Orijinalini görmek için tıklayınız : crx and si üst kapak oldu bana kapak !!!
evet kendi aracımın kapagını performans artışı yapmak adına yenilemeye karar verdim ve kendimin ki bir kenarda dursun dedim. cıkmacıdan çok temiz bir crx üst kapagı aldım.benim aracım d16a9 si rektefiyeciye gittim ve bu aldıgım kapak benim kiyle aynı dimi dedim ?ikisini yanyana koydu evet aynı dediler iyi o zaman başlıyalım dedim....komple revizyona girdi kapagım sibobları , keçeleri , daha benim sayamadıgım bir çok şey , 0.30mm kapak yüzeyinden taşlandı,port polish yapıldı emme ve eksoz , portlar büyültüldü fln fena bişey oldu kapak...ohh 650 ye kapagı aldık 350 tl harcadım ama deydi....tamm bugun kapagı takmaya götürdüm birde ne göreyim :eek::eek::eek: uhaa benim si ' ın en üstteki siyah kapagın saplamaları yok benim kapak olmuyor has...tir :mad::mad::ofk::ofk::Deli::Deli: diye başladım ben dedim crx üst kapagını alır takarız derken bir baktık hidrolik power ın oldugu ayakda yokkk....aha sı....tık :Deli::Deli::Deli: dedim...
per perişan oldum ve en son gidip si kapagı daha aldım bir daha rektefiyecide başlandı bütün işlemlerin aynısı tekrardan...
böle de bir crx kapagı var elimde haberiniz olsun.
kadir jdm civic
05-10-2010, 20:35
geçmiş olsun tecrube edındın kardeş biz buna para ile alınan tecru deriz biz....
RottingChrist
05-10-2010, 20:53
bilmemek böyle bişiy işte. ben de çok fazla bişiy bilmediğim için hiç girmedim o işlere. japon kankalar nasıl yaptıysa öyle biniyoruz.
evet kendi aracımın kapagını performans artışı yapmak adına yenilemeye karar verdim ve kendimin ki bir kenarda dursun dedim. cıkmacıdan çok temiz bir crx üst kapagı aldım.benim aracım d16a9 si rektefiyeciye gittim ve bu aldıgım kapak benim kiyle aynı dimi dedim ?ikisini yanyana koydu evet aynı dediler iyi o zaman başlıyalım dedim....komple revizyona girdi kapagım sibobları , keçeleri , daha benim sayamadıgım bir çok şey , 0.30mm kapak yüzeyinden taşlandı,port polish yapıldı emme ve eksoz , portlar büyültüldü fln fena bişey oldu kapak...ohh 650 ye kapagı aldık 350 tl harcadım ama deydi....tamm bugun kapagı takmaya götürdüm birde ne göreyim :eek::eek::eek: uhaa benim si ' ın en üstteki siyah kapagın saplamaları yok benim kapak olmuyor has...tir :mad::mad::ofk::ofk::Deli::Deli: diye başladım ben dedim crx üst kapagını alır takarız derken bir baktık hidrolik power ın oldugu ayakda yokkk....aha sı....tık :Deli::Deli::Deli: dedim...
per perişan oldum ve en son gidip si kapagı daha aldım bir daha rektefiyecide başlandı bütün işlemlerin aynısı tekrardan...
böle de bir crx kapagı var elimde haberiniz olsun.
bende si üst kapak var takas düşünürmüsün ?
M///maniac
06-10-2010, 11:32
bu sattıgın kapakmı???
şimdi crx ile si nin kapakları farklı mı ?
şimdi crx ile si nin kapakları farklı mı ?
si kapak crx e olur....fakat crx in kapağı si a olmaz (olduran oldurur ayrı mesele ama çakma çukma iş olur).....nedeni ise si kapaklarda hidrolik power ayagı vardır....crx kapaklarda yoktur zaten hidrolik power yoktur.o yüzden si inki crx e olur ayak boşta kalır bir problemde olmaz.....en üstdeki yağ kapagının bulundugu kapakda farklıdır.saplama yerleri çok farklıdır.birbirine olmazlar.
TURBO CİVİC
06-10-2010, 21:12
gecmis olsun kanka uzuldum valla
bana da sorsalar direk düşünmeden olur derdim nasıl olsa ikisi de d16a9 diye. senin için acı bir tecrübe geçmiş olsun, bizde bilgilenmiş olduk. yenilemiş olduğun crx kapağına ne fiyat istiyorsun?
Cimmeria
06-10-2010, 21:32
bu buna uyar diyen ustana selam soyle bence sen...
bu buna uyar diyen ustana selam soyle bence sen...
gerekli tüm slmlar söylendi :Deli:
gecmis olsun kanka uzuldum valla
saol erdem valla " geçmiş oldu " :(
bana da sorsalar direk düşünmeden olur derdim nasıl olsa ikisi de d16a9 diye. senin için acı bir tecrübe geçmiş olsun, bizde bilgilenmiş olduk. yenilemiş olduğun crx kapağına ne fiyat istiyorsun?
p.m attım....
Cimmeria
06-10-2010, 22:03
gerekli tüm slmlar söylendi :Deli:
tahmin ediyorum...
gecmis olsun