Orijinalini görmek için tıklayınız : Cancan oto hakkında
flexamin
04-10-2010, 16:25
arkadaşlar belki aranızda cancan oto yu bilenler wardır. bilmeyenler için konuyu açtım
Ankara şaşmaz oto sanayisinde bulunan cancan oto kadar şerefsiz bir yer yok. nekadar bişe aldıysam ordan hep sorun yaşadım. en son yaşadığım sorun jsv filtre konusunda
2.0 arac için filtre alcam dedim adam bana 1.6 için olan jsv 2600 kodlu filtre wermiş arayıp sölediğimde öle bir filtre wermedik bilmem ne demeye başladılar telefonda açtım ağzımı yumdum gözümü. bu akşam gidip değiştircem. piyasada jsv krank filtresi 10 lira iken bana 15 e kakaladılar (10 lira olduğunu sonradan öğrendim) jsv nin kendi sitesinde 2600 serisi için fiyat 35 tl yazarken bunlar 45 tl ye satıyorlar. kendi siterinde ise 42 tl yazıo . Yazıklar olsun bunlara.. daha nediim. reziller. bu bir ders oldu artık cancan da bit kadar bişey bile almıcam.
ordan bişe alırken çok dikkatli olun benden size tavsiye
bu cancan bms nin sokağının başındaki yer dimi köşe başında
flexamin
04-10-2010, 16:30
valla postananenin ya karşı sokağında köşe başı yada 1 alt sokağı köşe başı
Zırnık almam ordan sadece ara sıra girer neler satıyor diye bakarım. Esnaflıkları benim düşündüğüm tarzın çok altında.
genelde dolmuşları süslerler ama...
çok mu aradınız orayı?
flexamin
04-10-2010, 16:33
esnaf denmez onlara .
ya ne bilim önünden geçerken alayımda dükkana geçeyim dedim. geçen senede bi xenon aldım xenonun 3 gün sonra balastı cort oldu :) meğerse farklı xenon koymuşlar. . filtre parası önemli değilde 40-50 kağıt yaptıkları rezilllik
cancan la ne işin varki senin?? orası sahin dogan için aksesuar satan bi yer..
driftnolimit
04-10-2010, 16:36
olm keşke başta bilseydim zaten sana aldırmazdım ordan sana.
ben 1,6 bravo için 35 tlye aldım kanka
CANCAN Oto'nun esnaflıkları konusunda çok sıkıntılı haberler duydum.
sattıklarında garantili diye verip sonunda ya bu garantili değip değiştirmiyolar yada bunu biz vermedik bu kullanıcı hatası diyorlar.
ne işleri iş ne esnaflıkları esnaflık
flexamin
04-10-2010, 16:37
tmm le kızmayın :S dedim ya bi filtre alayım hazır sanayideyken filtre arayıp durmayayım hazır önünden geçiyorum falan dedim kanka :D bu da ders oldu neyse gidip filtremi deişcem birdaha da sokağından geçmicem oranın .
driftnolimit
04-10-2010, 16:39
boru işini naptın kanka??
iyide simdi adamlar serbest olarak beli bir fiyat soyluyolar, sende kabul edip alıyosun.. pahalıysa almasaydın :) ayrıyetten bi çok kişi 2.0 1.6 filtre ayrımını bilmez. hele hele bahsettigim gibi bi sahin dogan aksesuarcısı.. bosver ya canını sıktıgına degmez 10 lira içn salla gitsin ;)
Birseyi yazmadan 2 kez düsünüp yazın.
Mesajını editledim voltaj, bu forumda her sehirden yüzlerce insan var.
Genelleme ve asagılama olmasın bir daha.
flexamin
04-10-2010, 16:46
aşağılamak gibi bir amacım olmadı. bu postumdan önceki postumda belirttim neden öyle sölediğimi. kayserililer yanlış anlamasın
cancan la ne işin varki senin?? orası sahin dogan için aksesuar satan bi yer..
iş gene şahin doğancılara patlıo ben anlamıon yaa:ofk:
iş gene şahin doğancılara patlıo ben anlamıon yaa:ofk:
sahin dogancılara ne dedim ki ben simdi? sahin dogan için aksesuar satan bi yer orası değil mi?
erkin006
04-10-2010, 17:01
cancan ya:D
TolgaEsentepe
04-10-2010, 17:11
hiç alışverişim olmadı orayla.. Birkez gittim fiyatları uygundu bir zamanlar, cello tipler çoktu direk geri çıktım..
hiç alışverişim olmadı orayla.. Birkez gittim fiyatları uygundu bir zamanlar, cello tipler çoktu direk geri çıktım..
Ne var ne yok diye girdim bende geçen aynen devam ;) :D
cello tip ne kanka:):soru:
driftnolimit
04-10-2010, 17:41
cello kro olmasın :D
TolgaEsentepe
04-10-2010, 17:52
cello tip ne kanka:):soru:
canım Angara'ya özeldir bu tipler. Tam adı ''cello bello'' dur . buraya bir gelsen hemen gösterebilirim bu tipleri sana :p
canım Angara'ya özeldir bu tipler. Tam adı ''cello bello'' dur . buraya bir gelsen hemen gösterebilirim bu tipleri sana :p
:D :D :D süper bir tabirdir ya Cello Bello.. italyada yaşamış klasik müzik üstadının ismine benzer :hahaha:
flexamin
05-10-2010, 13:26
+1500 dooru sölüyon
bora1311
05-10-2010, 13:37
bende hic alısveris yapmam orasıyla, arada sırada bazen bakıp cıkarım o kadar...
bir iki fiyat sormustum, bana pahalı gelmisti, ucuzunu bulmustum daha sonra...
bu cancan bms nin sokağının başındaki yer dimi köşe başında
Aynen orası abi köşe başı..
--
Zamanında simota carbon ve krank filtresi almıştım, 3-4 ay önce de esnek boru aldım gereken indirimi yaptılar..Babamın oğlu değiller ama geri verip uygununu istesiniz adamlar verirler..Dükkan işletiyolar tabiki ürünün kendi sitesindekinden daha fazla fiyat çekiceklerdir :) Sinirlenicek sıkılıcak dert değil boşverin :)
ygtkrmdnz
05-10-2010, 14:24
birkaç defa internet üzeri alışveriş yaptık bir sıkıntı yaşamadık geçmiş olsun
flexamin
05-10-2010, 14:39
Aynen orası abi köşe başı..
--
Zamanında simota carbon ve krank filtresi almıştım, 3-4 ay önce de esnek boru aldım gereken indirimi yaptılar..Babamın oğlu değiller ama geri verip uygununu istesiniz adamlar verirler..Dükkan işletiyolar tabiki ürünün kendi sitesindekinden daha fazla fiyat çekiceklerdir :) Sinirlenicek sıkılıcak dert değil boşverin :)
dün gittim gitmeden önce aradım tamam abi getir değişelim falan da filan da dediler gittim :S mırın kırın ettiler yrn gel kesin değişelim falan dediler. sinirlendim bende bastım hilminin yanına gittim :) hilmi 2 günlük filtremi aldı üzerine biraz para verdim 2.0 araç için olan güzel bir filtre werdi saolsun. bidaha cancan'la kesinlikle alışveriş yapmam... bu bir ders oldu
dün ankara daydım eskişehir yolunda bir avm vardı (çok varda) yanlış hatırlamıyorsam cepa oranın -3 katında küçük bir yerleri var cancan diye sanırım aynı candan görmüşken uğradım
gençten bir çocuk birde orta yaşlarda 2 kişilerdi biraz içeriyi gezdim birazda bilgi alayım diye fakat "çok soğuk, isteksiz, bir çek git" der gibi tavırları vardı markası bile olmaya bir eksoza 220 tl montajsız dediler aynı eksozu arkadaş 175 tl ye eksozcuda taktırdı
bilmem ama bana soğuk geldiler anladığım kadarıyla sadece net üzerinden satış yapan bir yer gibi ve mağazayıda maksat adres belli olsun insanlarda güven oluşsun diye açılmış bir yer gibi geldi
erkin006
05-10-2010, 14:47
dolmuşçulardan ihya oldu cancan adamlar cepada dükkan tutacak kıvama geldi...avm olduğu için kuru kalabalık olarak nitelendiriyor olabilirler...sadece sorup almayan kitle olarak gördükleri için yılmış olabilirler...o yüzdende fazla ilgilenmemiştirler benim düşüncem...
ERkut 205
05-10-2010, 15:08
3/4 yıl öncesine kadar fiyatlar oldukça uygundu. Sonradan işler tıkırında gidince doğal olarak bu durumdalar. Ben yıllardır uğramıyorum.
Bunun yerine ostimde felan büyük depolar var normalde dışlarında tabela vs.. yoktur ama perakende satışın dışında da gelene satış yapıyorlar... Oto aksesuarcılardan da daha uygun bulunabiliyor bazı şeyler...
Şaşmazdaki büyük binasına gitmiştim bende..çoğu yerde 70-80 lira olan şeye 150 diyince eyvallah dedim çıktım..
Müşteriye ihtiyaçları yokmuş gibi tavır içerisindeler malesef
flexamin
05-10-2010, 17:23
Jsv Racing'in kendisine mail atmıştım. Attığım mail aşağıdaki ve bana verilen cevap :)
Değerli Müşterimiz,
Bahsetmiş olduğunuz konu ile ilgili JSV Ankara bölge temsilcimiz yetkili bayimiz Can can oto ile görüştüler.
Bayimizin Müdürü olan Yusuf Bey konu ile ilgili olarak son zamanlarda çalışan personel değişiminden dolayı bazı sorunlar yaşadıklarını ifade ettiler.
Bu durumdan dolayı için çok üzgün olduklarını ve sizi tekrar dükkanlarına misafir olarak davet ediyorlar.
Bu konudaki mağduriyetinizi telafi etmek için,önümüz kış olduğundan size “Kışlık bakım Seti” hediye edeceklerini söylediler.
Konu ile ilgili orada yetkili olan Yusuf bey ile görüşmeniz yeterli olacaktır.
Ayrıca alışverişlerinizde ürünlerimizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla..
Müşteri Hizmetleri
www.jsvracing.com
From: serdar bayram [mailto:serdarisgor@gmail.com]
Sent: Monday, October 04, 2010 4:18 PM
To: info@jsvracing.com
Subject: şikayet
Merhabalar.
Ankara'daki Şaşmaz oto sanayisinde bulunan cancan oto adlı yer sizin ürünlerinizi satmakta ve ben 2 gün önce 2.0lt aracıma filtrelerinizden almak için gittiğimde bana 2.0lt araçlar için 2600 seri li filtrenizi verdi. sizin sitenizden kontrol ettiğimde 1.6lt araçlar için uygun olduğu yazmakta ve sitenizdeki fiyat 35 tl ben ordan 45 tl ye almış bulunmaktayım. Bu konu ile ilgi bir uyarı yapıcakmısınız ? filtre 1.6 lar için değil demi diye sorduğumda yok abi olurmu öle şey dbunlar 2.0 lar için diyip durdular.
Nekadar arkadaşım ordan jsv ürünlerini aldıysa hepsi şikayetci.
ALPER-VNS
05-10-2010, 17:26
arabamdaki ss eksozun çıkışlarını beğenmediğim için uç almıştım ordan.. paslanmayandan weriim abi vs. die normallerden 2 kat pahalısını werdi bana.. eski arabamdanda biliorum paslanma zamanını bu uçların.. daha erken paslandı bu paslanmicak olan walla :D geçerken uğradım söyledim tabi ki hatırlamadılar..
cancan düzgün bi yer değil finspeed arabamın iç trimlerini 120tl gibi bişeye kaplarız dedi mesela, bunlar 250 dedi.. kime ne sokarsam mantığı adamlarınki..
buarada böyle incik cincik malzemeler için köşem oto iyidir.. cancanda 35 40 dedikleri filtre orda 15lira :D
Jsv Racing'in kendisine mail atmıştım. Attığım mail aşağıdaki ve bana verilen cevap :)
Değerli Müşterimiz,
Bahsetmiş olduğunuz konu ile ilgili JSV Ankara bölge temsilcimiz yetkili bayimiz Can can oto ile görüştüler.
Bayimizin Müdürü olan Yusuf Bey konu ile ilgili olarak son zamanlarda çalışan personel değişiminden dolayı bazı sorunlar yaşadıklarını ifade ettiler.
Bu durumdan dolayı için çok üzgün olduklarını ve sizi tekrar dükkanlarına misafir olarak davet ediyorlar.
Bu konudaki mağduriyetinizi telafi etmek için,önümüz kış olduğundan size “Kışlık bakım Seti” hediye edeceklerini söylediler.
Konu ile ilgili orada yetkili olan Yusuf bey ile görüşmeniz yeterli olacaktır.
Ayrıca alışverişlerinizde ürünlerimizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla..
Müşteri Hizmetleri
www.jsvracing.com
From: serdar bayram [mailto:serdarisgor@gmail.com]
Sent: Monday, October 04, 2010 4:18 PM
To: info@jsvracing.com
Subject: şikayet
Merhabalar.
Ankara'daki Şaşmaz oto sanayisinde bulunan cancan oto adlı yer sizin ürünlerinizi satmakta ve ben 2 gün önce 2.0lt aracıma filtrelerinizden almak için gittiğimde bana 2.0lt araçlar için 2600 seri li filtrenizi verdi. sizin sitenizden kontrol ettiğimde 1.6lt araçlar için uygun olduğu yazmakta ve sitenizdeki fiyat 35 tl ben ordan 45 tl ye almış bulunmaktayım. Bu konu ile ilgi bir uyarı yapıcakmısınız ? filtre 1.6 lar için değil demi diye sorduğumda yok abi olurmu öle şey dbunlar 2.0 lar için diyip durdular.
Nekadar arkadaşım ordan jsv ürünlerini aldıysa hepsi şikayetci.
Sorun zaten Yusuf Bey de onu değiştirmek lazım :D
flexamin
05-10-2010, 17:31
zaten oraya uğrayacağımı da sanmıyorum kışlık bakım seti sanki kaç para :) bana kışlık lastik werseler tmm diicem de :) onda bile sahtekarlık:D olur..
cancan dan pek alışveriş yapmayın derim fena gecirir :)
kışlık bakım setımız antifrizli cam suyu:D:D
bıraksınlar bunları ya mıllete tak sonrada gel abı soyle boyle de kapıdan ıcerı gırdıgınde akılları nerdeydı