Orijinalini görmek için tıklayınız : Tr nin en iyi yürüyen atmosferik esayı kimde ??
By_MuGeN
04-10-2010, 19:52
arkadaşlar buraya tr nin en ciğerli ve en kaliteli atmosferik esayı hakkında bilgi verebilir misin yada foto koyabilir misiniz paylaşımlar için şimdiden teşekkürler
By_MuGeN
04-10-2010, 19:57
??????????
Hocam böyle sorular çok soruldu çok gosterıldı yuzsefer sorulmasın dimi ama:)
Ef Driver
04-10-2010, 19:58
bu soru piyasayi karıştırır:D
az sabret bari ya konu açıyosun 5 dakkada cevap istiyosun:D
Al bari:D
http://i46.tinypic.com/27xec13.jpg
By_MuGeN
04-10-2010, 20:01
az sabret bari ya konu açıyosun 5 dakkada cevap istiyosun:D
Al bari:D
http://i46.tinypic.com/27xec13.jpg
ön sıralarda güncel olması için yoksa bi acelem yok
By_MuGeN
04-10-2010, 20:02
Hocam böyle sorular çok soruldu çok gosterıldı yuzsefer sorulmasın dimi ama:)
geçmişin tozlu sayfalarını mı araştırmalıyım :)
aynen araştır.
http://www.techturkey.com/forum/search.php
geçmişin tozlu sayfalarını mı araştırmalıyım :)
aynen öyle GRDŞ
By_MuGeN
04-10-2010, 20:03
Ne için arıyorsunuz ?
bende esay kullanıyorum sadece araştırma yapmak istedim bu kadar kapsamlı başka bir site yok
By_MuGeN
04-10-2010, 20:04
aynen öyle GRDŞ
oldu gökan bidaha öyle yaparım ...
By_MuGeN
04-10-2010, 20:05
bu soru piyasayi karıştırır:D
yok be kardeşim niye karıştırsın ki rekabet her zaman iyidir geliştirir
ön sıralarda güncel olması için yoksa bi acelem yok
2'ye al delioğlan :D
Bu gün aracınızı gördüm. Gerçekten güzel duruyor. Arka bakalitleri felan yok tam al 2'ye aracı olmuş. :)
By_MuGeN
04-10-2010, 20:09
o nası oli delioğlan :)
Ya çok abez bi konu olmadaığı sürece isteyen istediğini sorar moderatorler boş durmuyo zaten burda milleti çamurlamaya bu kadar meraklı olmayın belki deneme teklif edicek belki si alcak piyasa kolluyo her napıyosa
by_mugen işsiz güçsüzmüsün sen :D
ahahahhaa:D:D
Bu gün aracınızı gördüm. Gerçekten güzel duruyor. Arka bakalitleri felan yok tam al 2'ye aracı olmuş. :)
eyvallah teşekkür ederim...
bakalitleri boyatıp takıcam çok çizik içindeydi o yüzden söktüm.eğlenceli bi araç özellikle lüks araçlar yanıma gelip şekil yaptığında 2ye alıp uzamak kadar keyifli bişey yok :D
By_MuGeN
04-10-2010, 20:15
[QUOTE=Selman;1736083]ahahahhaa:D:D[/QU
çok komik heralde
seni satın alacak konumdayım seviyeli ol istersen bişeyler öğrenmek suç mu ???
laflarına dikkat et asıl sen seviyeli ol. o kadar para işe yaramaz. az aklını kafanı çalıştır. ota boka konu açma arama motorunu kullan.
boyle bir konu actigina gore herhalde tr'nin en iyi yuruyen si'yi sendedir..
ayrica hirs yapmak ve rekabet iyi degildir, adami ipe surukler, burada deneme olacaksada arkadasca denemeler olur, arabani dener gorursun, anahtarina hesabi olmaz yani, yani boyle bir konu acanda ona gore acsin, zaten e-5'te 5500 tane aramizda olmayan kisiler salca oluyor.
by_mugen işsiz güçsüzmüsün sen :DPolis memuru kendisi.:)
By_MuGeN
04-10-2010, 20:18
seni satın alabilirim gardaş seviyeli ol istersen bişeyler öğrenmek suç mu
laflarına dikkat et asıl sen seviyeli ol. o kadar para işe yaramaz. az aklını kafanı çalıştır. ota boka konu açma arama motorunu kullan.
satın alıcak konumdayım derken bilader?
sen kimsin bakkaldan sakızmı alıyosun? adam gibi konuş yada kaybol sen milleti satın almaya çalışırken millet aklını alır dikkat et
By_MuGeN
04-10-2010, 20:19
Polis memuru kendisi.:)
seni tanıyamadım
kimseyi savunduğum yoktu harbi ayıp ediyosunuz
Arkadaşı tanımam daha önce bişey yaptımı bilmemde belkide speclerini merak etti uygulayacak yada vs.. bu kadar üzerine gitmeye gerek varmı orada çorum gördünüz diye...
seni satın alabilirim gardaş seviyeli ol istersen bişeyler öğrenmek suç mu
para karıya kıza gösterilir böyle bir söz var kulagına küpe olsun ?
birşeyler öğrenmek isityorsanda site dün açılmadı geçmişe bir bak konuları gez dolaş araştır sonra konu aç herkes yardımcı olur
ilk absürt konun olsaydı herhlde bizde bişey demezdik ama gerçekten komik yani :D
By_MuGeN
04-10-2010, 20:21
satın alıcak konumdayım derken bilader?
sen kimsin bakkaldan sakızmı alıyosun? adam gibi konuş yada kaybol sen milleti satın almaya çalışırken millet aklını alır dikkat et
eğer zoruna gidiyosa lafını bilip konuşacaksın milletin adınada konuşma benim burdan kaybolmam senin tekelinde değil
Arkadaşı tanımam daha önce bişey yaptımı bilmemde belkide speclerini merak etti uygulayacak yada vs.. bu kadar üzerine gitmeye gerek varmı orada çorum gördünüz diye...
ayrica hirs yapmak ve rekabet iyi degildir, adami ipe surukler, burada deneme olacaksada arkadasca denemeler olur, arabani dener gorursun, anahtarina hesabi olmaz yani, yani boyle bir konu acanda ona gore acsin, zaten e-5'te 5500 tane aramizda olmayan kisiler salca oluyor.
Bak kisa ve oz aciklamisim degil mi utku, herseyin bir adabi vardir, meydan okumak osmanli devrindeki savaslarda kaldi, hepimiz dostuz kardesiz..
By mugen sen neden sordun bu soruyu cevap hele bir
Ef Driver
04-10-2010, 20:23
utku adamın çorumlu veyada irk meshep meselesi deil konuyu bende takip ediyordum isteyen merak ettigini sorsun paylaşılsın die bu forum açılmış :icon_tup: ama konuşma tarzi savunulcak bişi deil haklıyken bile haksız duruma düşürüyor kendini
By_MuGeN
04-10-2010, 20:23
heralde sen bunlarını ananın karnında öğrendin sen niye atlıyosun ki
eğer zoruna gidiyosa lafını bilip konuşacaksın milletin adınada konuşma benim burdan kaybolmam senin tekelinde değil
bilader öyle seni satın alırım falan gibi kelimeler kullanmaya devam edersen ben millet adına seni satıcam haberin olsun...efendi ol
kımse sana zorla bişi yaptırmıyor by mugen arkadasım bak sen eger polıs memruysan kullandıgın tabır cok yanlış karsındakı senın kölen deıl ayıp değılmı sımdı burkaı herkes bırbını tanıyan seven ınsanlar se daha ılk gunden terbıyesızleşıysun ama yasına yakısmıyoır
Bak kisa ve oz aciklamisim degil mi utku, herseyin bir adabi vardir, meydan okumak osmanli devrindeki savaslarda kaldi, hepimiz dostuz kardesiz..
Ben okuyabiliyorum sizin yazdıklarınızı belkide hırs yapmadı bunu bilemezsin.Demek yarın öbür gün ben desem en hızlı atmo fd civic hangisi bizede aynı muamele yapılacak.
Mugen sarı swap var eg sohc vtec var var 1-2 tane daha hızlı tabirine uyacak bunlardan araştırırsın amelin amacın neysede öğrenirsin
baslıgı gorunce dyno sonucu felan bekledım:D
heralde sen bunlarını ananın karnında öğrendin sen niye atlıyosun ki
la cevap veriyosun dahada konusuyosn bak defol git akşam akşam delitme insanı. sana arama motorunuda gösterdik link attım ya daha ne yol gösteriyim azını topla
By_MuGeN
04-10-2010, 20:26
herşey dostane ortalığı karıştırmak gibi bir amacım yok
utku adamın çorumlu veyada irk meshep meselesi deil konuyu bende takip ediyordum isteyen merak ettigini sorsun paylaşılsın die bu forum açılmış :icon_tup: ama konuşma tarzi savunulcak bişi deil haklıyken bile haksız duruma düşürüyor kendini
sen daha ilk mesajında ti ye alıyorsun ama adamın konusunu ilk başta öyle edepsizlik yapsa bende saldırırım ama haklıyken haksız duruma düşen o değil sizsiniz direk ti ye alınmaz niyetini bilmeden he de geç bişey kaybetmezsn hırısınızı milletten mi alıyosunuz napıyosunuz anlamıyorum neyse eyv :)
Ben okuyabiliyorum sizin yazdıklarınızı belkide hırs yapmadı bunu bilemezsin.Demek yarın öbür gün ben desem en hızlı atmo fd civic hangisi bizede aynı muamele yapılacak.
Mugen sarı swap var eg sohc vtec var var 1-2 tane daha hızlı tabirine uyacak bunlardan araştırırsın amelin amacın neysede öğrenirsin
Yukaridaki tabir ve konusma tarzi sanada yapilirsa evet sanada ayni tepki gosterilmekten kacinilmaz bence, onun yazdiklarinida okuyabiliyorsan helal olsun .
By_MuGeN
04-10-2010, 20:29
la cevap veriyosun dahada konusuyosn bak defol git akşam akşam delitme insanı. sana arama motorunuda gösterdik link attım ya daha ne yol gösteriyim azını topla
bilgi için sağol bu arada sen kimsin burası babanın çiftliğ mi delirsen ne delirmesen ne şurda efendi efendi bişeyler öğreniyoruz siz kaşınıyosunuz .
bilgi için sağol bu arada sen kimsin burası babanın çiftliğ mi delirsen ne delirmesen ne şurda efendi efendi bişeyler öğreniyoruz siz kaşınıyosunuz .
herseyın bı adabı var ama sen kalkıp ınsanlara satın alırım dıyemezsın klavyeden yazıyosun ama acaba adamı tanıyormusun yuzunu gordunmu kısılıgını gordunmu uzatmazsan ıyı olur
By_MuGeN
04-10-2010, 20:30
baslıgı gorunce dyno sonucu felan bekledım:D
ne alakası var
tamam bilader senin burası takıl burda öğrenmene bak ben ezeli izlicem tadımı bozmayım.
By_MuGeN
04-10-2010, 20:30
herseyın bı adabı var ama sen kalkıp ınsanlara satın alırım dıyemezsın klavyeden yazıyosun ama acaba adamı tanıyormusun yuzunu gordunmu kısılıgını gordunmu uzatmazsan ıyı olur
kısasa kısas diye bişey var biliyo musun
kısasa kısas diye bişey var biliyo musun
ya bırak sımdı bana felsefe yapma burda sana ben nedıyorum sen nedıyosun İNATLA INSANLARA BİŞİ DIYOSUN
ya bırak sımdı bana felsefe yapma burda sana ben nedıyorum sen nedıyosun İNATLA INSANLARA BİŞİ DIYOSUN
hocam gel biz beden egitimi yapalim bosver yav..
en hızlı Sİ erkut bladerk kardeşimizde...
hocam gel biz beden egitimi yapalim bosver yav..
antremandan geldim çok yorgunum:)
Yukaridaki tabir ve konusma tarzi sanada yapilirsa evet sanada ayni tepki gosterilmekten kacinilmaz bence, onun yazdiklarinida okuyabiliyorsan helal olsun .
Ben 3 yıldır buradayım tt forum adabını hatırlattığın için öncelikle teşekkkür ederim..
Sonrasında adam konu açmış.adamla makara yapılıyor zoruna gidiyor ve ondan sonra oda edepsizleşmeye başlıyor.bak direk ahlaksızlık yapmış demiyorum makaraya alınmış ondan sonra kızıp oda parlıyor.Anladın dimi söylemek istediğimi o kadar zor bişey değil a adamı konu açmış diğer harfler .aşşak geçmiş a da sizmisiniz ulan .aşşak geçen diye saldırmış şimdi nasıl :)
antremandan geldim çok yorgunum:)alla alla bi konuda D.bakırda oldugunu söyledin:)
Ben 3 yıldır buradayım tt forum adabını hatırlattığın için öncelikle teşekkkür ederim..
Sonrasında adam konu açmış.adamla makara yapılıyor zoruna gidiyor ve ondan sonra oda edepsizleşmeye başlıyor.bak direk ahlaksızlık yapmış demiyorum makaraya alınmış ondan sonra kızıp oda parlıyor.Anladın dimi söylemek istediğimi o kadar zor bişey değil a adamı konu açmış diğer harfler .aşşak geçmiş a da sizmisiniz ulan .aşşak geçen diye saldırmış şimdi nasıl :)
3 yilda mi ogreniliyor adap edep burada onu mu anlamaliyim yani, vay be guzelmis :)
alla alla bi konuda d.bakırda oldugunu söyledin:)
kanka dıyarbakırsporda oynuyorum::D
kanka dıyarbakırsporda oynuyorum:dvauvv bizim nie haberimiz yok:D
By_MuGeN
04-10-2010, 20:35
merak etme kardeşim bana sataşanlar kalitesini ortaya koydu ayrıca sana teşekkür ederim
bu konunun sonunda kan çıkar :D
bu konunun sonunda kan çıkar :Daahauh şansa modlarda yok ortalıkta:D
vauvv bizim nie haberimiz yok:d
ofisteyim gel:)
aman baba gecen okan kardeşim bı b16rex vıdeosu koydu bursada mıllet bırbırını kesecek yemın ederım , sormayın bööle sorular şu anda otobanda bırbırlerını doğruyolar ezel olmasa dogrananlardan bırı bendım ahsuha :D :D
3 yilda mi ogreniliyor adap edep burada onu mu anlamaliyim yani, vay be guzelmis :)
En az 5 yıldan söz ediyorlar galiba daha var
ofisteyim gel:)vay arkadaş ofiste napıyon sen:D
En az 5 yıldan söz ediyorlar galiba daha var
Hadi bakalim ras gele, yelkenler pora utku 2 yilin kalmis :D
By_MuGeN
04-10-2010, 20:39
tamam bilader senin burası takıl burda öğrenmene bak ben ezeli izlicem tadımı bozmayım.
isabet olur
vay arkadaş ofiste napıyon sen:d
buket lahmacun :d
Hadi bakalim ras gele, yelkenler pora utku 2 yilin kalmis :D
Yükselme sınavlarına gir sende kazanırsan arayı kaparsın :D ama dur zannetmiyorum en hızlı SİR sensin zaten :D
obaa vallahi süper oranın lahmacunuda güzeldir haa:D
obaa vallahi süper oranın lahmacunuda güzeldir haa:d
şaka len evdeyım hadı kaçtım kpss çalışayım:d
Karnimi aciktirdin yav neredesin sen? :p
konu pert oldu... :D :D
RANTHOR nirdeeeeeeeesiiiiinnnnnnnnn :D :D
Yükselme sınavlarına gir sende kazanırsan arayı kaparsın :D
redbull kanatlandirir, yukselmenin en kisa ve cabuk yolu :D
dur bi tane oktan arttirici cakiyim geliyorum :D
şaka len evdeyım hadı kaçtım kpss çalışayım:dahauahauah ya sen ne mavracı adamsın bende garajdan tayparı çıkartıp vtec aça aça gelecektim ahauaha:D:hahaha:
redbull kanatlandirir, yukselmenin en kisa ve cabuk yolu :D
dur bi tane oktan arttirici cakiyim geliyorum :D
Sen ciğerliymişsin öyle diyolardı gizliden nos açıyodun demek ki :D
By_MuGeN
04-10-2010, 20:45
para karıya kıza gösterilir böyle bir söz var kulagına küpe olsun ?
birşeyler öğrenmek isityorsanda site dün açılmadı geçmişe bir bak konuları gez dolaş araştır sonra konu aç herkes yardımcı olur
ilk absürt konun olsaydı herhlde bizde bişey demezdik ama gerçekten komik yani :D
bilmiyordum öğrendim ama tepkileriniz çok gereksizdi hepinize teşekkür ederim çok iyi ilgilendiniz
Sen ciğerliymişsin öyle diyolardı gizliden nos açıyodun demek ki :D
helal be bedavadan nos'ta koydurdun hadi bakalim :D
RottingChrist
04-10-2010, 20:50
bazen o kadar gereksiz yükleniyorsunuz ki muhabbet ister istemez buraya gidiyor.
yazacak birşeyiniz yoksa ortamı germeyin bari.
Time-R
350z te primera motoru varmış nosu söylemedin bunu söyleseydin bari :D
By_MuGeN
04-10-2010, 20:54
bazen o kadar gereksiz yükleniyorsunuz ki muhabbet ister istemez buraya gidiyor.
yazacak birşeyiniz yoksa ortamı germeyin bari.
katılıyorum
RottingChrist
04-10-2010, 20:58
adamın üyeliği belli mesaj sayısı belli kısacası acemi olduğu belli benim gibi. dakka bir gol bir yapmanın manası ne çözemedim. bu konuyu açmakla yaptığı bir hata varsa zaten uygun kişiler uygun bir şekilde uyaracaklardır.
dragon07
04-10-2010, 20:58
ozaman milletin agzına laf vermiceksin :)
araştırıcaksın ilk önce sonra konu açıcaksın... eger arastırmadan açıyosanda sonuca katlancaksın.
milletin ağzına bişey mi demek istiyosun sen şimdi dedikoducu yok poşet olmayıp büzülemeyen şeyler gibi :)
By_MuGeN
04-10-2010, 20:59
ozaman milletin agzına laf vermiceksin :)
araştırıcaksın ilk önce sonra konu açıcaksın... eger arastırmadan açıyosanda sonuca katlancaksın.
sonuç bu mu oluyo peki
RottingChrist
04-10-2010, 21:01
ok. araştırmadı hata yaptı sizde geçin makaranızı oh ne güzel akşam eylencesi.
By_MuGeN
04-10-2010, 21:02
ok. araştırmadı hata yaptı sizde geçin makaranızı oh ne güzel akşam eylencesi.
kardeşim sen merak etme ben kimsye eğlence olmadım onlar kalitesini ortaya koydu
Adam efendice sormuş. Rica etmiş misiniz demiş. Sonra sorulanlara düzgünce cevap vermiş. Kimse kusura bakmasın herife sataşanlar daha sonra mesaj yazanlar belli yani .
Adam soru sormuş işsüz güçsüzlüğü mü kalmış 2 ye mi almamış piyasa mı karışmaz olmuş kışkırtan bence sonradan gelen mesajlar görülen o dışarıdan okuyan birisi olarak . :)
RottingChrist
04-10-2010, 21:06
sen gel istanbula burda iddalı olan sı çok sayıda var dener soruna cevap buluruz :D
dragon07
04-10-2010, 21:07
madem bu kadar duyarlısınız,sorulan soruya cvp verin...
en hızlı esay kimde?
aha işte by mugen bak sana diğer tarafta dediklerim çıkıo şimdi :D
en hızlı esay kimde?
Bladerk'te... :icon_tup: ;)
K20 swaplı olarakta adanadaki laci Sİ da :)
RottingChrist
04-10-2010, 21:09
en hızlı esay kimde?
ben bilmiyorum. siz biliyormusunuz?
en hızlı esay kimde?
Kesinlikle konuyu gören Sı sahibi illaki yazar . Olmadı spec yada dyno çıktısı belirtir bir şekilde.Yazmazsa da onun bileceği iş :)
Ef Driver
04-10-2010, 21:10
Time-R
350z te primera motoru varmış nosu söylemedin bunu söyleseydin bari :D
yoo 3.6 motor 300 hp bi araçtı samet denemek istedi denedi sanane bundan sahibi benim utku sana ne oluyor 350z hakında yorum yapmak yürümek istiosan primera motoruyla senide yürütelim
Bladerk'te... :icon_tup: ;)
K20 swaplı olarakta adanadaki laci Sİ da :)
erkut abininki aslinda pek si sayilmazz eskiden si imiş.d16a9 yok şuan arabasinda.
ya o zmn eg kasa olarak sinif yapin
yada d16a9 eg5 olarak :)
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs436.snc3/25113_401516333208_544293208_3829484_2348899_n.jpg
full gırtlak b20 civic sii
dragon07
04-10-2010, 21:14
ben buraya kafama göre sınıflandırıp 20 tane Sİ yazarım. :)
bitane k20 swap adanada yok 3-4 tane var .sana göre hızlı soner abi...hangi motor çeşidine göre hızlı.antalyadada stock motorlu beyaz var vtek geçen oda en hızlısı bize göre. diye bu konu uzar gider.b16 motorlular var birde :)
yoo 3.6 motor 300 hp bi araçtı samet denemek istedi denedi sanane bundan sahibi benim utku sana ne oluyor 350z hakında yorum yapmak yürümek istiosan primera motoruyla senide yürütelim
Ya canım kardeşim çok içten yazıyorum bunu şaka mı yapıyosun ah be güzel hırslı kardeşlerim benim ? :)
3 yaşında cocuğa bile bunda primera motoru var desen o bile dönüp bi s. git lan der zaten :) Ben orada söyliceğimi söyledim espriyi anlayan anladı aramızda makaramızı yaptık ben ona çamur yaptım orda sana değil kaö liralık arabaya binmişsin bu kadar küçük şeylere takılmak yakışmıyo sana bak açıklamada yapıyorum oluyormuu :)
RottingChrist
04-10-2010, 21:15
düzce draglarına gelen sarı swaplı bir sı vardı. sanırım TT üyelerinden birine aitti
Aynen zaten oylesine zevkine rica minnet uzerine bir deneme olmustu, 350z sadece bir ruya, ben ruyamin ufacik kismini gerceklestirmistim.
Ef Driver
04-10-2010, 21:38
Ya canım kardeşim çok içten yazıyorum bunu şaka mı yapıyosun ah be güzel hırslı kardeşlerim benim ? :)
3 yaşında cocuğa bile bunda primera motoru var desen o bile dönüp bi s. git lan der zaten :) Ben orada söyliceğimi söyledim espriyi anlayan anladı aramızda makaramızı yaptık ben ona çamur yaptım orda sana değil kaö liralık arabaya binmişsin bu kadar küçük şeylere takılmak yakışmıyo sana bak açıklamada yapıyorum oluyormuu :)
kiralik arabamı :D haddini bil kendinle karıştırma
ben buraya kafama göre sınıflandırıp 20 tane Sİ yazarım. :)
bitane k20 swap adanada yok 3-4 tane var .sana göre hızlı soner abi...hangi motor çeşidine göre hızlı.antalyadada stock motorlu beyaz var vtek geçen oda en hızlısı bize göre. diye bu konu uzar gider.b16 motorlular var birde :)
sanmam kanks:) burdakı cıddı sıkıntı.hıc bı atmo ya şans vermıorum rahat rahat
tam da gecenin hit konusu oldu diordum. pert olmuş :)
okurken çok eğlendim :D