecte çok güzel yürüyor..
JapanVsGermany
04-10-2010, 14:05
Araba o akşam gelense HF değil,
HF in stock ne gideceğini daha önce gören bilir burdanda ben gördüm şööle yürüyodu diyen zor çıkar o yüzden boş muhabbet :) Youtube da felan stock kadran videosu varsa bakmak lazım..
:D abi zaten hf integrale bulsak bile stock bulunur mu bilinmez :)
zewkli eğlenceli bir denemeydi, ayarlar yapıldıktan sonra tekrar denemekde fayda war :)
Bir de SFI Swaplı Corsa A denemesi yaptık, ona da kocaman maşallah çok iyi gidiyor araba :)
UĞUR_GSI
04-10-2010, 14:40
maşallah araclara corsayla sonuc ne oldu bıde corsa stokmu
Ludacris
04-10-2010, 15:05
Uzun Marlboro Lights :D sende de ne göz warmış birader korktum walla :)
hacı light olduğunuda anladımda söylersem korkarsın diye ses etmedim :D
şimdi lanciadaki benim dicem şok olucan :D
reşo bu arabalara bu kadar hevesliydin benim Q4 varken niye hic solemedin sana deltanın kardeşini tanıtırdım bi 10 boyla beraber :D :D :D
gerci o ara satmıstım zaten heralde :D
sen aştın kendını artık turbolarla denıyorsun maşallah ROL a :)
walla gürsel abi akşam ışıklar filan tam rengi kestiremedim ama füme gibiydi sankim :)
welhasıl çok güzel araba lancia, dediğim gibi arabada muhtemel ayar sorunu war zira turbo basıncı filan arttırılmış. Sahibine de dedim drecu.com'a bi gir danış istersen bir ayar wersin arabana,sen de bana ayar werirsin die :)
Benim q4 bitsin deneyelim seninle o zaman...;);)
gursel abı sen q4 u atmosferık vteclerle denemek ıcınmı yapıosun :D
Yok, eğlencesine küllinin küllisi standart binip saklamak için yapıyorum.
Q4 nazik arabadır , hondaya bmwye benzemez, cart kırılıverir...
Yok, eğlencesine küllinin küllisi standart binip saklamak için yapıyorum.
Q4 nazik arabadır , hondaya bmwye benzemez, cart kırılıverir...
er Q4 mü bahsettiğiniz
daha doğrusu bana bahsettıgınız arac mı?
Evet o Q4. Kız gibi toplanıyor şu anda. Motorda ve Yürüyende sökülmeyen vidası kalmadı
civic@ef
04-10-2010, 16:10
iksinde kocaman bi maşallah :D güzel yürüyor
Evet o Q4. Kız gibi toplanıyor şu anda. Motorda ve Yürüyende sökülmeyen vidası kalmadı
oyle bırseye ıhtıyacı vardı kasası ezılmemıs ama bakımdan yoksun bır arac cok ıyı olacagına emınım kesıklık sorununa degınebıldınızmı
neymıs?
Ne lpg kaldı, ne bobinler, ne buji kabloları. Hepsi atıldı, herşey standarda döndü, yeni turbo aldık, motor, şanzuman, transfer kutusu vs. yenilendi.
En son DTA ecu yapacağız, oldu bitti.
hayırlı olsun kazasız belasız
Cliosportve
04-10-2010, 18:13
Güzel sesi var şu rol vti ın
JapanVsGermany
04-10-2010, 19:13
Benim q4 bitsin deneyelim seninle o zaman...;);)
abi sen gece 3te otoban harici basmam demiştin,benim için tabularını yıkarsan ne mutlu bana :)
quattrofoglio ile denemek büyük zewktir abi mutlaka denemek isterim :)
abi sen gece 3te otoban harici basmam demiştin,benim için tabularını yıkarsan ne mutlu bana :)
quattrofoglio ile denemek büyük zewktir abi mutlaka denemek isterim :)
quadrofaglio degil o :D
quadrofagli sadece 145 lerde var adı 4 cekeri anımsatıyo fakat italyancada 4 yapraklı yonja demek..hatta fabrika cıkısı marşpiyellerde resmi bile var şans getirir :)
JapanVsGermany
04-10-2010, 19:29
alfa 155 quattrofoglio
bkz: http://www.xopc.co.uk/alfaromeo_wiperblades.htm
neyse o bi tarafa da dediğim gibi stock 155 Q4 ile rolling denemesini çok isterim, çok zewkli olacağına eminim :) Dolusuyla da denerim ama deneyecek olan kişi yaktığı benzine acımasın yeter :)
alfa 155 quattrofoglio
bkz: http://www.xopc.co.uk/alfaromeo_wiperblades.htm
neyse o bi tarafa da dediğim gibi stock 155 Q4 ile rolling denemesini çok isterim, çok zewkli olacağına eminim :) Dolusuyla da denerim ama deneyecek olan kişi yaktığı benzine acımasın yeter :)
bu baskaymıs :D :D (.öt oldum :D )
stock Q4 ü gecersin
JapanVsGermany
04-10-2010, 19:52
atatürk hastanesinde bir doktorda war siyah alfa 155 Q4 Beyaz Speedline 5 kol jantlı..
accord ile bi gaz werdim çakma Q4tür diye de, amcam 50yaşında hayat doluymuş meğerse :)
stock olursa da geçersem eğer şaşılmasın zira modifiyeli aracın stock aracı geçmesi doğaldır :)
haber bekliyorum gürsel abi, gönlüne göre olur inşallah Q4 :)
Ben geçen orucumu bozdum, çıkar gazlarız..
Fatih Quadrifoglio 4 yapraklı yonca demek bu arada :)
atatürk hastanesinde bir doktorda war siyah alfa 155 Q4 Beyaz Speedline 5 kol jantlı..
accord ile bi gaz werdim çakma Q4tür diye de, amcam 50yaşında hayat doluymuş meğerse :)
stock olursa da geçersem eğer şaşılmasın zira modifiyeli aracın stock aracı geçmesi doğaldır :)
haber bekliyorum gürsel abi, gönlüne göre olur inşallah Q4 :),
Stok q4 ü rahat rahat gçersin Q4 öyle çok başarılı giden bir araç değil. O yıllarda evet çok iyimiş. Ama su var stok bir vtec geçemez. Senin araban stok q4 ü yer. Denendi ve görüldü zaten. 4x4 bir arac rollde çok başarı beklememek lazım. Hele birde 1400kg ise:D:D
by_BuRoCk
04-10-2010, 23:21
maşallah kanka maşaallah
fark tır boyu olmuş otobanda daha nie basıonki :D
JapanVsGermany
04-10-2010, 23:28
hacım bazı wideolarda lancia gaz kesiodu, farkın açıldığı wideoda ona denk gelmiştir,bakmıodum arkaya, 200ün üstüne gelince bırakıodum, kasıt yok yani lütfen :)
lancianın sahibi de çok beyefendi bir abimiz,tanıştık konuştuk fikir alışwerişine buluştuk :D