Orijinalini görmek için tıklayınız : Pajero 3.2 DID hakkında?
imprezaWRC
06-10-2010, 18:00
2 tane düşük km'de fiyatı uygun Pajero buldum ancak bu aracın kronik sorunları var mı, yok mu bilmiyorum? Servis masrafları ağırmıdır? Parçaları kolay bulunur mu? 3.2dizel motor katalog verisinden ne kadar fazla yakar, bir depo ile kaç km gidebilir?
Aramızda bu araçtan kullanan var mı? sorularımı geyiğe sarmadan cevapları alabilirsem sevinirim.
P.S : Özellikle de kardeşim bu aracı ne yapacan, Subaru ne oldu (duruyor) gibi sorular ne olur gelmesin, cevaplamam.
Şimdiden, düzgün cevaplar için teşekkürler.
süper bir araç bir tek vergi handikapı var servis sorunu olmaz temsa iyi bu konuda
Şu en son çıkan mercekli farları olanı diyorsanız çok güzel derim süper araç..
Ama ondan bir önceki karartma farlı olanlar ise biraz fazla gürültülü
HarunToprak
06-10-2010, 20:08
Arkadaşım kullanıyor 2005 modelini oldukça memnun,benimde ufak bir test etme şansım oldu keyifli hoş bir araç.
hddsheriff
06-10-2010, 20:58
Hakanım parça lazım olursa arabistandan göndeririz sana sıkıntı yok o okuna ;) gümrüğü filanda dert etme.
Alınacak araba mı dersen onu bilmem :)
imprezaWRC
06-10-2010, 21:47
Hakanım parça lazım olursa arabistandan göndeririz sana sıkıntı yok o okuna ;) gümrüğü filanda dert etme.
Alınacak araba mı dersen onu bilmem :)
Eyvallah Uğur'um saolasın :)
imprezaWRC
06-10-2010, 21:49
Şu en son çıkan mercekli farları olanı diyorsanız çok güzel derim süper araç..
Ama ondan bir önceki karartma farlı olanlar ise biraz fazla gürültülü
Bulduğum iki araçta 2008 model. Araçları daha birebir incelemedim ama mercekli farlı versiyon diye düşünüyorum.
imprezaWRC
07-10-2010, 08:46
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-pajero-sahibinden-mitsubishi-3-2-did-32369753/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-mitsubishi-pajero-orjinal-kazasiz-47000-km-de-ruhsat-saihi-32370452/detay
Hayret verici şekilde iki aracın ilanıda dün yayındayken bu sabah yayından kalkmış. İlanı veren iki kişide özellikle cep tel. numaralarını yazmamışlardı bende mesaj atmıştım. Cevap gelmeyince birde ilanlara bakayım dedim ve sonuç hüsran.
Bende düz tabanlık mı var nedir? Bu ilanlar yoksa sahte mi ? Neyse sizleri demeşgul ettim, kusura bakmayın.
hddsheriff
07-10-2010, 11:48
ilanlar hiç samimi gelmedi bana birinde temsili resim diğerinde sadece iç mekan resmi olması tuhaf. kullanıcı isimlerini hatırlıyorsan 3-5 gün sonra bir daha bak Hakan.
Olumlu Yönleri
Çok sağlam araçlardır. Motor ömürleri düzgün yakıtla 1 milyon km denir. Arazi performansları çok çok iyidir. Ek olarak %100 kilit takarsanız arazide sizi yolda bırakmayacağından emin olabilirsiniz ;)
Olumsuz Yönleri
Vergiye dikkat:eek:
Gerçi bu ödeyeceğin vergiler sana yol olarak geri dönmese de senin için sorun olmaz. Çünkü senin bir Pajeron var :D
Hoş bu Pajeronun olumsuz yönü değil. Devlet babanın bize şakası :)