Orijinalini görmek için tıklayınız : Kırmızı GC8
vteczone
06-10-2010, 01:28
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-subaru-impreza-kirmizi-gc-8-360-bg-32159964/detay
bu aracın gecmisini bilen arkadaslar varmı vb plaka olması lazım
focus musty35
06-10-2010, 01:36
site kuralları gereği önce kendınızı tanıtmanız gerekır üyelerimiz bölümünden bırazdan konuyu admınler kapatmadan tanıtın derim hosgeldınız :)
site kuralları gereği önce kendınızı tanıtmanız gerekır üyelerimiz bölümünden bırazdan konuyu admınler kapatmadan tanıtın derim hosgeldınız :)
aynen katılıyorum;site exper sitesi değil;forum ortamına hoşgeldiniz...
hddsheriff
06-10-2010, 02:27
aracın sahibinden plaka veya şasi numarasını öğrenin 5664 e mesaj atın aracın geçmişi mesaj olarak gelsin size.
araç bizde arkadaşım niyetin varsa haber ver göstereyim.
forum forum degil sanki sigorta acentesi
kapatmayın tükkanın önünü :D
Ludacris
06-10-2010, 10:13
maslaktan geçti
bide 206hdi geçmişti
benim bildiğim geçmişi bu kadar.
maslaktan geçti
bide 206hdi geçmişti
benim bildiğim geçmişi bu kadar.
ahahaha :D iş yerinde herkes baktı rezil oldum ya :D koptum :D :hahaha: :D :D :D
_cAgdAsH_
06-10-2010, 11:33
sv plakası kasası mükemmel motorunu eski sahibi yaptırmıstı daha snra amatörler epey kurcaladılar ama bu ilandan önce 19bin civarına satıldı yada 20 ama daha fazla deil.
araç şuanda bizde dediğim gibi
yeni aldık sayılır almadan sulhiyi falanda aradım sordum çok orj bi araba kaputunu ilk ben söktüm dedi
motoru önce fedai ustalar toplamış forged olarak sanırım sonra bi kere daha açılmış motor
biz alırken o dedin rakamların üstüne aldık aracı üstüne baskı debriyaj falanda değiştirdik
stı şanzumanla hydra ecu satıym hemen :D
ne işe yarar bu parçalar :D
bende gc8 kervanına katıldımda :D
hahaha alan arkadaşım galerici bu taraklarda bezi yok aslında bana sordu alırken al dursun kenarda dedim :D adam kullanmıyo bile korktuğundan :D
ne işe yarar bu parçalar :D
bende gc8 kervanına katıldımda :D
şanzumanı kırınca anlarsın ne işe yaradıgını :D:D
hydrada bildigin standalone beyin
hahaha alan arkadaşım galerici bu taraklarda bezi yok aslında bana sordu alırken al dursun kenarda dedim :D adam kullanmıyo bile korktuğundan :D
tamam o zaman arabayı alacak kişiye satılık :D
hddsheriff
06-10-2010, 14:12
bu arabanın rengi sonradan değişmiş değil mi ? orjinal kırmızı yok diye biliyorum gc8 de
_cAgdAsH_
06-10-2010, 14:29
yeni aldık sayılır almadan sulhiyi falanda aradım sordum çok orj bi araba kaputunu ilk ben söktüm dedi
motoru önce fedai ustalar toplamış forged olarak sanırım sonra bi kere daha açılmış motor
biz alırken o dedin rakamların üstüne aldık aracı üstüne baskı debriyaj falanda değiştirdik
nette 20ye telefonda 19 a kdr düştü sahibi baya zaman da öyle kaldı o aralığı kaçırmasaydınız veriyordu bu paralara
nette 20ye telefonda 19 a kdr düştü sahibi baya zaman da öyle kaldı o aralığı kaçırmasaydınız veriyordu bu paralara
demekki nakıt cepte yüz yüze konussak 16 17 lere alırdık aracı :D:D
_cAgdAsH_
06-10-2010, 14:34
18 deseydi yine yeterdi bende kalırdı :D
buyrun size bir ölücü :D :D
18 deseydi yine yeterdi bende kalırdı :D
nasıp kısmet meselesi, keşke 1000 lıra daha verıp alsaydın aracı.
buyrun size bir ölücü :D :D
:D ben cagdash nette 20 telde 19 dedı dıyınce ona ıstınaden oyle yazdım :hahaha:
vay arkadaş :D gerçi takastan aldık aracı her türlü çıktı parasıda :D
Maxiboost
06-10-2010, 17:09
spec c yürüyen + sti fren sistemi isteyen var mı :D
Ne istiyonuz kardes bu gecesekiz e ?
yaw bu bizim tafalarin araba deelmi sonra cip osmanin aldiydi hani ?
aynen oyle bugra+ arac orj kırmızı bır arkadas kırmızı yok bılıyorum yazmısta ona ıstınaden
aynen oyle bugra+ arac orj kırmızı bır arkadas kırmızı yok bılıyorum yazmısta ona ıstınaden
okedir kanka .
hddsheriff
06-10-2010, 18:18
teşekkürler.
aynen kankacım eşe dosta güzel tenzilat yaparık :D
bana procelik kasa bul olm tenzilatlisindan :D
fantazim geldi tutamiyom :D
kaçırdın malı o zaman önce tool amca kaptı sonra izmire kaydı :D
tuğralın 200sx e bak hacı
Vay cici makinaymış. Hayırlı olsun Muştu. Kazasız belasız.
yok yok :D cici makina bana gelmez tramerden destan çıkması lazım binmem için :D
arkadaşıma aldık
Ludacris
06-10-2010, 22:13
bize niye kaldırıyon o zaman hacı :D
uuuggguuurrr
23-09-2011, 16:59
:)))))) walla konunun uzerınde epey zaman gecmıs ben yenı gordum ..
aracın sahibi bendim...
araç için arkadaşlar bayaa hayal kurulmuş 16 mılyar dıye :D
ben ilanlarda hiç 20 den aşağıya yazmadım...
zaten halaaa aynı galeride mercedes jeep ile taksladıgınızda ...bugun ılanı kalkmıştı göremedim... :)
kaçırdın malı o zaman önce tool amca kaptı sonra izmire kaydı :D
tuğralın 200sx e bak hacı
sanırım bu benim eski gece sekiz :D
uuuggguuurrr
23-09-2011, 17:08
sanırım bu benim eski gece sekiz :D
eskı derken ... ben şöyle dıyım ben ılhan adında bırınden aldım ama ruhsat abdullah diye bı arkadasın ustuneydı.. sonra ben sattım enginler aldı .. şuandada bagcılar otocenterde bayaadır beklıyo.. gerçi bugun ılana baktım yoktuı :D
amanbahsedilen kırmızı, senin eskisi benimde eskisi sayılır artık beyaz :D
eskı derken ... ben şöyle dıyım ben ılhan adında bırınden aldım ama ruhsat abdullah diye bı arkadasın ustuneydı.. sonra ben sattım enginler aldı .. şuandada bagcılar otocenterde bayaadır beklıyo.. gerçi bugun ılana baktım yoktuı :D
bu kırmızıdan bahsetmiyor mustu agam o cümlede ;)
bizde bir tane beyaz vardı siyah kanatlı
Willkommen bei Facebook - anmelden, registrieren oder mehr erfahren (http://www.facebook.com/?ref=home#!/photo.php?fbid=10150748011315032&set=t.100000428411955&type=1&theater)
şöle bişidi demi :)
Willkommen bei Facebook - anmelden, registrieren oder mehr erfahren (http://www.facebook.com/?ref=home#!/photo.php?fbid=10150748011315032&set=t.100000428411955&type=1&theater)
şöle bişidi demi :)
Bu içeriğe şu anda erişilemiyor...
diyor :)
bahçlievlerde de bir tane kırmızı gc8 var geçen kaza geçirmiş sanırım talatpaşadan geçerken gördüm.ön tarafda hasar mevcuttu
uuuggguuurrr
23-09-2011, 17:18
muhaaaa hatlar karıştı iyice ... herkes hayrını görsün gece sekiz iyi araç :D
uuuggguuurrr
23-09-2011, 17:19
bahçlievlerde de bir tane kırmızı gc8 var geçen kaza geçirmiş sanırım talatpaşadan geçerken gördüm.ön tarafda hasar mevcuttu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-red-hot-gc-8-46029227/detay/ bu olabılermı :D
Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1996 Model 21.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 46029227 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-red-hot-gc-8-46029227/detay/) bu olabılermı :D
ankara plakalıydı araç
uuuggguuurrr
23-09-2011, 17:21
halaaa satılıkta araba :D
Nee kaputu sökük mü :eek: Hayatta sevmem kaputu sökük arabaları :D