Orijinalini görmek için tıklayınız : Saniye Saniye Dehşet
OnurÖzden
05-10-2010, 01:39
Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Side Beldesinde bir markete giren eli bıçaklı şahıs, Market sahibini, çalışanı ve alışveriş yapan bir vatandaşı çeşitli yerlerinden bıçakladı.
Dehşet anları markette güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.
Edinilen bilgiye göre, dün gece 21.30 sıralarına Manavgat'ın Side Beldesindeki Kemer mahallesinde meydana gelen olayda Kemer mahallesi Muhtarı Osman Tüter'e ait markete gelen ve markete 100 metre mesafede kafeterya işlettiği bildirilen Kadri A. kasaya yaklaşırken elinde bulunan ekmek bıçağını bir anda market sahibine saplamaya başladı. Market sahibi Osman Tüter'e çeşitli yerlerinden yaralanırken olay sırasında markette çalışan İsmail Sarıgül ile alışveriş yapan Ali Gök de bıçak darbelerinden yaralandı. Market içerisinde bıçak sallamaya devam Kadri A'yı Osman Türe ruhsatlı silahıyla ateş ederek durdurdu.
Olayın ardından saldırganın bıçak darbeleriyle yaralanan Osman Tüter, İsmail Sarıgül ve Ali Gök Side Özel Bilgi Hastanesine, karnından yaralanan saldırgan Kadri A. Manavgat devlet hastanesine kaldırıldı.
Ameliyata alınan yaralılardan Kemer Muhtarı Osman Tüter'in Gövdesinde 2 yerde derin kesik, kafasında kesik ve el bileğinde kesiğe bağlı yırtılma, İsmail Sarıgül'ün yüzünde derin kesik, sol elinin parmaklarının tamamında parçalanma, Ali Gök'ün Boyun damarlarında ve adalelerinde kesilme, saldırganın ise karnına kurşun isabet etmesi nedeniyle ameliyat edildiği ve tamamının durumlarının şu an için iyiye gittiği bildirildi. Dehşet anları markette güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülenirken jandarma olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
http://www.iha.com.tr/haber/videowatcher.aspx?vid=7257&cid=735
Ağzım açık izledim yapacak yorum bulamıyorum
marketteki dayı ellerın dert gormesın ama sımdı cezaevıne gırıcek bu dayı adam yaralamaktan ne yazıkkı...tobe estafurullah.
ohaaaaaa yuh bee ulan ne gunlere kaldık ya.. memlekette neler oluyor...
psikopat yaa girdiği gibi savurmus elindeki bıcağı dayının ellerine sağlık..
nefsi müdafadan hapis cezası alır marketteki dayı oda para cezasına cevrilir olay siciline işlenir 5 yıl sonrada silinir.
diğeri toprağa girmediğine dua etsin bence...
yazık hakkaten
ugurbora
05-10-2010, 01:52
Alanya,manavgat tamamen zıvanadan cıkmış yerler hiç şaşırmadım açıkcası...sürekli gazetelerde böyle haberler okuyoruz etraftan duyuyoruz..çok yazık
Eray Yümsel
05-10-2010, 01:56
iyimiş.....
Eray Yümsel
05-10-2010, 02:00
marketteki dayı ellerın dert gormesın ama sımdı cezaevıne gırıcek bu dayı adam yaralamaktan ne yazıkkı...tobe estafurullah.
hiç bişey olmaz merak etme :) haneye tecavüz öldürse bile bişey olmaz silah ruhsatlıysa
O ilk girişteki boğazdan saldırdığı adam yaşıyor mu :S arkadan saldırmanında bu kadarı Vay o..... çocuğu resmen ağzım açık kaldı :S
ohaa dayıya helal valla can havli bu olsa gerek
TolgaEsentepe
05-10-2010, 02:06
boğazı nası kesti bıçakla şerefsiz köpek film gibi yaaa :|
Direk adamın boğazına çekti bıçağı girişte yok böyle bir şey market sahibi iyi bütün mermileri sıkmadı ona ne güzelde *** çuvalı gibi düştü yere vurulunca
timucintt
05-10-2010, 02:07
Asılsın....
1 saat önce bende izledim şok oldum valla ne diyeceğimi bilemiyorum:S
Eray Yümsel
05-10-2010, 02:09
olaya tek taraflı bakıyoruz kimse sormuyo adam neden bıçakla hepsine girdi diye ?
evet nedenn ??
olaya tek taraflı bakıyoruz kimse sormuyo adam neden bıçakla hepsine girdi diye ?
evet nedenn ??
abi aklımdan geçmedi değil boğazdan girdiği adam karambole gitti bence ama market sahibiyle arasında bi husumet olduğu kesin gibi bi i...lik var bu işte :)
M_PROJECT
05-10-2010, 02:13
zoru neymis ki soymaya felan gelmiyo orasi bariz bence , soyacak adam 100 metre otede dukkan isletmez .
evet nedenn ??
Onu bende düşündüm ama önüne gelene girişti herif 2 3 kişi daha olsa onlarada dalacak demek .:beuj:
çağlarcoskun
05-10-2010, 02:18
evet nedenn ??
ne olursa olsun böyle bişey yapmaya hakkı yok. ilk boynundan bıçakladığı adamın yerinde sende olabilirdin ? belliki alışveriş yapıyo suçu günahı yok.. bide bu yönden bak ?
Eray Yümsel
05-10-2010, 02:20
ne olursa olsun böyle bişey yapmaya hakkı yok. ilk boynundan bıçakladığı adamın yerinde sende olabilirdin ? belliki alışveriş yapıyo suçu günahı yok.. bide bu yönden bak ?
yahu komik olma nerden bilebilirsin belki 10dk önce orda bi vukuat oldu veya telefonla atıştılar oda daraldı kalktı gitti kesti alayını. belli olmaz kapıdaki adamda işin içindedir nerden bilcen olayı tamamen bilmeden yorum yapmayın. he gerçekten müşteridir ozaman tamam ama hiç sanmıyorum marlet sahibiyle hasmı oolupta kapıda duran masum köylünün gırtlağını o şekilde kesmeye çalışması çok normal değil :) anlatabildimmi muhtemelen o adamda vukuatın içinde ;)
breh... kasadaki aga önceden uyansaymış işi daha girişte sıkarmış bence.
soyadı tüter olan bi arkadasım vardı okuldan babası manavgatın beledıyemı artık nesı oldu bılemıorum ama manavgatta cok tüter var marketteki dayıda tüter denyoyu kolundan vurmus ya obur yere dusen elemanı vursayms valla cok acırdım acıkcası bıcaklı dayıda pek normal deıl bıldıgbın haplanmıs gıbı takılıodu..
haberlerde çıktı. müşterinin boğazına silme geçirdi valla. ne oluyor bu inasanlara :S
Yiğit Ş.
05-10-2010, 03:20
kasa arkasında adamla boğuşurken gelen eleman ayırmak yerine arkadan bi şişe geçirse kafaya hiç biri olmicak :)
Birşey olmaz.Meşru müdafadan yararlanır;yani kişi kendisine karşı yapılan;yapılması muhtemel olan haksız saldırıyı;saldırıyı bertaraf edecek şekilde önlemektir.Nitekim hakim bunu da dikkate alacaktır.
Olaya ise diyecek birşey bulamıyorum.Maalesef toplum olarak gerçekten gidişatımız o kadar kötüleşti ki..Adam elini kolunu sallaya sallaya geliyor;ilk önce kapı önünde duranın (sanırım)boğazına çizik atıyor;sonra market sahibini öldürmeye(!) teşebbüs ediyor;ardından diğer çalışana da aynı şekilde muamele ediyor..
Market sahıbı bızm aıle dostumuz... Oyle olaylara karısack sorunlu atarlı bırı degl... Haberı okuyunca sok oldum..... Ama bu hırszlık olayı degl..baska bısey war bence....
kasada oturan market sahibi abimiz zaten muhtardı orda silahı ruhsatlı eli bıcaklı olan kişiyle bir alakası yok aslında sonradan arkadan gelen kişi markette eleman eli bıcaklı kişinin elemanla arasında küçük bir takışma olmuş ama adam öldürmeye varacak kadar ciddi bişi diil kapıda dikelen adamın ise hiç bir alakası yok olayla marketçinin arkadası sohbet ediyorlar karşıdaki restorancı kişi hapı atıyor kendinden geçiyor sonrada önüne geleni kesiyor markette sonundada kurşunu yeyip yatıyor
oha ya bu nasıl ıs anlamadım
hiçkimseyle tartışma kafayı sıyırır bıçakla çizmeye gelir.
hiçkimseye bıçak çekme bi tane sıkarlar yerde kuzu gibi yatarsın.
Market ve işyerlerindeki saldırılar haneye tecavüze girmiyor hepsi açık alan olarak geçiyor. Ama sana saldıran hatta böle bi saldırıda bulunan kişiyi öldürsen bile hapis yatmazsın.
yazik olmus allah kalanlara sabir versin.
ak oglu ya evli barklı coluk cocuk sahibi insanlardan ne istiyosun :@
vtecburhan
05-10-2010, 07:53
eline bıcagı silahı alan delikanlı oluyor bunun kıcına palamut balıgını sokup salacaksın
hiç bişey olmaz merak etme :) haneye tecavüz öldürse bile bişey olmaz silah ruhsatlıysa
ruhsatsız da olsa bişi olmaz
Haneye tecavüzde her türlü haklısın ilk hamleyi karşı taraf yaptıgı sürece
anlıyacagın şekilde de söliim :)
bıçağın ruhsatı varmı yok
can havli ile kendini korumak için bıçak çekip adamı yaralasan adam ölse bile senin ceza alman diye birşey söz konusu degil
o yüzden sadece ruhsatsız silah bulundurmaktan 500 civarı bir para cezası yersin okadar
Muhtar lara silah ruhsatı verilmesinin ve silah alın denmesinin sebebini hepimiz görmüş olduk
bir evrak istemiştir yad usulsuz bişi muhtarda siktir cekmiştir sonra takışmışlardır gibime gldi
B.Battal
05-10-2010, 07:59
Sabah sabah kötü oldum ya nasıl bir memlekette yaşıyoruz? Bunlar nasıl insan?
Allah korusun sapığından da psikopatından da ayyaşından da. Huzur bırakmadılar insanlarda.
ErmanArseven
05-10-2010, 08:01
yuhh yaa bu ne abi amerikayı geçtik
Gelen eleman herşeyi göze almış bence. Kapıdakinin boğazını kesio direk. Diğerinin de kafasını.
Yaralamaya gelmediği belli.
yahu komik olma nerden bilebilirsin belki 10dk önce orda bi vukuat oldu veya telefonla atıştılar oda daraldı kalktı gitti kesti alayını. belli olmaz kapıdaki adamda işin içindedir nerden bilcen olayı tamamen bilmeden yorum yapmayın. he gerçekten müşteridir ozaman tamam ama hiç sanmıyorum marlet sahibiyle hasmı oolupta kapıda duran masum köylünün gırtlağını o şekilde kesmeye çalışması çok normal değil :) anlatabildimmi muhtemelen o adamda vukuatın içinde ;)
Herşey bi tarfa harbi moderatör olmalısın sohbet bölümüne bu objektiflik anca erdemli bir moderatörde olur. Helal olsun ayaklarımla alkışlıyorum.
Gelen eleman herşeyi göze almış bence. Kapıdakinin boğazını kesio direk. Diğerinin de kafasını.
Yaralamaya gelmediği belli.
Ava giden avlanıyor işte.
turbo&quattro
05-10-2010, 08:05
O serefsiz insallah olmezde bir daha duzelmeyecek sekilde sakat kalir.....Yasadigi her dakika burnundan gelsin itin...
Kansız seresfsız ya amacı neydı acaba hıc gunahı olmayan ınsanlara neler yaptı gırıstekı adamın sucu ne bu sızınde abınız babanız amcanız olabılır bu nasıl bısey ya harbıden yazık ne gunlere kaldık !!
BAHADIR24
05-10-2010, 08:35
böylesini asacaksın başka türlü adam olmaz bu hayvanlar:mad::mad::mad:
Low-Rider
05-10-2010, 09:03
aq evladına bak ya çok film izlemiş etkisinde kalmış heralde
ilk grişte kesiye adamın boğazını oç
eli bıcaklı şahış duyduguma göre kadın satıyormuş..muhtarda jandarmaya doğal olarak şikayet etmiş o yüzden oluşmuş olay..ilk kapıdaki abimizin şah damarı kesilmiş ama dikmişler hastanede şu anda durumu iyi muhtarın karnında iki tane sırtında bir tane bir tanede kafasında var bıcak darbesi onun durumuda iyi diğer market çalışanınında durumu iyimiş..saldırganın ise belden aşağısı felç olmuş bundan sonra büyük ihtimal tutmicakmış belden aşağısı..
oha aldı pırasayı eline artık seyredip seyredip ah çeker 45 sn. yede hayatımı kararttım felç oldum diye.
SULTANOGLU
05-10-2010, 09:12
adamın felç olduğunu duydum ya inanılmaz derecede rahatladım.
çok iyi olmuş çok da güzel olmuş , haketmiş şerefszi,iyiki ölmemiş, sürünsün işte böyle, allahın sopası yok ki gözüne soksun
Greentiger01
05-10-2010, 09:38
İnsan ne diyeceğini bilmiyor ne şerefsizler var şu ülkede
focus musty35
05-10-2010, 09:43
işte bu adamın götüne sokcan o bıcaı serefiz oğlu serefsizzzz
mermi neresinden girmiş felc kalmış? yüzüm güldü felç kaldığını duyunca :) dedemi bu sebepten kaybettik kadın satıcılarından mafya bozuntusu pavyonculardan.şimdi bunların hergün ızdırap çekmesi kadar beni mutlu eden başka bişey yok
oha :s :s bu ne ya.
şerefsiz. bitarafına sokacaksın o bıçağı.
AHMET1907
05-10-2010, 10:17
Son dakkada kapidan cikan birisi var, kaderde bu olsa gerek
dragon07
05-10-2010, 10:25
hayatımda ilk defa bi canlının felç olmasına sevindim...insanlık dışı beyler.
saldırgana iki el ateş edilmiş zaten ilki ayağına isabet ediyor ikincisi omuriliğine isabet ediyor kurşunun
iyi olmuş o.ç na.. yaşamasına üzüldüm açıkcası geberip gitseymiş.
çok belli ki önce hapı atmış sonra spartacus izlemiş yoksa nerde öyle boyun kesme hareketleri falan. piçe bak sen ya sinir oldum
Son dakkada kapidan cikan birisi var, kaderde bu olsa gerek
+100000
Senin ben ***** bacını yaaa..o.ç giristeki adam cok kötü offf tüylerim diken diken oldu
Gelde beynine beynine sıkmaaa...ama bu serefsizin ölmesi buna iylik yapmak olur..sakat bırakcan ki hergün hergün acı ceksin.Felç olduysa gercekten cok rahatladım bende
Katılıyorum tüm yazılanlara. Bende büyük bi oh çektim iliklerim rahatladı. :)
Birinin felç olmasına ilk defa inanılmaz seviniyorum.İlahı adalet budur ohhh :)
eli bıcaklı şahış duyduguma göre kadın satıyormuş..muhtarda jandarmaya doğal olarak şikayet etmiş o yüzden oluşmuş olay..ilk kapıdaki abimizin şah damarı kesilmiş ama dikmişler hastanede şu anda durumu iyi muhtarın karnında iki tane sırtında bir tane bir tanede kafasında var bıcak darbesi onun durumuda iyi diğer market çalışanınında durumu iyimiş..saldırganın ise belden aşağısı felç olmuş bundan sonra büyük ihtimal tutmicakmış belden aşağısı..
yaralanan market sahibi ve müşterilere geçmiş olsun.diğer o ç daha da beter olur inşallah
olcay_bora
05-10-2010, 13:00
ezel gibi diziler yüzünden basımıza gelio bunlar :D:D
çok büyük geçmiş olsun..kurşun gireceği yeri biliyormuş.
olaya bak ya flim gibi aynı....şerefsize az bile bel altının yanında eli felanda tutmasa hatta makinaya bağlı yaşasa en güzeli olur.....yada bunu felçli felçli salcan hapise orada gelen mahkum giden mahkum gircek....
vay be adam resmen dalmış
akdumun sorunlu herifleri ........
Cglrgncl
05-10-2010, 15:18
helal olsun dayıya keşke en başta yapsadı o işi,ne günlere kaldık böle adam ne çektise fena bişeymiş bu normal kafala yapılcak bi iş değil bence. ! ! !
Nolursa olsun...sucu gunahı olmayan adama nıye saldırıyosun...
Gebersin serefsiz... :ofk:
Felçli kalmış demek .Ölmekten beter olmuş yani. İyi olmuş ibneye .
Adam kendini 8 sandı herhalde .auhauhahuuhauh :)))))
Felç olması iyi olmuş.Bundan sonraki yaşamını pişmanlıkla geçirecek.
onurdestan
05-10-2010, 18:25
biride gidip ellerini kesse bileklerinden yada dirseklerindende olur harika olurmuş bence felç kalması az ona
Selcuk_RoL
05-10-2010, 19:25
helal olsun marketçi dayıya
kursun girebileceği en güzel yere girmiş çok iyi olmus serefsze..
Şu Türkiye'de İdam Olsa Bakalım Suç Oranları Nolucak..Bu Tarz Şeyler Ne Kadar Azalıcak Aslında İdam Olucakki Milleti Görücez Bakalım Ne Yapıcak....
Yiğit Ş.
05-10-2010, 21:31
Kurtlar Vadisi nin etkileri bunlar..
Felçli kalmasa bile ameliyat eden doktor ben olsaydım masada bırakırdım o iti
gerçekten tüylerim diken diken oldu:Svar mı böyle birşey ya.
Şimdi neresiyle pazarladığı kadınlarla fantezi yapar bilemeyiz artık çok iyi olmuş.
İyi kasadaki adam silahı yukarı değil aşağı doğru tutmuş. O sinirle bile onu akıl edebilmiş.
İyi kasadaki adam silahı yukarı değil aşağı doğru tutmuş. O sinirle bile onu akıl edebilmiş.
ilki zaten değmiyor galiba(şişe patlıyor çünkü), adam korkudan bayılıyor.. 1-2 el daha ateş ediyor onlar değmiş olmalı..
dızılerın etkısı var galıba en son fatmagulun sucundan sonra artan tecavuzler ve dun sekızın yaptıları bakalım persembe gunu kurtlar vadısınden sonra mıllet ne yapar bu kadar mı hayal dunyasında yasıyorlar bence bu adamın baska bır derdı vardı
ohaaaaa,yazın tatilde 1 hafta burdan bira aldıydık geceleri,vay anasını yaa g.te gelmedik iyiki.
mustafa_KYR
05-10-2010, 22:55
Sakat kalması gerçekten sevındırıcı fakat öyle bir toplum olduk ki iki tane dizi izleyen bıçağı,silahı vs kıçına koyan delikanlı olmaya başalıyor.Biri ezel oluverıyor biri Polat biri Memati vs.vs. aq o kadar mı boş zihinleriniz varda bunların gerçek hayatta yapabileceklerini düşünüyorlar.Sonra olan masum vatandaşa oluyor. Keşke ve inşallah diyorum ki böyle düşünüp,davranan boş kafalı eşkıyaların sonu hep böyle olur yada hep böyleleri birbirini bulur ve temizlerler.
ıt ıtı agırlar kımbılır ne *** yedıde lavuk ıcerı daldı. musterının calısanın gırtlagını ne dıe kesıo onu anlamadım o.ç. gıt kımınle hesabın varsa onunla gor. allah gostermesın hepımızın basına gelebılır. ıste kım vurduya ya da *** yoluna gıttı dıe buna denır. ıyı kı bırsey olmamıs
gurlekyasin
06-10-2010, 10:34
kesinlikle bunu ayık kafayla yapamaz...
çivisi çıkmış bu memleketin diye boşuna demiyorlar..
İlk videoyu izlerken sanki bir yakınıma saldırmışlar gibi sinirlendim öfkelendim sonunda vurulup yere düşmesini görünce işte dedim Allahın adaleti her zaman öbür tarafa bırakmaz Rabbim.
bu hırsız olsa direk girer girmez böyle bişe yapmaz.daha öncesinde mutlaka bişe olmuştur.oladıysada ne olursa olsun silahla vuran adamın suçu yok bence.nefsi müdafa. ama herzaman içn bir neden vardır.ölene değil öldürene soracaksın....
ramiz_21
06-10-2010, 11:48
olan dayıyda oldu dayı gidip ceza yatacak
türker42
06-10-2010, 11:56
bu ne ya off cok kötü oldum
slayeremre
06-10-2010, 12:02
Yazık yha insanlarda Allah korkusu kalmamışş..
resmen canlı katlıyam ızledım vay be neler oluyormusta ulkemızde haberımız yokmus
la adam counter oynuyo la resmen vay anasını:eek:
Cihan Çizmeci
06-10-2010, 13:01
Şerefsiz insafsız p. Nasılda yapıyorlar bunu dükkana girer girmez sorgusuz sualsiz adamın boğazını kes.
Denilecek hiçbirşey yok
kolalar patlamış Allahdan.yoksa çalışan kevgire dönerdi
Bir insan eğer kafası ayıksa bunu yapması için bence büyük bir kötülüğe uğraması lazım.
Yapılanları doğru bulmuyorum ama olayların sadece bir kısmınıda izliyor olabiliriz.Öncesini kimse bilmiyor mesela.
yaralanan üç insan da tanıdığım bildigim kişiler bıcaklı olan kişiyi tanımıyorum ancak o girdiği marketin karşı tarafında cafe işletiyormuş o kişi uyuşturucu madde ve kadın pazarlıyormuş orda marketçide muhtar olduğundan dolayı şikayet etmiş jandarmaya bu yüzden aralarında husumet oluşmuş bir kaç sefer tartışmıışlar markettekilerle daha sonra bıcaklı olan şerefsiz bir akşam hap atıyor ve sonrasıda videoda izlediğiniz gibi